به نام خدا
نیازی به توضیح که نیس دیگه
بحث و تبادل نظر صرفا درمورد این بازی تو این تاپیک قرار میگیره.
به نام خدا
نیازی به توضیح که نیس دیگه
بحث و تبادل نظر صرفا درمورد این بازی تو این تاپیک قرار میگیره.
اول از همه این برد رو میلانی های واقعی تبریک میگم.برد حقتون بود چون بارسا بدتر از این نمیشد بازی کنه.
اما بعضی از دوستان دارن کم لطفی میکنن و مسائلی رو مطرح میکنن و به بارسا میچسبونن که هیچ ربطی به اصل موضوع نداره.
این بدترین نمایش این فصل بارسلونا بود.بارسا با غرور وارد زمین شد که نتیجش رو هم گرفت.اما میلان هم اونطوری که دوستان اشاره کردن خیلی تاپ نبود.
تا قبل از گل بازی در اختیار بارسا بود و میلان دلخوش بود به ضد حملات.اما وقتی گل اول میلان که زده شد که خیلی هم مشکوک بود،بارسا از هم پاشید و نتونست بازی رو جمع کنه.
بازی کلا سه چهار موقعیت در مجموع داشت.میلان دو موقعیت داشت که هر دو رو گل زد و بارسا هم کلا یکی دو صحنه بیشتر نتونست به سمت دروازه نزدیک بشه.
برد حق میلان بود و بهشون تبریک میگم. ولی از بعضی از دوستان ناراحتم که دارن فرافکنی میکنن و ...
داوری؟؟؟خوب در جواب بارساییا باید بگم که سال پیشم اگه یادتون باشه تو بازی با همین میلان داور یه پنالتی مفت و مجانی که هیچ پایه و اساسی نداشت براتون گرفت و همیشه باد اورده رو باد میبره
خیلی عجیبه واسم که شما داری از داوری صحبت میکنی!!!
حداقل از شما انتظار نداشتم. اینجا قرار نیست که توهین به هم دیگه کنیم.بارسا همیشه با ناداوری میبره.چرا همیشه بازیهای برگشت تو نیو کمپه؟؟؟؟پارسال اگه میلان مصدومو محروماش انقد زیاد نبودن عمرا حذف میشدیم................
بازی برگشت همش خودتونو میندازین زمین که پنالتی بگیرین............حالم از بازی کثیف بهم میخوره.......
طبق قانون فوتبال تیمهایی که از گروهشون اول میان بالا، در دوره حذفی این فرصت بهشون داده میشه که بازی برگشت رو میزبان باشن.قانون فوتباله.اینو که شما باید بهتر از من بدونی!!!
ویرایش توسط Bahador~2B : 02-21-2013 در ساعت 12:59
اگه حرف بزنم محروم میشم...........پس جوابتو نمیدم....
در ضمن اون توپ به دست بود...نه دست به توپ.........عمدی نبود.....
بازی با چلسی هم که باختین از همین عکسا درست کردین.......الانم که همشون میکن زمین ایتالیا کجه............پارسال بازیکنای اصلی مصدوم بودن..........پاتو/آبیاتی و.....
بابا اصن شما زورو...........تیمتون مبارک صاحابش.........
برید از خدا بترسید![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی بدم میاد از کسایی که طنز و مزاح رو با بحث فنی فوتبالی قاطی میکنناگه حرف بزنم محروم میشم...........پس جوابتو نمیدم....
در ضمن اون توپ به دست بود...نه دست به توپ.........عمدی نبود.....
بازی با چلسی هم که باختین از همین عکسا درست کردین.......الانم که همشون میکن زمین ایتالیا کجه............پارسال بازیکنای اصلی مصدوم بودن..........پاتو/آبیاتی و.....
بابا اصن شما زورو...........تیمتون مبارک صاحابش.........
برید از خدا بترسید![]()
دست به توپ !؟ هیچ بازیکنی اینقدر نفهم نیست که بخواد دستشو از عمد بزنه به توپ
داور هم علم غیب نداره که بخواد عمد بودن یا نبودن رو تشخیص بده
من میگم اگر به جای شما همچین شرایطی برای ما پیش میومد علاوه بر اینکه خطا میگرفت کارت هم میداد
اصلا اگه دست این مستر نبود که توپ میرفت تو اوت که
داور حتی اینقدر نفهم بوده که نتونست ببینه جهت توپ تغییر کرده ؟!
میخواین تکذیب کنین که زمین به اون واضحی که عکساش هم هست خرابه ؟!
دیگه حتی ورزشگاه ثامن هم از این سن سیرو و چمنش بهتره
امسال هم فلامینی ، دی یانگ ، نوچرینو و چند نفر مهم دیگه که یادم نیست هم مصدوم بودن
درمورد چلسی هم باید بگم
تا وقتی حق ما اینجوری خورده بشه ما باید اعتراض کنیم که بقیه تیم ها اینقدر خودشونو نگیرن
حداقل بارسا وقتی مقابل تیمی که قوی تر از خودش بازی میکنه دست به دامن سبک دفاع اتوبوسی نمیشیم
چون برای تک تک بیننده های فوتبال ارزش قائله
میلان ، چلسی و اینتر -> پیوندتان مبارک
وسلام
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط Arman.Leo : 02-21-2013 در ساعت 13:24
عزیزم فاصله توپی که به بازیکن بارسا خورد تا بازیکن میلان اونقدر کم بود که نمیشد هند گرفت !!!
در مورد دفاع کردن تیم ها در برابر بارسا باید بگم : اگه مرد بودن میومدن بازی درست حسابی بکنن نه اینکه 90 دقیقه دفاع و 2 دقیقه حمله و دو گل ... چلسی و میلان و اینتر دقیقا ما رو همینجور حذف کردن ما کلا فقط با نامردی حذف میشیم نه با چیز دیگه ... من نظرم رو در مورد بازی دیشب گفتم این حرفم کلی بود
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
انصافا ورزشگاه هم خراب بود
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
من میدونم مشکل مسی چیه روبروی دفاع ایتالیایی نمیتونه اون فقط میتونه به دفاع های سوراخ اسپانیایی گل بزنه. بعد بارسا روبروی میلان باخت روبروی یوونتوس میخواد چیکار کنه
ILOVE DELPIERO
خوب فکر میکنم دیشب میلان استثنایی بود و از اونطرف بارسا فوق بد کار میکرد...میلان خیلی خوب دفاع کرد و واقعا دیشب ستارگان بارسا رو میخکوب کرد و علت بد بازی کردن بارسا بهونه هایی مثل چمن نیست بلکه میلان اجازه نداد خوب کار کنن..واقعا حتی دیشب اگه میلان یک بازیکنی مثل زلاتان داشت میتونست حتی چند گل دیگه هم به بارسا بزنه اما من فکر میکنم همین 2 گل میتونه بارسا رو حذف کنه..به امید صعود میلان
امار نشون میده مسی روبروی تیم های ایتالیایی فقط یه گل زده اون هم از نقطه پنالتی
ILOVE DELPIERO
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)