Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

تیم منچستر یونایتد همچنان در 3 جبهه کسب عنوان در چالش است.

سر آلکس فرگوسن در این باره میگوید:" من در دیدار دو شنبه شب تغییراتی ایجاد خواهم کرد و این یک تیم متفاوت خواهد بود. و این یک تیم متفاوت در برابر تیم کوئینز پارک رنجرز و سپس یک تیم متفاوت در برابر تیم نوریچ سیتی و بار دیگر تیمی متفاوت در برابر تیم رئال مادرید خواهد بود".
    البته، گرچه سر آلکس فرگوسن یک بار پیش از این در سال 1999 موفق به کسب هر 3 جام بزرگ شده است، در این لحظه او اصرار دارد که به صورت بالقوه او به دنبال کسب هر 3 جام نیست، اما در روز جمعه او اذعان داشت که تیم فعلی وی برای کسب جامها نسبت به تیم سال 1999 مجهزتر است.
    وی در ادامه اذعان داشت:" تیمی که داشتم به لحاظ قدرت نزدیک به تیمی که امروز دارم نبود، البته واقعیت این است که نباید در خارج کار کنیم. هنگامی که ما به فینال سال 1999 لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا رسیدیم، روی کین و پل اسکولز محروم بودند و هنینگ برگ تنها مصدوم ما بود. من مجبور به فشار وارد کردم یه جاناتان گرینینگ بودم، که تنها یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود. او برای نشستن بر روی نیمکت ذخیره ها یک مدال دریافت کرده بود که به شما یک ایده از صلابت و قدرت تیم میدهد. در حال حاضر ما به طور کل میتوانیم تیم را تغییر دهیم. ما در چهارشنبه شب گذشته گروهی کامل از بازیکنان بین المللی داشتیم که در بازی دخالتی نداشتند".
    گرچه سر آلکس فرگوسن تعدادی تغییر در دیدار جام حذفی در برابر تیم ردینگ خواهد داد، اما او اصرار دارد که تیم منچستر یونایتد نمیخواهد چیزی به سلطنتی ها ( لقب تیم ردینگ ) بدهد که در 7 دیدار گذشته تنها 1 بار شکست خورده اند.
    وی در خاتمه اظهار داشت:" این جام حذفیست. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و شما نمیخواهید شوکه شوید. دوشنبه شب در چشم بسیاری از مردم چنین است که بله، این تیم ردینگ است و ما تیم رئال مادرید را متوقف کردیم...دوشنبه شب باید از خودمان مراقبت کنیم. ما باید عملکردی داشته باشیم که خارج از بازیکنان، به حریف خود احترام بگذاریم و نیز این واقعیت جام حذفیست که میتواند ایجاد شوک کند".

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

سر الکس خواهان باقی ماندن نانی در یونایتد
    " ما میخواهیم که او رانگه داریم ، هیچ شکی در این نیست. او توانایی زدن گل های خارق العاده ای دارد. نانی از نظر توانایی کسب برد برای تیم بصورت یک تنه در اروپا جزو بهترین هاست . او توانایی فوق العاده ای در بردن بازی ها برای تیم دارد و من میخواهم که او را نگه دارم .

دیوید گیل چند هفتس که دارد با مدیر برنامش صحبت میکند ولی همه چیز کاملا به خود این پسر بستگی دارد . من فکر میکنم که وی تضمین حضور مداوم در ترکیب تیم را میخواهد . ما داریم تلاش میکنیم که او را نگه داریم چون نانی واقعا توانایی کسب برد برای تیم را دارد .

نانی برای حدود شش هفته مصدوم بود و ما او را برای مداوا به پرتغال فرستادیم .او واقعا در این چند ساله مصدومیت شدیدی نداشته است . حالا برگشته و اماده است و بخوبی دارد تمرین میکند . برگشتن او به من سردرد میدهد چون والنسیا برای ما یک بازیکن فوق العاده بوده و من میدانم که نانی دوست دارد در سمت راست بازی کند .

ما دوست داریم که به نانی بعضی وقت ها در سمت چپ بازی دهیم همچنین یانگ و گیگز را هم داریم که میتوانند انجا بازی کنند . گزینه های فوق العاده ای در هر پست داریم و فکر میکنم که این ما را در موقعیت قوی قرار میدهد . "
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع