Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

فرگوسن:منچسترکنوني ازسال 1999بهتر استسر آلکس فرگوسن با تمجيد از تيم کنوني منچستريونايتد گفت، اين قوي‌ترين تيم دوران مربيگري‌اش در نيمکت شياطين سرخ است. [فرگوسن:منچسترکنوني ازسال 1999بهتر است]به نقل از ايسنا،منچستريونايتد اکنون با دوازده امتياز اختلاف در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار و در ليگ قهرمانان اروپا با گل زده در خانه رئال‌مادريد شانس زيادي براي صعود به دور يک چهارم نهايي دارد. يونايتدها در جام حذفي نيز يکي از مدعيان قهرماني هستند. آنها اين شانس را دارند تا با قهرماني در اين سه جام، اتفاق سال 1999 را تکرار کنند؛ سالي که منچستر توانست سه‌گانه‌اي تاريخي قهرماني را رقم بزند. با اين حال فرگوسن معتقد است تيم کنوني منچستريونايتد از تيم سال 1999 که توانست با حضور بازيکناني همچون پيتر اشمايکل، روي کين، ديويد بکام، دوايت يورک و تدي شرينگهام فاتح سه جام معتبر شود، بهتر است.اين مربي اسکاتلندي در اين باره گفت: "در سال 1999 که توانستم با منچستر سه جام کسب کنم، تيمم از تيم حال حاضر منچستر ضعيف‌تر بود. اکنون تيم قوي‌تر نسبت به سال 1999 دارم. در آن زمان با کمبود بازيکن روبه‌رو بودم. در ديدار فينال نيز روي کين و پل اسکولز محروم بودند و مجبور بوديم با بازيکنان محدودي بازي کنيم."به نوشته ساکرنت فرگوسن که تيمش در ديدار رفت ليگ قهرمانان اروپا برابر رئال‌مادريد به تساوي رسيد، درباره بازي برگشت با اين تيم هم گفت: "رئال‌مادريد قطعا در بازي برگشت تيم متفاوت‌تري نسبت به بازي رفت خواهد بود. در بازي چهارشنبه دو يا سه بازيکن که در بازي رفت بازي نکردند، مي‌توانند بازي کنند و اين باعث مي‌شود بازي متفاوتي را شاهد باشيم."فرگوسن در پايان درباره بازي با ردينگ در جام حذفي گفت: "جام حذفي، جام شگفتي‌هاست و بازيکنان ما بايد به اين موضوع آگاه باشند. بايد به حريف خود احترام بگذاريم."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    خاویر هرناندز، مهاجم منچستر یونایتد، معتقد است که دیوید دخیا به بهترین دروازه بان جهان تبدیل خواهد شد.
    دروازه بان جوان اسپانیایی انتقادات زیادی را از زمان انتقال خود به اولدترافورد در سال ۲۰۱۱ پشت سر گذاشت، هر چند که عملکرد فوق العاده ی او در تساوی ۱-۱ با رئال مادرید، به طور گسترده ای مورد ستایش قرار گرفته است.
    هرناندز به MUTV گفت : ” افرادی بسیاری که در مورد فوتبال اطلاعاتی دارند می دانند که دیوید دروازه بانی در کلاس بالاست. ”
    ” به این دلیل منچستر یونایتد او را خریداری کرد.آنها دیدند که او چقدر می تواند خوب باشد.اگر او نمی توانست که در یک سطح مناسب برای این باشگاه بازی کند، او اینجا نبود و آنها در تلاش هستند تا مراقب او باشند. ”
    “به نظر من، او یک دروازه بان کامل است. شما واکنش های بزرگی از او در روز چهارشنبه دیدید. همچنین او می تواند با پاهای خود بازی کند، که برای یک دروازه بان بسیار مفید است، اما من فکر می کنم او عملکرد درخشانی داشته است و پس از چند سال او بهترین (دروازه بان) جهان خواهد بود. ”
    دخیا ۲۷ بازی برای منچستر یونایتد در این فصل انجام داده است و به نظر می رسد که جایگاه او به عنوان دروازه بان اول یونایتد تثبیت شده است.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

سر الکس فرگوسن معتقد است که تیم فعلی منچستر یونایتد قوی تر از تیم یونایتد در سال ۱۹۹۹ است که توانست یک سه گانه ی تاریخی را رقم بزند.
    شیاطین سرخ ۱۴ سال قبل، اولین تیم انگلیسی لقب گرفتند که توانسته است در یک فصل، در سه جام بزرگ قهرمان شود.آنها در آن سال در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان، قهرمان شدند.

در حال حاضر، تیم فرگوسن به دنبال تکرار این شاهکار است، آنها با ۱۲ امتیاز اختلاف در صدر لیگ برتر هستند، در حالی که یک بازی تا حضور در جمع ۸ تیم برتر باشگاههای اروپا در پیش دارند و دوشنبه هم در دور پنجم جام حذفی به مصاف ردینگ خواهند رفت.
    فرگوسن گفت: ” در حال حاضر، ما یک تیم قوی تر هستیم. هنگامی که ما به فینال (لیگ قهرمانان اروپا) رسیدیم، کین و اسکولز محروم بودند، اما تنها هنینگ برگ آسیب دیده بود. ”
    “من نمی توانستم از جاناتان گرینینگ که فقط یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود، استفاده کنم. ”
    ” برای او نشستن بر روی نیمکت یک افتخار بود.این به شما یک ایده درباره ی قدرت تیم می دهد. ”
    اما در حالی که مربی اسکاتلندی اذعان می کند که رویای تکرار آن مسائل خوب است، او مصمم است که تیمش تمرکز خود را برای یک پایان خوب در این فصل از دست ندهد.
    فرگوسن اضافه کرد : ” این خوب است که به دنبال این چیزها باشیم و می دانم که چگونه آن را در آن زمان خاص انجام دهم. ”
    ” اما واقعیت این است که ما نباید کنترل خودمان را از دست بدهیم، به ویژه در جام حذفی که هر چیزی می تواند رخ دهد. شما نمی خواهید شوکه شوید. ”
    “در نظر بسیاری از مردم، در روز دوشنبه (ممکن است شگفتی رخ دهد)، بله، این ردینگ است.در حال حاضر ما فقط در مادرید بوده ایم، آن یک شب بزرگ بود، روز دوشنبه مراقبت خودمان خواهیم بود. ”
    ” در روز دوشنبه نباید تمرکز خودمان را از دست بدهیم. ما باید مراقبت باشیم. ”
    ” ما باید عملکرد خوبی داشته باشیم و به حریف خود احترام بگذاریم و این یک واقعیت است که جام حذفی می تواند باعث ایجاد شوک شود. “

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

فرگوسن از عملکرد رافائل مقابل رئال دفاع کرد.

فرگوسن در مصاحبه با تلویزیون باشگاه گفت: رافا نیمه اول سختی داشت اما در نیمه دوم کنترل اوضاع را بدست گرفت. او باور نکردنی است و همیشه به دنبال گرفتن همه توپ هاست. در نیمه دوم او به فرمی که در طول فصل نشان داده است برگشت و واقعا خوب کار کرد. عملکردی که برای بازیکن جوانی چون او مشکل است.

تیتر تکراری: یونایتد برای فروش نانی آماده می شود!

به گزارش دیلی اکسپرس یونایتد می خواهد نانی را در تابستان به فروش برساند تا فضا برای پیوستن زاها به یونایتد آماده شود. نانی که در بازی حساس مقابل رئال روی نیمکت هم حضور نداشت سال گذشته برای تمدید قرارداد با مسئولان تیم مذاکراتی داشت که دو طرف بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدند. پیش از این زنیت سنت پترزبورگ به عنوان مشتری اصلی او معرفی شده بود اما گویا نانی دوست دارد در اسپانیا و یا پرتغال بازی کند. یونایتد نمی خواهد او به تیم دیگری در لیگ برتر بپیوندد.

استیل: فرگوسن نمی خواست اشتباه چک را تکرار کند.

مربی دروازبان های یونایتد که دخیا را به فرگوسن پیشنهاد داده بود در صحبت هایی اعلام کرد فرگوسن دوست نداشته است اشتباهی را که در هنگام خرید پیتر چک انجام داده است در مورد دخیا هم تکرار کند بنابر این خیلی سریع برای خرید او اقدام کرده است. فرگوسن در این مورد به استیل گفته بود اگر او دروازبان خوبی است و ما او را مدت ها زیر نظر داشته ایم چرا اشتباه مان را دوباره تکرار کنیم.

اندرسون: در گذشته بارها به دنبال رفتن از منچستریونایتد بوده ام.

هافبک برزیلی منچستر در مصاحبه ای با گلوبو اسپورت که توسط بسیاری از سایت های خبری از جمله اسکای منتشر شده است، فاش کرد پیش از این چندین بار برای جدا شدن از شیاطین سرخ تلاش کرده است ولی موفق به این کار نشده است. او گفت: من چه می توانم بگویم؟ من سه سال دیگر قرارداد دارم، من بارها سعی کرده ام از یونایتد جدا شوم اما هرگز موفق به انجام این کار نشدم.
    او که از سال ۲۰۰۸ تا کنون پیراهن تیم برزیل را به تن نکرده است در این باره گفت: بازی کردن در تیم ملی همیشه خوب است ولی اکنون بر روی بازی برگشت با رئال و ادامه لیگ تمرکز کرده ام.
    با این حال او در صفحه خود در اینستاگرم در یک متن تصویری با رد شایعات گفت: این حقیقت ندارد...من میخواهم در منچستر بمانم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع