Design & Developed BY Patira

صفحه 36 از 100 نخستنخست ... 2634353637384686 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 994
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

Jadide کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

اهمممم ... اهمممممم ، قدیما اینجا بهارستانی بود و بندی و بساطی ... اون موقعها من نبودم ولی اینکه من نبودم دلیل نمیشه که؟ میشه؟ یعنی من نبودم اونم نبود؟ بود! خلاصه بهارستانی بود و بچه ها دور هم بودن و خوش میگذشت و پرفروغ بود! گذشت یهو تابستون شد ملت گفتن بریم کمپ بزنیم ... اون دوران مرتوض و دویست و دوس و رسول و احمدرضا و دونگ یی و رها و همه اینجا رو آباد میکردن ، اون وسطها بود که ایکیوسان هم اومد (خودش نیومد ، خودشو خدا بیامرزه!!! من اومدم) و همه دور هم بودیم! اون موقعها همه چی درخشان بود! بحثها هم گرم ! ولی نمیدونم کم کم چی شد یهو همه جا خلوت شد ، اوجش هم واقعه ی ننگین یازده سپتامبر بود (واقعا تو یازده سپتامبر بود!!!) بعدش همه چی آروم شد ، همه جا ساکت ... هوا سرد ... غذا نبود ... داشتیم میمُردیم... (آها نه اون برای یه جا دیگه است) همه چی آروم و بی دغدغه بود ، بحثها خوش نمیگذشت ، بچه ها نبودن و خلاصه جالب نبود!
    قدیما اینجا یه دونگ یی داشت مثل بنز پست میداد ، یه رها بود هر روز طرفدار یه تیم بود ، یه رسول بود حلق داشت اندازه چاه ویل!!!، احمد رضا بود مااااااه!!! یه مرتوض بود قاطی میکرد کلی باحال بود!!! بالش خوبی هم بود!!!چند تا دیگه دل پیه رو بودن ، یکی بود خوزه مورینیو (خود خودش!!!) ، دو تا کریس رونالدو داشتیم ، دو تا داوید ویا ، یه دونه رئال ، چند تا منچستر ... یه ایکیوسان بود!!! خلاصه یه لیگ کامل بودیم!!! الان نه... فقط عبدالله حماسه رو حفظ کرده!
    الان وقت تغییره!!! فصل پاییزه و میریم تو زمستون ، هوا هم سرده! باید گرمش کنیم! آآآآآآآآی مشت اول یه دلار!!! میخوایم دوباره یه دور همی پویا داشته باشیم ، بگیم و بخندیم و دور هم باشیم! این بالا که زده گفتگوی متفرقه پس سخت نگیرید! باید خوش بگذره!
    خب اسمشو چی میذارم؟ نیو کمپ!!! نه شوخی کردم! اینجا قشلاقمونه!!! رسول میگه کمپ خزه! ولی اردوگاه خیلی نظامیه!!! اسم اینجا میشه کمپ قشلاقی دربی!!! و رسمش جلد ششم کمپه!
    فقط دو نکته: همه ی قوانین و رعایت کنید وگرنه میخورمتون!!! و در مورد فجر سپاسی (سپاسی دیگه!!! جای پ ، ی بذار) نمیزنیم و به هم توهین نمیکنیم!!! بحثهای جدی ورزشی عمیقا ممنوعه!!!
    حالا برو که رفتیم میخوام بترکونیمااااااااااااااااا ااااااا!!!!!!!!!!!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

F a r e w e ll ... Tito

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    Arsène Wenger
    بازیکن محبوب
    RONALDO 9_Zidane_Zlatan Ibrahimovic_R.CARLOSE
    اسم واقعی شما
    MEHDI

BrazilSS_TehranMilan

Pirlo

تشکر ها
    3,094
    تشکر شده 2,194 در 462 پست

پیش فرض پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    اصلا این مجتبی عاشق دختراس چند وقت قبل بحث سر مو نداشتنش بود یکی از بچه های سایت پ خ داد چیکار به منو مجتبی داری که ماها بی مو هستیم تهش نفهمیدیم چی میگفت کی به اون گفت بی مو اسمشو نمیارم ولی تا 5 ساعت بهش میخندیدم
    وااااااااااااااااای...عجب آدمیه این مجی...بالاخره نیت پلیدش معلوم شد...............
    این کارا چیه؟؟؟؟

بچه هم داره نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه چی میدونی؟بگو بقیه هم در جریان باشن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Don’t count the years, count the memories

3. 9 کاربر از پست مفید mehdi30100 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

رفتین تو گذشته و دوس دختر و ... ما هم یاد یه چیزی افتادیم بگیم
    یادش بخیر اول راهنمایی تو مشهد بودیم و اون موقع هنوز ایرانسل و همراه اول زیاد نبودن یا بهتر بگم ایرانسل که نبود همراه اول هم که خطش 1 میلیون بود و بعضی از پدرا داشتن
    خلاصه ما بچه ها هم که بی موبایل بودیم
    این همکلاسیم که دوست صمیمیم هم بود یک دوس دختر داشت ، و چون موبایل نبود من و دوستم سر صبح زودتر میرفتیم مدرسه و دوس دخترشم از پشت سر ما میومد .
    جونم براتون بگه این دوست ما نامه مینوشت میذاشت رو صندوق عقب این ماشینا و رد میشدیم و دختره برمیداشت و میخوند و باز همینجوری دختره به دوستم نامه میداد . خلاصه وضعی بود خنده دارمثل قرن بوقق
    خلاصه که الان قدر خودتونو بدونین که راحت به دوس پسر یا دوس دختراتون اس میدین
    اونوقت این معلم ما میگفت اون کارای که شما تو راهنمایی میکردین و نامه میدادین به دخترا ما دهه هفتاد تو دانشگاه با دخترا نامه نگاری میکردیم

این رو هم همینجوری نوشتم . دوس داری بخند . دوست هم نداری به من چه خب نخند . عبرت بگیر و ببین که چقد علم پیشرفت کرده
    یه روز خوب میاد ...

5. 12 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi30100 نمایش پست ها
    یه خبر بد....یکی از بچه های مدرسمونو دزدیدن بردن کشتنش.............شدیدا مراقب خودتون باشید.............تاجایی که میتونید تنهایی نرید بیرون
    چی شده جرا؟ خب درست بگو ما هم بدونیم

کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتم صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده
    رسولم شاهده
    در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبل
    در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه
    گفت دوست دخترم ازم خواسته پلی استیشن 3 رو بده به من منم دادمش رفته بازیکنه خرابش کرده نمیدونم چی بهش بگم

3 ماه قبل گفت 3 هفته پیش الانم میگه 3 هفته پیش کلا این بشر از 3 هفته پیش خارج نمیشه

مجتبی خودش خراب هست میگن ایدز داره
    دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم
    آره راه انتقالش هم ..... بوده

اون که دوست دخترش نیست مگه یادت رفته عقد کردن

لعنت به باعث و بانی این بغض

7. 11 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 نمایش پست ها
    گفت دوست دخترم ازم خواسته پلی استیشن 3 رو بده به من منم دادمش رفته بازیکنه خرابش کرده نمیدونم چی بهش بگم

3 ماه قبل گفت 3 هفته پیش الانم میگه 3 هفته پیش کلا این بشر از 3 هفته پیش خارج نمیشه

آره راه انتقالش هم ..... بوده

اون که دوست دخترش نیست مگه یادت رفته عقد کردن
    حرف راستو همش رسول جون میزنه
    کلا این بشر رو سه هفته زوم کرده درست نبود مجتبی تو که زن داشتی پلی سه خودتو بدی به دوست دخترت
    راستی رسول راست میگی عقدشون کردیم رفت حیف که حق طلاق با مرده وگرنه وقتی اون طرف فهمید مجتبی ایدز داره طلاقشو میگرفت

9. 11 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

اقا چرا چرت پرت میگید
    عاشق دختر چیه ؟ نذار لوت بدم هی میای تو یاهو یه چیزایی میگی که من دهنم باز میمونه میگم از احمد اینکارا بعیده ولی میبینم یه گرگ تو لباس گوسفنده

اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟

اقا من حرف های این بشر موذی رو تکذیب میکنم میتونید از عبدلله بپرسید که من اصلا اهل اینکار ها نیستم

.................................
    اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....
    اقا این دوتا دارن توطئه میکنن تا وقتی که با هم ضد هستن کاری به کار هم ندارن همی که میرسه به ما پایه میشن با هم میخوان ما رو ضایع کنن.
    اخه من دیوونم که بیام همه چیم رو به شما دوتا شاسکول بگم من حرف های این دو رو کاملا تکذیب میکنم همه ی حرفاشون چرتی بیش نیست

11. 9 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    Arsène Wenger
    بازیکن محبوب
    RONALDO 9_Zidane_Zlatan Ibrahimovic_R.CARLOSE
    اسم واقعی شما
    MEHDI

BrazilSS_TehranMilan

Pirlo

تشکر ها
    3,094
    تشکر شده 2,194 در 462 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz-sport نمایش پست ها
    اقا چرا چرت پرت میگید
    عاشق دختر چیه ؟ نذار لوت بدم هی میای تو یاهو یه چیزایی میگی که من دهنم باز میمونه میگم از احمد اینکارا بعیده ولی میبینم یه گرگ تو لباس گوسفنده

اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟

اقا من حرف های این بشر موذی رو تکذیب میکنم میتونید از عبدلله بپرسید که من اصلا اهل اینکار ها نیستم

اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....
    اقا این دوتا دارن توطئه میکنن تا وقتی که با هم ضد هستن کاری به کار هم ندارن همی که میرسه به ما پایه میشن با هم میخوان ما رو ضایع کنن.
    اخه من دیوونم که بیام همه چیم رو به شما دوتا شاسکول بگم من حرف های این دو رو کاملا تکذیب میکنم همه ی حرفاشون چرتی بیش نیست

تکذیب دیگه فایده نداره........خرابت کردن تو جمع
    حالا اسم بچت چیه؟؟؟؟ما که فهمیدیم.....حالا دیگه حقیقتو بگو.....خوب دست تورو خوندیم...تورو بد جوری سوزوندیم...(هاتف)بقیشو فک کنم همه بلدن
    Don’t count the years, count the memories

13. 9 کاربر از پست مفید mehdi30100 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

اقا چرا چرت پرت میگید
    اولا کی چرت گفت همش عین حقیقته

اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد
    کافر همه را به کیش خود پندارد

اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟
    نمیگم تو خماریش بمونی
    عبدالله هم با ماست عبدل جون تایید کن

لینکی چیزی دوستان خواستید پ خ کنین در ضمن عاقد احمد یک عاقد جهانی محسوب میشه

نه من با رسول هیچ وقت هیچ موشکلی نداشتم اصلا شوما این موشکلو به من نیشان بده

دیوونه که بودی در ضمن کارآگاه 202 متخصص اینجور پرونده هاس نذار پرونده بره اونجا

15. 10 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    رفتین تو گذشته و دوس دختر و ... ما هم یاد یه چیزی افتادیم بگیم یادش بخیر اول راهنمایی تو مشهد بودیم و اون موقع هنوز ایرانسل و همراه اول زیاد نبودن یا بهتر بگم ایرانسل که نبود همراه اول هم که خطش 1 میلیون بود و بعضی از پدرا داشتن خلاصه ما بچه ها هم که بی موبایل بودیماین همکلاسیم که دوست صمیمیم هم بود یک دوس دختر داشت ، و چون موبایل نبود من و دوستم سر صبح زودتر میرفتیم مدرسه و دوس دخترشم از پشت سر ما میومد .جونم براتون بگه این دوست ما نامه مینوشت میذاشت رو صندوق عقب این ماشینا و رد میشدیم و دختره برمیداشت و میخوند و باز همینجوری دختره به دوستم نامه میداد . خلاصه وضعی بود خنده دارمثل قرن بوقق خلاصه که الان قدر خودتونو بدونین که راحت به دوس پسر یا دوس دختراتون اس میدین اونوقت این معلم ما میگفت اون کارای که شما تو راهنمایی میکردین و نامه میدادین به دخترا ما دهه هفتاد تو دانشگاه با دخترا نامه نگاری میکردیم این رو هم همینجوری نوشتم . دوس داری بخند . دوست هم نداری به من چه خب نخند . عبرت بگیر و ببین که چقد علم پیشرفت کرده
    یعنی اگه دختره می خواست جواب نامه شما رو بده اول اون می رفت شما هم پشت سرش می رفتین؟ یا اینکه اون نامه رو می گذاشت شما برمی گشتین بر می داشتینش؟ بعد یعنی معلمتون اعتراف می کرد که دوس دختر داشته؟چه معلم خوبی بوده

17. 8 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

یکی اینجا به من بگه چند به چنده؟؟
    همه بشینن سر جاشون که حالا دیگه کارگاه 202 پیداش میشه
    ..

Just Real Madrid & Man Utdl

19. 8 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

عبدالله هم با ماست عبدل جون تایید کن
    من باید اول پرونده رو کامل بخونم تا قضاوت کنم الکی الکی که نشدم پلیس اما فک کنم حق با احمد باشه اما خب تا پرونده رو نخونم به صورت کامل و تا این که شاکی و متهم نظراتشونو بیان نکنن فعلا هر دو بازداشت هستند و رسول هم به علت همکاری با سران فتنه ( احمد ) به 3 سال حبس محکوم میشه

دیوونه که بودی در ضمن کارآگاه 202 متخصص اینجور پرونده هاس نذار پرونده بره اونجا
    بله من خوراکم این جور پرونده هاس
    نقل قول نوشته اصلی توسط elahe@ نمایش پست ها
    یعنی اگه دختره می خواست جواب نامه شما رو بده اول اون می رفت شما هم پشت سرش می رفتین؟ یا اینکه اون نامه رو می گذاشت شما برمی گشتین بر می داشتینش؟ بعد یعنی معلمتون اعتراف می کرد که دوس دختر داشته؟چه معلم خوبی بوده
    اره دیگه اول ما نامه مینوشتیم دختره میخوند بعدش اون مینوشت میذاشت رو یک ماشین ( حالا ماشینه جلو بود یا عقب فرقی نداشت مهم عشق پاکی بود که بین دوستم و دختره بود ) و دوستم میخوند ( و البته به منم نشون میداد ) به هر حال وضع خیلی خنده داری بود واسه همینه میگم قدر خودتونو بدونین .
    بله معلم ما هم میگفت ما از این کارا میکردیم . معلم باحالی بود

نقل قول نوشته اصلی توسط AmirUtd نمایش پست ها

یکی اینجا به من بگه چند به چنده؟؟
    همه بشینن سر جاشون که حالا دیگه کارگاه 202 پیداش میشه
    ..
    کارآگاه اومد ! بزنین کنار تا خودم بررسی کنم
    یه روز خوب میاد ...

ویرایش توسط Abdollah 202 : 03-01-2013 در ساعت 11:49

21. 9 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

صفحه 36 از 100 نخستنخست ... 2634353637384686 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)