به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
فرگوسن به علت انتقاد از داوري جريمه شد
فدراسيون فوتبال انگليس الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد را به خاطر اظهاراتش بر ضد کمک داور ديدار منچستر يونايتد برابر تاتنهام هاتسپر ، دوازده هزار پوند جريمه کرد.
فرگوسن پس از ديدار ماه گذشته تيمش برابر تاتنهام گفته بود کمک داور بايد خطا بر روي وين روني در منطقه جريمه را پنالتي اعلام مي کرد. او همچنين از سيمون بک کمک داور اين بازي انتقاد کرده بود.
اين ديدار با نتيجه مساوي يک يک به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، فدراسيون فوتبال انگليس با اعلام اين خبر افزود :« سر الکس فرگوسن به علت اظهاراتش در رسانه ها پس از ديدار منچستريونايتد برابر ميزبانش تاتنهام هاتسپر دوازده هزار پوند جريمه شد.»
نمی توان قرعه سخت تری برای منچستریونایتد در این مرحله از لیگ قهرمانان در نظر گرفت اما این بدین معنی نیست که آن ها نتوانند برنده بازی برابر رئال مادرید باشند .
با توجه به آمار رویایی گذشته این دو تیم در ظاهر به نظر می رسد با توجه به شکست یونایتد در دو رقابت قبلی شان برابر رئال مادرید ، یونایتد باید این رقابت ها را ترک کند . با این حال چلسی فصل پیش نشان داد هیچ وقت نمی توان نتیجه این رقابت ها را از پیش تعیین کرد . چه کسی فکر می کرد فینال بین چلسی و بایرن مونیخ انجام شود ؟؟؟
بنابر این این نوشته ها از روی تعصب نیست و شما اینجا ۴ دلیل قهرمانی منچستریونایتد را می خوانید :
.
.
.
.
رابین ون پرسی :
هر تیمی که دارای رابین ون پرسیِ در اوج باشد شانس بردن هر تیمی را دارد . او بعد از پیوستن به منچستریونایتد فرم خوب خود را حتی ارتقا داده است . او می تواند این شانس را به یونایتد بدهد تا با گلزنی اش برای قرمزها آتش آن ها را روشن کرده و منچستریونایتد را تا فینال ببرد .
جایی که هیچوقت آن ها با آن نا آشنا نیستند ( کنایه ار این موضوع که یونایتد در ۵ سال اخیر ۳ بار به فینال رفته است )
.
سه فینال در پنج سال :
یونایتد موفق شده است در ۵ سال اخیر ۳ بار به فینال راه پیدا کند . منصفانه است که بگوییم ترکیب ۲،۳ سال اخیر به قدرت آن یونایتد قهرمان اروپا نیست اما باید بگوییم این اسکاتلندی افسانه ای راه رفتن به فینال را پیدا کرده است و شما بر اینکه یونایتد نمی تواند به فینال برود شرط نمی بندید .
باید بگوییم که این یونایتد از چلسی پارسال که قهرمان شد خیلی بهتر است .
.
سر الکس فرگوسن :
همانطور که در بالا گفتم این مرد می داند که چطور تیمش را به فینال هدایت کند . و اگر به گذشته او نگاه کنید متوجه می شوید که او به خاطر علاقه شدیدش برای بدست آوردن یک قهرمانی دیگر اروپا شناخته می شود .
این موضوع مطمئنآ انگیزه بیشتری به بازیکنان می دهد تا تحت سکان مربی گری فرگی این جام را به دستانش هدیه دهند .
.
شکست دادن رئال مادرید به منچستریونایتد روحیه مضاعف می دهد :
اگر یونایتد بخواهد قهرمان اروپا شود باید از رقیب قدرتمندش رئال مادرید بگذرد . بدون شک این رقابت بین دو غول فوتبال دنیاست و پیروزی برابر رئال مادرید بیانیه ی مهمی را برای دیگر رقبا ارسال می کند و یونایتد را به عنوان مدعی اصلی قهرمانی در اروپا معرفی می کند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر یونایتد با مایکل کریک برای امضای یک قرارداد جدید دو ساله در پایان این فصل به یک توافق کلی رسیده است.
بازیکن سابق تاتنهام در این فصل فرم خوبی داشته است و قرارداد فعلی او با حقوق هفتگی ۸۰،۰۰۰ پوند، شامل گزینه ای است که می تواند برای چند سال دیگر تمدید شود.
قرارداد فعلی کریک در سال ۲۰۱۴ به پایان می رسد و یونایتد در حال حاضر پیشنهاد رسمی خود را برای این بازیکن ۳۱ ساله در تابستان ارائه داده است.
یک منبع در اولدترافورد به Goal.com گفته است :
” در موارد اصلی توافق انجام شده است.این مذاکرات بسیار آسان بود، به این دلیل که کریک بسیار مشتاق است که در یونایتد بماند. ”
” برخی باشگاه های دیگر علاقمند به خدمت گرفتن او بودند، اما کسی پیش بینی هیچ مشکلی را نمی کند و او در تابستان یک قرارداد جدید امضا خواهد کرد. ”
سر الکس به تازگی به ستایش از کریک پرداخته است.هافبک سابق تاتنهام نقشی کلیدی در ایجاد یک اختلاف ۹ امتیازی در صدر جدول داشته است.
مربی اسکاتلندی شیاطین سرخ در ماه گذشته گفت: ” من فکر می کنم او عالی بوده است.عملکرد او کاملا درخشان بوده است. ”
” این بهترین فصل او در باشگاه بوده است و او آن موقعیت (خط هافبک) را کنترل می کند. ”
کریک از زمان پیوستنش به یونایتد با یک قرارداد ۱۸،۶ میلیون پوندی در سال ۲۰۰۶ حدود ۳۰۰ بازی برای شیاطین سرخ انجام داده است و بیشتر از ۴۰ بازی در هر یک از شش فصل گذشته برای یونایتد انجام داده است و در حال حاضر، او همچنان به عنوان یکی از نفرات اصلی منچستریونایتد محسوب می شود.
مایکل کریک در زمان حضور خود در منچستر یونایتد چهار بار قهرمان لیگ برتر، یک بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، یک بار قهرمان جام باشگاه های جهان و یک بار هم قهرمان جام اتحادیه شده است.
رونالدو: فرگوسن پدر فوتبالي من استسه قهرماني ليگ، دو جام اتحاديه، يک جام حذفي، يک جام خيريه، يک قهرماني باشگاههاي جهان، يک قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، اينها افتخاراتي است که کريستيانو رونالدو با منچستر يونايتد به دست آورد. تيمي که به گفته خود رونالدو همچنان جاي ويژهاي در قلب او دارد.
مهاجم 80 ميليون پوندي رئال مادريد در حالي روز چهارشنبه برابر تيم سابقش قرار ميگيرد که در مدت حضورش در اسپانيا فقط سه جام داخلي فتح کرده است و بيصبرانه منتظر است اولين قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را با رئال مادريد به دست آورد. رونالدو درباره نوستالژي بازي با منچستر يونايتد در بازي چهارشنبه شب در گفت و گو اختصاصي با «سان» گفت: در منچستر به هر افتخاري که ميشود رسيدم. حضور در اولدترافورد بهترين بخش زندگي من بود و شايد بهترين زماني که ميشد از فوتبال لذت ببرم، زيرا جوان بودم. حضور در منچستر يونايتد يکي از بزرگترين تيمهاي جهان در 18 سالگي يک رويا است. بازي در کنار ستارگاني که هميشه آنها را در تلويزيون ديدهايد واقعا رويايي و شگفت انگيز بود.
به گزارش ايسنا ، رونالدو که شش فصل رويايي با منچستر يونايتد داشت ميداند که حرفهاي او ممکن است قبل از بازي چهارشنبه با منچستر يونايتد برداشتهاي متفاوتي از طرف مطبوعات داشته باشد بنابراين خيلي سريع بحث را به رئال مادريد ميکشاند و ميگويد: من نميگويم که در مادريد از فوتبال لذت نمي برم، بلکه از لحاظ سني بزرگتر شدهام، با تجربهتر شدهام، ديگر آن جوان پرشور و شوق و تيم اکنون 28 سال سن دارم و ديگر در اول راه نيستيم، اکنون ميانسال هستم!
رونالدو که تعداد گلهايش از تعداد بازيهايي که براي رئال مادريد انجام داده است، بيشتر است درباره آمار فوقالعاده گلزني خود گفت: به آمار توجهي ندارم من اکنون با تجربه شدهام و چيزهاي زيادي ياد گرفتم و ديگر به آمار و ارقام توجهي ندارم. اکنون به بازي گروهي و پاس گل دادن هم زياد فکر مي کنم و براي من مهم کسب پيروزيهاي تيمي است نه آمار و ارقام انفرادي.
رونالدو درباره رويارويي با آلکس فرگوسن گفت: من در 18 سالگي به منچستر آمدم و او به من ياد داد چگونه در فوتبال رشد کنم. او مربي است که يک هزار بازيکن زير دست او رشد کردند، بنابراين او کاملا نيازهاي بازيکنان جوان را ميداند. نکته مهمي که فرگوسن به من ياد داد، اهميت تصميم گيري در زندگي بود. چه تصميمگيري در داخل ميدان و چه خارج ميدان. به همين خاطر که مي گويم فرگوسن پدر فوتبالي من است. او خيلي چيزها به من ياد داد فرگوسن بسيار مهربان و دوست داشتني است.
يک خاطره جالب از فرگوسن هميشه در ذهن من وجود دارد. يک بار در کريسمس که ليگ انگليس تعليل نميشد و به صورت فشرده بازي داشت، به او گفتم امکانش هست که سه يا چهار روز به پرتغال بروم؟ و او گفت . بله، مشکلي نيست. هيچ وقت اين رفتار او را فراموش نميکنم.
رونالدو در پايان گفت: ليگ قهرمانان اروپا براي رئال مادريد از اهميت فوقالعادهاي برخوردار است. همه منتظر هستند تا رئال مادريد دهمين قهرماني اروپا خود را به دست آورد. براي من کسب ليگ قهرمانان اروپا اوج افتخار است. کسب ليگ قهرمانان اروپا آرزوي هر بازيکني است. من خيلي دوست دارم که در کسب قهرماني رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا نقش مهمي داشته باشم.
رئال مادريد و منچستر يونايتد چهارشنبه اين هفته در دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به مصاف هم مي روند.
فرگوسن: از مقابله با مورينيو ترسي ندارمسرآلکس فرگوسن در آستانه بازي تيمش با رئالمادريد در ليگ قهرمانان اروپا قول داد، وارد جنگ رواني با ژوزه مورينيو نشود.
فرگوسن که در زمان حضور ژوزه مورينيو در چلسي رابطه خوبي با او داشت، سرمربي رئال را مربي باهوشي دانست که از قدرت رسانهها براي افزايش قدرت تيمش استفاده ميکند.
سرمربي 71 ساله منچستريونايتد که تيمش چهارشنبه اين هفته در ليگ قهرمانان اروپا با رئال مادريد بازي دارد، درباره مورينيو گفت: ژوزه، استاد جنگ رواني است و اين ويژگي بدجنسي را با خود دارد. شما هيچ وقت نميتوانيد واکنشهاي او را حدس بزنيد. پيشنهادم به خودم اين است که وارد جنگ رواني با او نشوم، زيرا او استاد اين حربه است.
مورينيو که در ليگا شرايط خوبي ندارد، در صورت باخت به منچستريونايتد ممکن است از رئالمادريد اخراج شود. او در 14 بازي که با منچستريونايتد انجام داده، تنها دو بار شکست خورده است. از جمله بزرگترين بازيهاي که آقاي خاص در آنها توانست برابر منچستريونايتد پيروزي شود، حذف منچستريونايتد با پورتو از ليگ قهرمانان اروپا در سال 2004 بود. اين مربي همچنين يکي از جانشينان احتمالي آلکس فرگوسن در تيم منچستريونايتد به شمار ميرود.
فرگوسن در گفتوگو با بيبيسي درباره بازي با رئالمادريد گفت: بازي با رئالمادريد بزرگترين چالش ماست. آنها قدرت بزرگي در فوتبال اروپا هستند و يک سالي است، در برنابئو نباختهاند. شکست دادن آنها در برنابئو کار آساني نيست. هر هفته بازي آنها را تماشا ميکنم. بازي هفته گذشته آنها برابر گرانادا را ديدم. رونالدو باز هم گل بسيار زيبايي زد، ولي اين بار به تيم خودي!
فرگوسن همچنين درباره آينده خودش در منچستر هم گفت: هر سال دارم پيرتر ميشوم،. اين حقيقت زندگي است. نميتوانم جلوي آن را بگيرم. موضوع اين است که احساسم نسبت به خودم چگونه است. هر سال که پيرتر ميشويد، نميتوانيد سلامتي خودتان را تضمين کنيد. وقتي وارد هفتاد سالگي ميشويد، نميتوانيد درباره سلامتيتان مطمئن باشيد.
سرمربي منچستريونايتد همچنين درباره حضور روبين فانپرسي در تيمش گفت: خوش شانس بوديم که توانستيم اين بازيکن را به خدمت بگيريم. ماهها با ونگر درباره او حرف زدم. آنها ميدانستند که فانپرسي قصد رفتن دارد.
فرگوسن که همراه شياطين سرخ در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد، اين هفته در سانتياگوبرنابئو به ديدار رئالمادريد خواهد رفت.
سرالکس در فکر استفاده از ترکيب چرخشي
سرالکس فاش کرد که در هفته جاري که يکي از مهم ترين هفته ها براي يونايتد است، از تمام بازيکنانش در دو بازي آينده استفاه خواهد کرد
منچستر يونايتد که با 9 امتياز در صدر جدول قرار دارد،يکشنبه ميزبان اورتون خواهد بود و سه روز بعد بايد در يک بازي بسيار حساس به مصاف رئال مادريد برود.
به نقل از کانون هواداران منچستريونايتد ، شياطين سرخ قطعا هدفشان حفظ فاصله 9 امتيازي در صدر جدول خواهد بود و از طرفي ميخواهند با يک نتيجه خوب سانتياگو برنابئو را ترک کنند و در بازي برگشت با خيالي آسوده در تئاتر روياها بازي کنند.
سرالکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتي روز جمعه گفت :” از تيم هاي مختلفي استفاده خواهم کرد.تيمي که يکشنبه بازي خواهد کرد قطعا نسبت به تيمي که چهارشنبه بازي ميکند متفاوت خواهد بود.
“من به ترکيب بازيکناني که دارم اعتماد دارم .همه آنها بازيکناني بين المللي هستند و همه آنها بازيکنان بسيار خوبي هستند و دليلي وجود ندارد که من از آنها استفاده نکنم.
“انها همگي به روش خود به تيم کمک ميکنند و در رقابت هاي مختلفي که حضور داريم ما را در موقعيت بهتري قرار ميدهند.”
سرالکس همچنين از اينکه همه بازيکنانش سالم از رقابت هاي ملي بازگشته اند،خوشحال و آسوده خاطر است.
در حالي که رييس مدعي شد : “هيچ مربي داخلي نيست که حاضر شود در اين برهه از فصل با بازي هاي ملي موافقت کند”.همچنين رييس اعتراف کرد که بازي انگليس و برزيل قطعا به سود بازيکنانش بوده.
“من براي وين روني و کريس اسمالينگ که در ومبلي 90 دقيقه بازي کردند،خوشحالم،چون آنها در اين فصل آنقدر که بايد ، بازي نکرده بودند.
روي هاجسون در قسمت بازي دادن به بازيکنان ما عادلانه عمل کرد ،او هميشه اين کار را براي ما انجام داده ، مخصوصا وقتي که تيم ها در اروپا (ليگ قهرمانان)بازي ميکنند.”
تنها بازيکني که احتمالا هر دو بازي اورتون و رئال را از دست خواهد داد،پل اسکولز است که از ماه پيش در بازي جام حذفي برابر فولام هنوز در ترکيب قرار نگرفته.
سرالکس فاش کرد :”پل کمي دچار مصدوميت زانو است.او چند بازي اخير را از دست داده است.او پنجشنبه تمريناتش را آغاز کرد و احتمالا هفته بعد به بازي ها برسد.
سرالکس همچنين تاييد کرد که او هنوز با پل اسکولز درباره خداحافظي از ميادين حرف نزده و گفت “هنوز زمان زيادي باقي مانده”
سلامی به رنگ پیروزی!
منچستر یونایتد توانست با دوگل رایان گیگز در دقیقه 13 وگل روبین فن پرسی که در دقیقه 45 به سمر رسید از سد اورتون عبور کند!
این پیروزی شیرین را به تمام هواداران منچستر یونایتد تبریک میگویم!
امید است فرگوسن و تیمش این روند پیروزی را همچنان در پیش داشته و از سد تیم پر ستاره رئال مادرید عبور کند!
به امید یک بازی قشنگ و یک پیروزی شیرین در 25 بهمن ماه!
فرگوسن: رونالدو از زيدان و فيگو بهتر استسر الکس فرگوسن بر اين باور است که کريستيانو رونالدو، ستاره رئال مادريد استعداد بيشتري نسبت به زينالدين زيدان دارد.
مهاجم پرتغالي در سال 2009 با مبلغ 94 ميليون يورو پس از کسب توپ طلا از يونايتد به رئال پيوست.
فرگوسن 71ساله ميگويد: «فلورنتينو پرس در دوران اول رياستش در رئال مادريد تمامي کهکشانها را داشت. او فيگو، زيدان، روبرتو کارلوس و رائول را داشت. اما فکر نميکنم هيچکدام به خوبي رونالدو بودند.
زيدان بازيکني رويايي بود، فيگو هم همين طور. اما نه به خوبي رونالدو. رونالدو تمامي رکوردها را شکسته. رکورد دياستفانو،پوشکاش و اوگو سانچس را. روشن است که او جايگاهي ويژه در تاريخ باشگاه دارد. 179 گل در 178 مسابقه خودش گوياي همه چيز است. ميدانستم که او پيشرفتي فوقالعاده خواهد داشت. زماني که ما را ترک کرد هنوز جوان بود.»
فرگوسن گفته رئال با خريد رونالدو سود کرد: «او بعد از هر جلسه تمريني نيمساعت خودش تمرين ميکرد. اين مسير سادهاي است براي اين که فوتباليست کاملي شويد. هرچه بيشتر تمرين کنيد بهتر ميشويد و تمرين عادت اوست.
من به طبقه بالا (خانواده گليزر) گفتم بايد قيمت او را 175 ميليون يورو تعيين ميکرديم واحتمالا همين مبلغ را هم به ما ميدادند!»
او درباره امکان حضور رونالدو در منچستر گفت: «داريم درباره صدها ميليون يورو صحبت ميکنيم. من که چنين امکاني را نميبينم.»
پيروزي منچستريونايتد مقابل تافيهاتيم فوتبال منچستريونايتد در ديدار مقابل اورتون به پيروزي رسيد تا فاصله امتيازي خود با سيتي نزديکترين تعقيبکنندهاش را به 12 امتياز برساند.
در ادامه پيکارهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر انگليس، منچستريونايتد در اولدترافورد ميزبان اورتون (تافي ها) بود و موفق شد با نتيجه 2 بر صفر به برتري برسد.
گلهاي اين ديدار را رايان گيگز در دقيقه 13 و فان پرسي 45 به ثمر رساندند.
شاگردان فرگوسن که چهارشنبه هفته جاري در دور رفت ليگ قهرمانان اروپا به مصاف رئال مادريد ميروند با اين پيروزي 65 امتيازي شدند و اختلاف خود با منچستر سيتي را به 12 امتياز رساندند.
سيتي در ديدار مقابل ساوتهمپتون با نتيجه 3 بر يک شکست خورده بود.
در ديگر ديدار برگزار شده استون ويلا با نتيجه 2 بر يک مقابل وستهام به برتري رسيد.
بنتکه از روي نقطه پنالتي 74 و زوگبيا 79 براي ويلاييها گل زدند و تک گل وستهام با گل به خودي وست وود 88 زده شد.
آخرين ديدار اين هفته ميان ليورپول و وست برومويچ فردا برگزار ميشود.
رونالدو:به خاطراحترام به يونايتدخوشحالي نکردمستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که به دليل احترام به تيم سابقش، پس از گلزني به منچستر خوشحالي نکرده است.
به گزارش فارس، کريستيانو رونالدو با وجود تساوي مقابل منچستر يونايتد در سانتياگو برنابئو، از صعود رئال مادريد به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مطمئن است. وي با آگاهي از اين که تيمش بايد براي راهيابي به دور بعد در اولدترافورد گلزني کند، معتقد است کاملا توانايي انجام اين کار را دارند و افزود: من فکر ميکنم فرصت خوبي براي گلزني مقابل منچستر و راهيابي به دور بعد مسابقات داريم. ستاره پرتغالي قوهاي سپيد خاطرنشان کرد: ما هميشه ابتکار عمل را در دست ميگيريم و براي پيروزي به اولدترافورد خواهيم رفت.
کريستيانو رونالدو در خصوص شادي نکردن پس از به ثمر رساندن گل مقابل تيم سابقش اظهار داشت: 6 سال براي منچستر بازي کرده بودم و هنگامي که به آن تيم رفتم فقط يک بچه بودم. همان طور که همه ميدانند، احترام فراواني براي باشگاه قائلم و به خاطر اين احترام پس از گلزني شادي نکردم.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)