Design & Developed BY Patira

صفحه 110 از 113 نخستنخست ... 1060100108109110111112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

پیش فرض پاسخ : مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

آرش برهانی روز گذشته ۹۰ دقیقه روی نیمکت نشست و فرصت حضور در دیدار مقابل پیکان را پیدا نکرد. این بازیکن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین شرایط تیم استقلال و نیمکت‌نشینی‌اش مقابل پیکان صحبت‌های زیر را انجام داد.

فارس: ظاهرا مسافرت هستی؟
    بلافاصله بعد از بازی با پیکان به خارج از کشور آمدم و می‌خواهم چند روزی را دور از هیاهوی فوتبال سپری کنم تا ذهنم ریکاوری شود.
    فارس: بازی با پیکان چطور بود؟
    به اعتقاد من استقلال خیلی خوب بازی کرد، هرچند می شد از این بهتر هم بازی کرد چون حریف حتی یک موقعیت گل هم نداشت و باران روی کیفیت هر دو تیم تاثیر زیادی گذاشته بود.
    فارس: همیشه بازی‌های بعد از دربی سخت است اما این بار استقلال سنت شکنی کرد.
    شرایط تیمی ما خیلی خوب است و بازیکنان خوبی هم داریم. پیکان دچار مشکلاتی بود و آن تیم همیشگی و جاندار نبود به همین علت کارمان کمی راحت شده بود.
    فارس: در این بازی هم که ۹۰ دقیقه روی نیمکت نشستی؟
    بازیکن همیشه دوست دارد بازی کند و من هم دوست دارم این اتفاق برایم بیفتد. اعتقاد دارم می‌توانستم در بازی روز گذشته گل‌زنی کنم و آمارم را بالا ببرم شما بهتر از همه می‌دانید آخر فصل همه روی تعداد گل‌های زده من حساس هستند. درحالی که امسال بازی‌هایی را از دست دادم که تیم برای گل‌زنی جان گرفته بود مثلا در همین دیدار با پیکان شرایط طوری بود که اگر بازی می‌کردم احتمال گلزنی‌ام خیلی زیاد بود یا مثلا در بازی با‌ آلومینیوم هنگامی که آنها ۱۰ نفره شدند فقط چند دقیقه فرصت حضور پیدا کردم و بلافاصله تعویض شدم. حالا هم کادر فنی تصمیم گرفت که من بازی نکنم و باید منتظر فرصت باشم تا در دیدارهای آینده از فرصت‌ها استفاده کنم.
    فارس:‌ از اینکه بازی نکردی ناراحتی؟
    مگر می‌شود ناراحت نباشم، به نظر شما باید خوشحال باشم؟ فوتبالیستی که از نیمکت‌نشینی ناراحت نباشد، غیرت ندارد!
    فارس: از کادر فنی ناراحتی یا این موضوع دلیل دیگری دارد؟
    من حتی در بهترین شرایط خودم بیرون نشستم و گله نکردم در بازی با سایپا ۲ گل زدم و پاس گل هم دادم و امیرقلعه‌نویی گفت که در بازی بعد به خاطر شرایط زمین بازی نکن همان زمان گله نکردم و شرایط استقلال را درک کردم اما آقای قلعه‌نویی سال‌هاست در این فوتبال حضور دارد و چندین برابر من تجربه کسب کرده و می‌داند که در چنین بازی‌هایی مثل پیکان مهاجمان فرصت‌های خوبی نصیبشان می‌شوند اما باز هم می‌گویم که او تشخیص داد که من بازی نکنم و به او احترام می‌گذارم.
    فارس:‌ نیمکت نشینی‌ ات ربطی به عملکرد تو به دربی نداشت؟
    در بازی با پرسپولیس وظایفی به من داده شده بود که باید آنها را به خوبی انجام می‌دادم. دربی شرایط خاص خودش را داشت و بازی خیلی فیزیکی انجام می‌شد و من هم وظایفم تدافعی‌تر بود. فکر نمی‌کنم نیمکت‌نشینی‌ام به خاطر دربی باشد.
    فارس: اما خیلی از بازیکنان دربی در بازی با پیکان حضور نداشتند.
    حرف من این است آخر فصل همه می‌گویند آرش برهانی چند گل زده و بیشترین کسی که این حرف‌ها را می شنود من هستم. به همین دلیل است که می‌گویم در خیلی از مواقع می‌شود شرایط من را هم درک کنند. هرچند دوست ندارم تیم ضربه بخورد. دوست دارم بیشتر حمایت بشوم تا به هدفی که دارم و هواداران آن را می‌خواهند برسم.
    فارس: بعد از گذشت ۵ روز از دربی انتقاداتی به نحوه عملکرد استقلال وارد شده بود تا جایی که در برنامه ۹۰ بحث فنی ایجاد شد، نظر تو چیست؟
    برای من فقط یک چیز جالب است. تیم ما با این تساوی به صدر برگشته اما پرسپولیس ۲ پله سقوط کرد اما نمی‌دانم چرا همه به استقلال انتقاد می‌کنند. شاید توقعات خیلی از تیم ما بالا رفته است قبول دارم که نتوانستیم آن طور که دلمان می‌خواهد بازی کنیم اما این طرف قضیه را هم ببینیم که در خیلی از بازی‌ها خیلی خوب بازی کردیم ولی نتیجه نگرفتیم مثل بازی با فجر سپاسی که عالی بودیم اما نتیجه را واگذار کردیم.
    فارس: به نظر می‌رسد این بار هم در لیست کی‌روش جایی نداری؟
    من در دو سه بازی شرایط خوبی داشتم و همه تمرکز و هدفم این بود که به تیم ملی دعوت شوم در این باره حس می‌کردم که می‌توانم به تیم ملی کمک کنم شاید اگر در بازی با پرسپولیس آنطور که می‌خواستم بازی می‌کردم و یا در همین دیدار با پیکان حضور داشتم می‌توانستم به تیم ملی دعوت شوم.
    فارس: از اینکه دعوت نشوی ناراحت نیستی؟
    جواب شما را اینگونه می‌دهم تا قبل از بازی با پیکان شرایطم خیلی خوب بود ولی باید بگویم بازیکنی که به خاطر شرایط تیمی نمی‌تواند سر جای خودش بازی کند و مقابل پیکان نیز به میدان نمی‌رود قطعا کارش سخت‌تر می‌شود. من امیدوارم که کی‌روش به بازی‌های قبل من استناد کند، اما مسئله دیگری هم است که باید آن را بگویم امسال خیلی اهداف بزرگی داشتم و تصور می‌کردم شرایط بهتری برایم پیش بیاید ولی نتوانستم به آنها برسم مطمئن باشید سعی و تلاش خودم را انجام دادم و فقط به یک موضوع فکر نکرده بودم که به زودی به آن هم فکر می‌کنم تا همه چیز حل شود.
    فارس: چه موضوعی؟
    اینکه حتی در بهترین شرایط روحی، بدنی و فوتبالی اگر مشکلی برایم پیش آمد دلسرد نشوم و شرایطم را بهتر کنم ممکن است در بعضی مواقع در بهترین شرایط باشیم اما اتفاقاتی بیفتد که احساس کنی به حقت نرسیدی. می‌خواهم آنقدر روی این موضوع کار کنم تا دوباره به تیم ملی برسم، اما دوست دارم برای رسیدن به پیراهن تیم ملی که خیلی برایش تلاش می‌کنم حمایت بیشتری شوم.

4. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

علی حمودی از معدود بازیکنانی است که با وجود عضویت در تیم استقلال کمتر مصاحبه می کند و ترجیح می دهد در سایه باشد. خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با این بازیکن در خصوص آخرین شرایطش‌ دربی ۷۶ و آینده‌اش صحبت‌های زیر را انجام داده است:

فارس: از دربی کسل نیستید؟
    نه کسلی در کار نیست. قبل از دربی هم شرایط خوبی داشتیم و اکنون هم مشکلی نداریم.می خواهیم به هدف مدنظر خود برسیم. حواشی دربی روی بازی تاثیر گذاشت. این بازی گذشت و باید به بازی های دیگر فکر کنیم.
    فارس: از جایگاهی که در استقلال داری راضی هستی؟
    بله، شرایط خوبی دارم. دارم راحت کارم را می کنم و نسبت به سال گذشته شرایط بهتری هم پیدا کردم.
    فارس: از اول هم تصورت به این بود که در همین جایگاه باشی یا تصور بهتری داشتی؟
    هر بازیکنی که به تیم بزرگ می آید برای خود یکسری اهداف دارد و می خواهد به تیم ملی برسد و من هم همین افکار را داشتم و به نظرم تا الان هم بد کار نکردم و البته می توانم بهتر از این باشم.
    فارس: هنوز به تیم ملی نرسیدی. دلیل خاصی دارد؟
    من خودم همیشه می گویم مقصر خودم هستم که باید بیشتر کار کنم تا بتوانم در یک شرایطی که همه تعریف می کنند به تیم ملی بروم. دوست ندارم یک بازی خوب باشم و یک بازی معمولی. دوست دارم روند رشد خوبی داشته باشم تا بتوانم کمک کنم.
    فارس: در استقلال رقیب داری؟
    تیم بزرگی است و هر بازیکنی می تواند راحت در یکی دو پست بازی کند. هر بازیکنی هر کسی باشد، راحت بگیرد یکی دیگر جایش را می گیرد. در بازی با پرسپولیس ۲۱ نفر بودیم و ۳ تا از فهرست خارج شدند. بازیکنانی که حتی بازی قبلی حضور داشتند. همه بازیکنان استقلال در یک سطح هستند. خودم هم می دانم دوسه رقیب می توانند در پست من باشند.
    فارس: از حضور رقیب اذیت می شوی؟
    اگر بازیکن رقیب داشته باشد خوب است چون بیشتر تلاش می کند. این طوری کار جدی تر انجام می شود.
    فارس: الان باید خسرو حیدری را رقیبت بدانیم؟
    او همیشه یک خط جلوتر بازی می کند. شاید در تیم های دیگر نفوذ بیشتری می کردم.
    فارس: الان در استقلال کمتر نفوذ می کنی؟
    اکثر بازی ها به جلو می رویم.
    فارس: چرا اسمت کمتر مطرح می شود و بازی‌ات به چشم نمی آید؟
    شاید چون رابطه کمی دارم به خصوص با مطبوعات. خودم هم اهل حاشیه نیستم.
    فارس: این خوب است یا بد؟
    این طوری راحت تر هستم و هر چه خدا بخواهد همان می شود. این طوری اذیت نمی شوم. روزی من دست کسی نیست و همه چیز دست خداست.شاید خیلی ها هم می گویند نه این روش درست نیست.
    فارس: در تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس قبول داری باید این کم‌رویی را کنار گذاشت؟
    این هم درست است. من این طوری بار آمدم و نمی توانم خودم را تغییر دهم. شاید در کار نقطه ضعفی داشته باشم خودم را درست کنم اما اخلاقی نمی توانم خودم را تغییر دهم.
    فارس: این طوری حقت خورده نشده؟
    نه، فکر نکنم کسی حقش در زمین خورده شود. بعضی وقت ها شاید این طوری باشد اما تا آخر نه. از رفتار خودم راضی هستم. این که در زبان ها نباشم دلیل بر حق خوری نیست من رابطه کمی با روزنامه ها دارم و به حاشیه نمی روم.
    فارس: چقدر امیدوار هستی یکی از مسافران جام جهانی باشی؟
    اول خدا کند تیم ملی به جام جهانی برود و بعد به فکر نفرات باشیم. در شرایطی هستیم که گروهمان سخت شده و در واقع خودمان سخت کردیم.
    فارس: کار کردن با امیر قلعه نویی چطور است؟
    مربی است که سخت کوش است و بی جهت به کسی باج نمی دهد.
    فارس: از نظر تاکتیکی محتاط نشده است؟
    فکر نمی کنم.
    فارس: نسبت به سال های قبل این استقلال فرق دارد؟
    سال های قبل تیم های مدعی و رقیب کمتر بوده است. قبلا شاید یکی دو تیم در کورس بودند اما اکنون بیشتر شده است. خیلی تیم ها مدعی شده اند. ما الان بازیکنان بزرگی داریم و همه در سطح ملی هستند و کار کردن با این بازیکنان سخت است.
    فارس: خیلی ها می گویند اگر مظلومی بود در دربی جسورتر بودید؟
    به نظرم این دربی با دربی های قبلی فرق داشت. دو سال گذشته پرسپولیس شرایط خوبی نداشت و سال گذشته تیم آنچنان قوی نبود. نمی توانستند دوام بیاورند.
    فارس: اما سال قبل با ۳ گل بردند؟
    آن دربی هر چند سال یک بار اتفاق می افتد. شک نکنید که ۱۰۰ سال دیگر هم تکرار نمی شود خود دنیزلی هم گفت معجزه شده است.
    فارس: این تلخ ترین دربی شما بود؟
    بله، بازی که برده بودیم در ۱۰ دقیقه عوض شد.
    فارس: در استقلال با کدام بازیکن بهتر هستی؟
    پژمان منتظری
    فارس: چون جنوبی است؟
    نه، چون اخلاق هایمان مثل هم است. سال قبل چند تا بازیکن خوزستانی بودیم می گفتند این بازیکنان باند درست کرده اند.
    فارس: حالا راست می گفتند یا نه؟
    چه باندی؟ ما نمی دانیم شایدم باند مچ پا بودیم! با یکی دو بازیکن که نمی شود باند درست کرد.
    فارس: فکر می کنی امسال استقلال قهرمان شود؟
    باید دید خدا چه می خواهد. هدف ما قهرمانی است. با یک برنامه ریزی خوب می توانیم همه امتیازها را بگیریم به قهرمانی نزدیک می شویم و دیگر کاری هم به تیم های دیگر نداریم. نباید هیچ بازی را راحت بگیریم.
    فارس: در استقلال آرزویی داری؟
    دوست دارم دو جام را بگیریم.
    فارس: بهترین مطلبی که در مورد خودت دیدی چه بوده است؟
    اصلا روزنامه نمی خوانم که بگویم. یادم نمی آید. این را به منظور بدی نگفتم. من به عنوان بازیکن دلیلی نمی بینم هر روز روزنامه ها را بخوانم.
    فارس: در استقلال تا به حال شده اذیت شوی؟
    گاهی اوقات مثلا وقتی آدم بازی نکند فشار می آید.
    فارس: تا حالا به این نتیجه رسیدی که در این شرایط نمانی بروی؟
    الان شرایطم خوب است. در روزهای سخت آدم ناراحت می شود. هیچ وقت به فکر جدایی نبودم. آدمی هستم وقتی تصمیم می گیرم تا پایان می روم. سعی می کنم همیشه طوری کار میکنم به نفعم باشد. شاید خواست خدا بوده سختی بکشم. اگر قرار باشد این طوری فکر کنیم هر فصل باید تیم خود را تغییر دهیم. آدم وقتی سختی می کشد باید برود تحقیق کند چرا این طوری شده است. شاید امتحان خداست یا کم کاری از خودم بوده است. دوست ندارم مشکلات را باقی بگذارم.
    فارس: در استقلال محبوب شدن سخت است؟
    بعضی می گویند در تیمی مثل استقلال می توان راه صد ساله را یک شبه برود. آدم می تواند خیلی زود خیلی محبوب شود ولی برخی شاید اگر ۱۰ سال هم در استقلال باشد محبوب نشود.
    فارس: دوست داری محبوب شوی؟
    هر کسی دوست دارد محبوب شود. اما کسی که محبوب است باید همیشه بهترین باشی. کار فوق‌العاده بکنی. خودم وقتی در استقلال نبودم هر موقع می خواستم مقابل پرسپولیس و استقلال بازی کنم سعی می کردم بهترین عملکردم را نشان دهم. الان باید بیشتر حرفه ای باشم. من معتقدم همیشه باید در سطح بالایی باشی
    فارس: دوست داری در استقلال کاپیتان شوی؟
    در شرایط الان نه.
    فارس: مقابل پیکان هم که بردید.
    خوشبختانه توانستیم با این ۳ امتیاز در صدر بمانیم. بازی خوبی بود و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

6. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

قلعه نوعی:نباید فرض کنیم چون حالا در صدر جدول قرار داریم پس قهرمانیم

«احتیاج به کمک هیچ کس ندارم» این جمله‌ای بود که امیر قلعه‌نویی در ابتدای حرف‌هایش به زبان آورد تا سرآغاز گفت و گویی با محوریت اتفاقات روزهای گذشته باشد.
    قلعه نویی می‌گوید اگر سالم کار کنی نیاز به کمک و حمایت هیچ کس نداری. در عین حال معتقد است که انتقاد‌های سازنده‌ای که در قبالش شده به شدت در رشدش تاثیر گذاشته است. اما هرگز نتوانسته انتقاد‌هایی که از دید خودش مغرضانه بوده را هیچ گاه در ذهنش حلاجی کند. با امیر قلعه‌نویی گفت و گو می‌کنیم سرمربی موفق استقلال و . مردی که شاید هم چند صباحی دیگر به تیم ملی بازگردد. خودش می‌گوید سیب را که به آسمان بیندازی تا به زمین برگردد هزار چرخ می‌خورد... *** *صبح دوشنبه هفته قبل مصاحبه‌ای انجام دادید که ساعاتی بعد به برنامه نود کشیده شد؛ اتفاقی که غیر قابل پیش بینی هم نبود. بعد از آن شب دیگر مصاحبه‌ای از شما ندیدیم اما مردم دوست دارند بدانند که اصل ماجرا چه بود و چرا امیر قلعه‌نویی آن حرف‌ها را علیه خبرنگاران زد. اگر اینجا قدری موضوع را بشکافید و درباره اتفاقات آن شب توضیح بدهید ممنون می‌شویم. ++بسم ا... الرحمن الرحیم. اولا که من نمیخواستم درباره این موضوع صحبت کنم واصلا قصد هم نداشتم مصاحبه‌ای را در این باره انجام بدهم. من علیه خبرنگاران نیستم. خبرنگارانی که با حقوق 700-800 هزارتومانی وبا زحمت و مشقت فراوان زندگی شان را در این اوضاع گرانی و تورم می‌گذرانند از نظر من بسیار محترم هستند. من از مشکلات خبرنگاران دقیقا اطلاع دارم و افراد سالم که سال‌ها است دراین حوزه فعالیت می‌کنند را به خوبی می‌شناسم. حرف من رو به همه نبود. مگر می‌شود همه را با یک چوب زد؟! حرف من خطاب به عده‌ای خاص بود. خودتان هم می‌دانید که همه جا آلودگی هست. در همین حرفه خبرنگاری هم معدود کسانی هستند که قلم‌شان آلوده است. من روی حرفم با آنها بود نه آنهایی که دارند با شرافت کار می‌کنند. *اما جملاتی که شما استفاده کردید برداشت‌های گوناگونی را به دنبال داشت. شاید بعضی‌ها به دل گرفتند و تصور می‌کردند که روی سخن امیر قلعه‌نویی هستند. البته برخی هم بودند که به شما حق می‌دادند حرف تان را در رسانه‌ها بزنید. ++آنهایی که حرف من را متوجه شدند نباید ناراحت بشوند و به دل بگیرند. اتفاقا آنهایی که ترور شخصیت نمی‌کنند و دارند سالم کار می‌کنند باید از حرف‌های من خوشحال باشند چون من گفتم برخی ها. مگر خودتان بارها در مطالب تان نمی‌نویسید گفته می‌شود، شنیده‌ایم، می‌گویند، بعضی‌ها و خیلی جملات شبیه به این، من هم گفتم بعضی‌ها. گفتم آنهایی که قلم شان ناپاک است. منظور من اینها بودند نه کسانی که با شرافت قلم می‌زنند. باور کنید اگر افراد سالم علیه من مطلب بنویسند نماز شکر می‌خوانم. در همین مطبوعات افراد سالمی هستند مثل آقای مدنی که من می‌دانم بچه‌مسلمان است، اهل نماز و روزه است و خدا را می‌شناسد. باور کنید اگر یک روز آقای مدنی علیه من مطلبی بنویسد سرم را می‌کوبم به دیوار چون می‌دانم امثال او بی دلیل چیزی را نمی‌نویسند. البته از این افراد با خدا در مطبوعات کم نداریم که ممکن است حتی من آنها را هم نشناسم. من می‌گویم اگر حرفی زده می‌شود باید با دلیل باشد. اگر چیزی را می‌نویسند باید با نیت پاک باشد. حرف من این است چون واقعا طی این سال‌ها مطالب زیادی که با غرض‌ورزی هم بوده علیه من نوشته شده است. بروید آرشیو روزنامه‌ها را ورق بزنید ببینید بعد از جام ملت‌ها که تیم ملی کشورمان به خاطر پنالتی حذف شد چند مقاله علیه من نوشته شده است. این همه علیه من نوشته شده و من حق ندارم حرفم را بزنم و از حقم دفاع کنم؟ جملاتی علیه من به کار رفته که علیه هیچ شخص دیگری نمی‌بینید. منظور من اینها هستند. کسانی که عدالت را رعایت نمی‌کنند هر حرف و جمله‌ای که دلشان خواسته نوشته‌اند. *در آن گفت‌وگوی پر سر و صدا گفتید بعضی قلم به دستان اجنبی پرست هستند. بعد که استقلال بازی‌اش را مقابل پیکان برد برای تان تیتر زدند که امیر با یک اجنبی برد! حرفی که زدید قدری تناقض ایجاد کرد. ++منظور من از اجنبی پرستی را متوجه نشدند. من می‌گویم باید با همه افراد یک جور برخورد کرد. منظورم این است که نباید چون یک شخصی چشم‌هایش آبی است با من چشم مشکی فرق داشته باشد. من برای همه آدم‌های دنیا ارزش و احترام قایلم. مگر خودم بارها نگفته‌ام که باید به دیگر کشورها رفت و علم فوتبال را از آنها یاد گرفت؟ مگر بارها و بارها نگفته‌ام که باید تعامل داشت؟ بروید در آرشیو روزنامه‌ها وسایت‌ها ببینید قطعا حرفم را تایید می‌کنید. در همین استقلال من دو بازیکن خارجی گرفته ام. آنها را قبل از فصل هم جذب کرده ام. در سپاهان و تراکتور هم که بوده‌ام بازیکن خارجی کم نداشتم. ابراهیم توره زمان من آقای گل لیگ شد. من ضد خارجی‌ها نیستم این هم یک برداشت غلط است که از حرف‌های من دارند. اگر این طور بود برای گذراندن دوران مربیگری و افزایش تجربه به خارج نمی‌رفتم و از این همه بازیکن خارجی در جاهای گوناگون استفاده نمی‌کردم. می‌گویم وقتی با من بعد از جام ملت‌ها آن طور برخورد شد چرا با دیگران نمی‌شود. این حرف آیا اشکالی دارد؟ الان به نظر شما آیا اوضاع تیم ملی خوب است؟ اگر خوب است بگویید... چه طور می‌شود تیمی که در 5 بازی تنها 2 گل می‌زند اوضاعش خوب باشد و کسی هم صدایش در نیاید. با همه این حرف‌ها اما بازهم می‌گویم باید به تیم ملی کمک کرد و باید به کروش یاری رساند و به تصمیم‌هایش احترام گذاشت چون این تیمی که در اختیار کروش قرارگرفته تیم ملی کشورمان است. _با همه این اتفاقاتی که طی این چند روز رخ داده همچنان معتقدید که باید به کروش کمک کنیم؟ ++بله، 100 سال دیگر هم می‌گویم بله. کروش سرمربی تیم ملی است. او هم اینجا غریب است وباید کمکش کنیم. اگر من آن حرف‌ها را زدم و گفتم چرا اشکال تیم ملی نوشته نمی‌شود برای کمک به فوتبال بود. حرف من این است که همیشه باید به طور عادلانه انتقاد کنیم. اگر انتقادها عادلانه بود که الان وضع تیم ملی این طوری نمی‌شد. به نظر من اوضاع تیم ملی خوب نیست و تازه نقطه قوتش را هم گرفته‌ایم. _منظورتان مهدی رحمتی است؟! ++بله، مهدی نقطه قوت و ستون تیم ملی است. به خدا این را از ته دل می‌گویم. مهدی زحمات زیادی برای تیم ملی کشیده. بروید بازی‌ها را مرور کنید. ببینید ما در خط دفاع چه وضعیتی داریم و در خط حمله اوضاع چه طور است. 5 بازی 2 گل خوردیم و 5 بازی 2 گل زدیم. به نظر شما کدام بد است؟ خب همه می‌دانند که خط حمله ما خوب کار نکرده. یکی از دو گل را هم نکونام زده که در خط هافبک بازی می‌کند. من می‌گویم این چیزها باید نوشته شود. به خدا اگر ننویسیم تیم ملی در خط حمله مشکل گلزنی دارد هیچ کمکی به کروش نکرده‌ایم. اگر تیم ملی کشورمان را دوست داریم باید به این چیزها اشاره کنیم. _درباره خداحافظی مهدی رحمتی و سیاست شما نگاه‌های متفاوتی وجود دارد. برخی معتقدند چرا امیر قلعه‌نویی که یکی از بزرگان این فوتبال محسوب می‌شود پا درمیانی نمی‌کند تا رحمتی به تیم ملی برگردد. ++من بزرگ این فوتبال نیستم. به روح مادرم قسم می‌خورم چنین احساسی ندارم. به من نگویید بزرگ فوتبال. بزرگ فوتبال حشمت مهاجرانی است، بزرگ فوتبال منصورپورحیدری است. بزرگ فوتبال داریوش مصطفوی است. علی پروین بزرگ این فوتبال است من کی هستم بین این همه بزرگ. من هیچی نیستم! _به هرحال بخشی از تاریخ فوتبال این مملکت را رقم زده‌اید. با شما خاطرات زیادی در این فوتبال هست که هیچ وقت پاک نخواهد شد. شاید خیلی‌ها دوست داشتند امیر قلعه‌نویی می‌رفت و با مهدی رحمتی درباره بازگشت به تیم ملی حرف می‌زد... ++خب، من معتقدم که کروش در ماجرای مهدی رحمتی قدری عجله کرد. اگر فرض را بر این بگیریم که کمی فوتبال می‌دانم! معتقدم که مهدی رحمتی ستون تیم ملی است. موضوع رحمتی باید مدیریت می‌شد. خود کروش هم نباید زود تصمیم می‌گرفت. من فکر می‌کنم اگر کروش با رحمتی نشستی را برگزار می‌کرد و در آن نشست همه حرف‌ها زده می‌شد ماجرا این طوری پیش نمی‌رفت. ما به دروازه‌بان تیم ملی کم لطفی کردیم. زمانی که من به استقلال آمدم منافع استقلال را در نظر گرفتم. شاید یک مربی با یک بازیکن دیگر مشکل داشته باشد اما وقتی نام تیم ملی یا استقلال که مردم پشت آنها هستند وسط می‌آید آدم باید از خودش بگذرد. من در استقلال این کار را با نشست‌ها و جلسات برادرانه‌ای که انجام شد حل کردم و کروش هم باید این کار را می‌کرد. تیم ملی از نظر من یک وظیفه اخلاقی و شرعی است. امیدوارم در آینده مشکل با تعامل و برادری حل بشود اما درباره پاسخ سوال شما باید بگویم اینکه من وساطتت کنم شاید صحیح نباشد. تیم ملی مدیر و سرمربی دارد. حس می‌کنم خودشان بخواهند می‌توانند این موضوع را حل کنند و آنقدر بزرگ در این فوتبال هست که نوبت به من نرسد. _لیست تیم ملی اعلام شد. از استقلال 5 بازیکن به تیم ملی دعوت شدند که نام مهدی رحمتی هم همانطور که پیش بینی می‌شد بین دعوت شده‌ها نیست. در این میان پرسپولیسی‌ها به لیست کروش خیلی معترض هستند. آنها معتقدند که جای یکی دو بازیکن شان در لیست تیم ملی دیده نمی‌شود. ++مسوول فنی تیم ملی خود کروش است. در همین روزنامه شما درباره برخی کارهای من انتقاد شده است. مثلا ماجرای بازی کردن حنیف در خط حمله تیم ملی. حرف من این است که تا وقتی مربی هست دیگران نباید در کارش دخالت کنند. اگر من روزی عمران زاده را به خط حمله می‌برم به خاطر دید خودم است و خودم هم پاسخگوی آن هستم. شما نظرتان را می‌گویید اما اول و آخر من پاسخگو هستم. تیم ملی هم سرمربی دارد. به اعتقاد من باید دست کروش را باز بگذاریم ضمن اینکه معتقدم در کشور ما جوان‌های با استعداد کم نیستند اما سرمربی تیم ملی چیزهایی می‌داند که این لیست را اعلام می‌کند. از نظر من باید به لیست کروش احترام گذاشت. هرکسی مسوول است باید به افکار و عقایدش احترام گذاشت اما درباره ماجرای رحمتی معتقدم که کروش باید نقطه قوتش را به تیم ملی دعوت می‌کرد اما در حال حاضر من به‌عنوان همکار کروش باید دور وبرش را آرام کنم چون پای مملکتم وسط است. الان لیست تیم ملی اعلام شده و عده‌ای مخالف و عده‌ای موافق دارد. این دیگر به خود کروش مربوط است که از چه بازیکنانی استفاده کند. انتقاد وقتی خوب است که سازنده باشد اما از حد که بگذرد بد می‌شود. الان هم شرایطی نیست که بعضی‌ها بخواهند به لیست کروش ایراد بگیرند. به هرحال او تفکرات خودش را دارد مثل من که در استقلال تفکرات خودم را دنبال می‌کنم. _آقای قلعه‌نویی! پاسخ‌های شما نشان می‌دهد که آنطور هم که تصور می‌شد مخالف کروش نیستید. الان حرف از حمایت می‌زنید در حالی که شاید با به کار بردن آن جمله: «اجنبی پرست» شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند که شما مخالف چشم آبی‌ها هستید. ++حرف من را متوجه نمی‌شوند. نمی‌دانم به چه زبانی بگویم. منظور من اجنبی پرستی بود نه اینکه با خارجی‌ها مشکل داشته باشم. حرف من این است که چون یکی خارجی است به خاطرش سکوت نکنیم و از گفتن واقعیت‌ها نترسیم. نتایجی که من در تیم ملی گرفتم آنقدر بد نبود که آن همه من را کوبیدند. من می‌گویم اگر سال‌ها است دارند علیه امیر قلعه‌نویی مطلب می‌نویسند یک بار هم آنهایی که عدالت را از یاد برده‌اند درباره مشکلات تیم ملی در خط حمله بگویند. امیدوارم منظور من را بفهمند. الان هم دوباره تکرار می‌کنم که باید هوای تیم ملی مملکت‌مان را داشته باشیم و به تصمیم‌های کروش احترام بگذاریم. _فکر می‌کنید تاکنون درباره استقلال این عدالت نوشتاری در قبال شما رعایت شده است؟ ++نمی‌بینم کسی درباره برنامه‌ریزی لیگ چیزی بگوید و مجبورم خودم از آقای تاج سوال‌هایی را بپرسم. بروید برنامه‌ای که برای استقلال تنظیم شده را مرور کنید به نکاتی دست می‌یابید که برای من جای سوال دارد. چرا ما قبل از دربی یک روز دیرتر از سایر تیم‌ها استراحت کردیم؟ ما روز شنبه به مصاف ملوان رفتیم و در سفر هم بودیم. بالطبع فرصت زیادی برای استراحت نداشتیم و با همان شرایط در دربی بازی کردیم. ما به سازمان لیگ نامه زدیم که برنامه قدری تغییر کند اما هیچ پاسخی به نامه ما داده نشد. چرا این اتفاقات رخ می‌دهد و کسی هم درباره آن چیزی نمی‌گوید؟ فرق استقلال با دیگر تیم‌ها چیست؟ تازه صدای مان هم در نیامده و رفتیم و با آن وضعیت که کمتر کار تمرینی داشتیم مقابل پرسپولیس بازی کردیم. الان هم یک اتفاق دیگر رخ داده و آن زمان برگزاری بازی ما با راه‌آهن است. _اینطور که برنامه را اعلام کرده‌اند باید 2 روز بعد از بازی مقابل لبنان با راه‌آهن بازی کنید اما بازی پرسپولیس با نفت تهران یک روز بعد از شما است. ++بله، دقیقا همینطور است. قبل از دربی که کمتر استراحت کردیم حالا هم باید 2 روز بعد از بازی تیم ملی، از ملی‌پوشان‌مان استفاده کنیم. نمی‌دانم شاید اگر دوباره نامه بزنیم و از مسوولان بخواهیم بازی ما را عقب بیندازند باز هم نامه ما را بی پاسخ بگذارند. تیم ما به شدت تحت فشار است و امیدوارم آقای تاج جواب قانع کننده‌ای برای برنامه‌ریزی‌هایش داشته باشد. حس می‌کنم عدالت درباره استقلال رعایت نمی‌شود برای همین دیگر نتوانستم تحمل کنم. یکی باید از حق ما دفاع کند. چه طور همه برنامه‌ها به ضرر ما است؟! _اما به نظر می‌رسد این برنامه‌ریزی‌ها خللی در حرکت شما ایجاد نکرده است. شما که ماندن در صدر جدول را خوب یادگرفته اید و به قول خودتان فن آن بالا ماندن را می‌دانید. استقلال بعد از دربی خوب جلو رفت و الان 3 امتیاز با تیم دوم جدول فاصله دارد. بعضی‌ها می‌گویند این جام هم مال امیر قلعه‌نویی است. ++اولا بگویم که همه چیز را از خدا خواسته‌ام و نه بنده‌اش. البته برای آدم‌های سالم، متعهد، متدین همیشه احترام قایلم و سعی کردم از حرف‌های بزرگان چیز یاد بگیرم. درباره قهرمانی استقلال هم خیلی زود است من حرف بزنم. بازی به بازی جلو می‌رویم. هفته بعد با تیم راه‌آهن بازی داریم که تیم بسیار خوبی هم هست. تمام توجه من به این بازی است و چون بازی به بازی جلو می‌رویم موفقیم. نباید فرض کنیم چون حالا در صدر جدول قرار داریم پس قهرمانیم.

8. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

حمودی: من به عنوان بازیکن دلیلی نمی بینم هر روز روزنامه ها را بخوانم.

بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: من چون کمتر با مطبوعات در ارتباط هستم بازی‌هایم به چشم نمی‌آیم

فارس: از دربی کسل نیستید؟

نه کسلی در کار نیست. قبل از دربی هم شرایط خوبی داشتیم و اکنون هم مشکلی نداریم.می خواهیم به هدف مدنظر خود برسیم. حواشی دربی روی بازی تاثیر گذاشت. این بازی گذشت و باید به بازی های دیگر فکر کنیم.

فارس: از جایگاهی که در استقلال داری راضی هستی؟

بله، شرایط خوبی دارم. دارم راحت کارم را می کنم و نسبت به سال گذشته شرایط بهتری هم پیدا کردم.

از اول هم تصورت به این بود که در همین جایگاه باشی یا تصور بهتری داشتی؟

هر بازیکنی که به تیم بزرگ می آید برای خود یکسری اهداف دارد و می خواهد به تیم ملی برسد و من هم همین افکار را داشتم و به نظرم تا الان هم بد کار نکردم و البته می توانم بهتر از این باشم.

هنوز به تیم ملی نرسیدی. دلیل خاصی دارد؟

من خودم همیشه می گویم مقصر خودم هستم که باید بیشتر کار کنم تا بتوانم در یک شرایطی که همه تعریف می کنند به تیم ملی بروم. دوست ندارم یک بازی خوب باشم و یک بازی معمولی. دوست دارم روند رشد خوبی داشته باشم تا بتوانم کمک کنم.

در استقلال رقیب داری؟

تیم بزرگی است و هر بازیکنی می تواند راحت در یکی دو پست بازی کند. هر بازیکنی هر کسی باشد، راحت بگیرد یکی دیگر جایش را می گیرد. در بازی با پرسپولیس 21 نفر بودیم و 3 تا از فهرست خارج شدند. بازیکنانی که حتی بازی قبلی حضور داشتند. همه بازیکنان استقلال در یک سطح هستند. خودم هم می دانم دوسه رقیب می توانند در پست من باشند.

از حضور رقیب اذیت می شوی؟

اگر بازیکن رقیب داشته باشد خوب است چون بیشتر تلاش می کند. این طوری کار جدی تر انجام می شود.

الان باید خسرو حیدری را رقیبت بدانیم؟

او همیشه یک خط جلوتر بازی می کند. شاید در تیم های دیگر نفوذ بیشتری می کردم.

الان در استقلال کمتر نفوذ می کنی؟

اکثر بازی ها به جلو می رویم.

چرا اسمت کمتر مطرح می شود و بازی‌ات به چشم نمی آید؟

شاید چون رابطه کمی دارم به خصوص با مطبوعات. خودم هم اهل حاشیه نیستم.

این خوب است یا بد؟

این طوری راحت تر هستم و هر چه خدا بخواهد همان می شود. این طوری اذیت نمی شوم. روزی من دست کسی نیست و همه چیز دست خداست.شاید خیلی ها هم می گویند نه این روش درست نیست.

فارس: در تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس قبول داری باید این کم‌رویی را کنار گذاشت؟

این هم درست است. من این طوری بار آمدم و نمی توانم خودم را تغییر دهم. شاید در کار نقطه ضعفی داشته باشم خودم را درست کنم اما اخلاقی نمی توانم خودم را تغییر دهم.

فارس: این طوری حقت خورده نشده؟

نه، فکر نکنم کسی حقش در زمین خورده شود. بعضی وقت ها شاید این طوری باشد اما تا آخر نه. از رفتار خودم راضی هستم. این که در زبان ها نباشم دلیل بر حق خوری نیست من رابطه کمی با روزنامه ها دارم و به حاشیه نمی روم.

فارس: چقدر امیدوار هستی یکی از مسافران جام جهانی باشی؟

اول خدا کند تیم ملی به جام جهانی برود و بعد به فکر نفرات باشیم. در شرایطی هستیم که گروهمان سخت شده و در واقع خودمان سخت کردیم.

فارس: کار کردن با امیر قلعه نویی چطور است؟

مربی است که سخت کوش است و بی جهت به کسی باج نمی دهد.

از نظر تاکتیکی محتاط نشده است؟

فکر نمی کنم.

نسبت به سال های قبل این استقلال فرق دارد؟

سال های قبل تیم های مدعی و رقیب کمتر بوده است. قبلا شاید یکی دو تیم در کورس بودند اما اکنون بیشتر شده است. خیلی تیم ها مدعی شده اند. ما الان بازیکنان بزرگی داریم و همه در سطح ملی هستند و کار کردن با این بازیکنان سخت است.

خیلی ها می گویند اگر مظلومی بود در دربی جسورتر بودید؟

به نظرم این دربی با دربی های قبلی فرق داشت. دو سال گذشته پرسپولیس شرایط خوبی نداشت و سال گذشته تیم آنچنان قوی نبود. نمی توانستند دوام بیاورند.

فارس: اما سال قبل با 3 گل بردند؟

آن دربی هر چند سال یک بار اتفاق می افتد. شک نکنید که 100 سال دیگر هم تکرار نمی شود خود دنیزلی هم گفت معجزه شده است.

فارس: این تلخ ترین دربی شما بود؟

بله، بازی که برده بودیم در 10 دقیقه عوض شد.

فارس: در استقلال با کدام بازیکن بهتر هستی؟

پژمان منتظری

فارس: چون جنوبی است؟

نه، چون اخلاق هایمان مثل هم است. سال قبل چند تا بازیکن خوزستانی بودیم می گفتند این بازیکنان باند درست کرده اند.

فارس: حالا راست می گفتند یا نه؟

چه باندی؟ ما نمی دانیم شایدم باند مچ پا بودیم! با یکی دو بازیکن که نمی شود باند درست کرد.

فارس: فکر می کنی امسال استقلال قهرمان شود؟

باید دید خدا چه می خواهد. هدف ما قهرمانی است. با یک برنامه ریزی خوب می توانیم همه امتیازها را بگیریم به قهرمانی نزدیک می شویم و دیگر کاری هم به تیم های دیگر نداریم. نباید هیچ بازی را راحت بگیریم.

فارس: در استقلال آرزویی داری؟

دوست دارم دو جام را بگیریم.

بهترین مطلبی که در مورد خودت دیدی چه بوده است؟

اصلا روزنامه نمی خوانم که بگویم. یادم نمی آید. این را به منظور بدی نگفتم. من به عنوان بازیکن دلیلی نمی بینم هر روز روزنامه ها را بخوانم.

در استقلال تا به حال شده اذیت شوی؟

گاهی اوقات مثلا وقتی آدم بازی نکند فشار می آید.

تا حالا به این نتیجه رسیدی که در این شرایط نمانی بروی؟

الان شرایطم خوب است. در روزهای سخت آدم ناراحت می شود. هیچ وقت به فکر جدایی نبودم. آدمی هستم وقتی تصمیم می گیرم تا پایان می روم. سعی می کنم همیشه طوری کار میکنم به نفعم باشد. شاید خواست خدا بوده سختی بکشم. اگر قرار باشد این طوری فکر کنیم هر فصل باید تیم خود را تغییر دهیم. آدم وقتی سختی می کشد باید برود تحقیق کند چرا این طوری شده است. شاید امتحان خداست یا کم کاری از خودم بوده است. دوست ندارم مشکلات را باقی بگذارم.

در استقلال محبوب شدن سخت است؟

بعضی می گویند در تیمی مثل استقلال می توان راه صد ساله را یک شبه برود. آدم می تواند خیلی زود خیلی محبوب شود ولی برخی شاید اگر 10 سال هم در استقلال باشد محبوب نشود.

دوست داری محبوب شوی؟

هر کسی دوست دارد محبوب شود. اما کسی که محبوب است باید همیشه بهترین باشی. کار فوق‌العاده بکنی. خودم وقتی در استقلال نبودم هر موقع می خواستم مقابل پرسپولیس و استقلال بازی کنم سعی می کردم بهترین عملکردم را نشان دهم. الان باید بیشتر حرفه ای باشم. من معتقدم همیشه باید در سطح بالایی باشی

دوست داری در استقلال کاپیتان شوی؟

در شرایط الان نه.

مقابل پیکان هم که بردید.

خوشبختانه توانستیم با این 3 امتیاز در صدر بمانیم. بازی خوبی بود و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

10. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

اکبرپور: هر وقت مهاجم باشم خوب پاس گل می‌دهم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال می گوید؛ هم از عملکردش راضی است و هم ناراضی اما برای رسیدن به شرایط ایده‌آل تلاش می‌کند.
    مقابل پیکان پیروزی خوبی به دست آوردید.

خوشبختانه پیروزی خوبی به دست آوردیم و بعد از دربی این برد خیلی برایمان خوب بود. البته در این بازی هم خوب بازی کردیم و هم پیروزی پر گلی به دست آوردیم.

بعد از چند هفته بازی کردی؟

فکر می کنم 7 هفته.

از عملکردت راضی بودی؟

هم راضی بودم و هم ناراضی! البته باید بیشتر تلاش کنم تا به شرایطی که دلخواه خودم است برسم.

قلعه نویی چطور، او از بازی ات راضی بود؟

من امیر قلعه نویی را بعد از بازی ندیدم که بگوید از من راضی است یا خیر.

فرهاد مجیدی هم سرانجام پایش به گل باز شد.

من خوشحال شدم و خدا را شکر که این اتفاق افتاد. هر بازیکنی که برای استقلال گل بزند خوشحال می شوم.

ظاهرا در نیمه اول مهاجم بودی؟

همینطور است. هنگامی که مجیدی به بازی آمد یک خط عقب تر رفتم و هافبک بازی کردم.

فارس: پاس گل هم به حاتمی دادی؟

من هر وقت مهاجم باشم خوب پاس گل می دهم. زمانی که برهانی آقای گل شد و زمانی که عنایتی در کنارم حضور داشت پاس گل های زیادی به آنها دادم.

بازی آینده استقلال با راه آهن است. آن بازی را چطور می بینی؟
    بازی کردن با تیم های علی دایی راحت نیست. چون بازیکنانش با جان و دل برایش بازی می کنند و این مسئله کار ما را سخت می کند.از نظر من تیمی که می خواهد قهرمان شود باید همه بازی ها را ببرد.

12. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

صالح:دلیل دعوت نشدن صادقی به تیم ملی فنی نیست

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: دعوت نشدن صادقی به تیم ملی فنی نیست و در مورد این بازیکن بحث سلیقه سرمربی در میان است.
    مجید صالح درباره دعوت نشدن برخی بازیکنان استقلال به تیم ملی اظهارداشت:فکر می کنم زوج دفاعی صادقی و منتظری که در استقلال موفق بوده اند می توانست به تیم ملی هم کمک زیادی کند ضمن اینکه عدم دعوت نشدن رحمتی به تیم ملی نیز موضوعی قابل تأمل است.

وی افزود:درست است که شنیدن خبر خداحافظی رحمتی همه ما را شوکه کرد اما باید کادر فنی تیم ملی در این موضوع تأمل بیشتری می کردند،به هر حال رحمتی دروازبانی نیست که بتوان به راحتی از کنار نامش گذشت.توانایی های رحمتی می تواند تا چند سال یگر هم به کمک تیم ملی بیاید.

مربی تیم فوتبال استقلال درباره دعوت نشدن امیر حسین صادقی به تیم ملی گفت:بار ها در باره این موضوع در کنفرانس های خبری حرف زده ام. کادر فنی استقلال از عملکرد خط دفاعی تیم خیلی راضی است و نمی دانم چرا صادقی به تیم ملی دعوت نمی شود. فکر می کنم دلیل دعوت نشدن صادقی به تیم ملی فنی نیست و در مورد این بازیکن بحث سلیقه سرمربی در میان است.

وی با اشاره به حضور فرزاد حاتمی در لیست کی روش تأکید کرد:از دعوت شدن حاتمی به تیم ملی خیلی خوشحال شدم و فکر می کنم او توانایی هایش به حدی است که می تواند در خط تیم ملی یکی از مؤثر ترین بازیکنان به شمار بیاید فقط کادر فنی تیم ملی باید به او اعتماد کنند و فرصت بدهند.

صالح ادامه داد:درباره مجتبی جباری باید اضافه کنم که ما در چند بازی از او 90 دقیقه استفاده کرده ایم و هیچ مشکلی برای فیکس بازی کردن ندارد.

14. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

عمران زاده: باید در شادی گل جدید حاتمی نقش داشته باشم

مدافع تیم استقلال گفت: اگر فرزاد حاتمی بخواهد شادی گل جدیدی رو کند من باید در این شادی نقش داشته باشم.
    حنیف عمران زاده اظهارداشت: خوشبختانه استقلال شریط بسیار خوبی دارد. برد مقابل پیکان فاصله ما را با بقیه مدعیان بیشتر کرد. باید به همین روند ادامه دهیم تا بتوانیم صرنشینی مان را تثبیت کنیم. هنوز راه زیادی تا قهرمانی باقی مانده است و و با رقیبانی مثل تراکتور و فولاد کار سختی برای قهرمان شدن داریم.
    وی در ادامه افزود: چند روز پیش انگار نقل قولی از طرف من مطرح شده بود که پرسپولیس تیم لیگ یکی است. من هرگز این حرف را نزده ام و برای این تیم به عنوان یکی از رقیبان استقلال ارزش و احترام قایل هستم. باز هم می گویم که ما در دربی بد کار نکردیم و پرسپولیس هم آنقدر خوب نبود که بخواهد این بازی را ببرد.
    عمران زاده درباره شدی گلهای فرزاد حاتمی که خودش هم در آنها نقش دارد، گفت: شادی گلهای فرزاد را دوست دارم. او فعلا باید همین شادی گل را برای گلزنی هایش انجام دهد و اگر هم روزی خواست شادی گلش را تغییر دهد من باید بازهم در آن نقش داشته باشم.
    وی با بیان اینکه دوست دارد به تیم ملی دعوت شود، ادامه داد: من هم مثل هر بازیکن دیگر دلم می خواهد ملی پوش شوم اما برای رسیدن به تیم ملی باید اول در استقلال فیکس شوم. فقط دوست دارم درباره تیم ملی این را بگویم که امیرحسین صادقی شایسته دعوت شدن به تیم ملی بود و امیدوارم در اردوهای بعدی در لیست کی روش حضور داشته باشد.

16. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal پاسخ : مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

نکونام: هت‌تریکم را به مادرم تقدیم می‌کنم

مدیون مردم بودیم

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال ایران گفت: هت‌تریکم را در بازی امروز به مادرم تقدیم می‌کنم.

به گزارش خبرنگار ورزشی فارس، نکونام پس از برتری 5 بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل لبنان از مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا گفت: در نیمه اول بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم اما در نیمه دوم توانستیم از فرصت‌ها بهتر استفاده کنیم. خدا را شکر می‌کنم که توانستیم با 5 گل پیروز شویم. از مردمی که به ورزشگاه آمدند و همچنین رسانه‌هایی که ما را در این چند روز اخیر حمایت کردند تشکر می‌کنم و خوشحالم که توانستیم جواب محبت‌های آنها را بدهیم.
    وی در خصوص گلزنی‌اش در این دیدار و شادی پس از گل خاصی که انجام داد گفت: یک چیزی در ذهنم بود؛ فقط همین قدر بگویم که این هت‌تریک برایم ارزش زیادی داشت و آن را از صمیم قلب به مادرم تقدیم می‌کنم که برای من زحمت کشیده است.
    نکونام با اشاره به درگیرانه بودن بازی دو تیم افزود: لبنانی‌ها جنگنده و محکم بازی کردند و در مجموع بازی فیزیکی را شاهد بودیم.
    کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به این سئوال که به نظر می‌رسد با نتیجه‌ای که امروز به دست آمد فشارها از دوش تیم ملی برداشته شد عنوان کرد: این دیدار با دیدارهای گذشته فرق داشت و مسابقه با لبنان برای حضور در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا برگزار شد و البته می‌توانست یک بازی تدارکاتی خوب هم برای ما محسوب شود اما از سوی دیگر در مسابقات مقدماتی جام‌جهانی پس از اینکه توانستیم کره جنوبی را شکست دهیم در دیدار بعدی بدشانسی آورده و راه صعودمان ناهموار شد و به همین دلیل فشارها زیاد و کارمان سخت شد. ما شرمنده مردم بودیم و برای همین خودمان را مدیون آنها می‌دانستیم و امیدوارم توانسته باشیم با این پیروزی پرگل مردم را خوشحال کنیم.
    وی در مورد دیدار رفت تیم‌های ملی لبنان از سری رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی که با شکست ایران همراه بود گفت: در آن مسابقه توپ‌های ما به دروازه نرفت و دروازه‌بان حریف بهترین روزش را سپری کرد. با این حال آن بازی تمام شد و دیگر نباید به آن فکر کرد. ژاپن هم یک بار برزیل را شکست داده و این اتفاق به تاریخ پیوسته است.
    با این حال امیدوارم بتوانیم در نهایت به جام‌جهانی صعود کنیم. نکونام در پاسخ به این سئوال که آیا در تیم ملی هت‌تریک کرده بودیم یا خیر گفت: یکبار در رده نوجوانان 4 گل زدم اما در تیم ملی بزرگسالان توانسته بودم در یک دیدار فقط 2 گل بزنم که به ثمر رساندن 3 گل در یک مسابقه امروز اتفاق افتاد و برایم شیرین و لذت‌بخش است.
    کاپیتان تیم ملی در پاسخ به این سئوال که در 2 دیدار گذشته تیم ملی شاهد نقاط ضعف از روی ضربات ایستگاهی بودیم گفت: در تمرینات اخیر تیم ملی و طی 2 روز روی این موضوع تمرین کردیم تا بتوانیم نقاط ضعف را پوشش دهیم و خوشحالم که تمرینات جواب داد.
    وی در پایان در پاسخ به این سئوال که آیا می‌توانیم به جام‌جهانی صعود کنیم یا خیر یادآور شد: ابتدا امیدوارم در بازی مقابل کویت از هفته دوم مسابقات مقدماتی جام‌ ملت‌های آسیا پیروز شویم تا با آمادگی و بهترین شکل به دیدار لبنان و قطر برویم، بنابراین تمام هدفمان برتری در همین 3 دیدار است.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

H~T

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: جز پول رهن خانه ام پول دیگری از باشگاه استقلال نگرفته ام و به شدت مشکل مالی دارم.
    حسن اشجاری در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، اظهارداشت: استقلال شرایط سختی برای بازی با راه آهن دارد. از ۵ ملی پوشی که داریم قطعا ۴ نفر از آنها فیکس هستند و این موضوع کار ما را دشوار می کند. سازمان لیگ باید این بازی را عقب می انداخت اما متاسفانه این کار را نکرد و فکر نمی کنم قلعه نوعی بتواند از آنها استفاده کند.
    وی درباره دیدار استقلال مقابل راه آهن افزود: تیمهای دایی همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس خوب بازی می کنند. حضور دایی در راه آهن هم کار ما را برای این بازی سخت می کند. کسب برد در این دیدار برای ما اهمیت زیادی دارد چرا که می خواهیم به صدرنشینی مان ادامه دهیم.

هافبک استقلال با اشاره به مشکلات مالی این تیم گفت: امیدوارم باشگاه استقلال بتواند زودتر مشکلات مالی را حل کند. من هنوز جز پول رهن خانه ام هیچ پول دیگری از باشگاه استقلال نگرفته ام و به شدت مشکل مالی دارم. خیلی بد است که بازیکن به جای تمرکز روی فوتبالش به فکر بدهی اش است. الان موعد چکهایم سر رسیده و هنوز پولی از استقلال نگرفته ام. وقتی هم که طلبکاران زنگ می زنند آرامش من را به هم می ریزند.
    اشجاری در پاسخ به این سوال که آیا از حضوردر استقلال پشیمان است؟ گفت: من به خاطر قلعه نوعی به استقلال آمدم و اصلا پشیمان نیستم.
    الان هم اگر اعتراض نمی کنم به خاطر قلعه نوعی است وگرنه می توانستم با داد و بیداد پولم را بگیرم. فعلا هم به خاطر هواداران و قلعه نوعی حرف نمی زنم و منتظرم تا وعده های باشگاه عملی شود.

20. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

شرایط باشگاه و پیشنهاد خوب بود و من هم قبول کردم . تیم خوبی داریم و بدون دردسر در اینجا فوتبال بازی می کنم . من مشکلی ندارم.
    فریدون زندی بدون سرو صدا در الاهلی و در لیگ دو قطر فوتبال بازی می کند . او شاید جزء معدود بازیکنان طراز اول ایران بود که حاضر شد تا به لیگ دو قطر کند برود . اما تصمیمی که گرفته چندان هم ناراضی نیست .
    او جزءاولین بازیکنانی هم هست که با کی روش اختلاف پیدا کرد
    تصمیم عجیبی گرفتی ؛ رفتن به لیگ دو قطر منطقی بود؟
    شرایط و پیشنهاد برای من خوب ود و من قبول کردم . اهداف باشگاه این بود که تیم فصل بعد به لیگ بالاتر بیاد و اکنون هم همین هدف را دنبال می کنیم . از تصمیمی که گرفتم ناراحت نیستم . فوتبال همین است یک روز بوندس لیگا .. یک روز ایران و یک روز هم قطر.
    شاید تو تنها یازیکن طراز اول ایران باشی که این پیشنهاد را قبول می کرد؟
    باید منطقی بود . شرایط باشگاه و پیشنهاد خوب بود و من هم قبول کردم . تیم خوبی داریم و بدون دردسر در اینجا فوتبال بازی می کنم . من مشکلی ندارم
    پس از شرایط راضی هستی؟
    تقریبا همه چیز خوب است . تیم هم نتیجه می گیرد . الان رده دوم جدول هستیم و می توانیم صعود کنیم .
    قصد نداری به لیگ ایران برگردی؟
    فعلا که اینجا هستم اما مطمئنا برمی گردم و در ایران بازی می کنم . اما نمی دانم کی
    چرا از تیم ملی رفتی؟
    نمی خواهم در موردش صبحت کنم
    اختلاف پیش آمد؟
    نمی خواهم حرف بزنم …
    تیم ملی به جام جهانی می رود ؟
    امیدوارم برود … یک کم کار سخت شده است اما امیدوارم برویم
    می دانی رحمتی از تیم ملی کنار رفت؟
    شنیدم ، خیلی ناراحت شدم . رحمتی گلر خوبی است و نمی دانم چرا این تصمیم را گرفت .

22. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

صفحه 110 از 113 نخستنخست ... 1060100108109110111112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)