1- الف) نظر كلیت در مورد سالی كه گذشت؟ ب) از 20 نمره به سال 1391 چه نمره ای میدی؟ ج) اگر قرار باشه یكی از سه رنگ سفید، مشكی یا خاكستری رو برای سالی كه گذشت انتخاب كنی، سال 91 رو چه رنگی میدونی؟
الف ) والا این سالی که گذشت برای من خیلی سال سختی بود این رو واقعا جدی میگم . 4 ماه اول سال رو که فقط هر وقت یادم میاد یاد کنکور میفتم حتی منابعش هم تو همین دربی موجود است به طوری که در تیر ماه من 4 بار کنکور دادم و برام شده بود مثل یک کار عادی و دیگه استرسی تو کار نبود و قبل اونم که همش کنکور آزمایشی و ... کلا کنکور برام تفریح شده بود .
بعد از اتمام کنکور ها هم دیگه مراحل سختی آغاز شد و من تو عمرم تا به حال اینقد کار نکرده بودم تو هر زمینه ای . خلاصه جر خوردم . در کل سال خیلی سختی برام بود اما باز هم لذت های خاص خودشونو داشتند
ب ) 13/75
ج ) خاکستری
2- بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 91داشتی رو نام ببر. بهشون رسیدی؟
اهدافم که که نمیتونم بگم اما هنوز خیلی راهه تا به هدفم برسم با یکی دو سال زمان نمیشه به هدفم برسم . اما یکی از اهداف الانم اینه که با موفقیت درسهامو سپری کنم و بعدشم که خدا میدونه
3- الف) بهترین و خوشحال كننده ترین اتفاقی كه در سال 91 رخ داد؟ ب) بدترین و ناراحت كننده ترین رو هم بگو.
الف ) عروسی داداشم
ب ) با بهترین دوستم که از دوم دبیرستان باهاش دوست صمیمی بودم زدیم به هم و قطع رابطه
4- بهترین و بدترین اتفاق ورزشی كه در سال گذشته رخ داد؟
بهترین : قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام جهانی
بدترین : نایب قهرمانی کشتی فرنگی در جام جهانی
5- یه خاطره جالب یا خنده دار كه در سال91 رخ داده رو تعریف كن.
همون که تو کتابخونه خوردم زمین ( رسول میدونه )
6- بدترین و بهترین كاری كه تو سال 91 انجام دادی رو تعریف كن. اگر در طول سال كاری كردی كه جالب نبوده و بعد از انجامش عذاب وجدان گرفتی و همچنین در عوض كاری هم بوده كه كرده باشی و بعدش از انجامش راضی و خشنودی؛ هر 2 رو تعریف كن.
بهترین : همین که یک ماه رفتم کلاس معرق کاری و اثراتی از خودم به جا گذاشتم که یک اثر من هم الان در فرمانداری شهرمونه و مردم میبینن .
بدترین : همون قهر من و بهترین دوستم
7- بهترین سورپرایز سال 91كه انتظارشو نداشتی رو تعریف كن.
یادم نمی آد
8- بهترین بازی تیم محبوبت در سال91كدوم مسابقه بود؟
آرسنال 7
ریدینگ 5
9- اگر قرار باشه فقط یك ارسال (پست) رو به عنوان بهترین ارسال سال در انجمن برگزینی، كدوم ارسال رو انتخاب میكنی؟
البته این مربوط میشه به سال 90 اما میگم
وقتی ارسنال از میلان 3 بر 0 برد و حذف شد تو لیگ قهرمانان ! یک پست خوندم تو دربی ( فک کنم مال افشین بود در باره ی آرسنال) نوشته بود ( البته چند روز بعدش گندش در اومد دیدم تو روزنامه ی خراسان هم نوشته این متن رو ) : شاید هواداران آرسنال مثل هواداران دیگر مدعیان جام نصیبشان نشود اما ونگر کاری میکند که همه به جعبه ی جادویی خیره شوند درست مثل همان سه شنبه ی ( شایدم چهارشنبه ! )دراماتیک ( متن دقیقشو یادم نیس خیلی قشنگ بود اما مفهومش این بود )!
10- نظرت در مورد سالی كه در راهه؟ به نظرت سال 1392 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر؟(از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، عشقی و...) چرا؟
از لحاظ تحصیلی که صد البته
از لحاظ کاری هم بله
از لحاظ ورزشی خیر
عشقی هم
و ...
کلا به نظرم سال خوبی برام باشه
ان شا االله
11- بزرگترین هدفی كه در سال 92 برای رسیدن بهش تلاش میكنی چیه؟ چقدر امیدواری محقق بشه؟
والا نمیتونم هدفمو بگم اما زیاد هم مطمئن نیستم بهش برسم اما من تمام تلاشمو میکنم
12- الف) موقع تحویل سال 91 كجا و كنار چه كس یا كسانی بودی؟ ب) موقع تحویل سال 92 كجا و همراه چه كس یا كسانی هستی؟ ج) دوست داشتی موقع تحویل سال كجا و كنار چه كسی باشی؟
هر سال خونه ی مادر بزرگم
13- الف) مهمترین ویژگی عید نوروز؟ ب) نظرت درباره دید و بازدید ایام عید چیه؟ ج) برنامت برای تعطیلات نوروز چیه؟ در طول نوروز مسافرت نمیرید؟ اگه جواب مثبته، كجا و چند روزه و به همراه كی؟
الف ) سرسبزی طبیعت و حس شروع دوباره ی زندگی
ب ) بسیار عالیه ! هم تو روحیه افراد تاثیر میزاره هم به انسان یک جان دوباره میبخشه
ج ) کلا اهل مسافرت نیستم تو عید اما شاید یک سر رفتم مشهد ! خودم تنها میرم ( تنها بودن با خودم رو بیشتر می پسندم)
14- بهترین عیدی كه تا حالا داشتی عید كدوم سال بوده؟ چرا؟
فک کنم عید سال 88 بود
یادمه 13 بدرش بیشتر قوم و خویشامون یک جا جمع شده بودیم واسه تفریح نزدیک 50 یا 60 نفری بودیم خیلی خوش گذشت
15- با ارزشترین عیدی كه گرفتی چی بوده؟ (با ارزش، بستگی به تعریف خودتون از ارزش داره! كه میتونه ارزش معنوی باشه یا مادی...)
کلا عیدی نمیدیم و نمیگیریم اما به بچه های کوچیک عیدی میدیم .
به نظرم همون دید و بازدید بهترین عیدی میتونه باشه که خانواده ها به هم میدن
16- الف) در حال حاضر نسبت به پارسال همین ایام، تعداد دوستهات بیشتر شده یا كمتر؟ ب) بهترین دوستی كه امسال باهاش آشنا و دوست شدی كی بود؟
در دنیای واقعی یک دوست صمیمی داشتم که متاسفانه باهاش الان رابطه ندارم ولی بازم دوستام نسبت به پارسال زیاد شدن اما هیچ کدومشون به نظر من دوست واقعی نیستند ( این رو با شناختی که نسبت به این همه دوستانم داشتم دارم میگم )
اما در دنیای مجازی دوستان زیادی پیدا کردم و من دوستان مجازی رو بیشتر ترجیح میدم .
17- الف)بهترین سین هفت سین كدومه؟ ب) اگر قرار باشه یك سین به هفت سین اضافه بكنی و بشه 8 سین، چی اضافه میكنی؟ ج) یك هفت سین فوتبالی بگو!(اگر قرار باشه یك هفت سین فوتبالی بچینی چه چیزایی تو سفره قرار میدی؟)
الف ) سکه
ب ) سردرگمی
ج ) 1- سیدورف 2- سانیا 3- سن سیرو 4-سوت داور 5- سوت داور به کمک داور6- سوت در ورزشگاه امارات
7- سوت پایان بازی
18- یه آرزو برای سال 92بکن!
الهی ! به تمامی اهالی دربی در این سال جدید خوشی و نیکی بده و برای تمامیشان عاقبت به خیری را از درگاهت خواستارم .
آمین !
19- یه دروغ 13 بگو.
من تو فوتبال رونالدو و مسی رو میخورم
20- ... و در آخر یك جمله نوروزی تقدیم كن به بچه ها
نوروزتان پیروز