خبرگزاری فارس: مدیر ورزشی سابق رئال مادرید معتقد است که رویارویی این تیم با منچستریونایتد در دور برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا بزرگ ترین مسابقه سال قوهای سپید است.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، خورخه والدانو در آستانه بازی سه شنبه شب رئال مادرید مقابل منچستریونایتد در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: هیچچیز مهمتر از فتح لیگ قهرمانان و کسب دهمین افتخار در این مسابقات نیست. رئال مادرید پس از پیروزی مقابل بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپادلری و قبل از بزرگترین بازی سالش در اولدترافورد مقابل من یونایتد مملو از اعتماد به نفس است.
والدانو ادامه داد: بارسلونا تیم 4 سال پیش نیست. گواردیولا مدام تیم را وصله میزد و تغییراتی ایجاد میکرد که حریف را به هم میریخت. رئال مادرید دیگر چیزی ندارد که مقابل بارسلونا نشان دهد.
از نظر والدانو اولین گل بازی به گلهای بعدی رئال مقابل بارسا کمک کرد: اگر رئال مادرید در 10 دقیقه ابتدایی گل زنی کند شانس زیادی برای زدن گلهای دوم و سوم دارد.
به هر حال مدیر ورزشی سابق رئال مادرید خاطرنشان کرد: مسابقه در اولدترافورد تاکتیکیتر از بازی بارسلونا خواهد بود. هواداران خانگی مقابل رئال مادرید تصمیم فرگوسن برای محافظه کارانه بازی کردن را میفهمیدند و من فکر میکنم فرگوسن همین کار را خواهد کرد.