کمدی ترین کلمه ی دنیا رپ فارسیه...........
یه مشت چرتو پرتو تند تند میگن اسمشو میذارن آهنگ..........
از توی همشون یه یاس چرتو پرت نمیخونه.....اینم شانسی اینجوری از آب در اومده![]()
کمدی ترین کلمه ی دنیا رپ فارسیه...........
یه مشت چرتو پرتو تند تند میگن اسمشو میذارن آهنگ..........
از توی همشون یه یاس چرتو پرت نمیخونه.....اینم شانسی اینجوری از آب در اومده![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بسی خندیدیدم
از رپ سر در نمیارید الکی گیر به رپ ندید
سوای یه سری افراد که اومدن گند زدن به رپو به قول معروف گفتنی خواستن با یه کلاه برعکس گذاشتن تیپ بگ زدن خودشونو رپر نشون بدنو یه چهار نفر تشویقش کنن , رپ چیز بدی نیست .
والا من موندم بقیه سبک آهنگا چه بدردی میخوره ؟اکثرش عشقو عاشقیه . من موندم مثلا سبکای دیگه چه مفهومی دارن که رپ نداره ؟!!!!!!!!
ولی رپ از موضوعاته اجتماعیو صیاصیو وطن پرستانه گرفته تا پارتیو کل کلو عاشقانه و خیلی موضوعاته دیگه رو در بر میگیره . تازه بدونه محدودیت .
اگه کسی از قافیه بازیو ایهام تو رپ چیزی متوجه نمیشه بره یذره مطلب سرچ کنه شاید متوجه شد
اگه آهنش گنگ هست بگو دان کنم , ولی اگه ریتمش ملایمه یا لاو خونده ( که از اسمش پیداس اینطوری باشه ) بیخیل شم .
در ضمن حصین یه مدتی هست که گفته دیگه بهش نگید حسین ابلیس . همون حصین صداش کنید![]()
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
آورین( البت من یادم رفت کلا سبک راک رو از صحبتهای بالام فاکتور بگیرم چون اطلاعات خاصی ازش ندارم )
ولی اگه اشتباه نکنم اینا همش زیر شاخه های راک باشه و فک کنم یه مقدارهم پاپ ( حالا تو کشورهای مختلف با یه فرمی ) .
البته من روی صحبتم موسیقیه ایرانه نه دنیا .
میشه بگی تو موسیقیهای ایرانی با سبکهایی که شما مثال زدی چه حرفی زده شده که تو رپ زده نشده یا نمیشه زد؟میشه توش مثه رپ قافیه بازی کرد , ایهام به کار بردو جوری که شنونده رو گیج کنه ؟
پ.ن : اگه جایی از حرفام اشتباه بود بگو بدم نمیاد یه مقدار در مورد راک ایرانی اطلاعاتم کامل تر شه .
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)