اسنايدر: اينتر انتقالم به منچستريونايتد را خراب کرد
هافبک گالاتاسراي ترکيه اعلام کرده که سران اينترميلان انتقال وي به منچستريونايتد را خراب کردهاند.
به گزارش فارس، وسلي اسنايدر در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه و پس از آنکه مدتها دور از ترکيب اينترميلان ماند، راهي گالاتاسراي ترکيه شد.
او در گفتوگويي فاش کرده که 2 سال پيش در حال منتقل شدن به منچستريونايتد بوده است ولي سران باشگاه ايتاليايي با درخواستهاي بالاي خود همه چيز را خراب کردهاند.
«تابستان 2010 با الکس فرگوسن براي انتقال به يونايتد صحبت کرده بودم. پس از آنکه ما در اينترميلان 3 گانه آن سال را فتح کرديم، يونايتدها با باشگاه اينتر براي جذب من تماس گرفتند ولي مبلغ درخواستي آنها براي فروش من بسيار بالا بود. آنها انتقال من به يونايتد را خراب کردند. البته در آن زمان از حضورم در ترکيب نرآتزوري لذت ميبردم. بنابراين تصميم گرفتم بمانم.»
وي افزود: يونايتد باشگاه بزرگي است و حتي يک سال پس از آن نيز قصد جذب مرا داشت ولي به اندازه سال قبل از آن براي نهايي شدن قرارداد تمايل نشان ندادند. زياد به پيشنهادهايي که براي انتقال من به دفتر باشگاه ميرسند، اهميت نميدهم. اگر در تيمي احساس خوبي داشته باشم، همانجا ميمانم.