Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 131 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    goardiola
    بازیکن محبوب
    messi-midavodi
    اسم واقعی شما
    vahid
    تشکر ها
    66
    تشکر شده 111 در 46 پست

پرويز مظلومي:ترسي از حضور در تورنمنت تهران نداريم

سرمربي تيم فوتبال استقلال با انتقاد از برنامه ريزي مسئولان هيئت فوتبال تهران در برگزاري تورنمنت شش جانبه گفت: متاسفانه برنامه ريزي اين مسابقات مناسب شرايط تيم ها نيست و ما مجبوريم با تيمي ناقص در اين دوره از رقابتها شرکت کنيم.

پرویز مظلومی که در حاشیه تمرین عصر جمعه تیمش با خبرنگاران گفتگو می کرد با ابراز رضایت از برگزاری اردوی استقلال در سرعین اردبیل گفت: اردوی خوبی را پشت سرگذاشتیم و توانستیم با تمرینات ویژه ای که داشتیم بازیکنان را به شرایط مطلوبی برسانیم.
    وی ادامه داد: با جذب دو بازیکن برزیلی و بازیکنانی که از قبل در اختیار داشتیم امیدواریم بتوانیم تیمی آماده و قدرتمند را راهی مسابقات لیگ دهم کنیم و به نتایج قابل قبولی نیز دست پیدا کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه اجازه نخواهد داد حاشیه وارد این تیم شود گفت: متاسفانه برخی ها به دنبال این هستند که استقلال را وارد مسائل حاشیه ای کنند اما بنده با تمام توان برابر همه این حاشیه سازیها خواهم ایستاد و اجازه نمی دهم مسائل حاشیه ای به استقلال لطمه بزند.
    پرویز مظلومی به حضور تیمش در تورنمنت شش جانبه تهران اشاره کرد و خاطرنشان کرد: هر چند اعلام کرده بودیم با ترکیب اصلی در این دوره از مسابقات شرکت خواهیم کرد اما چهار بازیکن در تیم ملی داریم و چند بازیکن مصدوم هم در ترکیب استقلال حضور دارند که عملا اجازه نمی دهند با تمام توان در این تورنمنت حضور داشته باشیم.
    وی افزود: با این حال ترسی از حضور در تورنمنت تهران نداریم اما از مسئولان برگزاری گلایه دارم که چرا چنین برنامه ریزی داشته اند. ما در هتل لاله تهران مستقر هستیم اما باید برای برگزاری بازی به ورزشگاه تختی برویم که مسیر آن مشکل ساز است. ضمن اینکه مسابقه فینال هم سه روز قبل از آغاز لیگ برگزار می شود.
    مظلومی تصریح کرد: ما برای مسئولان هیئت فوتبال استان تهران احترام قائل شدیم و با تیم اصلی در این تورنمنت شرکت کردیم اما متاسفانه برنامه ریزی مطلوب نیست و در این بین ما متضرر شدیم.
    فقط استقلال و بارسلونا

4. کاربر روبرو از پست مفید raian تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آندره لوئيز: خوشحالم باز هم با آلوز همبازي شدم
    مدافع راست استقلال در مورد آخرين وضعيت خود پيرامون حضورش در تيم فوتبال استقلال در گفتگوي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت.: در مورد كشور ايران اطلاعات زيادي ندارم اما دوستاني دارم كه اطلاعات خوبي از آنها گرفتم. فيليپ آلوز دوست من است و دو سال قبل در برزيل با هم همبازي بوديم و توسط او از شرايط موجود اطلاع كسب كردم و خوشحالم كه امسال باز هم در كنار او بازي خواهم كرد.
    وي ادامه داد: شناخت زيادي از بازيكنان برزيلي كه در گذشته در استقلال بازي مي‌كردند ندارم. پست اصلي من دفاع راست است. البته من تمام تلاشم را مي‌كنم كه اول براي باشگاه و تيم خود موفق باشم و اين مهمتر از اين است كه قرار است در چه پستي بازي كنم. از بودن در استقلال بسيار خوشحالم و تمام تلاشم را براي موفقيت اين تيم انجام خواهم داد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

6. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پورحيدري: در ليگ مهم نيست ابتدا با كدام تيم‌ها بازي‌ مي‌كنيم
    سرپرست تيم فوتبال استقلال پيرامون آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال پس از اردوي اردبيل در گفتگوي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت.: در مجموع اردوي خوبي در اردبيل داشتيم ولي چنانچه ملي‌پوشان خود را در اختيار داشتيم با توجه به زمان خوبي كه براي اجراي امور تاكتيكي داشتيم مي‌توانست اردوي مفيد‌تري باشد. مصدوميت و عدم حضور مجيدي هم در ناقص بودن نفرات تيم در اردو مزيد بر علت بود وليكن بقيه بازيكنان بسيار خوب و باانگيزه ظاهر شدند. به هر حال ما بايد در جريان ليگ تيم خود را به هماهنگي لازم برسانيم چون در آن مقطع تيم را به طور كامل در اختيار خواهيم داشت و صدالبته اين كار بسيار دشواري است ولي اميداورم با تلاش و انگيزه‌اي كه وجود دارد اين مشكلات خيلي زود مرتفع شود.
    وي ادامه داد: جام ولايت مي‌تواند جام مهمي باشد كه همه ساله انجام شود و تيم‌هاي خوب خارجي هم مي‌تواند در آن حضور داشته باشند منتها از نظر زمان هيچ تفكري در برنامه‌ريزي اين مسابقات متاسفانه وجود نداشته است. بايد پرسيد آيا مي‌شود به نحو احسن اين بازي‌ها را برگزار كرد و به اتمام رساند؟
    به هر حال ما در اين جام شركت مي‌كنيم و به عنوان دو بازي تداركاتي روي اين مسابقات حساب مي‌كنيم و سعي مي‌كنيم از نفرات جوان‌تر بيشتر استفاده كنيم تا در طول فصل از وجود آنها بهره‌ ببريم.
    پورحيدري افزود: در شروع ليگ به زمان احتياج داريم تا به هماهنگي برسيم. فرقي نمي‌كند ابتدا بايد با كدام تيم‌ها بازي كنيم و تنها مشكل ما عدم حضور تمام بازيكنانمان در اردوها و تمرينات است. ضمن آنكه ما بيشترين تغيير و تحولات را داشتيم و زمان زيادي را از دست داديم.
    سرپرست و مديرفني استقلال در انتها افزود: آندره لوئيز در فيلمي كه من ديدم خيلي مي‌تواند به ما كمك كند. حال بايد ديد در ميدان چگونه ظاهر خواهد شد. اندرسون دوسانتوز هم بازيكن خوب و چارچوب‌شناسي است ولي متاسفانه مدتي از ميادين دور بوده و براي رسيدن به شرايط آرماني نياز به زمان بيشتري دارد. او بازيكني است كه ارزش آن را دارد كه روي وي سرمايه‌گذاري شود چون مي‌تواند در خط حمله بسيار به تيم ما كمك كند.

8. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نفريه: فتح‌اله‌زاده تا آخرين لحظه از حجازي حمايت كرد
    محمدسعيد نفريه اين روزها مشغول رسيدگي به كارهاي شخصي خود است.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، عضو سابق هيات مديره استقلال درباره اظهارات ناصرحجازي كه گفته به او در استقلال فرصت كافي داده نشده مي‌گويد: فكر نمي‌كنم اينطور باشد تا آنجا كه من يادم مي‌آيد آقاي فتح‌اله زاده تا آخرين لحظه از ناصرحجازي حمايت كرده و مخالف كناره‌گيري او بود.
    نفريه ادامه مي‌دهد: تمام اعضاي هيات‌مديره به همراه خود فتح‌اله‌زاده از ناصرحجازي تا آخرين لحظه حمايت كرديم خود من يكي، دو بار از صحبت مستقيم با خود او حمايت هيات مديره را اعلام كردم اما خود او نماند.

10. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

ما به خوبی بلد هستیم زیرآبی برویم
    فتح الله زاده: استقلال امسال از راه زمین، هوا و دریا حمله می کند!

چند هفته ای از بازگشت علی فتح الله زاده به باشگاه استقلال می گذرد و نکته جالب اینجاست که در مصاحبه های سرپرست موقت استقلال همچنان جملات طنز و سوژه های جالب توجه به چشم می خورد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران فتح الله زاده که در شرایط سخت مدیریت استقلال را برعهده گرفت شرایط فعلی تیمش را مناسب توصیف می کند. او می گوید: «فکر می کنم بعد از جذب چند بازیکن تیم ما به آرامش رسید و اردوهای مورد نظر هم با نظر کادر فنی برگزار شد. استقلال شرایط چندان خوبی نداشت ولی حداقل ما الان از لحاظ جذب بازیکن تا حدودی به خواسته هایمان رسیده ایم و تمرینات هم به خوبی پیش می رود. امیدوارم که تا شروع لیگ هیچ مشکلی نداشته باشیم و استقلال با آمادگی کامل وارد بازی ها شود.»

هرچند استقلالی ها در فصل نقل و انتقالات مهره های گرانقیمتی را به خدمت گرفتند ولی گویا فتح الله زاده همچنان قصد ندارد قول قهرمانی بدهد. او می گوید: «این درست که ما مهره های خوبی گرفتیم ولی موضوع مهم این است که آنها با یکدیگر هماهنگ شوند. چند بازیکن از استقلال جدا شدند و چند بازیکن جدید آمدند، پس طبیعی است که تیم ما احتیاج به زمان دارد. البته ما برای قهرمانی تلاش می کنیم ولی هدفمان قرار گرفتن در بین سه تیم ابتدایی جدول و کسب سهمیه آسیاست. ما باید یک برنامه چند ساله را تنظیم کنیم و با هدفگذاری در نهایت قهرمان آسیا شویم.»
    او مورد مجادله های پورحیدرى، مظلومى و قلعه نویى می گوید: « پورحیدرى، مظلومى، قلعه نویى و ... همه استقلالى هستند و بد یکدیگر را نمى خواهند. مشکلى بین آنها نیست و همه استقلال را دوست دارند. در آینده اى نزدیک همه دور هم جمع مى شویم و کدورت ها را کنار مى گذاریم. »
    فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال که آیا اطلاع دارید پرویز مظلومی از چه سیستمی در این فصل استفاده خواهد کرد می گوید: «او خودش در تمرینات مسائل مختلف تاکتیکی را بررسی می کند و آنطور که من اطلاع دارم شاید از سیستم 3-3-4 یا 1-2-3-4 استفاده کند.» سرپرست استقلال غالب صحبت هایش را طنزآمیز کرده و ادامه می دهد: «ما امسال از راه زمین، هوا و دریا به دروازه حریفان حمله می کنیم و یک تیم سراسر تهاجمی هستیم!» فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال که اگر از راه دریا حمله کنید غرق نخواهید شد می گوید: «خیر. ما به خوبی بلد هستیم زیرآبی برویم.»
    او همچنین در مورد انتقال محل تمرینات استقلال به ورزشگاه کارگران که زمانی در اختیار پرسپولیس و استیل آذین بود می گوید: «به هرحال این یک زمین اجاره ای است و مهم نیست که قبلا چه تیمی در آن تمرین می کرد. ما به دنبال آن هستیم که کمپ باشگاه استقلال ساخته شود و دیگر به دنبال اجاره زمین نباشیم.مذاکرات خوبى با ۳ شرکت داشته ایم و فکر مى کنم تا پایان هفته پیش رو با یکى از این شرکت ها به توافق مالى برسیم. »فتح الله زاده همچنین در خصوص کمک اداره کل تربیت بدنى استان تهران به باشگاه استقلال براى احداث کمپ این باشگاه تاکید می کند: « هنوز از طرف اداره کل تربیت بدنى استان تهران کمکى به ما نشده است اما قرار است که مبلغى از سوى تربیت بدنى استان به ما اختصاص داده شود. »
    او از برنامه هاى خود براى راه اندازى فاز اول ورزشگاه و کمپ باشگاه استقلال می‌گوید: « براى این کمپ برنامه ها دارم. این زمین یک ثروت و سرمایه براى باشگاه استقلال است و باید از آن به نحو احسن استفاده کنیم. برنامه هاى ما این است که در پایان فاز اول سکوهاى تماشاگران ساخته شود تا زمین براى برگزارى تمرینات مشکلى نداشته باشد. فکر مى کنم اگر کار را با جدیت دنبال کنیم فاز اول احداث ورزشگاه تا هشت ماه دیگر به اتمام مى رسد. یک کانکس سفارش داده ام تا در زمین باشگاه قرار دهند. مى خواهم هر زمان این کانکس در محل قرار داده شده به جاى باشگاه سر زمین بروم تا کار جدى تر دنبال شود. خودم که بالاى سر کار باشم، کارها زودتر دنبال مى شود.

12. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    goardiola
    بازیکن محبوب
    messi-midavodi
    اسم واقعی شما
    vahid
    تشکر ها
    66
    تشکر شده 111 در 46 پست

پورحيدري: استقلال ،براي رسيدن به هماهنگي، نيازمند زمان است

مديرفني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم ما براي رسيدن به هماهنگي کامل نيازمند زمان بيشتري است.

منصور پورحيدري گفت : تيم ما در وضعيت بسيار خوبي قرار دارد و تنها مشکل استقلال عدم هماهنگي بازيکنان است.
    وي ادامه داد: تيم ما بيشترين تغييرات را در فصل جديد داشته و براي رسيدن به هماهنگي نياز به زمان بيشتري دارد.
    مديرفني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: متاسفانه به دليل اردو تيم ملي در اتريش تعدادي از بازيکنان خود را در اختيار نداريم و همين موضوع مي تواند به ما ضربه بزند.
    وي تصري کرد: خوشبختانه مشکلات مالي تيم در حال برطرف شدن است و اين موضوع نيز مي تواند باعث بالا رفتن انگيزه بازيکنان شود.
    سرمربي اسبق تيم ملي با ارزيابي از بازيکنان خارجي جذب شده تيم استقلال تهران اظهار داشت: اين بازيکنان بايد پس از گذراندن دوران بدنسازي خود در تمرينات تيمي شرکت کنند تا بتوانم نظر خود را در خصوص آنها اعلام کنم.
    پورحيدري خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرهاد مجيدي، سيد مهدي صالحي، اميد رضا روانحواه و هادي شکوري را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهيم داشت.
    مديرفني تيم فوتبال استقلال تهران پس از حضور علي فتح اله زاده به عنوان سرپرست اين باشگاه به عنوان مديرفني تيم فوتبال استقلال تهران انتخاب شد.
    فقط استقلال و بارسلونا

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    goardiola
    بازیکن محبوب
    messi-midavodi
    اسم واقعی شما
    vahid
    تشکر ها
    66
    تشکر شده 111 در 46 پست

مظلومي: در ديدار با تيم اميد به دنبال برد و باخت نبوديم

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در ديدار با تيم اميد به دنبال برد و باخت نبوديم و اهداف تاکتيکي را دنبال مي‌کرديم.

پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل برابر تيم اميد در ديدار افتتاحييه جام ولايت در جمع خبرنگاران گفت: امروز در زدن ضربات آخر مشکل داشتيم و بازيکنان در آمادگي کامل نبودند و در دوره بدنسازي هستيم به همين دليل کمي مدارا کردند.
    وي ادامه داد: در چينش بازيکن نيز محدوديت داشتيم و صادقي مصدوم بود، ترجيح داديم از او استفاده نکنيم. بازي امروز بعد از مدت‌ها فشار تمرين بدنسازي انجام شد. اين مسابقات براي تيم مفيد است زيرا مي‌خواستيم در اين تاريخ‌ها دو ديدار تدارکاتي برگزار کنيم و امروز با تيم اميد که مدت‌ها در اردو بود بازي کرديم.
    مظلومي با اشاره به نحوه بازيکنان استقلال عنوان کرد: از بازي بازيکنانم راضي هستم، هرچند پيروز نشديم البته به دنبال برد و باخت در اين مسابقه نبوديم و اهداف تاکتيکي را دنبال مي‌کرديم. 5 موقعيت خوب گلزني را هم از دست داديم.
    سرمربي استقلال تاکيد کرد: با اضافه شدن ساير بازيکنان ملي پوش تيم ما شرايط بهتري پيدا خواهد کرد. درحال حاضر چند بازيکن مصدوم داريم و تيم کاملي نيستيم.
    وي افزود: اگرچه تيم ملي را دوست داريم و مي‌خواهيم به اين تيم کمک کنيم اما در صورت برگزاري اردوهايي مانند اتريش باشگاه‌ها از همکاري با تيم ملي عذرخواهي خواهند کرد. تيم ملي هم بايد شرايط باشگاه‌ها را درک کند. اميدوارم بازيکنان ملي‌پوش استقلال مصدوم تحويل تيم ما نشوند زيرا در آن صورت مشخص نيست چه کسي پاسخگو خواهد بود.
    سرمربي استقلال در مورد فرصت‌هاي گلزني که آرش برهاني در اين ديدار از دست داد، گفت: آرش مشکلات روحي دارد با اين حال خودش را به خوبي در موقعيت گلزني قرار مي‌دهد. بايد روي زدن ضربات آخر با او بيشتر کار کنم تا تمرکز بيشتري داشته باشد. او يک فصل بيرون از خط نشسته و اين مسئله بر روي وي تاثير گذاشته است.

فقط استقلال و بارسلونا

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    goardiola
    بازیکن محبوب
    messi-midavodi
    اسم واقعی شما
    vahid
    تشکر ها
    66
    تشکر شده 111 در 46 پست

طالب‌لو و محمدي هيچ اختلافي ندارند/ دروازه‌بان‌هاي استقلال آماده هستند

مربي دروازه‌بانان استقلال با رد هرگونه اختلاف بين محمدي و طالب‌لو گفت: اين دو بازيکن بارقابتي سالم و بدون حاشيه کنار هم تمرين مي کنند.

حسین ترابپور با اشاره به آخرین وضعیت تیم استقلال و دروازه‌بان‌های این تیم اظهار داشت: خوشبختانه در این مدت تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم که انشااله در جریان بازی‌های لیگ جواب این تمرینات فشرده را می گیریم. استقلال دیرتر از خیلی تیم‌ها استارت زد و همین مسئله باعث نگرانی کادرفنی بود اما برخلاف آن تصوری که ما داشتیم، بازیکنان خیلی زود به هماهنگی رسیدند.
    وی افزود: وحید طالب لو و محمد محمدی از روزی که تمرینات خود را شروع کردند جدیت خاصی در کارشان داشتند و قطعا در طول بازی‌های لیگ عملکرد خوبی از خودشان به نمایش می گذارند. البته محمدی حدود یک هفته دیرتر به تمرینات ملحق شد اما تمام سعی خودش را کرد و در حال حاضر وضعیت خوبی دارد.
    مربی دروازه‌بانان استقلال در رابطه با اختلافاتی که فصل پیش محمدی و طالب لو با یکدیگر داشتند، گفت: تا به امروز ما چنین مشکلاتی نداشتیم و هردو دروازه‌بان با رقابتی سالم کنار هم تمرین کردند. آن مسائل مربوط به فصل پیش بود و همه چیز تمام شده است.
    وی با اشاره به وضعیت نامشخص دروازه‌بان سوم استقلال اظهار داشت: ایمان صادقی دروازه‌بان سوم ماست اما تا به امروز این بازیکن را ندیده‌ایم. در حال حاضر فریدون رضایی که از دروازه‌بان‌های امید استقلال است با ما تمرین می کند و خوشبختانه شرایط خوبی دارد.
    حسین ترابپور که در ابتدای فصل جانشین بهزاد غلامپور شده است، پیشینه حضور در تیم‌های مس کرمان و داماش گیلان را دارد.

فقط استقلال و بارسلونا

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

حجازى با توهين به من به آرامش مى رسد

فتح الله زاده: ضعيف ترين مديرعامل تاريخ استقلال هم اين همه بدهى نداشت

على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال گفت: در هيچ دوره اى حتى دوره ضعيف ترين مديرعامل استقلال هم به ياد نمى آورم كه باشگاه همانند مديريت قبلى در ابتداى فصل ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان به بازيكن بدهى داشته باشد.او درباره شرايط استقلال، موضع گيرى هاى ناصر حجازى عليه وى و صحبت هاى اميرواعظى آشتيانى حرف هاى زير را مطرح كرد:

• از بازى با تيم ملى اميد شروع كنيم. شرايط استقلال را چگونه ديديد؟
    - بازى خوبى بود. استقلال در مراحل اول آمادگى قرار دارد. با اين حال بازيكنان تا ۵۰-۶۰ دقيقه دوندگى خوبى داشتند و موقعيت هاى خوبى هم خلق كردند اما نتوانستند از آنها استفاده كنند.

• آرش برهانى از همين بازى نشان داد كه براى رسيدن به مقام آقاى گلى بايد تلاش بيشترى داشته باشد.
    - ( با خنده) آرش تصميم گرفته هر چه مى تواند در بازى هاى تداركاتى گل نزند اما در عوض در ليگ برتر جبران كند. اين را هم بگويم ديروز بازيكنان تيم اميد خيلى خوب دويدند و من فكر مى كنم با تلاش آقاى پيروانى تيم اميدمان بتواند نتيجه بگيرد. اين را هم در نظر بگيريم كه شاكله تيم خود را در اختيار نداشتيم.

• آقاى فتح الله زاده، در روزهاى گذشته ناصر حجازى صحبت هاى زيادى عليه شما انجام داده است. اين در حالى است كه شما در باشگاه استقلال از حجازى حمايت كرديد. به طور كلى به ياد مى آوريد كه ناصر حجازى در اين همه سال حامى كسى بوده باشد؟
    - تصميم گرفتم در مورد حجازى صحبت نكنم. ايشان را دوست داشته و دارم و در هيچ دوره اى هم كسى براى حضور او در استقلال تحميلى به من وارد نكرده است. در زمان هايى كه در استقلال بودم گاهى از سوى هيات مديره باشگاه و سازمان تربيت بدنى افرادى براى مربيگرى توصيه مى شدند اما هيچ وقت كسى ناصر حجازى را به من پيشنهاد نداده بود و اين خودم بودم كه او را انتخاب كردم. عليرغم كم لطفى هايى كه حجازى در حق من مى كند همچنان به لحاظ فنى قبولش دارم و احساس مى كنم با اين توهين هايى كه او اين روزها به من مى كند تخليه روحى مى شود و به آرامش مى رسد و اين تنها كمكى است كه من مى توانم به حجازى بكنم.

• ظاهرا هر چه شما بيشتر احترام مى گذاريد، آقاى حجازى موضع شديدترى عليه شما مى گيرد!
    - در اين چند وقت الفاظى باقى نمانده كه ايشان به من نسبت ندهد اما با اين حال من به او احترام مى گذارم. اى كاش مى توانستم او را سرمربى كنم اما حجازى در اتريش بود و ما نمى توانستيم از او استفاده كنيم. هنوز هم مى گويم او بزرگ تيم استقلال بوده است. اشكالى ندارد كه او اين صحبت ها را مطرح مى كند. حق دارد چرا كه خود كرده را تدبير نيست.

• ظاهرا با پا در ميانى شما مشكلات بين اميرقلعه نويى و پورحيدرى حل شده است.
    - خوشحالم كه مى بينم ميانه اميرقلعه نويى و پورحيدرى مثل سابق شده است. اين ۲ از دارايى هاى استقلال هستند. از ۲ طرف خواهش كردم مراعات حال همديگر را بكنند و آنها به من لطف داشتند و ديگر صحبتى مطرح نكردند.
    هميشه معتقدم فوتبال يك روز تمام مى شود و مى رود و اين لوطى گرى هاست كه باقى مى ماند. شما فكر مى كنيد چرا امروز همه از تختى صحبت مى كنند؟ درست است كه ما به مدال هاى او احترام مى گذاريم اما آنچه امروز او را از ديگران متمايز كرده است، روحيه جوانمردى تختى است.

• يكى ديگر از دغدغه هاى اين روزهاى شما بحث بدهى هاى باشگاه استقلال است. در همين رابطه امير واعظى آشتيانى شما را به عوام فريبى و فرافكنى متهم كرده است. آيا واقعا شما عوام فريبى مى كنيد؟
    - سالى كه استقلال را به آقايان تحويل دادم به غير از بدهى هاى انباشته شده اين باشگاه، در زمان مديريت من حدود ۷۰۰ ميليون بدهى وجود داشت. از ۴ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان قرارداد مربيان و بازيكنان يك ميليارد و
    ۶۰۰ ميليون تومان آن را پرداخت كرده بودم. با توجه به اينكه بايد در ابتداى فصل ۲۰ درصد اول قرارداد بازيكنان پرداخت شود من ۳۰ درصد را پرداخت كردم و مابقى پول بايد در طول فصل داده مى شد. بنابراين بدهى به جا مانده از من ۷۰۰ ميليون تومان بوده است. هفته پنجم در ليگ هشتم بود كه از باشگاه استقلال رفتم. در آن زمان من ۳۰ درصد قرارداد بازيكنان را كه همان سال براى تيم آقاى واعظى آشتيانى بازى كردند و قهرمان شدند، پرداخت كرده بودم.
    تمام اسناد اين پرداخت ها در باشگاه موجود است. من به آقاى واعظى آشتيانى توصيه مى كنم به كسى كه ديگران را به عوام فريبى متهم مى كند و خودش را پاك مى داند اينقدر بى احترامى نكند و با سند و مدرك صحبت كند. آنچه مى توانم بگويم اين است كه در ۱۰ سال مديريتى كه در باشگاه استقلال داشتم پس از انقلاب در هيچ دوره اى حتى دوره ضعيف ترين مديرعامل استقلال هم به ياد نمى آورم كه در ابتداى فصل فقط ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان باشگاه به بازيكن بدهى داشته باشد. اكنون بدهى هاى باشگاه استقلال بالاى ۷ ميليارد تومان است.

• اما مديريت سابق هميشه از بدهى سه ميلياردى استقلال صحبت مى كرد.
    - حدود ۲ ميليون و ۷۰۰ ميليون تومان باشگاه به بازيكنان بدهى داشت. نزديك به ۵۰۰ ميليون تومان بدهى مالياتى باشگاه دارد. ۳ ميليارد و خرده اى هم بدهى هاى گذشته از قبيل پرداخت پول به هتل ها و زمين هاى اجاره اى و ... وجود دارد.
    بنابر اين از آقاى واعظى آشتيانى مى خواهم وقتى ما حرف حقى را مى زنيم موضع نگيرند. كسى كه خودش متهم است نبايد ديگران را متهم كند. البته ايشان در حد توان خود در باشگاه استقلال زحمت كشيده است.
    ايشان مدعى شده بازيكنان استقلال به او لطف داشتند. من مى خواهم به او بگويم برادر من اگر ادعا مى كنى بازيكنان استقلال به تو لطف داشتند چرا با حسين كاظمى، سياوش اكبرپور، جان واريو، بيك زاده و
    خسرو حيدرى تماس نگرفتى كه از استقلال نرويد و بمانيد. اگر لطف داشتند كه آنها استقلال را ترك نمى كردند.

• ظاهرا آقاى واعظى آشتيانى به خسرو حيدرى هم گفته كه به سپاهان برود.
    - بله درست است، من نمى خواهم تا اين حد در مسائل ريز شوم. من از صحبت هاى خود خسرو حيدرى مى گويم كه تلويحا گفته است با واعظ آشتيانى مشورت كرده و ايشان به خسرو گفته به جايى برو كه بتوانى پيشرفت كنى. آقاى واعظى آشتيانى منظور شما اين بوده كه حيدرى در استقلال نمى تواند پيشرفت كند. يعنى استقلال تيمى نبوده است كه خسرو در آن جاى پيشرفت داشته باشد. آقاى آشتيانى شما براى استقلال زحمت كشيدى و اكنون رفتى پس بگذار ما كارمان را بكنيم.

• با اين حال به نظر مى رسد با اين جوسازى ها استقلال فصل سختى را به لحاظ مسائل حاشيه اى در پيش داشته باشد.
    - اول از هر چيز توكلم به خدا است. ضمن اينكه من به هواداران استقلال اطمينان دارم. ديروز آنها در ورزشگاه تختى من را خجالت دادند. آنها فرق بين خادم و غيرخادم را مى فهمند و مى دانند چه كسى صادقانه كار مى كند. مى دانم كه هواداران استقلال پشتيبان تيم هستند. آنها بدانند استقلال براى اينكه تيم خوبى شود به زمان نياز دارد. از هواداران مى خواهم در نيم فصل اول ما را به سمت جلو هل دهند و اگر خدا بخواهد از نيم فصل دوم روى پاى خود مى ايستيم. هواداران ما را ببخشند چرا كه بيش از اين توان نداشتيم. به قدرى زمان كمى در اختيار داشتيم كه حتى نتوانستيم بعضى از بازيكنان خارجى خود را تست كنيم.

• سفر به مالزى را در پيش داريد. با توجه به شرايط استقلال حضورتان در اين سفر الزامى است؟
    - ليگ قهرمانان آسيا براى استقلال خيلى مهم است و حضور من در نشست مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا ضرورى است. استقلال مستحق حضور در ليگ قهرمانان است و به همين دليل بايد به اين سفر بروم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روانخواه: يك ماه و نيم ديگر باز مي‌گردم
    اميدرضاروانخواه پيرامون آخرين وضعيت خود به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت.: در حال حاضر دوران نقاهت خود را سپري مي‌كنم. خدا را شكر روند بهبودي‌ام در حال طي شدن است و از 10 روز ديگر فرم دويدن را آغاز خواهم كرد. اگر همه چيز خوب پيش برود مي‌توانم يك ماه و نيم ديگر با آمادگي كامل در خدمت استقلال باشم.
    وي ادامه داد: امسال تيم خوبي داريم خصوصا اينكه در مركز ميدان نفرات بسيار خوبي جذب شده‌اند كه مي‌توانند عامل موفقيت ما باشند، هرچند نبايد رقبا را دست كم گرفت. خيلي اميدوارم تا مثل دو سال قبل قهرمان ايران شويم چون اين توانايي را داريم.
    روانخواه در پايان گفت: بازي‌هاي اول هميشه اهميت زيادي دارد. اگر بتوانيم در بازي‌هاي اول به نتايج خوبي برسيم اعتماد به نفس و شخصيت تيمي ما افزايش خواهد يافت و قطعا فصل خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت. امسال علاوه بر استقلال تيم‌هاي اصفهاني، پرسپوليس و استيل‌آذين هم با توجه به نفرات خوبي كه در اختيار دارند از مدعيان قهرماني به شمار مي‌روند.

18. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 131 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)