همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام.من محدثه ام.عااااااااااااااااااااا ق فوتبالم
مخصوصا اگه استقلال و بایرن و رئال باشه.خیلی خوشحالم که تو این انجمن عضو ام.
ممنون![]()
عشق است اس اس و بایرن
سلام دوستان
آرش هستم از بندانزلی
طرفدار تیم ملوان
pes بازی می کنم و حریف می طلبم
به امید اینکه دوستای خوبی باشیم
![]()
سلام نمبدونم چرا کسی من رو توی دربی تحویل نمیگیره من که خودم رو معرفی کردم
این روز ها توی دربی فقط کارم شده تشکر از دیگران بابا ما هم دل داریم به خدا![]()
من مزمز 21 ساله عاشق فوتبال عاشق پیش بینی فوتبال از خیلی خیلی بچکیم تا الان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان من سينا هستم از تهران و عاشق مسي و بارسا هستم و اميدوارم كه دوستاي خوبي براي هم باشيم
♥ THE BEST PLAYER IN THE WORLD HISTORY ♥
سلام من احسانم عاشقه رونالدو
من پرسپولیسی ام و عاشق رضایی وکریمی هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)