![]()
تیم منچستر یونایتد همچنان در 3 جبهه کسب عنوان در چالش است.
سر آلکس فرگوسن در این باره میگوید:" من در دیدار دو شنبه شب تغییراتی ایجاد خواهم کرد و این یک تیم متفاوت خواهد بود. و این یک تیم متفاوت در برابر تیم کوئینز پارک رنجرز و سپس یک تیم متفاوت در برابر تیم نوریچ سیتی و بار دیگر تیمی متفاوت در برابر تیم رئال مادرید خواهد بود".
البته، گرچه سر آلکس فرگوسن یک بار پیش از این در سال 1999 موفق به کسب هر 3 جام بزرگ شده است، در این لحظه او اصرار دارد که به صورت بالقوه او به دنبال کسب هر 3 جام نیست، اما در روز جمعه او اذعان داشت که تیم فعلی وی برای کسب جامها نسبت به تیم سال 1999 مجهزتر است.
وی در ادامه اذعان داشت:" تیمی که داشتم به لحاظ قدرت نزدیک به تیمی که امروز دارم نبود، البته واقعیت این است که نباید در خارج کار کنیم. هنگامی که ما به فینال سال 1999 لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا رسیدیم، روی کین و پل اسکولز محروم بودند و هنینگ برگ تنها مصدوم ما بود. من مجبور به فشار وارد کردم یه جاناتان گرینینگ بودم، که تنها یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود. او برای نشستن بر روی نیمکت ذخیره ها یک مدال دریافت کرده بود که به شما یک ایده از صلابت و قدرت تیم میدهد. در حال حاضر ما به طور کل میتوانیم تیم را تغییر دهیم. ما در چهارشنبه شب گذشته گروهی کامل از بازیکنان بین المللی داشتیم که در بازی دخالتی نداشتند".
گرچه سر آلکس فرگوسن تعدادی تغییر در دیدار جام حذفی در برابر تیم ردینگ خواهد داد، اما او اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد نمیخواهد چیزی به سلطنتی ها ( لقب تیم ردینگ ) بدهد که در 7 دیدار گذشته تنها 1 بار شکست خورده اند.
وی در خاتمه اظهار داشت:" این جام حذفیست. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و شما نمیخواهید شوکه شوید. دوشنبه شب در چشم بسیاری از مردم چنین است که بله، این تیم ردینگ است و ما تیم رئال مادرید را متوقف کردیم...دوشنبه شب باید از خودمان مراقبت کنیم. ما باید عملکردی داشته باشیم که خارج از بازیکنان، به حریف خود احترام بگذاریم و نیز این واقعیت جام حذفیست که میتواند ایجاد شوک کند".