Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

IranManUtdJuventus

تشکر ها
    257
    تشکر شده 213 در 64 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

سلامی به رنگ پیروزی!
    منچستر یونایتد توانست با دوگل رایان گیگز در دقیقه 13 وگل روبین فن پرسی که در دقیقه 45 به سمر رسید از سد اورتون عبور کند!
    این پیروزی شیرین را به تمام هواداران منچستر یونایتد تبریک میگویم!
    امید است فرگوسن و تیمش این روند پیروزی را همچنان در پیش داشته و از سد تیم پر ستاره رئال مادرید عبور کند!
    به امید یک بازی قشنگ و یک پیروزی شیرین در 25 بهمن ماه!

2. کاربر روبرو از پست مفید sadaje تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پيروزي منچستريونايتد مقابل تافي‌ها

تيم فوتبال منچستريونايتد در ديدار مقابل اورتون به پيروزي رسيد تا فاصله امتيازي خود با سيتي نزديک‌ترين تعقيب‌کننده‌اش را به 12 امتياز برساند.

در ادامه پيکارهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر انگليس، منچستريونايتد در اولدترافورد ميزبان اورتون (تافي‌ ها) بود و موفق شد با نتيجه 2 بر صفر به برتري برسد.

گل‌هاي اين ديدار را رايان گيگز در دقيقه 13 و فان پرسي 45 به ثمر رساندند.

شاگردان فرگوسن که چهارشنبه هفته جاري در دور رفت ليگ قهرمانان اروپا به مصاف رئال مادريد مي‌روند با اين پيروزي 65 امتيازي شدند و اختلاف خود با منچستر سيتي را به 12 امتياز رساندند.

سيتي در ديدار مقابل ساوتهمپتون با نتيجه 3 بر يک شکست خورده بود.

در ديگر ديدار برگزار شده استون ويلا با نتيجه 2 بر يک مقابل وستهام به برتري رسيد.

بنتکه از روي نقطه پنالتي 74 و زوگبيا 79 براي ويلايي‌ها گل زدند و تک گل وستهام با گل به خودي وست وود 88 زده شد.

آخرين ديدار اين هفته ميان ليورپول و وست بروم‌ويچ فردا برگزار مي‌شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

مي‌توانيم در اولدترافورد بيش از يک گل بزنيم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تساوي خانگي تيمش مقابل منچستر يونايتد در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که شاگردانش مي‌توانند در بازي برگشت بيش از يک گل به ثمر برسانند.

ژوزه مورينيو پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل منچستر يونايتد در مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو مطمئن است که رئال مادريد مي‌تواند بيش از يک گل در اولدترافورد به ثمر برساند.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در بازي برگشت آزادي بيشتري وجود دارد. فکر مي‌کنم برنده در دقيقه پاياني مسابقه مشخص مي‌شود. اين يک مسابقه 50-50 است. تساوي يک بر يک نتيجه بدي نيست و ما مي‌توانيم در خانه آنها گل‌هاي بيشتري بزنيم.

سرمربي پرتغالي مادريد ادامه داد: فکر مي‌کنم بازيکنانم تمام تلاش خود را انجام دادند. ما کارمان را با قدرت شروع کرديم و مسابقه سختي داشتيم. فرصت خوبي براي گلزني داشتيم که توپ به تير دروازه اصابت کرد و وقتي آنها براي اولين بار وارد نيمه زمين ما شدند، بدون اينکه موقعيت خاصي داشته باشند توانستند گلزني کنند و اين شرايط سختي براي بازيکنان بود.

وي خاطرنشان کرد: مي‌توانيم در بازي برگشت گل‌هاي بيشتري بزنيم. آنها در نيمه دوم 2 فرصت بسيار خوب داشتنند اما نتوانستند از آن استفاده کنند زيرا ما بازي را در دست داشتيم. اينجا ليگ قهرمانان است؛ اين رقابت‌ها به صورت رفت و برگشت انجام مي‌شود و من فکر مي‌کنم آنها کارشان را خوب انجام دادند.

مورينيو تأکيد کرد: اين مسابقه چيز جديدي نبود و شگفت‌زده نشديم. نه از مسابقه و نه از نتيجه تعجبي نکرديم. اين چيزي بود که من منتظرش بودم زيرا در دور برگشت آزادي بيشتري خواهيم داشت و من فکر مي‌کنم برنده مي‌تواند در دقيقه پاياني مشخص شود.

5. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

فرگوسن: صعود به يک‌چهارم در چنگ ما است

سرمربي منچستر يونايتد پس از توقف رئال مادريد در سانتياگو برنابئو در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا، صعود به دور بعد را در چنگ شاگردانش دانست.

سر الکس فرگوسن بر اين باور است که تيمش در مسير صعود به مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است.

به گزارش فارس،صدرنشينان ليگ برتر انگليس شب گذشته توانستند در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانانان اروپا، رئال مادريد را در ورزشگاه خانگي با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف کنند.

يونايتد توسط دني ولبک اولين گل بازي را به ثمر رساند و سپس کريستيانو رونالدو در دقيقه 30، مسابقه را به تساوي کشاند.

فرگوسن در اين باره اظهار داشت: فکر مي‌کنم ما در اولدترافورد گلزني کنيم. مي‌دانيم که آنها تيمي هستند که در ضد حملات فوق‌العاده خطرناک عمل مي‌کنند.

وي ادامه داد: بازي آنها را مقابل منچستر سيتي در ورزشگاه اتحاد ديدم؛ آنها در نيمه اول و در کل مسابقه بر بازي مسلط بودند. ما وظيفه بزرگي بر دوش داريم اما صعود به دور يک‌چهارم قطعا در چنگ ما است.

فابيو کوئنترائو در نيمه اول توپ را به تير دروازه شياطين سرخ کوبيد و فان‌پرسي نيز در نيمه دوم به همين شيوه يکي از موقعيت‌هاي منچستر را از دست داد.

داويد دخيا در اين بازي عملکرد خوبي داشت و فرگوسن به شدت از دروازه‌بان اسپانيايي تيمش تمجيد کرد و گفت: من فکر مي‌کنم ما موقعيت‌هاي فراواني در اين مسابقه خلق کرديم. فوتبال هجومي و خوبي را در تمام مدت بازي ارائه داديم اما آن طور که بايد نتوانستيم توپ و ميدان را در اختيار بگيريم.

سرمربي منچستر يونايتد خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم رئال بدون شک کنترل بازي را در دست داشت. آنها در خانه خود بازي مي‌کردند که بازي در آن براي حريفان سخت است اما از اينکه بازيکنان توانستند نتيجه‌اي به دست آورند که در اولدترافورد شانس فراواني براي صعود داشته باشيم، خوشحالم.

وي اضافه کرد: فکر مي‌کنم اتفاقات زيادي در اين مسابقه رخ داد؛ موقعيت‌هاي فراواني براي هر دو تيم ايجاد شد. داويد دخيا 2 يا 3 مهار فوق‌العاده داشت اما ما هم 2 يا 3 موقعيت بسيار خوب را از دست داديم.

فرگوسن يادآور شد: دروازه‌بان در آخرين دقيقه يک توپ بسيار خوب را مهار کرد و يک شوت بسيار خوب فان‌پرسي نيز به تير دروازه اصابت کرد. بنابراين حوادث زيادي در اين مسابقه رخ داد که آن را به يک بازي جذاب تبديل کرده بود.

7. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

ولبک: مي‌دانستم روني توپ را کجا مي‌فرستد

زننده گل منچستر در تساوي يک بر يک مقابل رئال در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که با آگاهي از اينکه توپ به کجا ارسال مي‌شود، موفق به گلزني شده است.

دني ولبک با ابراز خوشحالي از گلزني به رئال مادريد در سانتياگو برنابئو اظهار داشت: مي‌دانستم که وين روني توپ را کجا ارسال خواهد کرد و خوشبختانه توانستم اين توپ را به درون دروازه هدايت کنم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: سانتياگو برنابئو ورزشگاه باشکوهي است اما ما تصادفي به اينجا نيامده بوديم بلکه براي بازي کردن در اين مسابقه حاضر شديم.

منچستر يونايتد شب گذشته موفق شد در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا، رئال مادريد را در ورزشگاه خانگي با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف کند.

9. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

فان‌پرسي:تماشاگران شاهد بازي جذابي بودند

مهاجم منچستر يونايتد معتقد است که تيمش با تساوي يک بر يک در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادريد نتيجه خوبي در يک بازي خارج از خانه کسب کرده است.

روبين فان‌پرسي بر اين باور است که فرصت‌هايش را براي گلزني مقابل رئال در ديدار شب گذشته تيمش در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا هدر داده است.

به گزارش فارس،شياطين سرخ موفق شدند در اين مسابقه با نتيجه يک بر يک رئال مادريد را در سانتياگو برنابئو متوقف کنند.

فان‌پرسي پس از اين مسابقه از ناتواني در استفاده از موقعيت‌هايش و به ارمغان آوردن پيروزي براي تيمش اظهار ناراحتي کرد و گفت: در نيمه دوم 3 موقعيت داشتم به خصوص موقعيتي که در آن توپ را به تير دروازه کوبيدم.

وي ادامه داد: فرصت بسيار خوبي بود و بايد آن را گل مي‌کردم. به خوبي به توپ ضربه نزدم بنابراين اگر کمي هم شانس داشتم مي‌توانستم آن را به گل تبديل کنم.

مهاجم منچستريونايتد خاطرنشان کرد: در ثانيه‌هاي پاياني مسابقه دروازه‌بان آنها واکنش بسيار خوبي داشت زيرا روي گل شدن آن توپ حساب کرده بودم.

داويد دخيا (گلر منچستر) نيز در اين مسابقه عملکرد خوبي داشت و فان‌پرسي معتقد است که هر دو تيم شانس پيروزي داشتند. وي افزود: آنها هم 2 موقعيت خوب داشتند. تساوي يک بر يک در يک مسابقه خارج از خانه نتيجه خوبي است. کساني که بازي را تماشا کردند، چندين موقعيت خوب روي هر دو دروازه ديدند و شاهد يک مسابقه جذاب بودند.

تساوي يک بر يک به معناي آن است که رئال بايد در اولدترافورد گلزني کند. بازيکن 29 ساله يونايتد در خصوص شانس بيشتر تيمش در بازي خانگي تأکيد کرد: شايد کمي شانس بيشتري داشته باشيم. فکر مي‌کنم در اين مرحله، چنين تيم‌هايي توجه چنداني به بازي در خانه يا خارج از خانه ندارند.

فان‌پرسي اضافه کرد: ما واقعا به اين موضوع فکر نمي‌کنيم؛ همين طور هم آنها و اکنون تنها نيمي از مسير را طي کرده‌ايم. براي دور برگشت نيز آماده خواهيم بود.

11. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع