به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
به نقل از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
“لوکاس دیگن” مدافع تیم لیل فرانسه اعلام کرد که از شنیدن گزارشات لینک شدنش با منچستر یونایتد برای انتقال هیجان زده است ولی اصرار دارد که عجله ای برای ترک لیل ندارد.
دیگن به عنوان یکی از آینده دار ترین جوانان فوتبال فرانسه که با باشگاه های اروپایی زیادی در ارتباط بوده است به شمار میرود
طبق آخرین گزارشات، منچستریونایتد این بازیکن ۱۹ ساله را به عنوان جانشین طولانی مدتی برای پاتریس اورا در نظر گرفته است
شیاطین سرخ تابستان گذشته الکساندر بوتنر را لز باشگاه هلندی “ویتس” به عنوان جانشین اورا خریداری کرده اند با این وجود در طول این فصل، این هلندی تبار موفق نشد تاثیر به سزایی در تیم بگذارد و فقط در ۸ بازی برای یونایتد به میدان رفت که آخرین آنها در ژانویه بود.
با وجود شایعات پیوستنش به یونایتد، دیگن میگوید که از ماندن در لیل برای یک آینده قابل پیش بینی و داشتن یک فوتبال با ثبات استقبال میکند
وی در مصاحبه با “ال ای ۱۰ اسپورتس” گفت : “منچستر یونایتد یک باشگاه طراز اول است و لینک شدن با این تیم به این معناست که من احتمالا کارم را به درستی انجام میدهم ولی در حال حاضر خیلی مشتاق به ترک باشگاهم نیستم.
من از تمامی روزهای زندگی ام لذت میبرم چرا که من در لیل احساس راحتی میکنم; این باشگاه قلبی من است، باشگاهی که مرا پرورش داد.
عجولانه تصمیم نخواهم گرفت; در لیل احساس بسیار خوبی دارم و فعلا برای رفتن از این باشگاه برنامه خاصی ندارم.
من بر این باورم که بمانم، بازی کنم، تجارب بیشتری کسب کنم و رشد کنم.”
گزارش ها حاکی از آن است که چلسی نیز این بازیکن ۱۹ ساله را مد نظر داشته است;
گزارش شده است که استعداد یاب هایی از استمفورد بریج در اوایل فصل مامور زیر نظر داشتن این جوان با استعداد شده بودند.
این که آیا چلسی هنوز علاقه ای به جذب “دیگن” دارد یا نه نامشخص است اگر چه این حقیقت که وی سال گذشته قرارداد خود را با لیل تا سال ۲۰۱۶ تمدید کرده است بدین معناست که در شرایط فعلی انتقال وی به باشگاهی دیگر دور از انتظار است.
![]()
تیم منچستر یونایتد همچنان در 3 جبهه کسب عنوان در چالش است.
سر آلکس فرگوسن در این باره میگوید:" من در دیدار دو شنبه شب تغییراتی ایجاد خواهم کرد و این یک تیم متفاوت خواهد بود. و این یک تیم متفاوت در برابر تیم کوئینز پارک رنجرز و سپس یک تیم متفاوت در برابر تیم نوریچ سیتی و بار دیگر تیمی متفاوت در برابر تیم رئال مادرید خواهد بود".
البته، گرچه سر آلکس فرگوسن یک بار پیش از این در سال 1999 موفق به کسب هر 3 جام بزرگ شده است، در این لحظه او اصرار دارد که به صورت بالقوه او به دنبال کسب هر 3 جام نیست، اما در روز جمعه او اذعان داشت که تیم فعلی وی برای کسب جامها نسبت به تیم سال 1999 مجهزتر است.
وی در ادامه اذعان داشت:" تیمی که داشتم به لحاظ قدرت نزدیک به تیمی که امروز دارم نبود، البته واقعیت این است که نباید در خارج کار کنیم. هنگامی که ما به فینال سال 1999 لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا رسیدیم، روی کین و پل اسکولز محروم بودند و هنینگ برگ تنها مصدوم ما بود. من مجبور به فشار وارد کردم یه جاناتان گرینینگ بودم، که تنها یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود. او برای نشستن بر روی نیمکت ذخیره ها یک مدال دریافت کرده بود که به شما یک ایده از صلابت و قدرت تیم میدهد. در حال حاضر ما به طور کل میتوانیم تیم را تغییر دهیم. ما در چهارشنبه شب گذشته گروهی کامل از بازیکنان بین المللی داشتیم که در بازی دخالتی نداشتند".
گرچه سر آلکس فرگوسن تعدادی تغییر در دیدار جام حذفی در برابر تیم ردینگ خواهد داد، اما او اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد نمیخواهد چیزی به سلطنتی ها ( لقب تیم ردینگ ) بدهد که در 7 دیدار گذشته تنها 1 بار شکست خورده اند.
وی در خاتمه اظهار داشت:" این جام حذفیست. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و شما نمیخواهید شوکه شوید. دوشنبه شب در چشم بسیاری از مردم چنین است که بله، این تیم ردینگ است و ما تیم رئال مادرید را متوقف کردیم...دوشنبه شب باید از خودمان مراقبت کنیم. ما باید عملکردی داشته باشیم که خارج از بازیکنان، به حریف خود احترام بگذاریم و نیز این واقعیت جام حذفیست که میتواند ایجاد شوک کند".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پل اسکولز پیش یک متخصص فرستاده خواهد شد تا میزان آسیب دیدگی زانو وی تشخیص داده شود، آسیب دیدگی که وی را برای 5 دیدار از همراهی تیمش محروم خواهد ساخت.
پل اسکولز در دیدار جام حذفی در مقابل تیم فولهام از ناحیه زانو با آسیب دیدگی رو به رو شد و سر آلکس فرگوسن مطمئن است که کهنه سرباز 38 ساله خود را به زودی در اختیار خواهد داشت.
سر آلکس فرگوسن در این خصوص آشکار ساخت:" پل اسکولز مقداری از ناحیه زانو آسیب دیده است که ما او را پیش یک متخصص خواهیم فرستاد. این مقداری در زانو وی شناور بوده و او برای سالها آن را داشته است. او باز خواهد گشت، گرچه نمیتواند بیش از حد طولانی باشد. ما تنها در این لحظه در حال مدیریت کردن آن هستیم".
همچنین سر آلکس فرگوسن اذعان دارد که ممکن است وین رونی نیز برای دیدار با تیم کوئینز پارک رنجرز آماده نباشد.
سرمربی شیاطین سرخ در انتها تصریح کرد:" من نمیخواهم چنین فکر کنم، او دوشنبه برای اولین بار به تمرینات آمد و کادر پزشکی در حال کار کردن با او هستند. او تنها یک بیماری عفونی بد داشته و تا صبح روز شنبه مشخص نیست که آیا او آماده خواهد بود یا خیر. او تحت مراقبتهای پزشکی بوده اما دوشنبه به تمرینات آمد. امیدوارم که او روز پنج شنبه ( 03 / 12 / 1391 ) به تمرینات باز گردد".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر الکس خواهان باقی ماندن نانی در یونایتد
" ما میخواهیم که او رانگه داریم ، هیچ شکی در این نیست. او توانایی زدن گل های خارق العاده ای دارد. نانی از نظر توانایی کسب برد برای تیم بصورت یک تنه در اروپا جزو بهترین هاست . او توانایی فوق العاده ای در بردن بازی ها برای تیم دارد و من میخواهم که او را نگه دارم .
دیوید گیل چند هفتس که دارد با مدیر برنامش صحبت میکند ولی همه چیز کاملا به خود این پسر بستگی دارد . من فکر میکنم که وی تضمین حضور مداوم در ترکیب تیم را میخواهد . ما داریم تلاش میکنیم که او را نگه داریم چون نانی واقعا توانایی کسب برد برای تیم را دارد .
نانی برای حدود شش هفته مصدوم بود و ما او را برای مداوا به پرتغال فرستادیم .او واقعا در این چند ساله مصدومیت شدیدی نداشته است . حالا برگشته و اماده است و بخوبی دارد تمرین میکند . برگشتن او به من سردرد میدهد چون والنسیا برای ما یک بازیکن فوق العاده بوده و من میدانم که نانی دوست دارد در سمت راست بازی کند .
ما دوست داریم که به نانی بعضی وقت ها در سمت چپ بازی دهیم همچنین یانگ و گیگز را هم داریم که میتوانند انجا بازی کنند . گزینه های فوق العاده ای در هر پست داریم و فکر میکنم که این ما را در موقعیت قوی قرار میدهد . "
کناره گیری دیوید گیل از پست مدیر اجرایی در تابستان 2013
دیوید گیل در تاریخ 30 جون 2013 از پست مدیر اجرایی خودش در منچستر یونایتد کناره گیری میکند .
دیوید 55 ساله در سال 1997 به عنوان یک مدیر مالی به هیئت مدیره باشگاه پیوست و از سال 2003 مدیر اجرایی یونایتد بوده است . وی بعد از کناره گیری از پست مدیر اجرایی همچنان در هیئت مدیره باقی خواهند ماند .
اد وودوارد نایب رئیس اجرایی از جون 2013 وظایف گیل به عنوان مدیر اجرایی را بر عهده خواهد گرفت .
دیوید گیل میگوید :" خدمت کردن به منچستر یونایتد در این سال ها بزرگترین امتیاز برای من بوده است . من در کنار بهترین مربی تاریخ این بازی کار کردم و بخشی از بهترین باشگاه بهترین ورزش جهان بودم .
این تصمیم بسیار سختی بود چون من عاشق این باشگاه هستم و همانطور که یکی از بنر های هوادارا در الدترافورد میگوید این " بیشتر از یک مذهب است " . من خاطرات باورنکردنی همچون سه گانه 99 و دو گانه 2008 را تجربه کردم و البته خاطرات تلخی مثل پارسال را در اینجا تجربه کردم . همین ها هستند که این باشگاه و ورزش را بسیار جذاب کرده است .
من همیشه اگاه بودم که فقط یک نگهبان موقت در این موسسه عظیم هستم و همچنین این باور را دارم که تمام بیزینس ها نیاز دارند که خودشان را با افراد و ایده های جدید بعد از مدتی بروز نمایند . بعد از 10 سال حضور در پست مدیر اجرایی باور دارم که زمان مناسب برای اینکه فرد جدیدی این پست را بر عهده گیرد فرا رسیده است .
من خوشحالم که اد این پست را قبول کرده من با او بیش از هفت سال است که کار کردم . وی در این مدت دانش مناسبی از فوتبال بدست اورده که مطمئنا در اینده و در پست جدیدش به کمکش خواهد امد .
من مشتاق ادامه همکاریم با باشگاه به عنوان عضوی از هیئت مدیره هستم . من دوست دارم که از خانواده گلیزر و بقیه همکارانم بخاطر تمام حمایتشان در این سال ها تشکر کنم . همچنین از کلیه کادر فنی فوق العاده باشگاه بخاطر تلاششان ، فداکاری و شور و شوقشان در سراسر این سازمان بزرگ تشکر میکنم .در 35 سال حضورم در بیزینس کادری سخت کوش تر ، وفادارتر و حرفه ای تر از کادر حاضر در یونایتد ندیدم . بدون هیچ شکی این چیز هایی که در دو ده اخیر بدست اوردیم بدون تعهد و استعداد ان ها میسر نبود . من برای همه ان ها در اینده ارزوی موفقیت میکنم .
در دنیای ورزش هیچ جایی مثل منچستر یونایتد نیست و اگر نقش کوچکی در حفظ و افزایش شهرت باشگاه داشتم واقعا به ان افتخار میکنم . "
سر الکس فرگوسن میگوید :" من بیش از 26 سال است که در یونایتد هستم و در 23 سال ان فقط دو رئیس داشتم : مارین ادواردز که من را به باشگاه اورد و دیوید گیل . من از کار کردن با هر دوی ان ها لذت بردم . دیوید یک مدیر اجرایی فوق العاده برای ما بود . البته که ما دو تا یک میلیون بار با هم بحث و جدل داشتیم ولی من همیشه از ان ها لذت بردم چون میدانستم که دیوید دو کیفیت بزرگ دارد . یکی اینکه وی روراست و صریح است و دیگری اینکه همیشه یونایتد را جلوتر از هر چیزی قرار میدهد . او همیشه بهترین چیزها را برای یونایتد خواسته است حالا میخواسته بازیکن ها بوده یا زمین تمرینی و یا کادر فنی .
کناره گیری وی شکست بزرگی برای من است ولی این حقیقت که وی همچنان در هیئت مدیره باقی میماند به من نشان میدهد که جدا شدنش از روی نیت قلبی و بدون ریا بوده است . او باور دارد که الان زمانی فرا رسیده است که باشگاه رو به جلو حرکت کند . من اگر میتوانستم راهی پیدا کنم که نظرش را عوض کنم مطمئنن این کار را میکردم . اما وی تصمیمش را گرفته و من به ان احترام میگذارم .
او برای یونایتد یک موفقیت فوق العاده بوده و همچنان خواهد بود .او تمام کیفیت های لازم برای موفقیت را دارد : انرژی ، صادق بودن ، شخصیت ، قدرت تصمیم گیری و وفاداری .
من برای او در چالش های اینده اش ارزوی موفقیت میکنم . "
جوئل گلیزر میگوید :" دیوید نقش بزرگی در موفقیت منچستر یونایتد در این 10 سالی که مدیر اجرایی بود ایفا کرد . وی باید از تمام چیزهایی که در این مدت در داخل و خارج زمین تحت نظارتش رخ داد رضایت داشته باشد .
وی بطور خستگی ناپذیری برای منچستر یونایتد کار کرد و یکی از فاکتورهای اصلی تثبیت موسسه خیریه منچستر یونایتد بود . این موسسه با استفاده از شهرت باشگاه توانست تغییرات و پیشرفت های زیادی در زندگی افراد نیازمند در موسسه های شهر منچستر و خارج از کشور پدید بیاورد .
دیوید کسیست که به عنوان فردی نجیب و صادق شناخته میشود و باعث بوجود امدن تعهد و وفاداری تمام کادر باشگاه شده است . وی برای ما در این هشت سال یک مشاور فوق العاده گرانبها بوده است و من بسیار خوشحالم که وی موفافقت کرده است که در هیئت مدیره باقی بماند بنابراین ما ان تجربه و دانشش را از دست نخواهیم داد .
امیدوارم که وی به عنوان نماینده انگلیس به کمیته اجرایی یوفا راه یابد و به فوتبال انگلیس و اروپا کمک شایانی بکند . "
سر الکس فرگوسن بیست و هفتمین سال حضور خود در منچستریونایتد را پشت سر میگذارد. او در این مدت شیاطین سرخ را به قدرت نخست لیگ برتر انگلیس تبدیل کرده است.
با توجه به اینکه فرگوسن 71 ساله شده، پیدا کردن جانشینی برای او در سالهای اخیر به دغدغه اصلی سران منچستریونایتد تبدیل شده است. وقتی از پیرمرد اسکاتلندی در مورد این موضوع سوال شد، وی به بیان دیدگاههایش پرداخت.
«جانشین من کار سختی نخواهد داشت و میتواند موفق باشد. با توجه به ساختاری که ما در این تیم داریم، شغلی سخت و غیر قابل انجام نخواهد بود. مربی جدید دیگر چه میخواهد؟ البته داشتن ابتکار عمل چیزی است که میتواند هر مربی را به یک مربی پیشرو بدل کند ولی مهمترین نکته این است که شخصیت یک مربی تغییری نکند.»
وی افزود: از این اتفاقها رخ داده که یک مربی وقتی در تیمی حضور پیدا میکند، تلاش میکند تا خودش را نیز تغییر دهد. شغل شما نباید شخصیت شما را تغییر دهد بلکه شما باید شغلی را که در دست گرفتهاید را تغییر دهید. تغییر یک تیم، یعنی فلسفه فوتبالی یک باشگاه را به فلسفهای که خودتان دارید تغییر دهید ولی خودتان تغییری نکنید. شخصیت خود را ثابت نگه دارید تا بازیکنان بدانند شما چه کسی هستید و چه دیدگاههایی دارید.
بعد از تساوی ۱-۱ در برنابئو یونایتد از شانس بیشتری برای صعود به مرحله بعد برخوردار است . شیاطین سرخ در برنابئو بسیار خوب و منطقی بازی کردند و به هدف خود یعنی گل زده در خانه حریف رسیدند . حالا آن ها به خانه ی خود برگشته اند ، جایی که در آن راحت هستند و می توانند بازی خود را ارائه دهند . در اینجا ۵ دلیل برای حذف لُس بلانکو ها (لقب تیم رئال مادرید) برای شما می آوریم :
.
.
.
.
.
۱٫ برتری در خانه
یونایتد از تاریخ ۵ دسامبر تا به حال در تمامی بازی های خانگی اش (در همه رقابت ها!!) بدون شکست بوده است . رئال مادرید نمی تواند انتظار داشته باشد یونایتد همچون بازی در برنابئو دفاع کند . شیاطین سرخ هر کاری می کنند تا کنترل بازی را در دست بگیرند .
.
.
.
.
۲٫ رئال مادرید مجبور است به یونایتد فضا بدهد
رئال مادرید می داند اگر در الدترافورد حمه نکند یونایتد خیلی هم خوشحال می شود تا بازی با همان نتیجه ۰-۰ به پایان برسد .
از آنجایی که رئال مادرید مجبور است تهاجمی بازی کند این فرصت را به نیروی تهاجمی یونایتد می دهد تا از فضا ها به خوبی استفاده کنند . یونایتد در بازی رفت و بعد از گل تساوی بخش رئال مادرید نشان داد که در ضدحمله ها فوق العاده خطرناک است و مطمئنآ آن ها سعی می کنند تا از این روش در بازی برگشت نیز استفاده کنند .
.
.
.
.
۳٫ یونایتد برنامه زمانی و بازی راحت تری دارد
به رئال مادرید به خاطر شکست دادن بارسلونا تبریک می گوییم . بله !! آن ها با شکست دادن بارسلونا در نو کمپ ، قدرتشان را به رخ یونایتد کشیدند . اما …
رئال مادرید فرصت کم تری برای ریکاوری از نظر روحی و جسمی نسبت به یونایتد دارد . از طرف دیگر ، یونایتد باید پیش از بازی برابر رئال ، با نورویچ سیتی در الدترافورد بازی کند .
یونایتد در بازی برابر رئال در فرم بهتری خواهد بود مگر اینکه فرگوسن بخواهد از بهترین مردانش در بازی برابر قناری ها (نورویچ سیتی) استفاده کند.
.
.
.
.
۴٫ طبق گزارشات رابین ون پرسی برای بازی برابر رئال مادرید آماده است
طرفداران یونایتد بعد از مشاهده صحنه مصدومیت ون پرسی نفس خود را در سینه حبس کردند . مرد هلندی خطرناک ترین سلاح هجومی یونایتد است و از دست دادن آن می توانست برای یونایتد گران تمام شود . خوشبختانه طبق گزارشات ون پرسی برای این بازی آماده خواهد بود . او هر زمان که نزدیک دروازه باشد تهدیدی برای گل زنی به حساب می آید و اگر چیزی بخواهد دستان رئال مادرید را از رسیدن مرحله بعدی کوتاه کند زوج رویایی رابین و وین است .
.
.
.
.۵٫ عکس العمل های آکروباتیک و خارق العاده ده خیا
درست در زمانی که ده خیا یکی از بازیکنان سرخورده یونایتد بود و مورد آماج حملات منتقدین قرار داشت نقش ناجی تیمش در برنابئو را بازی کرد .
سیو های عالیش یونایتد را در بازی نگه داشت و باعث نا امیدی مهاجمان رئال مادرید شد . یونایتد برای اینکه به مرحله بعد صعود کند نیاز به توانایی بالای ده خیا در شوت گیری دارد . با توجه به اینکه یونایتد می تواند با یک تساوی ۰-۰ به مرحله بعد برود کار ده خیا مهم تر نیز خواهد شد . اگر ده خیا فرم خوب خود در بازی رفت را در این بازی تکرار کند همیشه در یادها باقی خوهاند ماند .
ایکر کاسیاس، کاپیتان رئال مادرید امیدوار است که رئال مادرید همان نمایش فوق العاده ی شب گذشته ی خود در بازی کوپا دل ری مقابل بارسلونا را در برابر منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان تکرار کند.
بارسا در حالی در مقابل رئال قرار گرفت که بازی رفت دو تیم در مرحله ی نیمه نهایی کوپا دل ری با تساوی ۱-۱ در برنابئو پایان یافته بود، اما دو گل از کریستیانو رونالدو و یک گل از رافائل واران، به رئال کمک کرد تا با نتیجه ی ۳-۱ بارسلونا را شکست دهد و در مجموع با نتیجه ی ۴-۲ پیروز شود.
در حال حاضر، رئال مادرید وضعیت مشابهی در لیگ قهرمانان دارد، پس از آنکه دو تیم در بازی رفت در برنابئو ۱-۱ مساوی کردند، کاسیاس می خواهد تیمش عملکرد شب گذشته ی خود را در سه شنبه ی آینده در ورزشگاه اولدترافورد تکرار کند.
دروازه بان تیم ملی اسپانیا گفت: ” ما باید در برابر منچستر یونایتد به همان شکل بازی کنیم.این بازی نیز ۱-۱ شده است.ما باید گل بزنیم و همچنین گل نخوریم. این هدف ما است که قصد داریم انجام دهیم. ”
” منچستر یونایتد می داند که چگونه فوتبال بازی کند، آنجا محل سختی برای بازی کردن است و ما باید آنچه را که (در مقابل بارسا) انجام دادیم، در اولدترافورد تکرار کنیم. ”
قطعا راهیابی به فینال کوپا دل ری تسکین بزرگی برای مادرید خواهد بود.
رئال مادرید در حال حاضر ۱۶ امتیاز کمتر از بارسا در لالیگا دارد و باشگاه کاتالان با ۱۲ امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم یعنی اتلتیکو مادرید در صدر جدول قرار دارد، در حالی ۱۳ هفته به پایان فصل مانده است.
احتمالا رئال مادرید لالیگا را از دست می دهد، اما کاسیاس مصمم است تا تیمش تلاش خود را در هفته های آینده انجام دهد.
کاسیاس گفت: ” امیدوارم این پیروزی یک نقطه ی عطف باشد و باعث شود که در برابر بارسلونا بهتر باشیم. ”
” ما در تمام طول بازی بسیار خوب بودیم و این به ما انگیزه ای خواهد داد که نمایش خوبی از خودمان در مسابقات دیگر نشان دهیم.قهرمانی در لیگ قهرمانان محتمل تر از (قهرمانی در) لیگ است، اما رئال مادرید تا آخر مبارزه می کند. ”
مردان خوزه مورینیو یک بار دیگر در برنابئو در مقابل بارسا قرار خواهند گرفت.کاسیاس انتظار دارد که بارسا برای انتقام گرفتن بازی خواهد کرد.
او گفت: ” من چند بازیکن بارسلونا را می شناسم و می دانم که آنها برای رقابت تلاش می کنند. ما باید آگاه باشیم که در لیگ، زمانی که موفق به کسب پیروزی نشویم، طرفداران ناراحت می شوند و این وظیفه ی ما است در هر مسابقه ای بجنگیم و بازی بعدی ما در مقابل بارسلوناست. ”
” آنچه که ما می خواهیم انجام دهیم این است که پیروز شویم و صدرنشینی آنها را تهدید کنیم. ”
نتايج هفته بيست و هشتم ليگبرتر انگليسمنچستريونايتد با هت تريک بازيکن ژاپني خود به برتري رسيد و فولام با بازي اشکان دژاگه مساوي کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هفته بيست و هشتم ديدارهاي ليگ برتر انگليس با انجام 7 ديدار آغاز شد.
در مهمترين ديدار منچستريونايتد در اولدترافورد با نتيجه 4 بر صفر نورويچ سيتي را مغلوب کرد. شينجي کاگاوا در دقيقههاي 45، 76 و 87 توانست 3 بار دروازه ميهمان را باز کند. وين روني نيز در دقيقه 90 گل چهارم را زد تا يونايتد با پيروزي پر گل زمين را ترک کند.
شياطين سرخ با اين پيروزي، شمار امتيازهاي خود را به 71 رسانده تا همچنان صدرنشين ليگ برتر باقي بمانند ضمن اينکه فاصله خود با تيم دوم جدول يعني منچسترسيتي را يک بار ديگر به 15 امتياز افزايش دهند.
در ديگر ديدار فولام که اشکان دژاگه را در اختيار دارد در خانه ساندرلند با تساوي 2 بر 2 متوقف شد. ديميتار برباتوف 16 و ساچا ريدر 35 براي فولام گل زدند و کريگ گاردنر 37 و استفانه سيگوردسن 70 گلهاي خورده را جبران کردند تا در پايان امتيازها تقسيم شود.
دژاگه نيز که در ترکيب اوليه قرار داشت در دقيقه 85 جاي خود را به هوگو رودايگا داد.
نتيجه ساير ديدارها به شرح زير است:
چلسي يک - وست برومويچ صفر
دمبا با 28
اورتون 3 - ريدينگ يک
ماروانه فلاييني 42، استون پينار 59، کوين ميرالاس 66 براي اورتون
هال رابسون کانو 84 براي ريدينگ
ساوتهمپتون يک - کويينز پارک رنجرز 2
گاستون راميرز 45 براي ساوتهمپتون
لويچ رمي 14، جي بوترويد 77 براي کويينز
استوک سيتي صفر - وستهام يک
جک کاليسن 45
سوانسي سيتي يک - نيوکاسل يونايتد صفر
لوک مور 86
تبریک به همه ی دوستان ! با یه برد خوب و روحیه بخش میریم برای حذف کردن رئال مادرید …رئیس : امروز ، روز کاگاوا بودسر الکس فرگوسن اذعان کرد نمایش مطلوب ملی پوش ژاپنی به همراه هتریکش عامل اصلی برد ۴-۰ یونایتد برابر نورویچ سیتی بود . کاگاوا از تابستان که به یونایتد پیوسته است تنها دو بار برای منچستریونایتد گل زنی کرده بود اما نمایش به یاد ماندنی امروزش با یک هتریک به پایان رسید .در ادامه رونی با شوت سهمگینش در وقت های اضافه بازی خوب خود را کامل کرد و یونایتد را با یک بازی بیشتر نسبت به همشهری در فاصله ۱۵ امتیازی قرار داد . رئیس در مصاحبه با MUTV گفت :” در اواسط نیمه دوم من فکر نمی کردم بازی ۴-۰ به پایان برسد اما وقتی شینجی را به مرکز خط هافبک انتقال دادیم همه چیز برایمان تغییر کرد و او موفق به هتریک شد . این موضوع برای او بسیار عالی خواهد بود . او یک تمام کننده خوب است و در گل دومش بسیار خونسرد بود و همچنین در به ثمر رساند گل سومش بسیار هوشمندانه عملکرد در حالی که توپ را بسیار عالی کنترل کرد . این یک روز بزرگ برای او بود . “رئیس معتقد است شینجی حتی در فصل آینده بهتر از این خواهد بود .” او کل ماه های اکتبر و نوامبر را مصدوم و به طور کامل از میادین به دور بود . این موضوع باعث شد او کمی از فرم خوب خود دور شود اما حالا او برگشته است و من فکر می کنم سال آینده بازیکن بهتری خواهیم دید .”رئیس از رونی نیز به خاطر تلاش های فراوانش تمجید کرد و رونی می تواند برای بازی مهم سه شنبه شب برابر رئال مادرید تمرکز کند .” وین وظایفش را به خوبی انجام داد . اعتماد به نفس بخشی از وجود وین است . او دو ، سه بازی قبل را از دست داد اما به سختی تلاش کرد و گلی را که ما می خواستیم به ثمر رساند . “” همه ی ما روحیه خوبی داریم . ما مصمم هستیم و در زمین سخت تلاش می کنیم . آن ها در مورد اینکه سه شنبه شب چه اتفاقی می افتد فکر نمی کنند . “
نمرات بازیکنان
De Gea
فشاری روی دروازه اش نبود و مجبور به نشا دادن عکس العمل نشد
۶
Smalling
نسبتآ آرام رو به جلو حرکت می کرد
۶
Vidic
به خوبی هولت مهاجم نورویچ را کنترل کرد
۷
Evans
بسیار مستحکم ظاهر شد
۷
Evra
به حملات کمک فراوانی کرد
۷
Valencia
نمایش زنده ای داشت و توپ ها به خوبی تحویل می گرفت
۷
Anderson Off ’74
در بعضی از لحظات نمایش درخشانی داشت
۶
Carrick
پاس های فوق العاده ای داد . مخصوصآ در صحنه گل دوم
۷
Kagawa
توپ ها را به خوبی گل کرد و لایق هتریک بود
۹
Rooney
به عنوان یک هافبک خلاق عالی عمل کرد و در نیمه دوم رون بهتری را دنبال کرد
۸
van Persie Off ’66
حرکات خوبی از خود نشان داد اما بعد از یک ساعت تعوض شد (برای استراحت دادن)
۷
Welbeck On ’66
مثل همیشه سر زنده در زمین
۶
Cleverley On ’74
به تمام کردن پیروزی کمک کرد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)