فرگوسن: از مقابله با مورينيو ترسي ندارم

سرآلکس فرگوسن در آستانه بازي تيمش با رئال‌مادريد در ليگ قهرمانان اروپا قول داد، وارد جنگ رواني با ژوزه مورينيو نشود.

فرگوسن که در زمان حضور ژوزه مورينيو در چلسي رابطه خوبي با او داشت، سرمربي رئال را مربي باهوشي دانست که از قدرت رسانه‌ها براي افزايش قدرت تيمش استفاده مي‌کند.

سرمربي 71 ساله منچستريونايتد که تيمش چهارشنبه اين هفته‌ در ليگ قهرمانان اروپا با رئال مادريد بازي دارد، درباره مورينيو گفت: ژوزه، استاد جنگ رواني است و اين ويژگي بدجنسي را با خود دارد. شما هيچ وقت نمي‌توانيد واکنش‌هاي او را حدس بزنيد. پيشنهادم به خودم اين است که وارد جنگ رواني با او نشوم،‌ زيرا او استاد اين حربه است.

مورينيو که در ليگا شرايط خوبي ندارد، در صورت باخت به منچستريونايتد ممکن است از رئال‌مادريد اخراج شود. او در 14 بازي که با منچستريونايتد انجام داده، تنها دو بار شکست خورده است. از جمله بزرگترين بازي‌هاي که آقاي خاص در آنها توانست برابر منچستريونايتد پيروزي شود، حذف منچستريونايتد با پورتو از ليگ قهرمانان اروپا در سال 2004 بود. اين مربي همچنين يکي از جانشينان احتمالي آلکس فرگوسن در تيم منچستريونايتد به شمار مي‌رود.

فرگوسن در گفت‌وگو با بي‌بي‌سي درباره بازي با رئال‌مادريد گفت: بازي با رئال‌مادريد بزرگ‌ترين چالش ماست. آنها قدرت بزرگي در فوتبال اروپا هستند و يک سالي است، در برنابئو نباخته‌اند. شکست دادن آنها در برنابئو کار آساني نيست. هر هفته‌ بازي آنها را تماشا مي‌کنم. بازي هفته‌ گذشته آنها برابر گرانادا را ديدم. رونالدو باز هم گل بسيار زيبايي زد، ولي اين بار به تيم خودي!

فرگوسن همچنين درباره آينده خودش در منچستر هم گفت: هر سال دارم پيرتر مي‌شوم،. اين حقيقت زندگي است. نمي‌توانم جلوي آن را بگيرم. موضوع اين است که احساسم نسبت به خودم چگونه است. هر سال که پيرتر مي‌شويد، نمي‌توانيد سلامتي خودتان را تضمين کنيد. وقتي وارد هفتاد سالگي مي‌شويد، نمي‌توانيد درباره سلامتي‌تان مطمئن باشيد.

سرمربي منچستريونايتد همچنين درباره حضور روبين فان‌پرسي در تيمش گفت: خوش شانس بوديم که توانستيم اين بازيکن را به خدمت بگيريم. ماه‌ها با ونگر درباره او حرف زدم. آنها مي‌دانستند که فان‌پرسي قصد رفتن دارد.

فرگوسن که همراه شياطين سرخ در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد، اين هفته در سانتياگوبرنابئو به ديدار رئال‌مادريد خواهد رفت.