با سلام خدمت دوستان گرامی
برد رو به همه ی بارسایی های گل تبریک میگم .
در شبی که فوق العاده بودیم و حتی چلسی فصل پیش رو هم داغون می کردیم ، به دور بعدی صعود کردیم
این صعودمون دهان خیلی از افراد بی منطق رو بست ، کسایی که خیلی زود تصمیم گیری میکنند و حاضر نیستند یکم منطقی به بازی های گذشته و بازی های اینده اشاره کنند
هنوزم میگین دوران بارسا تموم شده ؟
هنوزم دوران پاس های دو متری (به قول مخاطب خاص) تموم شده ؟! (مخاطب خاص)
هنوزم مسی جلوی تیم های قوی بلد نیست گل بزنه ؟!
بدون نیاز به داور و زدن گل صعود کردیم
پیشنهاد میکنم برید صفحات بعد از بازی رفت رو ببینید و فقط بخندید
بارسا فوق العاده بود
مسی دبل کرد و با گل زود هنگامش واقعا میلان رو نابود کرد
هر دو گلش هم فوق العاده دیدنی بود که گل دومش برای من یادآورد گلش در لیگ قهرمانان به منچستر بود
ویا هم واقعا به این گل برای اثبات خودش نیاز داشت
پدرو کار خاصی نکردو محروم شد ، اما سانچس پاس گل خوبی رو به آلبا داد
ژاوی هم که خدایی میکرد وسط زمین و دو تا پاس گل هم داد
اینیستا پاس گلش باز هم نشون داد که لیاقت اون بهترین بازیکن اروپا شدن فصل پیش رو داشت .
بوسکتس یکی از بهترین بازی هاشو به نمایش گذاشت و به همه نشون داد کهچه نقش مهمی داره
پیکه ، آلوز و آلبا هم خط دفاع عملکرد فوق العاده ای داشتند و موقعیت های زیادی رو از میلان گرفتند
عجب لایی ای زد آلبا ، دمش گرم . تو تک به تک ها فوق العاده است این پسر
خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم قبل از تصمیم گیری نهایی تو اینجور بازی ها یکم بیشتر تامل کنید
بارسا هم نشون داد که اگر بخواد میتونه هر تیمی رو نابود کنه (و در هر شرایطی)
و این هم به خاطر غیرت و همدلیه که خیلی از تیم های اروپا ندارن (البته منظورم از این خیلیا تیمایی مثل میلان ، منچستر و آرسنال و ... نیست)
بازی خیلی خوبی بود ، من به شخصه حال کردم و از اینکه دوباره به همون تیمی تبدیل شدیم که همه ی تیم ها آرزشونو بهش نخورن راضیم
امیدوارم هیچکس این پست رو به خودش نگیره (البته به جز اون مخاطب خاص که سرِ شوخی یاهویی بود این بحث )
موفق باشید
بای