Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نقل از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    “لوکاس دیگن” مدافع تیم لیل فرانسه اعلام کرد که از شنیدن گزارشات لینک شدنش با منچستر یونایتد برای انتقال هیجان زده است ولی اصرار دارد که عجله ای برای ترک لیل ندارد.
    دیگن به عنوان یکی از آینده دار ترین جوانان فوتبال فرانسه که با باشگاه های اروپایی زیادی در ارتباط بوده است به شمار میرود
    طبق آخرین گزارشات، منچستریونایتد این بازیکن ۱۹ ساله را به عنوان جانشین طولانی مدتی برای پاتریس اورا در نظر گرفته است
    شیاطین سرخ تابستان گذشته الکساندر بوتنر را لز باشگاه هلندی “ویتس” به عنوان جانشین اورا خریداری کرده اند با این وجود در طول این فصل، این هلندی تبار موفق نشد تاثیر به سزایی در تیم بگذارد و فقط در ۸ بازی برای یونایتد به میدان رفت که آخرین آنها در ژانویه بود.
    با وجود شایعات پیوستنش به یونایتد، دیگن میگوید که از ماندن در لیل برای یک آینده قابل پیش بینی و داشتن یک فوتبال با ثبات استقبال میکند
    وی در مصاحبه با “ال ای ۱۰ اسپورتس” گفت : “منچستر یونایتد یک باشگاه طراز اول است و لینک شدن با این تیم به این معناست که من احتمالا کارم را به درستی انجام میدهم ولی در حال حاضر خیلی مشتاق به ترک باشگاهم نیستم.
    من از تمامی روزهای زندگی ام لذت میبرم چرا که من در لیل احساس راحتی میکنم; این باشگاه قلبی من است، باشگاهی که مرا پرورش داد.
    عجولانه تصمیم نخواهم گرفت; در لیل احساس بسیار خوبی دارم و فعلا برای رفتن از این باشگاه برنامه خاصی ندارم.
    من بر این باورم که بمانم، بازی کنم، تجارب بیشتری کسب کنم و رشد کنم.”
    گزارش ها حاکی از آن است که چلسی نیز این بازیکن ۱۹ ساله را مد نظر داشته است;
    گزارش شده است که استعداد یاب هایی از استمفورد بریج در اوایل فصل مامور زیر نظر داشتن این جوان با استعداد شده بودند.
    این که آیا چلسی هنوز علاقه ای به جذب “دیگن” دارد یا نه نامشخص است اگر چه این حقیقت که وی سال گذشته قرارداد خود را با لیل تا سال ۲۰۱۶ تمدید کرده است بدین معناست که در شرایط فعلی انتقال وی به باشگاهی دیگر دور از انتظار است.

2. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع