من میدونم مشکل مسی چیه روبروی دفاع ایتالیایی نمیتونه اون فقط میتونه به دفاع های سوراخ اسپانیایی گل بزنه. بعد بارسا روبروی میلان باخت روبروی یوونتوس میخواد چیکار کنه
من میدونم مشکل مسی چیه روبروی دفاع ایتالیایی نمیتونه اون فقط میتونه به دفاع های سوراخ اسپانیایی گل بزنه. بعد بارسا روبروی میلان باخت روبروی یوونتوس میخواد چیکار کنه
ILOVE DELPIERO
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
بعد برای اون گل که میگن هند بود اصلا هند نبود چون فاصله بازیکن بارسا با بازیکن میلان خیلی کم بود
ILOVE DELPIERO
خوب فکر میکنم دیشب میلان استثنایی بود و از اونطرف بارسا فوق بد کار میکرد...میلان خیلی خوب دفاع کرد و واقعا دیشب ستارگان بارسا رو میخکوب کرد و علت بد بازی کردن بارسا بهونه هایی مثل چمن نیست بلکه میلان اجازه نداد خوب کار کنن..واقعا حتی دیشب اگه میلان یک بازیکنی مثل زلاتان داشت میتونست حتی چند گل دیگه هم به بارسا بزنه اما من فکر میکنم همین 2 گل میتونه بارسا رو حذف کنه..به امید صعود میلان
امار نشون میده مسی روبروی تیم های ایتالیایی فقط یه گل زده اون هم از نقطه پنالتی
ILOVE DELPIERO
جلوی دفاع ایتالیایی میلان فصل پیش دو تا گل تو یک بازی زد
درسته جفتشون پنالتی بود اما بالاخره گل که زد
کلا بارسا جلوی تیم های دفاع اتوبوسی که فوتبال کثیف بازی میکنن با این سبک نمیتونه خوب بازی کنه
اوایل فصل تیتو این مشکله تا حدودی حل کرد
اما این بیماری سرطان بدجور کار بارسا رو مختل کرد
یوونتوس هم همون تیمی نیست که به خود میلان هم باخت ؟
یوونتوس نمیتونه جلوی بارسا کاری کنه مگر اینکه مثل تیم های میلان ، اینتر و چلسی دفاع اتوبوسی بچینه
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
یوونتوس درسته از میلان باخت ولی اگه به جدول نگا کنی یووه قوی تر از میلانه مسی خودت هم که دیدی دیشب هیچ کاری نکرد
ILOVE DELPIERO
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
سلام به همگی
اول از همه یه تبریک از ته دل به میلان و هواداراش که واقعا مردونه و با غیرت, بارسای مغرور و پر مدعا که کل یوفا حمایتش می کنه رو زمین گیر کردن....
خیلی عجیبه برام که چرا تا بارسلونا اینجوری تحقیر میشه, حرفای کلیشه ایی چمن و اتوبوس . چلسی و اینتر شروع میشه؟؟؟؟!!!! آقا جون باختید دیگه.....افتضاح بازی کردید و شدیدا مستحق باخت بودید....میلان هم با غیرت و متعصب بازی کرد و کاملا حقش بود.....واسم عجیب تر اینه که بارسایی هایی که از داوری ها شکایت دارن و و می گن که روبروی چلسی و میلان و غیره داوری به ضرر ما هست ,یعنی خداوکیلی بازی برگشت چلسی -بارسا در فصل 2008-09 توی استمفورد بریج یادتون رفته یا خودتون رو دارید به فراموشی می زنید؟!!!؟به خدا قسم اون ناداوری عجیب, بارسا رو بارسا کرد ,چون مسلما اگه چلسی به حقش می رسید و می رفت فینال, دیگه خبری از بردن 6 جام برای بارسا نبود که به لطف داور و یوفا و در اوج نامردی به فینال رسیدند..پنالتی مفتی که فصل پیش جلوی همین میلان توی نیوکمپ واستون گرفتن یادتون رفته آره؟؟ بابا شماها خیلی باحالید به خدا...آقا دیگه توی فوتبال ثابت شده که فقط و فقط و فقط نتیجه مهمه و ماندگار میشه...اگه قبول ندارید یه مثال ملموس واستون می زنم که بیشتر متوجه حرفم بشید...کدوم یکی از شما ها یادشه بازی بارسا با رئال توی سال 1976 یا 1984 چگرنه بود؟کی یادش می یاد که بازی منچستر و آرسنال توی سال 95 چگونه بود؟کی یادش هست که بازی میلان و بارسلونا توی جدال سوم یا چهارم و پنجم به چه شکلی بود؟ولی نتایج رو همه یادتون می یاد و یا نهایتا با یک رجوع ساده به تاریخچه ها, از نتایج اون بازی ها آگاه می شید , چون که فقط نتیجه ی اون بازی ها به ثبت و بایگانی رسیده نه روند بازی و مالکیت و چمن واین حرفای بی خود....
به همین راحتی که نمیشه گفت میلان از بارسا بهتره! درسته میلان بازی رو برد ولی فکر نکنم خود طرفداران میلانی هم فکر میکردن که بارسا رو ببرن! حداقل با این نتیجه!
در ضمن سبک بازی میلان در برابر تیم های قوی مثل بارسا خیلی کثیفه واقعا! یه عالمه دفاع برا خودشون میچنین و فقط روی ضدحمله ها متکین!
بارسا هم هنوز مدعیه و مطمئنا توی بازی برگشت میتونه جبران کنه !
در ضمن بارسا در طول 10 روز هم با میلان بازی کرد و هم باید با سویا بازی کنه و همچنین دوتا بازی با رئال داره! اونم در مدت 10 روز ! فشار روی بازیکنای بارسا خیلی زیاده!
♣ The King ♣
ویرایش توسط Alex Dlpiero_10 : 02-21-2013 در ساعت 15:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)