سر الکس فرگوسن در مصاحبه ی بعد از بازی گفت: من حتی تا نیمه دوم هم فکر چنین نتیجه ای را نمی کردم. اما هنگامی که ما شینجی را در میانه میدان به کار بردیم اوضاع تغییر کرد. او یک تمام کننده خوب است. گل دوم او بسیار هوشمندانه بود و گل سومش بسیار زیبا به ثمر رسید. روز بسیار خوبی برای او بود. او در اکتبر و نوامبر مصدوم شد و مدت زیادی از میادین دور بود. این مسئله تاثیر خودش را گذاشت ولی او باز هم خوب کار کرد. من فکر می کنم فصل آینده شما یک بازیکن واقعا خوب خواهید دید.
فرگوسن در مورد رونی هم گفت: برای او خوب شد. اعتماد به نفس بخشی از فوتبال است. او دو یا سه بازی را از دست داد ولی در بازی به سختی تلاش کرد.
فرگوسن افزود: ما تصمیم گرفتیم رابین یک ساعت بازی کند. گیگز هم استراحت کرد تا سه شنبه بازی کند. ما نمی توانستیم این امکان (برگزاری هزارمین بازی مقابل رئال مادرید) را از او بگیرم. او شایسته چنین اتفاقی است.
فرگوسن گفت: من اگر احساس کنم سه سنبه می توانیم کلین شیت کنیم، حتما این چنین خواهم کرد. ولی فکر می کنم هر دو تیم گل زنی می کنند. من امیدوارم ما گل های بیشتری به ثمر برسانیم. بازی جذابی خواهد بود، رقابتی بین بزرگترین تیم های دنیا.