[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی استقلال در مقابل پیکان در شرایطی انجام شد که نتایج همه ی مسابقات امروز به نفع این تیم تمام شد. توقف تراکتورسازی و سپاهان جایگاه استقلال را در صدر جدول به مراتب مستحکم تر کرد. قلعه نویی می دانست که در ادامه ی راه باید به مصاف تیم های به مراتب بهتری از پیکان برود. از سوی دیگر قلعه نویی باید ثابت می کرد که استقلال همان روند رو به رشد گذشته را دارد و روند بازی در دربی مقطعی و زودگذر بوده است.
مانند اکثر بازی ها، بازی استقلال در اوایل نیمه ی اول تحرک چندانی نداشت. حضور اشخاصی چون بیک زاده و ویسنته آرزه آن هم در ترکیب ثابت از نکات جالب توجه این نیمه بود. اما بیک زاده همان بیک زاده ی هفته های آغازین نبود. بیک زاده ی آن هفته ها سنگین و بی هدف بازی می کرد، پاس ها و حتی حمل توپش سوهان روح شده بود! اما بیک زاده ی امروز کاملاً متحول شده بود. او دیگر در زمین راه نمی رفت، پاس های تک ضرب و خوبی می داد و متعاقب تحرکش جاگیری هایش هم خوب بود و به پشتوانه ی همین بازی توپ ها بیشتر در جناح چپ به گردش در می آمد. ساموئل باز هم به عنوان یک بازیکن کلیدی ایفای نقش کرد. شاید بازی او به چشم نیامد، اما حضور ساموئل در دفاع و میانه ی زمین از عواملی بود که تاثیر زیادی در روند حرکتی تیم گذاشت. پاسکاری های متعدد بازیکنان نیز از دیگر نکات بارز این بازی بود. در نتیجه ی یکی از همین پاسکاری ها بود که جباری و حیدری پایه گذار حرکتی شدند که توپ در یک کش و قوس در نهایت به آرزه رسید و شوت آرزه منجر به گل اول شد.
ویسنته آرزه
از همان بازی سایپا که آرزه گل چهارم را زد مشخص بود که بازیکنی نیست که مانند بسیاری از خارجی های ناموفق لیگ، صرفاً زنگ تفریح باشد. در این مسابقه دیگر برای همگان ثابت شد که چنین بازیکنی بی جهت به تیم تزریق نشده و مانند جانواریو و ساموئل بر روی این بازیکن نیز می توان تکیه کرد. فرق آرزه با بازیکنی مانند رینالدو این است که او بازی استاتیک را انجام نمی دهد بلکه به واسطه ی سرعتی که دارد بازی پویا و دینامیک را در دستور کار خود قرار می دهد و در ایران به دلیل اینکه پاس کاری های تیمی، کم و با ضریب دقت متوسط است تنها می توان به چنین بازیکن پویایی متکی بود. با رفتن میلاد میداوودی نگرانی از بابت یک شوت زن تمام عیار در دل هواداران به وجود آمده بود که این نگرانی نیز با شوت های آرزه تا حدودی برطرف شده است.
نیمه ی دوم آبستن حوادث خوشایند
در نیمه ی دوم بازی با ورود حمودی به زمین باز هم توازن بین ناحیه ی چپ و راست برقرار شد. نکته ی جالب این تعویض این بود که آرزه علیرغم گلی که زد بسیار متین و معقولانه تعویض را پذیرفت و این خود از نقاط قوت در جذب چنین بازیکنی است. هاشم بیک زاده نیز بازی پویای خود در نیمه ی اول را در نیمه ی دوم نیز تکرار کرد و در پی حرکت او و سانتر زیبایش بود که اکبرپور بستر را برای گلزنی حاتمی آماده ساخت و خاتمی نیز قدر این فرصت را دانست.
فرهادی که مکمل فرزاد شد
اما به مانند بازی های گذشته تماشاگران عادت کرده بودند که هفت محبوب خود را در نیمه ی دوم در درون زمین ببینند. ورود مجیدی به زمین موجب شد تا فاز تهاجمی تازه ای وارد روند بازی استقلال شود. شعاع حرکتی مجیدی به گونه ای بود که هم در سمت چپ، هم راست و هم مرکز هجومی تیم دیده می شد و بازیکنان با فراغ بال بیشتری می توانستد از تحرک فرهاد برای به جریان انداختن توپ در دفاع پیکان استفاده کنند. فضایی که مجیدی برای خود به وجود می آورد حیدری، جباری و اکبرپور را مجاب کرد که این مهاجمم فرصت شناس را بارها مورد هدف پاس های خود قرار دهند. در نهایت تلفیق سانتر جباری، اشتباه آشنا دروازه بان پیکان و تیزهوشی مجیدی موجب شد تا یکی از بهترین اتفاقات فصل برای هواداران استقلال رقم بخورد و مجیدی سومین گل استقلال در این بازی و اولین گل خود در لیگ جاری را به ثمر رساند.
البته نباید از عملکرد درخشان خط دفاعی و مهدی رحمتی در این چند هفته به آسانی بگذریم. ۱۲ گل خورده آن هم در ۲۴ بازی آماری خیره کننده برای استقلال این فصل بوده که این مهم با تلاش این عزیزان تحقق یافته است.
به طور کلی بازی امروز بارانی از موارد خوشایندی بود که موجب شد هواداران بهترین شب خود را در بهبوهه ی لیگ امسال تجربه کنند. استقلال و هوادارانش امروز احساس رستگاری کردند. رستگاری در زیر باران…