Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 50 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک حجومی
    مربی مورد علاقه
    سرالکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    رایان گیگز
    اسم واقعی شما
    reza

GermanyManUtdPersepolis

Pirlo

تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

نانی: حالا نوبت من است
    نانی که قربانی اشتباه داوری دیدار با رئال مادرید شده بود از انگیزه اش برای ادامه فصل خبر داد و گفت: من تا آن لحظه منتظر رسیدن فرصتی مناسب بودم و هنگام بدست آمدن این فرصت در پی بیشترین استفاده از آن بودم. در مقابل ریدینگ من یک گل زدم و یک پاس گل دادم که این بسیار عالی بود.

نانی افزود: اکنون اعتماد به نفس بالایی دارم و فکر می کنم روزهای خوبم در راه هستند. اکنون نوبت من است و فکر می کنم که در بازی های مهم پیش رو بتوانم برای تیم مهم باشم. زیرا من دو ماه مصدوم بودم و اکنون کاملا سرحال و آماده هستم در حالی که برخی بازیکنان کم کم در حال خسته شدن هستند. من احساس می کنم در فرم خوبی هستم و در حال رسیدن به اوج آمادگی می باشم.

نانی گفت: من می خوام به رئیس نشان دهم که می تواند به من اعتماد کند. من می خواهم به او نشان دهم که حضورم در بازی می تواند باعث پیروزی تیم شود. من می خواهم سخت تلاش کنم تا از هر فرصتی استفاده کنم.
    به سلامتی تیمی که کثیف بازی نکرد...
    به سلامتی تیمی که تا لحظه آخر جنگید...
    به سلامتی تیمی که وقتی جلو بود اتوبوس نچید...
    به سلامتی تیمی که ده نفره هم رئال ازش میترسید...
    به سلامتی تیمی که پیرمرد چهل سالش ۱۰۰ دقیقه دوید...
    به سلامتی تیمی که ستاره سابقش وقتی بهش گل زد گریه کرد...
    به سلامتی همه منچستری ها

سخن سرالکس فرگوسن:
    "تنها یک قهرمان واقعی بعد از شکست میتواند برگردد و ارزش واقعی خود را اثبات کند"

4. 2 کاربر از پست مفید Viva ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک حجومی
    مربی مورد علاقه
    سرالکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    رایان گیگز
    اسم واقعی شما
    reza

GermanyManUtdPersepolis

Pirlo

تشکر ها
    1
    تشکر شده 18 در 5 پست

رقابت منچستریونایتد و یوونتوس برای به خدمت گرفتن زلاتان

ستاره سوئدی پاری سن ژرمن زلاتان چندان از زندگی در فرانسه راضی نیست و به همین دلیل قصد دارد در تابستان آینده راهی یک لیگ دیگر شود
    سایت گل- باشگاه منچستریونایتد قصد دارد زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی پاری سن ژرمن را به خدمت بگیرند؛ البته آنها برای رسیدن به این هدف باید با یوونتوس رقابت کنند.
    به گزارش نشریه اکسپرس، زلاتان چندان از زندگی در فرانسه راضی نیست و به همین دلیل قصد دارد در تابستان آینده راهی یک لیگ دیگر شود.
    گفته می شود نمایندگان باشگاه منچستریونایتد تماس هایی با مدیربرنامه های زلاتان داشته اند و با او در مورد شرایط به خدمت گرفتن این بازیکن صحبت کرده اند.
    این در حالی است که یوونتوس، باشگاهی که زلاتان بین سال های 2004 تا 2006 در آن بازی کرد، هم به شدت به دنبال به خدمت گرفتن اوست و گفته می شود احتمال زیادی وجود دارد که این بازیکن به تورین برگردد.
    البته فرگوسن هم اکنون هم مهاجمان بسیار خوبی مانند فن پرسی و رونی را در ترکیب تیمش دارد که رقابت فشرده ای برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی دارند.
    نیمکت نشینی رونی در دیدار مقابل رئال مادرید، شایعات زیادی در مورد جدایی او از این باشگاه به وجود آورد و از پاری سن ژرمن به عنوان یکی از مقصدهای احتمالی او نام برده می شود. به ویژه اگر زلاتان بخواهد این باشگاه را ترک کند، رونی می تواند گزینه مناسبی برای جانشینی او باشد.

زلاتان که در طول دوران حرفه ای اش در 7 کشور مختلف بازی کرد، در تابستان گذشته از میلان به پی اس جی پیوست.
    به سلامتی تیمی که کثیف بازی نکرد...
    به سلامتی تیمی که تا لحظه آخر جنگید...
    به سلامتی تیمی که وقتی جلو بود اتوبوس نچید...
    به سلامتی تیمی که ده نفره هم رئال ازش میترسید...
    به سلامتی تیمی که پیرمرد چهل سالش ۱۰۰ دقیقه دوید...
    به سلامتی تیمی که ستاره سابقش وقتی بهش گل زد گریه کرد...
    به سلامتی همه منچستری ها

سخن سرالکس فرگوسن:
    "تنها یک قهرمان واقعی بعد از شکست میتواند برگردد و ارزش واقعی خود را اثبات کند"

6. 2 کاربر از پست مفید Viva ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

در پي دست زدن براي داور پس از ديدار با رئال؛
    ريو فرديناند جريمه نشد

مدافع منچستريونايتد پس از زير سوال بردن عملکرد داور ديدار تيمش با رئال مادريد از سوي يوفا جريمه نشد.

به نقل از ساکرنت، ديدار تيمهاي منچستريونايتد و رئال مادريد در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با حساب 2 بر يک به سود رئال و صعود اين تيم به مرحله بعد به پايان رسيد.

به گزارش فارس،در اين ديدار عملکرد جونيت چاکر، داور ترکيهاي بازي به دليل اخراج ناني، هافبک پرتغالي منچستريونايتد و برخي تصميمهاي اشتباه زير سوال رفت. پس از سوت پايان ديدار، ريو فرديناند به سمت داور رفت و براي او دست زد. بسياري معتقد بودند وي به شدت از سوي يوفا جريمه خواهد شد ولي اکنون خبرهاي ديگري در اين زمنيه به گوش رسيده است.

سخنگوي يوفا در اين زمينه گفت: با توجه به گزارش داور و شواهدي که از ديدار منچستريونايتد و رئال مادريد وجود داشته، ما هيچ جريمهاي براي کساني که به اخراج ناني و شرکت نکردن سرمربي يونايتد در گفتوگوي مطبوعاتي اعتراض داشتهاند در نظر نميگيريم.

بدين ترتيب براي ريو فرديناند و الکس فرگوسن هيچ جريمهاي در نظر گرفته نشده است.

در سال 2005 و پس از آنکه وين روني، مهاجم منچستريونايتد به دليل دريافت کارت زرد برابر ويارئال در ليگ قهرمانان اروپا براي داور دست زد، کيم ميلتون نيلسن، داور معروف آن زمان با نشان دادن کارت زرد دوم وي را از زمين اخراج کرد.

8. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

پیغام کریس رونالدو برای هواداران منچستر
    ستاره رئال مادريد روي صفحه اجتماعي اش براي هواداران منچستريونايتد پيغام گذاشت: «از احترام باورنکردنی تان ممنونم.»

جام ورزشي؛ کریس رونالدو روز گذشته برای هوداران منچستر روی توییترش پیغام گذاشت: «من از احترام بزرگ و باورنکردنی تان ممنونم من ازپیروز خوشحالم و برای منچستر یونایتد ناراحت.»

10. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    نکات مهم کنفرانس مطبوعاتی رییس :
    در مورد وین رونی :
    “اول در مورد شایعات مربوط به وین رونی ؟؟ میخواهید حقیقت را بدانید ؟؟ مشکلی که همه شما روی آن تمرکز کرده اید فقط شایعه است.قطعا بین وین رونی و من هیچ مشکلی وجود ندارد.اینکه من و وین در تمرینات با هم صحبت نمی کنیم دروغ است.بازی ندادن او در بازی سه شنبه کاملا یک تصمیم تاکتیکی بود واو خودش این را میفهمد.وین فصل بعد همین جا خواهد ماند.قول میدهم”
    در مورد داوری و شکست مقابل یوفا :
    “وقتی که شما میبینید در چند سال اخیر چه اتفاقاتی افتاده ، باورش سخت است.این سومین باری است که ما به این شکل از رقابت ها حذف میشویم.تحملش راحت نیست اما ما منچستر یونایتد هستیم و باید با این اتفاقات کنار بیاییم.
    حالا ما یک بازی مهم در اف ای کاپ پیش رو داریم.کار من روحیه دادن به بازیکنانی است که سه شنبه فوق العاده بودند و همچنین هواداران.ما به آنها یک نمایش خوب بدهکاریم”
    در مورد بازی یکشنبه با چلسی :
    “این یک بازی خانگی است و من همیشه گفته ام که اگر شما یک قرعه خانگی داشته باشی ، خوشحال خواهی بود.خوشبختانه ما میتوانیم این بازی را کنترل کنیم و به دور بعد صعود کنیم.گیگگز در بازی یکشنبه بازی نخواهد کرد ، چراکه او سه شنبه بهترین بازیکن میدان بود.او این هفته همه انرژی اش را برای ما گذاشته.حالا ما به او استراحت میدهیم و او را برای بازی هفته آینده آماده میکنیم.فیل جونز برای بازی با چلسی آماده نخواهد بود،هرچند او در بازی های آینده آمده میشود.رونی یکشنبه بازی خواهد کرد”

12. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

فرگوسن:کاسياس نمي‌توانست بخوبي لوپز باشد

سرمربي منچستريونايتد معتقد است که کاپيتان رئال مادريد نمي‌توانست مقابل منچستر يونايتد به خوبي دروازه‌بان دوم تيم عمل کند.

سر الکس فرگوسن هنوز هم نمي‌تواند حذف تيمش از ليگ قهرمانان اروپا با شکست 2 بر يک مقابل رئال مادريد در اولدترافورد را هضم کند.

وي به تمجيد از دروازه‌بان رئال مادريد در آن مسابقه پرداخت و اظهار داشت: ديگو لوپز عامل برتري رئال بود. کاسياس را ترجيح مي‌دادم. ايکر نمي‌توانست شوت‌هايي را مهار کند که لوپزمهار کرد. بيرون آمدن براي مهار توپ دني ولبک در نيمه اول، افتادن به پاي روبين فان‌پرسي، بيرون آمدن و مشت زدن به سر ويديچ براي دفع توپ و... کاسياس چنين دروازه‌باني نيست.

سرمربي شياطين سرخ خاطرنشان کرد: من فکر مي‌کنم لوپز رئال را نجات داد.

14. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

گيگز، گزينه مناسب جانشيني فرگوسن

ستاره سابق منچستريونايتد روياي سکانداري هدايت شياطين سرخ را در سر دارد. او گيگز را بهترين گزينه براي جانشيني فرگوسن مي‌داند.

اوله‌گونار سولشر، ستاره سابق منچستريونايتد شانس رايان گيگز را براي نشستن روي نيمکت شياطين سرخ زياد مي‌داند.

به گزارش ايسنا ، اين بازيکن نروژي که موفق‌ترين بازيکن کشورش به شمار مي‌آيد، پس از يازده سال حضور در شياطين سرخ در سال 2007 از اين تيم جدا شد. او به خاطر مصدوميت طولاني مدت براي هميشه فوتبال را کنار گذاشت و به دنياي مربيگري روي آورد. او کار خود در دنياي مربيگري را با تيم دوم منچستريونايتد آغاز کرد و بعد از آن هدايت تيم گمنام مولده کشورش را برعهده گرفت و موفق شد در دو سال اخير اين تيم را قهرمان ليگ نروژ کند.

سولشر که با گل خود به بايرن‌مونيخ در فينال ليگ قهرمانان اروپا نامش را براي هميشه در تاريخ يونايتدها جادودانه کرد، رايان گيگز را گزينه مناسبي براي جانشيني فرگوسن دانست: "گيگز يک سال ديگر هم با پيراهن منچستريونايتد بازي خواهد کرد. اطمينان دارم که او مي‌تواند به عنوان سرمربي در منچستريونايتد کار کند. گيگز در انديشه هدايت منچستريونايتد است و من او را گزينه مناسبي مي‌بينيم."

با اين که فرگوسن پا به 71 سالگي گذاشته است اما همچنان سکان هدايت منچستريونايتد را بااقتدار در دست دارد. به نظر نمي‌رسد، اين محبوب در انديشه ترک اولدترافورد باشد. سولشر هم از جمله افرادي است که روياي حضور در نيمکت قرمزپوشان را دارد: "پيش از اين هم گفتم که روياي نشستن روي نيمکت منچستريونايتد را دارم اما اين هذياني بيش نيست؛ چرا که وظيفه سنگيني است. معتقدم که مربيگري در منچستريونايتد بزرگ‌ترين پست در جهان است. بايد در زندگي روياي بزرگ داشت؛ چراکه بدون رويا نمي‌توان چيزي را به دست آورد. اجازه بدهيد ببينيم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد."

16. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

مورينيو: پيروزي بر منچستر خيلي هم خاص نبود

يک پيروزي ارزشمند و دو پيروزي در خانه و خارج از خانه برابر بارسلونا روياي خيلي از مربيان است اما مورينيو در واکنش به اين پيروزي‌ها شانه‌اي بالا مي‌اندازد کمي مي‌خندد و مي‌گويد اين پيروزي خيلي هم خاص نبود!

ژوزه مورينيو در مصاحبه‌اي اختصاصي با روزنامه "سان" انگليس درباره روند پيروزي‌هاي رئال مادريد گفت: هفته خوبي بود. سه پيروزي خوبي کسب کرديم اما من پيروزي‌هاي بزرگ‌تري داشته‌ام. بهترين عملکرد پيروزي و قهرماني در سه جام با اينتر ميلان بود. ابتدا رم را در جام حذفي برديم و قهرمان شديم، سپس برابر سيه‌نا پيروز شديم تا قهرماني در ليگ قطعي شود و بعد از آن در فينال ليگ قهرمانان با پيروزي بر بايرن مونيخ قهرمان ليگ قهرمانان شديم. اين سه پيروزي از سه پيروزي که با رئال مادريد داشتم بزرگتر بود.

اين اتفاق باعث شد تا يک تيم ايتاليايي به سه گانه تاريخي دست پيدا کند. مورينيو اکنون در تلاش است تا دهمين قهرماني رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا را کسب کند.

مورينيو که توجه خاصي به بازي هاي پيش رو براي کسب ليگ قهرمانان دارد گفت: پيروزي برابر منچستريونايتد پيروزي ارزشمندي بود اما خيلي هم خاص نبود. مي‌دانم که با حفظ اين روند فاتح ليگ قهرمانان شويم اما اين را هم مي‌دانيم که ممکن است در دور بعد از ليگ قهرمانان حذف شويم زيرا تيم‌هاي خوبي در اين ليگ هستند. بنابراين سعي مي‌کنم آرام و خونسرد باشم.

مورينيو در پاسخ به سوالي مبني بر ترک رئال مادريد پس از کسب ليگ قهرمانان گفت: من پس از کسب قهرماني يا شکست خوردن، تصميم نمي‌گيرم. هر روز در سطح بالايي کار مي‌کنم و تمام تمرکزم معطوف به باشگاه است نه خودم.

آقاي خاص درباره 1000 بازي رايان گيگز يا منچستريونايتد گفت: شگفت‌انگيز تنها لغتي است که مي‌توان با آن گيگز را توصيف کرد. قبل از بازي با منچستردر تونل با او حرف زدم. اينکه او در اين سن و سال 90 دقيقه به خوبي بازي مي‌کند شگفت‌انگيز است. مطمئنم که فرگوسن براي گيگز و اسکولز احترام ويژه‌اي قائل است. وجود اين بازيکنان براي تيم مهم است.

18. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

مانچینی : خرید وین رونی بسیار سخت خواهد بود
    از ابتدا بازی نکردن وین رونی در بازی مقابل رئال مادرید , باعث شروع بحث و گمانه زمانی ها درباره ی خروج این بازیکن 27 ساله از الدترافورد شد .

این در حالیست که مانچینی مربی 48 ساله ی آبی های شهر منچستر معتقد است که تصمیم سرالکس مبنی بر قرار ندادن او در ابتدا مقابل رئال مادرید مشکلی در ادامه ی کار این مهاجم در منچستریونایتد بوجود نمی آورد و خروج تابستانه ی رونی از الدترافورد بعید است.

مانیچینی : "وین رونی از بهترین مهاجمان حال حاضر اروپاست , اما بعید است منچستریونایتد را ترک کند "
    وی در ادامه افزود : " راستش نمی دانم ! .چندان این موقعیت را درک نمی کنم.می فهمم که وین رونی ممکن است به خاطر این تصمیم سرالکس ناراحت شده باشد , اما از این مشکلات در فوتبال پیش می آید و بعد از گذشت یک هفته فراموش می شود :) "

و اما در جواب این سوال خبرنگاران که آیا ادین ژکو در این تابستان از باشگاه می رود و بازیکنی چون رونی جایگزین او خواهد شد پاسخ داد :
    " در حال حاضر هیچ خبر خاصی نیست ! در پایان شاید ... . خودم هم نمی دانم ! در تابستان هرچیزی ممکن است. "
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

20. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

رئیس : خستگی عامل از دست دادن برتری مقابل چلسی بود
    " ما خوش شانسیم که هنوزدر جام حذفی قرار داریم . پاهای بازیکن ها خسته شد و چلسی در نیمه دوم خیلی بهتر بود .

اما من نمیتوانم از تیمم انتقاد کنم چون دوندگی که ان ها باید سه شنبه شب جلوی تیمی مثل رئال انجام میدادند امروز اثرش را روی نتیجه بازی گذاشت .

رافائل و اورا و دو تا هافبک وسطمان بدجوری خسته بودند. ما توپ را دائما ازدست میدادیم و این کارمان را خیلی سخت کرد .

تو 25 دقیقه اول میتونستیم 4 گل بزنیم . امار گلزنی وین و چیچا این فصل خوب بوده ان ها الان به ترتیب 15 و 16 گل زدند . در اواخر نیمه اول من تشخیص دادم که پاهای بازیکن ها خسته شده است .

چلسی ممکن است که فکر کند جریان بازی را عوض کرد . اگر شما تعویض کنید و ان هاجواب بدهند اسان است که بگویید من جریان بازی را عوض کردم اما حقیقتش من فقط فکرمیکنم که خستگی ما باعث برگشت چلسی به بازی شد .

به طور قابل درکی سختی و احساسات بازی سه شنبه امروز عوارضش را روی بعضی ازبازیکن ها نشان داد.

من سیو ده حیا روی ضربه ماتا را بعد بازی دیدم و ان یک عکس العمل فوق العاده در زمان بسیار مهمی بود . اگر ان موقع گل میزدن بدون هیچ شکی ما الان حذف شده بودیم . من فکر میکنم که دفاع های وسطمان بهمون کمک کردن که امروز حذف نشویم .

انجام تکراری برای ما مشکل نیست . از انجاییکه دیگر در اروپا نیستیم وقت کافی برای این بازی داریم اگر چه که نمیدانم چه روزی برگزار میشود . "

22. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

صفحه 19 از 50 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع