سر الکس خواهان باقی ماندن نانی در یونایتد
" ما میخواهیم که او رانگه داریم ، هیچ شکی در این نیست. او توانایی زدن گل های خارق العاده ای دارد. نانی از نظر توانایی کسب برد برای تیم بصورت یک تنه در اروپا جزو بهترین هاست . او توانایی فوق العاده ای در بردن بازی ها برای تیم دارد و من میخواهم که او را نگه دارم .
دیوید گیل چند هفتس که دارد با مدیر برنامش صحبت میکند ولی همه چیز کاملا به خود این پسر بستگی دارد . من فکر میکنم که وی تضمین حضور مداوم در ترکیب تیم را میخواهد . ما داریم تلاش میکنیم که او را نگه داریم چون نانی واقعا توانایی کسب برد برای تیم را دارد .
نانی برای حدود شش هفته مصدوم بود و ما او را برای مداوا به پرتغال فرستادیم .او واقعا در این چند ساله مصدومیت شدیدی نداشته است . حالا برگشته و اماده است و بخوبی دارد تمرین میکند . برگشتن او به من سردرد میدهد چون والنسیا برای ما یک بازیکن فوق العاده بوده و من میدانم که نانی دوست دارد در سمت راست بازی کند .
ما دوست داریم که به نانی بعضی وقت ها در سمت چپ بازی دهیم همچنین یانگ و گیگز را هم داریم که میتوانند انجا بازی کنند . گزینه های فوق العاده ای در هر پست داریم و فکر میکنم که این ما را در موقعیت قوی قرار میدهد . "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]