عکسات زشت بودن
مرسی عکس باحالی بود ما هم قراره عید بریم به استان رسول اینا بوشهرامیدوارم بهمون خوش بگذره
که ایشالله همینطور هم میشه
خدایی حسرت ای ماشینا میخورماون بر اب میشه با 20 میلیون یه ماشین تاپ بخری اما اینجا با 20 میلیون باید بری حلبی بخری !!! (پراید )
اینا ار از اون بر با قیمت 15 یا شایدم کمتر میارن بعد گمرک بهش میخوره قیمتش 1000 برار میشه !!!
اخه ای مردم بیچاره ما چه گناهی کردن که باید با پراید برن سینه ی قبرستون !!!
میدونم هر چی بگم فایده نداره ولی حداقل اینطوری عقدم رو خالی میکنم
اخه پدرت خوب مادرت خوب دوتا ماشین با ایمنی بالا بیارین تا کمتر تلفات بدیم این همه جوون چه گناهی کردن !!!
یعنی اختلاف طبقاتی زیاد بود با گرون شدن همه چی و بالا رفتن تورم اختلاف طبقاتی بیداد میکنه به قرعان !!!
هییییییییییی از چی بگم خدا از این بنده های خسته ؟ از این همه درد تموم دندهام شکسته خنده هامو نبین این خنده هام یه چسبه رو لبم این منم با یه رد پای خسته
از چی بگم بگو از یه روح زخمی که باید یک تنه بره به سمت کوه سختی از روزای که خط خوردن توی تقویم خبر میدن از یه اشتباه رو به تخریب
از چی بگم برات از بچه های پایین شهر که غذا واسه خوردن ماهی یه شب اون که تنها دلیل خوابش به عشق فرداست تنها پاتوق عشق حالش بهشت زهراست
یا که بگم از این رفقای کاخ نشین که هستند تو واردات کالای ساخت چین تو به من بگو من از چی بگم خب ما گفتیمو تموم دردا ریشه کن شد؟( یاس )