به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد فيل جونز، مدافع- هافبک جوان تيمش، شانس چنداني براي حضور در ديدار برگشت مقابل رئال مادريد ندارد.
روز گذشته گزارش هايي در مورد تلاش جونز براي رساندن خود به ديدار برگشت مقابل رئال از مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ منتشر شده بود.
او در ديدار مقابل ردينگ در جام حذفي دچار آسيب ديدگي شد و اکنون فرگوسن تاييد کرد که اين بازيکن احتمالا علاوه بر ديدار مقابل کيو پي آر، بازي حساس برابر رئال را نيز از دست خواهد داد.
فرگوسن به خبرنگاران گفت:" فيل جونز يکي از بازيکناني است که ما براي ديدار مقابل رئال به او نياز داريم. ما به سختي تلاش مي کنيم تا او را به اين ديدار برسانيم اما او شانس زيادي ندارد.بايد صبر کنيم و ببينيم او مي تواند خود را به ديدار برگشت برساند يا خير. اتفاقات زيادي مي تواند رخ بدهد. اما شانس او زياد نيست. به جز او، بقيه بازيکنان آماده هستند."
سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ همچنين در مورد انتخاب ترکيب تيمش براي ديدار با کيو پي آر گفت:" ما با توجه به آمادگي بازيکنان، در انتخاب ترکيب اصلي دچار مشکل مي شويم اما اين مشکلي است که ما از آن استقبال مي کنيم.کيو پي آر براي بقا تلاش مي کند و مي دانيم که ديدار دشواري خواهيم داشت.آنچه نياز داريم اين است که کار خودمان را درست انجام بدهيم. "
ديويد بکام در آستانه بازي رئال مادريد با منچستر يونايتد به منچستري ها هشدار داد مراقب کريستيانو رونالدو باشند.
به گزارش ايسنا، منچستريونايتد و رئال ما دريد سه شنبه هفته آينده در ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر ديدار خواهند کرد. ديداري که ميتواند تحتالشعاع حضور کريستيانو رونالدو در بازي باشد.
بکام 37 ساله که سابقه بازي براي هر دو تيم را دارد و تيمش فرداي اين ديدار با والنسيا ديدار خواهد داشت درباره بازگشت رونالدو به اولدترافورد گفت: بازي بسيار حساس و شب خاصي براي رونالدو خواهد بود. منچستر در قلب رونالدو جاي خاصي دارد. هواداران او را دوست دارند، همه اينها ميتواند اتفاقات ويژهاي را رقم بزند.
بکام ادامه داد: مطمئن هستم بازي مقابل تيم سابق رونالدو را ترغيب خواهد کرد و انگيزه او را براي گل زدن دوچندان ميکند، هرچند پيشبيني اين ديدار سخت است.
بکام همچنين درباره بازي پاري سن ژرمن و والنسيا در ليگ قهرمانان اروپا گفت: براير پاري سن ژرمن حضور در جمع 8 تيم پاياني اتفاق زيبايي خواهد بود. با پيروزي در بازي رفت در خانه حريف موقعيت خوبي داريم و توانايي صعود به مرحله بعد را داريم.
خبرگزاری فارس: مدیر ورزشی سابق رئال مادرید معتقد است که رویارویی این تیم با منچستریونایتد در دور برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا بزرگ ترین مسابقه سال قوهای سپید است.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، خورخه والدانو در آستانه بازی سه شنبه شب رئال مادرید مقابل منچستریونایتد در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: هیچچیز مهمتر از فتح لیگ قهرمانان و کسب دهمین افتخار در این مسابقات نیست. رئال مادرید پس از پیروزی مقابل بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپادلری و قبل از بزرگترین بازی سالش در اولدترافورد مقابل من یونایتد مملو از اعتماد به نفس است.
والدانو ادامه داد: بارسلونا تیم 4 سال پیش نیست. گواردیولا مدام تیم را وصله میزد و تغییراتی ایجاد میکرد که حریف را به هم میریخت. رئال مادرید دیگر چیزی ندارد که مقابل بارسلونا نشان دهد.
از نظر والدانو اولین گل بازی به گلهای بعدی رئال مقابل بارسا کمک کرد: اگر رئال مادرید در 10 دقیقه ابتدایی گل زنی کند شانس زیادی برای زدن گلهای دوم و سوم دارد.
به هر حال مدیر ورزشی سابق رئال مادرید خاطرنشان کرد: مسابقه در اولدترافورد تاکتیکیتر از بازی بارسلونا خواهد بود. هواداران خانگی مقابل رئال مادرید تصمیم فرگوسن برای محافظه کارانه بازی کردن را میفهمیدند و من فکر میکنم فرگوسن همین کار را خواهد کرد.
خبرگزاری فارس: بازیکن برزیلی رئال مادرید معتقد است که هر بازیکنی دوست دارد در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد به میدان برود.
به گزارش خبرگزاری فارس، ریکاردو کاکا در آستانه دور برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد اظهار داشت: فکر میکنم تمام بازیکنان منچستر خوب هستند اما اگر مجبور باشم از چند بازیکن اسم ببرم، خواهم گفت رونی و فانپرسی.
بازیکن برزیلی در پاسخ به اینکه بهترین خاطرهاش از لیگ قهرمانان چیست، گفت: لحظهای که جام را در سال 2007 همراه با میلان بالای سر بردم.
کاکا در آن مسابقات به عنوان برترین گلزن رقابتها نیز انتخاب شد.
وی بر این باور است که رئال میتوانست بازی را در سانتیاگو برنابئو با پیروزی پشت سر بگذارد اما با وجود تساوی در بازی خانگی معتقد است: تیم مطمئن است که میتوانیم در اولدترافورد به پیروزی برسیم.
این در حالی است که اعتماد به نفس رئالیها با 2 پیروزی پیدرپی مقابل بارسلونا بیشتر شده است.
بازیکن برزیلی رئال مادرید بر رضایت مورینیو از پیروزیهای اخیر مقابل بارسلونا و امیدواری به بازی در اولدترافورد تأکید کرد و گفت: اولدترافورد به خاطر جو و تماشاگرانش هیجانانگیز است. هر بازیکنی دوست دارد در چنین بازیهایی در این ورزشگاه به میدان برود.
خبرگزاری فارس: گلزن منچستریونایتد، ستاره پرتغالی رئال مادرید را باورنکردنی توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وین رونی پیش از دیدار با رئال در دور برگشت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان در خصوص اینکه کدام یک از بازیکنان رئال مادرید را بیشتر از سایرین قبول دارد، اظهار داشت: مدتی با کریستیانو بازی کردهام و میدانم چه تواناییهایی به دست آورده است. او باور نکردنی است بنابراین رونالدو بازیکنی است که به عنوان یک بازیکن و یک فرد بیش از همه در رئال برایش احترام قائلم.
رونی قهرمانی مقابل چلسی در سال 2008 در ضربات پنالتی را بهترین خاطره خود از این مسابقات عنوان کرد و گفت: وقتی در مسکو قهرمان شدیم؛ لحظه فوقالعادهای بود.
بازیکن منچستریونایتد بر این باور است که تساوی در برنابئو نتیجه خوبی بوده و افزود: ما در خارج از خانه گل زدهایم بنابراین در بازی خانگی در موقعیت خوبی قرار گرفتهایم.
اورا: رونالدو به دنیا آمده تا پیروز شود/ امیدوارم روز خوب کریس نباشد
خبرگزاری فارس: مدافع فرانسوی منچستریونایتد با تمجید از ستاره پرتغالی سابق تیمش معتقد است وی به دنیا آمده تا به پیروزی برسد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پاتریس اورا بر این باور است که عشقی که رونالدو به باشگاه انگلیسی دارد کار را برای دیدار برگشت در اولدترافورد سخت میکند. رئال مادرید امیدوار است بتواند به مرحله یکچهارم لیگ قهرمانان صعود کند.
رونالدو 6 سال را در اولدترافورد گذرانده است و اکنون خود را برای بازی در این ورزشگاه آماده میکند که اولین بازگشتش به منچستر پس از ترک باشگاه در سال 2009 است.
اورا در این باره اظهار داشت: وقتی با عشق بازی میکنید کار بسیار سختی دارید.
شیاطین سرخ با اختلاف 15 امتیازی نسبت به رقیب همشهری خود سیتی در صدر لیگ برتر هستند و روز گذشته به راحتی با نتیجه 4 بر صفر مقابل نورویچ به برتری رسیدند.
مدافع فرانسوی در این باره اظهار داشت: این خانه رونالدو است بنابراین احساسات بسیار زیادی در این بازی خواهد داشت. امیدوارم که به این خاطر عالی بازی نکند.
بازیکن منچستریونایتد خاطرنشان کرد: رونالدو برای پیروزی به دنیا آمده است و در 28 سالگی در اوج فوتبالش است. کریس یک برنده و یک رقیب بزرگ است، اگر بتواند مقابل منچستریونایتد به پیروزی برسد، این کار را انجام خواهد داد.
اورا ادامه داد: هواداران حاضر در اولدترافورد استقبال فراوانی از رونالدو به عمل خواهند آورد. هواداران هرگز کاری را که او انجام داده فراموش نمیکنند. او هنوز هم عاشق باشگاه است. پس از تساوی یک بر یک در برنابئو با هم صحبتی داشتیم و او گفت بازی در اولدترافورد سخت تر شده است.
خبرگزاری فارس: داور اهل ترکیه دیدار دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد را در دور برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا قضاوت می کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، کونیت چاکر قضاوت بازی دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد را در دور برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دست خواهد داشت. این بازی سهشنبه شب ساعت 23:15 در اولدترافورد برگزار خواهد شد.
دور رفت دو تیم 13 فوریه در سانتیاگوبرنابئو برگزار شد که با تساوی یک بر یک به پایان رسید. دنی ولبک گل شیاطین سرخ را در دقیقه 20 به ثمر رساند و رونالدو در دقیقه 29 گل خورده را برای مادرید جبران کرد. شاگردان فرگوسن با تساوی خارج از خانه و گلزنی در اسپانیا نسبت به حریف خود از مزیت کوچکی برخوردارند.
چاکر از سال 2007 تاکنون داوری بینالمللی و در کلاس لیگ قهرمانان بوده است. این سومین باری است که داوری بازی را با حضور غولهای مادرید بر عهده میگیرد. او در این فصل داوری بازی رئال - دورتموند (تساوی 2 بر 2) در چهارمین روز مسابقات مرحله گروهی را نیز انجام داد. وی سال گذشته نیز در روز سوم مسابقات مرحله گروهی پیروزی 4 بر صفر رئال مقابل لیون را نیز قضاوت کرد.
چارلتون: رونالدو بهترین است و باید او را مهار کنیم/ بازیکنی بهتر از دی استفانو ندیده ام
خبرگزاری فارس: اسطوره سابق منچستریونایتد ستاره پرتغالی رئال مادرید را بهترین بازیکن دنیا دانست که شیاطین سرخ مجبور به مهار او هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، سر بابی چارلتون در آستانه بازی دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد در دور برگشت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا نگاهی به دوران فوتبالش انداخت و در خصوص تجربهاش در رویارویی با مادرید صحبت کرد. چارلتون همچنین در خصوص شرایط فعلی رئال تحت هدایت مورینیو نیز صحبت کرد و به شدت از کریستیانو رونالدو تمجید کرد.
مصاحبه وی را در زیر میخوانید:
• چه خاطرهای از رئال مادرید دارید؟
اولین باری که مقابل آنها بازی کردم، فصل 57-1956 بود. در حال انجام خدمت سربازی بودم و آنها چند روز به من مرخصی دادند تا به مادرید بروم. در آن زمان تعویض وجود نداشت و اگر نمیتوانستی در ترکیب اصلی باشی باید از روی سکو بازی را تماشا میکردی. کنار همتیمیهایم روی صندلی نشستم و نمیتوانستم چشم از یک بازیکن بردارم. دروازهبان توپ را برای او میانداخت، بازیکنان زیادی به او توپ میدادند، هافبکها به او توپ میرساندند. او مدام مهاجمان را حمایت میکرد و من فکر کردم: او کیست؟ هرگز بازیکنی مثل او در زندگیام ندیدهام. فهمیدم که او آلفردو دیاستفانو است. عجب بازیکنی بود! هرگز این چنین تحت تأثیر بازیکن دیگری قرار نگرفتهام و هرگز بازیکنی بهتر یا باهوشتر از او ندیده ام. او واقعا بسیار خوب بود.
• مادرید بازیکنان دیگری چون ریموند کوپا، فرانسیسکو گنتو و ... داشت.
و فرانتس پوشکاش.
• از بازی مقابل آنها چه چیزهایی به یاد دارید؟
مقابل پوشکاش زیاد بازی نکردم اما گنتو را در بال چپ به یاد میآورم. تیم بزرگی بود. آنها در 5 دوره اول قهرمان جام اروپا شدند. آنها بهترین تیم جهان بودند: پوشکاش، گنتو، دیاستفانو... مسابقات برای همه بود. آنها میدانستند که بازیکنان خوبی هستند؛ میدانستند که بهترین هستند.
• آیا در دیدارهای دوستانه مقابل مادرید بازی کردهاید؟
بله خیلی زیاد. این مسابقات ما را به هم نزدیک تر میکرد همان طور که امروز هم همینطور است. میفهمم چرا بسیاری از بازیکنان احساس میکنند تا زمانی که برای مادرید بازی نکردهاند کار خاصی انجام ندادهاند. بازی کردن مقابل آنها بسیار لذتبخش بود. برخی از بازیکنان رئال کمی کثیف بازی میکردند، برخی تندمزاج بودند، برخی کمی تنبل اما همه اینها با هم بود. یکی از بزرگترین بازیهای تمام دوران فوتبال اروپا در گلاسگو انجام شد؛ هنگامی که مادرید با اینتراخت فرانکفورت در فینال جام اروپای 1960 بازی کرد. ما در آن زمان با تیم جوانان در زوریخ بازی میکردیم و این مسابقه را از طریق تلویزیون تماشا کردیم. پوشکاش 2 گل زد و دی استفانو هم یک گل... آلمانیها 2 گل زدند اما هرگز شانس پیروزی در فینال را نداشتند.
• چه خاطرهای از نیمه نهایی جام اروپای 1968 بین مادرید و یونایتد دارید؟
ما بازی باخته را با پیروزی به پایان رساندیم تا در فینال حریف بنفیکا شویم. فکر میکنم دور رفت را یک بر صفر بردیم و در دور برگشت 2 گل زودهنگام دریافت کردیم. این یک فاجعه بود اما بازی بسیار هیجانانگیزی بود و فینال باید در ومبلی برگزار میشد. جرج بست، دیوید سدلر و بیل فولکس همگی گل زدند... اخیرا به مادرید رفتم و از پلههای تونل پایین رفتم. یاد سال 1968 افتادم، نابی استایلز و من منتظر بودم که وارد زمین شویم و گنتو و سایر بازیکنان با غرور وارد زمین شدند. آنها فکر کردند این دیدار به پایان رسیده است. استایلز به من نگاه کرد و گفت: «به آنها نگاه کن، به آنها نگاه کن، بگذار آنها را بگیریم.» حتی بیل فولکس گل زد. او هرگز در مدت زندگیاش در محوطه جریمه هیچ تیم دیگری نبوده است. هرگز! این لحظه بسیار پراحساسی بود زیرا منچستریونایتد اکثر بازیکنان خود را در سقوط هواپیمای سال 1958 در مونیخ از دست داده بود. به نظر میرسید که باید به خاطر آنها به زمین میرفتیم و برنده میشدیم؛ این کاری بود که باید انجام میدادیم.
• در مورد تیم فعلی رئال چه فکری میکنید؟
باشگاه و بازیکنانش شهرت خوبی دارند. کریستیانو رونالدو بالاتر از همه است. باید تأکید کنم که هرگز نمیخواستیم او اولدترافورد را ترک کند. این فرصت که به مادرید برود پیش آمد و برنابئو جایی است که او دوست داشت برود. او گفت میخواهد بهترین بازیکن دنیا باشد و اکنون هست. باید راهی برای مهار او پیدا کنیم
• چه چیزی را در رونالدو بیشتر از همه دوست دارید؟
وقتی بازی او را میبینید میدانید که اولین چیزی که هنگام رسیدن توپ به پایش به ذهنش خطور میکند، چیست: من میتوانم گل بزنم. او به هیچ چیز دیگری فکر نمیکند. طبیعتا از همیتیمیهایش انتظار خواهید داشت که فکر کنند او توپ را شکار کنند اما در مورد رونالدو اینگونه نیست. او عاشق گلزنی است و اکنون در هر هفته گلهای زیادی میزند.
گلزني مقابل منچستر تماشايي خواهد بود
ستاره پرتغالي رئال مادريد از اشتياقش براي گلزني مقابل تيم سابقش در اولدترافورد پرده برداشت.
کريستيانو رونالدو تأييد کرد که دوست دارد در دور برگشت رقابتهاي مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در اولدترافورد بار ديگر مقابل منچستريونايتد گلزني کند.
به گزارش فارس،ستاره پرتغالي در دور رفت پس از گل دني ولبک که منچستر را در سانتياگوبرنابئو پيش انداخت، تساوي را براي تيم مورينيو به ارمغان آورد.
وي اميدوار است که نامش را بار ديگر در اولين بازگشتش به اولدترافورد پس از پيوستن به رئال مادريد در فهرست گلزنان قرار دهد.
ستاره پرتغالي در اين باره گفت: گلزني احساس خوبي خواهد داشت. اگر بار ديگر گلزني کنم بسيار تماشايي خواهد بود.
رونالدو ادامه داد: نميتوانم بگويم چگونه خوشحالي خواهم کرد، شادي چيزي غيرارادي است اما دوست دارم در اين موقعيت قرار بگيرم.
بازيکن 28 ساله انتظار دارد پس از 3 بار قهرماني با شياطين سرخ در ليگ برتر و فتح ليگ قهرمانان اروپا در دوران حضور 6 سالهاش در اين تيم به شدت مورد استقبال هواداران منچستر قرار بگيرد.
وي که تاکنون با 7 گل به طور مشترک در صدر گلزنان ليگ قهرمانان قرار گرفته خاطرنشان کرد: مطمئنم که آنها به خوبي از من استقبال ميکنند.
ستاره پرتغالي مادريد افزود: پس از سالهايي که در اين تيم گذراندم و دوستاني که دارم مطمئنم اين يکي از جاهايي است که بيشتر از هرجا تشويق ميشوم. دوران زيبايي بود.
ژوزه مورينيو به برتري منچستريونايتد اذعان کردژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا سهشنبه شب و پس از صعود تيمش به مرحله يک چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا به برتري تيم رقيب اذعان کرد.
وي پس از پيروزي دو بر يک رئال مادريد مقابل منچستريونايتد انگليس در چارچوب دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: اگر صادقانه قرار باشد بگويم، به نظرم تيم برتر بازي را واگذار کرد. اما اينها اتفاقاتي است که هر زماني ممکن است بيفتند. ما طي ده دقيقه بسيار خوب بازي کرديم و آنها نتوانستند جواب اين دقيقه را بدهند. من ورزشگاه اولدترافورد را ميشناسم و ميدانستم که دقايق پاياني بازي بسيار سخت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از منچستر، وي افزود: نااميد شده بودم از اينکه ميديدم بازيکنان رئال مادريد نميتوانند در دقايق پاياني توپ را کنترل کنند، اما ديهگو لوپز دروازهبان رئال ما را نجات داد.
مورينيو درباره اخراج ناني بازيکن منچستريونايتد نيز گفت: اين اخراج براي ما همان تاثيري را داشت که دو سال پيش اخراج پپه براي بارسلونا داشت. در بازياي که در چنين سطحي برگزار ميشود، اگر تيمي يک بازيکن کمتر داشته باشد، اين موضوع ميتواند در دراز مدت بسياري از چيزها را تغيير دهد. برخورد تندي بين آربلوآ و ناني صورت گرفت و داور تصميم گرفت به ناني کارت قرمز نشان بدهد. شايد داور ميتوانست کارت زرد هم نشان دهد.
وي افزود: منچستر در خط دفاعي بسيار خوب بازي کرد و سازماندهي بسيار خوبي داشت و به همين خاطر ما را با مشکلات فراواني مواجه کرد. ما به چيز جديدي نياز داشتيم و مودريچ روند بازي را عوض کرد. او توپ را سريعتر و عمقيتر به حرکت درآورد. هميشه باور داشتهام که او بازيکن بزرگي است.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)