منچستر يونايتد که با 9 امتياز در صدر جدول قرار دارد،يکشنبه ميزبان اورتون خواهد بود و سه روز بعد بايد در يک بازي بسيار حساس به مصاف رئال مادريد برود.
به نقل از کانون هواداران منچستريونايتد ، شياطين سرخ قطعا هدفشان حفظ فاصله 9 امتيازي در صدر جدول خواهد بود و از طرفي ميخواهند با يک نتيجه خوب سانتياگو برنابئو را ترک کنند و در بازي برگشت با خيالي آسوده در تئاتر روياها بازي کنند.
سرالکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتي روز جمعه گفت :” از تيم هاي مختلفي استفاده خواهم کرد.تيمي که يکشنبه بازي خواهد کرد قطعا نسبت به تيمي که چهارشنبه بازي ميکند متفاوت خواهد بود.
“من به ترکيب بازيکناني که دارم اعتماد دارم .همه آنها بازيکناني بين المللي هستند و همه آنها بازيکنان بسيار خوبي هستند و دليلي وجود ندارد که من از آنها استفاده نکنم.
“انها همگي به روش خود به تيم کمک ميکنند و در رقابت هاي مختلفي که حضور داريم ما را در موقعيت بهتري قرار ميدهند.”
سرالکس همچنين از اينکه همه بازيکنانش سالم از رقابت هاي ملي بازگشته اند،خوشحال و آسوده خاطر است.
در حالي که رييس مدعي شد : “هيچ مربي داخلي نيست که حاضر شود در اين برهه از فصل با بازي هاي ملي موافقت کند”.همچنين رييس اعتراف کرد که بازي انگليس و برزيل قطعا به سود بازيکنانش بوده.
“من براي وين روني و کريس اسمالينگ که در ومبلي 90 دقيقه بازي کردند،خوشحالم،چون آنها در اين فصل آنقدر که بايد ، بازي نکرده بودند.
روي هاجسون در قسمت بازي دادن به بازيکنان ما عادلانه عمل کرد ،او هميشه اين کار را براي ما انجام داده ، مخصوصا وقتي که تيم ها در اروپا (ليگ قهرمانان)بازي ميکنند.”
تنها بازيکني که احتمالا هر دو بازي اورتون و رئال را از دست خواهد داد،پل اسکولز است که از ماه پيش در بازي جام حذفي برابر فولام هنوز در ترکيب قرار نگرفته.
سرالکس فاش کرد :”پل کمي دچار مصدوميت زانو است.او چند بازي اخير را از دست داده است.او پنجشنبه تمريناتش را آغاز کرد و احتمالا هفته بعد به بازي ها برسد.
سرالکس همچنين تاييد کرد که او هنوز با پل اسکولز درباره خداحافظي از ميادين حرف نزده و گفت “هنوز زمان زيادي باقي مانده”
|