FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام ،
توی کریر من همیشه edit player غیرفعاله .... ! کی فعال میشه ؟ چیکارش کنم ؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یکی سریسع جواب بده چرا هیچ تیمی منو واسه مربی نمیخوات میرم تو مای جوپ پیشنهادم میدم اما هیچکه قبول نمیکنه!!!!راه دیگه ای نداره
1سوالم داشتم چرا تو فصل نقل وانتقالات هیچ تیمی مربی نمیخوات.
لطفا سریعتر خیلی اضطراری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه , خودتو خسته نکن . چون کریر مد بیشتر بر اساس چیزهای واقعی هستش نه چیزی که علاقه ی شخصی هست . گر چه به قول دوستمون هم فقط میتونی کفشو جورابو بلندی کوتاهیه آستینو عوض کنی
نمیدونم , شاید چون اونموقع دیگه نیازی بهت ندارن .
تو کی بهشون پیشنهد میدی ؟
البته فک کنم بستگی به جایگاه تیمه مقابل هم داره . مثلا اگه قعر نشین باشن یا شرایط بدی داشته باشن فک کنم قبول کنن .
باو فصل نقلو انتقالات چه ربطی به مربی داره ؟ مگه بازیکنه
البت ممکنه تو طول فصل خود باشگاه ها بیان بهت پیشنهاد بدن ( البت خیلی نادر هست شاید فصلی یکی دوتا باشگاه )
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
من تا حالا تیم عوض نکردم ولی به فک کنم منظورش تو همون فصله . چون بعضی تیمهای ضعیف که اسمشون تو لیستت هست میگن میخوان تو لیگ بمونن بعد وختی میری جایگاهشونو نگاه میکنی میبینی رده های آخرن .
من خودم دو بار وقتی فصل تموم شد پیشنهاد دادم که برم ولی تیمها قبول نکردن .
به احتمال خیلی زیاد تیمها نسبت به نیازی که تو اون زمان دارن میخوان مربیشون عوض شه چون اگه دقت کنی با شروعه فصله بعد لیستت خالی میشه و تو هفته های اول هم اصن هیچ تیمی مربی نمیخواد .
مثلا یادمه یه بار خود لیون آخرای فصل بهم پیشنهاد داد ولی من رد کردم و وختی فصل تموم شد من بهشون پیشنهاد دادم که چون دیگه اونموقع نیازم نداشتن درخواستمو رد کردن .
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
ویرایش توسط INDECENT : 02-26-2013 در ساعت 18:20
به زبون ساده تر میگم چون منم اول نتوستم کار کنم ولی بالاخره درستش کردم
1_برناممرو نصب کن
2_برو تو بازی
3_برو تو کریر مود بودجتو حفظ کن
4_جوری از بازی بیا بیرون که بازی exit نشه مثلا دکمه ویندوز رو بزن
5_برنامرو اجرا کن برو رویه اون مانیتوره که زیر گزینه file هستش یه چیزی سبزو قرمز میشه رو اون کلیک کن
6_فیفا رو انتخاب کن
7_تو قسمت value اون بالا بودجتو بنویس بعد first scan رو بزن
8_برگرد تو بازی سعی کن بودجتو عوض کنی مثلا یه بازی کن بخر یا بفروش
9_بودجه جدیدتو حفظ کن بازم بیا بیرون تو همون قسمت value بنویس و next scan رو بزن
10_سمت چپت رو اگه قبل از بودجه دوم میدیدی یه عالمه عدد بود ولی حالا با دادن بودجه جدید تبدیل به یه عدد شده روی اون دبل کلیک کن
11_عدد میاد پایین رو عدد دبل کلیک کن بودجه جدیدتو بنویس آخرش999999999 این عدده از این بیشتر نمیشه
12_برو تو بازی بودجه عوض شده
13_اینم یه توضیح از این برنامه تو هر بازی میتونی استفاده کنی به همین ترتیب![]()
آقا چه جوری میشه خوشحالی معروف بالوتلی رو انجام داد مگه با ضربدر خوشحالی تخصصی خود بازیکن رو انجام نمیده؟ اما بالوتلی خوشحالیش جور دیگس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)