در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام دوستان این پچ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو میشه یه جا دیگه آپلود کنید؟ چون ف....ل....ت.....ره نمیتونم دانلود کنم![]()
سلام دوستان
من حدودا 1ماهه فیفا 13 نصب کردم و تاحالا هیچ پچی هم روش نریختم.میخواستم ادیت کنم بازی را,سوالم اینه که برای ادیت حتما باید قدیمیترین پچ بازی را اضافه کرده باشیم یا نه؟
اگه حتما باید پچ اضافه کنیم,یه دوستی لطف کنه لینک دانلودش را که احتمالا توی سایت moddingway قرار داره را بذاره...چون من هرچی گشتم پیداش نکردم.مرسی
سلام من پچ رو ریختم ولی نمی دونم درس ریختم یا نه ! تو این پچ diara هنوز تو real . ؟
داداش این پچ رو نصب کن و حالشو ببر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوق العاده زیباست
داداش من همینو نصب کردم ولی نمی دونم مسیرشو درس دادم یا نه ! لطفا یکی از تغییراتی که تو تیم ها انجام شده رو بگو تا ببینم پچم کار میکنه یا نه !!!!!!!! مثلا از تغییرات نقل و انتقالات یکیشو بگو ! ممنون ( تو این مسیر نصبش کردم D\\ fifa \ fifa 13 . کنار پوشه game و support و ... )
سلام... یکی که توو کار ادیت تماس بگیره 09369321382 ...........
من فیفا لیگ ایران اضافه شده گرفتم... یک مشکلی داره... توروخدا بزنگه یکی... دارم دیوانه می شم.... تورو خدا
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام لیگ برتر از کجا گیراوردی؟؟؟؟؟
سلام داداش جون
اینم آموزش کامل نصب همین پچ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این آموزش از خودم نیست از دوست عزیزم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش
خب اینم آموزش
برای اینکه ببینی تورنومنت اضافه شده یا نه برو داخل همون قسمت تورنمنت بازی همون قسمت که همه لیگ های اروپایی هست بادقت نگاه کن. یه بار دیگه برو FIFA 13 MWM Selector رو باز کن ببین قسمت select tournaments روی چه کزینه ای هست ببین روی new tournaments هست یانه باید زمانی که FIFA 13 MWM Selector باز میکنی حتما روی new tournoment بعد هم apply رو بزن و ModdingWayInstaller رو اجرا کن اگه هم خواستی i68Regenerator روهم برای اطمینان اجرا کن .چند بار این کار ها رو اجرا کن انشاء الله درست میشه برای من هم بار اول درست نشد این قدر باهاش ور رفتم تا درست شد
از نقل و انتقالات هم میتونی بفهمی پچ درست نصب شده یا نه
مثلا بالوتلی رفته باشه ب میلان
یا
آنلکا ب یوونتوس
امیدوارم ک نصب بشه و لذت ببری دوست عزیز من
سلام داداش
داداش از کجا فیفا13 بهمراه لیگ برتر ایران رو گیر آوردی؟
ممنون میشم جواب بدی عزیز
maghaze dostam kharidam..... male sherkate new tech hastesh..... aliiie ama ye moshkeli dare... faghat varzeshgahe azadio dare ke bazam in ghamesh khordanie..... too ghesmate career nemishe too lige iran bazi kard... hata biroon az career too torrnoment ham nemishe sherkat kard chon barash jam nazashtan.... vali mamoli mishe bazi kard ..... ama too mosabeghate lig nemishe raft... vase hamin mikham bedonam kasi age balade yek cup bara lige iran dorost kone zang bezane.... manam bade inke didam behem amozesh dad ya dorost kard bazio barash post mikonam
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)