Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    منچستر یونایتد با مایکل کریک برای امضای یک قرارداد جدید دو ساله در پایان این فصل به یک توافق کلی رسیده است.
    بازیکن سابق تاتنهام در این فصل فرم خوبی داشته است و قرارداد فعلی او با حقوق هفتگی ۸۰،۰۰۰ پوند، شامل گزینه ای است که می تواند برای چند سال دیگر تمدید شود.
    قرارداد فعلی کریک در سال ۲۰۱۴ به پایان می رسد و یونایتد در حال حاضر پیشنهاد رسمی خود را برای این بازیکن ۳۱ ساله در تابستان ارائه داده است.
    یک منبع در اولدترافورد به Goal.com گفته است :
    ” در موارد اصلی توافق انجام شده است.این مذاکرات بسیار آسان بود، به این دلیل که کریک بسیار مشتاق است که در یونایتد بماند. ”
    ” برخی باشگاه های دیگر علاقمند به خدمت گرفتن او بودند، اما کسی پیش بینی هیچ مشکلی را نمی کند و او در تابستان یک قرارداد جدید امضا خواهد کرد. ”
    سر الکس به تازگی به ستایش از کریک پرداخته است.هافبک سابق تاتنهام نقشی کلیدی در ایجاد یک اختلاف ۹ امتیازی در صدر جدول داشته است.
    مربی اسکاتلندی شیاطین سرخ در ماه گذشته گفت: ” من فکر می کنم او عالی بوده است.عملکرد او کاملا درخشان بوده است. ”
    ” این بهترین فصل او در باشگاه بوده است و او آن موقعیت (خط هافبک) را کنترل می کند. ”
    کریک از زمان پیوستنش به یونایتد با یک قرارداد ۱۸،۶ میلیون پوندی در سال ۲۰۰۶ حدود ۳۰۰ بازی برای شیاطین سرخ انجام داده است و بیشتر از ۴۰ بازی در هر یک از شش فصل گذشته برای یونایتد انجام داده است و در حال حاضر، او همچنان به عنوان یکی از نفرات اصلی منچستریونایتد محسوب می شود.
    مایکل کریک در زمان حضور خود در منچستر یونایتد چهار بار قهرمان لیگ برتر، یک بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، یک بار قهرمان جام باشگاه های جهان و یک بار هم قهرمان جام اتحادیه شده است.

2. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

فرگوسن: از مقابله با مورينيو ترسي ندارم

سرآلکس فرگوسن در آستانه بازي تيمش با رئال‌مادريد در ليگ قهرمانان اروپا قول داد، وارد جنگ رواني با ژوزه مورينيو نشود.

فرگوسن که در زمان حضور ژوزه مورينيو در چلسي رابطه خوبي با او داشت، سرمربي رئال را مربي باهوشي دانست که از قدرت رسانه‌ها براي افزايش قدرت تيمش استفاده مي‌کند.

سرمربي 71 ساله منچستريونايتد که تيمش چهارشنبه اين هفته‌ در ليگ قهرمانان اروپا با رئال مادريد بازي دارد، درباره مورينيو گفت: ژوزه، استاد جنگ رواني است و اين ويژگي بدجنسي را با خود دارد. شما هيچ وقت نمي‌توانيد واکنش‌هاي او را حدس بزنيد. پيشنهادم به خودم اين است که وارد جنگ رواني با او نشوم،‌ زيرا او استاد اين حربه است.

مورينيو که در ليگا شرايط خوبي ندارد، در صورت باخت به منچستريونايتد ممکن است از رئال‌مادريد اخراج شود. او در 14 بازي که با منچستريونايتد انجام داده، تنها دو بار شکست خورده است. از جمله بزرگترين بازي‌هاي که آقاي خاص در آنها توانست برابر منچستريونايتد پيروزي شود، حذف منچستريونايتد با پورتو از ليگ قهرمانان اروپا در سال 2004 بود. اين مربي همچنين يکي از جانشينان احتمالي آلکس فرگوسن در تيم منچستريونايتد به شمار مي‌رود.

فرگوسن در گفت‌وگو با بي‌بي‌سي درباره بازي با رئال‌مادريد گفت: بازي با رئال‌مادريد بزرگ‌ترين چالش ماست. آنها قدرت بزرگي در فوتبال اروپا هستند و يک سالي است، در برنابئو نباخته‌اند. شکست دادن آنها در برنابئو کار آساني نيست. هر هفته‌ بازي آنها را تماشا مي‌کنم. بازي هفته‌ گذشته آنها برابر گرانادا را ديدم. رونالدو باز هم گل بسيار زيبايي زد، ولي اين بار به تيم خودي!

فرگوسن همچنين درباره آينده خودش در منچستر هم گفت: هر سال دارم پيرتر مي‌شوم،. اين حقيقت زندگي است. نمي‌توانم جلوي آن را بگيرم. موضوع اين است که احساسم نسبت به خودم چگونه است. هر سال که پيرتر مي‌شويد، نمي‌توانيد سلامتي خودتان را تضمين کنيد. وقتي وارد هفتاد سالگي مي‌شويد، نمي‌توانيد درباره سلامتي‌تان مطمئن باشيد.

سرمربي منچستريونايتد همچنين درباره حضور روبين فان‌پرسي در تيمش گفت: خوش شانس بوديم که توانستيم اين بازيکن را به خدمت بگيريم. ماه‌ها با ونگر درباره او حرف زدم. آنها مي‌دانستند که فان‌پرسي قصد رفتن دارد.

فرگوسن که همراه شياطين سرخ در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد، اين هفته در سانتياگوبرنابئو به ديدار رئال‌مادريد خواهد رفت.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

سرالکس در فکر استفاده از ترکيب چرخشي

سرالکس فاش کرد که در هفته جاري که يکي از مهم ترين هفته ها براي يونايتد است، از تمام بازيکنانش در دو بازي آينده استفاه خواهد کرد

منچستر يونايتد که با 9 امتياز در صدر جدول قرار دارد،يکشنبه ميزبان اورتون خواهد بود و سه روز بعد بايد در يک بازي بسيار حساس به مصاف رئال مادريد برود.

به نقل از کانون هواداران منچستريونايتد ، شياطين سرخ قطعا هدفشان حفظ فاصله 9 امتيازي در صدر جدول خواهد بود و از طرفي ميخواهند با يک نتيجه خوب سانتياگو برنابئو را ترک کنند و در بازي برگشت با خيالي آسوده در تئاتر روياها بازي کنند.

سرالکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتي روز جمعه گفت :” از تيم هاي مختلفي استفاده خواهم کرد.تيمي که يکشنبه بازي خواهد کرد قطعا نسبت به تيمي که چهارشنبه بازي ميکند متفاوت خواهد بود.

“من به ترکيب بازيکناني که دارم اعتماد دارم .همه آنها بازيکناني بين المللي هستند و همه آنها بازيکنان بسيار خوبي هستند و دليلي وجود ندارد که من از آنها استفاده نکنم.

“انها همگي به روش خود به تيم کمک ميکنند و در رقابت هاي مختلفي که حضور داريم ما را در موقعيت بهتري قرار ميدهند.”

سرالکس همچنين از اينکه همه بازيکنانش سالم از رقابت هاي ملي بازگشته اند،خوشحال و آسوده خاطر است.

در حالي که رييس مدعي شد : “هيچ مربي داخلي نيست که حاضر شود در اين برهه از فصل با بازي هاي ملي موافقت کند”.همچنين رييس اعتراف کرد که بازي انگليس و برزيل قطعا به سود بازيکنانش بوده.

“من براي وين روني و کريس اسمالينگ که در ومبلي 90 دقيقه بازي کردند،خوشحالم،چون آنها در اين فصل آنقدر که بايد ، بازي نکرده بودند.

روي هاجسون در قسمت بازي دادن به بازيکنان ما عادلانه عمل کرد ،او هميشه اين کار را براي ما انجام داده ، مخصوصا وقتي که تيم ها در اروپا (ليگ قهرمانان)بازي ميکنند.”

تنها بازيکني که احتمالا هر دو بازي اورتون و رئال را از دست خواهد داد،پل اسکولز است که از ماه پيش در بازي جام حذفي برابر فولام هنوز در ترکيب قرار نگرفته.

سرالکس فاش کرد :”پل کمي دچار مصدوميت زانو است.او چند بازي اخير را از دست داده است.او پنجشنبه تمريناتش را آغاز کرد و احتمالا هفته بعد به بازي ها برسد.

سرالکس همچنين تاييد کرد که او هنوز با پل اسکولز درباره خداحافظي از ميادين حرف نزده و گفت “هنوز زمان زيادي باقي مانده”

5. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع