Design & Developed BY Patira

صفحه 106 از 113 نخستنخست ... 65696104105106107108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه اصغر حاجیلو

حاجیلو: استقلال با امیر می‌برد

هوادار پرسپولیس نیشگونم گرفت!

خبرگزاری فارس: سرپرست سابق تیم استقلال گفت: با تمام احترامی که برای یحیی قائلم، باید بگویم نیمکت استقلال سنگین‌تر از پرسپولیس است و ما با امیر می‌بریم.

اصغر حاجیلو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در مورد دربی‌هایی که تاکنون تجربه کرده است، اظهار داشت: فکر می‌کنم از شش یا هفت سال پیش از انقلاب تا سال 68 در این بازی به عنوان بازیکن حضور داشته‌ام و بعد از آن نیز با عنوان سرپرست در کنار استقلال بوده‌ام. در واقع در دربی‌های خیلی زیادی حضور داشته‌ام.
    وی با انتقاد از حاشیه‌های اخیر و صحبت‌هایی که این روزها در مورد دربی‌های گذشته مطرح می‌شود، خاطرنشان کرد: این روزها از شنیدن و خواندن این صحبت‌ها خیلی ناراحت می‌شوم. این چه کاری است که پیشکسوتان دو باشگاه انجام می‌دهند. چطور روی‌شان می‌شود با این سن و سال این حرف‌ها را بزنند که به ما گفتند بزن یا نزن، ببر یا نبر؟ اغلب پیشکسوتان‌مان موهای‌شان سفید شده، اینکه موهای‌شان را رنگ می‌کنند دلیل نمی‌شود که فراموش کنند بزرگ تیم هستند و باید بزرگی کنند. چرا این‌طور همه به جان هم افتاده‌اند؟ ما که از دربی جز خاطره خوب، چیز دیگری نداریم.
    بازیکن سابق آبی‌پوشان با اشاره به خاطرات خوبش از این بازی،‌ گفت:‌ سال 62 فکر می‌کنم اولین و آخرین دربی‌ای بود که تماشاگران دو تیم تا لب خط اوت،‌ کنار زمین نشسته بودند. یعنی وقتی می‌خواستیم اوت بیندازیم، باید مراقب بودیم که پای تماشاگران را لگد نکنیم. حتی یک دفعه می‌خواستم اوت بیندازم که یکی از هواداران پرسپولیس نیشگونم گرفت،‌ گفتم چرا این کار را می‌کنی،‌ گفت خیلی نامردی اوت می‌اندازی! آن روز دو تیم عالی بازی کردند و ما با نتیجه یک بر صفر بردیم. آن روزها این همه تماشاگر به ورزشگاه می‌آمد و تا لب خط، می‌نشست، از آن سو نیز تا روی تیر نورافکن هم تماشاگر می‌نشست اما خون از دماغ یک نفر هم نمی‌آمد.
    وی افزود: امروز تعجب می‌کنم که چرا بی‌دلیل شلوغش می‌کنند. هواداران دو تیم، فوتبال را می‌فهمند. آن روزها که دربی هیجانش خیلی بیشتر از امروز بود، کسی به دیگری توهین نمی‌کرد، چون همه مردانه و جوانمردانه کار می‌کردند و مردم هم لذت می‌بردند. ما جلوی 120 هزار تماشاگر که تازه 20 هزار نفر هم خارج از ورزشگاه بودند و از رادیو بازی را گوش می‌دادند، بازی می‌کردیم اما دعوایی هم در کار نبود.
    حاجیلو در پاسخ به این سوال که آن روزها هم دربی‌های جنجالی زیادی برگزار شد که حتی به زد و خورد بازیکنان درون زمین منجر شد،‌ تاکید کرد: زمان ما هر چه بود،‌ درون زمین بود نه مثل امروز که شاهد این همه توهین در رسانه‌ها هستیم. ما دعوا داشتیم اما وقتی داور سوت را می‌زد،‌ دوباره رفاقت‌ها سر جایش برمی‌گشت. یک روز استقلال وضعیت بهتری داشت اما پرسپولیس می‌برد و یک روز هم برعکس این بود، ولی امروز از مصاحبه‌هایی که در رسانه‌ها خصوصا در تلویزیون پخش می‌شود،‌ خجالت‌زده می‌شوم.
    وی در خصوص پیش‌بینی این مسابقه گفت: ما با امیر قلعه‌نویی این بازی را می‌بریم. مثلا اگر علی دایی روی نیمکت پرسپولیس بود،‌ این حرف را نمی‌زدم. من معتقدم بردن در دربی، به نیمکت‌هاست. با همه احترامی که برای یحیی گل‌محمدی قائلم باید بگویم تجربه امیر قلعه‌نویی برای این بازی خیلی بیشتر است و نیمکت این تیم چه به لحاظ بازیکن و چه بازیکنان از نظر فنی سنگین‌تر است. امیدوارم این دربی هم مثل سال 62 با حضور مردم و با جنگندگی و جوانمردی بازیکنان دو تیم تمام شود و مردم به تماشای یک بازی زیبا بنشینند.
    سرپرست سابق تیم ملی امید با اشاره به خداحافظی سیدمهدی رحمتی از تیم ملی فوتبال تصریح کرد: من 2 سال سرپرست تیم ملی بودم. باید بگویم همان‌طور که مرحوم حجازی اسطوره فوتبال ما شد و عابدزاده حماسه‌ساز ملبورن و نام‌شان در تاریخ ثبت شد،‌ سیدمهدی رحمتی هم همیشه در قلب‌ها و در تاریخ می‌ماند. من حداقل 2 سال شاهد بودم که او چه زحماتی کشید و چه ایثارهایی کرد. وقتی مسابقات باشگاهی تمام می‌شد و همه همراه زن و بچه به مسافرت می‌رفتند، رحمتی تازه به اردوی تیم ملی می‌رفت. برای یک پدر چیزی دردناک‌تر از این نمی‌تواند باشد که بزرگ شدن بچه‌اش را نبیند، رحمتی بزرگ شدن علی‌اش را ندید و به جای به تیم ملی خدمت کرد. برخوردی که امروز با او می‌شود خیلی بی‌انصافی است. او علاوه بر تیم ملی، به سپاهان و استقلال نیز خدمت کرده است. گاهی او یک تنه باعث برد تیم‌هایش شده است.
    اصغر حاجیلو با انتقاد از سرمربی‌ تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: مسعود شجاعی وقتی به اسپانیا می‌رود، زبان این کشور را یاد می‌گیرد تا این طریق با فرهنگ آن مردم و آن کشور خو بگیرد. مربیانی چون رایکوف و اوفارل هم به فوتبال ما آمدند که در عرض چند ماه زبان فارسی را یاد گرفتند چون قصدشان خدمت به فوتبال ایران بود و می‌خواستند طولانی مدت در این کشور فعالیت کنند، اما کی‌روش این کار را نکرده و مطمئن باشید به زودی هم می‌رود. آقای کی‌روش! شما عاشق ایران و ایرانی نیستید اما رحمتی هست که با کتف آسیب‌دیده و با کورتون خودش را به بازی می‌رساند. من دیده‌ام رحمتی به خاطر کشورش چه درد و عذابی را تحمل کرده است.
    سرپرست سابق تیم استقلال ادامه داد: من دیده‌ام که آندو شجاعی برای همراهی تیم ملی، چه مسافت طولانی‌‌ای را طی می‌کنند. این‌ها دل‌شان به حال ایران می‌سوزد، اگر کی‌روش هم می‌خواست بماند و دلش می‌سوخت، فارسی یاد می‌گرفت. همه دیده‌اند وقتی سرمربی تیم ملی فوتبال فارسی یاد می‌گیرد و عیدها و ناراحتی‌ها را شادباش و تسلیت می‌گوید، چه تاثیری روی مردم دارد. چطور آفریقایی‌ها در کمتر از یک‌سال در فوتبال ما فارسی یاد می‌گیرند، کی‌روش هم می‌تواند اما چون قصدش ماندن نیست، این کار را نمی‌کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه

اکبری: استقلال روی کاغذ برنده است

دربی سال ۷۹ را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم

خبرگزاری فارس: پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ آبی‌پوشان روی کاغذ برنده هستند.

ر مورد دربی 76 گفت: دربی مسابقه‌ای هست که نتیجه آن مشخص نیست و حساسیت های خاص خودش را دارد. این بازی غیر قابل پیش‌بینی است و هر اتفاقی ممکن است در آن بیافتد.
    وی در مورد شرایط استقلال و پرسپولیس قبل از این دیدار عنوان کرد: استقلال تیم بسیار خوبی است و مهره های تأثیر گذار زیادی دارد. به نظر من این تیم روی کاغذ برنده است اما در بازی هر اتفاقی مکمن است بیافتد.
    اکبری در مورد اینکه آیا دربی ها حساسیت گذشته را دارند؟ اظهارداشت: هر چه رو به جلو می رویم این بازی حساسیتش کمتر می شود. به نظر می رسد دربی ها دیگر آن رنگ و بوی گذشته را ندارند و قبلا خیلی حساس تر بود.
    پیشکسوت استقلال در مورد خاطراتش از رویارویی با پرسپولیس گفت: اولین دیداری که با استقلال به مصاف پرسپولیس رفتم دربی سال 79 بود که دعوا شد. من تازه به استقلال آمده بودم و در اولین مسابقه آن اتفاقات رخ داد. آن مسابقه هیچ وقت از خاطر من فراموش نمی شود.
    اکبری در مورد مردان تاثیرگذار دربی 76 اظهار داشت: در استقلال فرهاد مجیدی و مجتبی جباری می توانند تأثیر زیادی در دربی داشته باشند. همچنین علی کریمی در پرسپولیس می توانست به این تیم کمک زیادی کند که به نظر می رسد او مصدوم است و نمی تواند به میدان برود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجید نامجومطلق

نامجومطلق: برد دربی بیشتر از قهرمانی ارزش دارد

مجیدی می‌تواند به استقلال کمک کند

خبرگزاری فارس: بازیکن و مربی سابق استقلال گفت: پیروزی در دربی برای هواداران و بازیکنان بیشتر از قهرمانی ارزش دارد.

مجید نامجومطلق در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص دربی 76 عنوان کرد: دربی همیشه بازی حساسی است. ارزش ویژه‌ای به این بازی داده می‌شود. برای تماشاگران و بازیکنان برد دربی بیشتر از قهرمانی ارزش دارد. نتیجه دربی ربطی به جدول رده‌بندی ندارد. دربی 90 دقیقه تلاش دو تیم است و از نظر شرایط روحی و روانی هر تیمی که شرایط بهتری داشته باشد برنده دربی خواهد بود.
    وی در مورد اینکه شانس چه تیمی را بیشتر می‌داند افزود: امیدوارم این دربی هم چون چند سال اخیر جذاب باشد. در آمار و ارقام شرایط استقلال بسیار بهتر است. پرسپولیس در چند هفته اخیر روند رو به رشدی داشته است. حضور رضا حقیقی شرایط خاصی به این تیم داد. در نیم‌فصل اول پرسپولیس هافبک دفاعی قدرتمند که تاثیرگذار باشد نداشت که آمدن حقیقی شرایط را بهتر کرده است و این تیم بازی‌های بهتری به نمایش می‌گذارد. استقلال هم مدعی اصلی قهرمانی است و در نیم فصل توانست بازیکنان خوبی جذب کند. شرایط استقلال به مراتب بهتر است اما این تعیین‌کننده نتیجه بازی نیست. دربی همیشه یک جور است که هر تیم در طول 90 دقیقه تیم را رهبری کرد و بازیکنان را از استرس دور کرد به برتری خواهد رسید.
    نامجومطلق درباره حضور فرهاد مجیدی خاطرنشان کرد: مجیدی بازیکن محبوب طرفداران است و زحمات زیادی کشیده. گل های حساسی زده و می‌تواند به استقلال کمک کند. با توجه به اینکه از فوتبال مدتی دور بود اما نشان داده می خواهد به آمادگی برسد. او برای رسیدن به حد صد در صد آمادگی نیاز به زمان دارد.
    بازیکن سابق استقلال در مورد بازیکنان تاثیرگذار در این دیدار یادآور شد: مهدی رحمتی و جواد نکونام در استقلال تجربه زیادی دارند. مجتبی جباری و ایمان موسوی هم می‌توانند به این تیم کمک کنند. سیدجلال حسینی، علی کریمی و محمد نوری در پرسپولیس تاثیرگذار خواهند بود و در خط حمله با وجود اینکه کریم انصاری‌فرد روزهای خوبی نداشته اما می‌تواند در این بازی تاثیرگذار باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پاسخ : مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

على جبارى: هواداران حرمت ورزش و رفاقت ها را نگه دارند

على جبارى پيشكسوت استقلال درباره شعارهاى توهين آميزى كه هواداران سرخابى عليه تيم رقيب سر مى دهند اظهار كرد: مطمئن باشيد، آنهايى كه هواداران اصلى دو تيم هستند اين كارها را نمى كنند. . هر جايى هم كه كسانى فرياد بزنند تعدادى به آنها اضافه مى شوند. ما هميشه بهترين هواداران را داشته ايم و تنها برخى هواداران «نيمه بد» هستند. آنها بايد حرمت ورزش و رفاقت ها را نگه دارند و تيم خود را تشويق كنند. هواداران دو تيم نبايد به تيم حريف، مديرعامل، سرپرست يا ساير عواملش كارى داشته باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

حسن روشن: گل زود هنگام ، داربى را جذاب مى كند

حسن روشن پيشكسوت تيم فوتبال استقلال در خصوص بازى داربى گفت: بازى داربى مثل همه بازى هاى ديگر است اما به خاطر هواداران پرشمار سرخابى ها اين بازى حساسيت زيادى پيدا كرده است. او افزود: به خاطر حساسيت داربى بازى قشنگى از سرخابى ها در اين چند سال نديديم، هر دو تيم فوتبال استقلال و پرسپوليس براساس اتفاق در داربى گل مى زنند، اميدوارم هر دو تيم در داربى ۷۶ بازى بهترى ارايه بدهند.روشن تصريح كرد: استقلالى ها به خاطر از دست ندادن صدر جدول با انگيزه تر از پرسپوليسى ها بازى خواهند كرد. در آن سوى ميدان هم پرسپوليسى ها اميد قهرمانى در ليگ برتر را ندارند اما در بازى حيثيتى نمى خواهند مقابل رقيبشان ببازند به هر حال سرخابى ها با انگيزه هاى متفاوت رو در روى هم قرار مى گيرند.
    پيشكسوت استقلال گفت: روند پيشرفت پرسپوليسى ها نسبت به استقلالى ها بهتر بوده است، سرخپوشان با حضور گل محمدى در شوك روحى خوبى قرار گرفتند. به هرحال بازيكنان پرسپوليس مربى شان را دوست دارند و با اعتماد به نفس بالايى مقابل رقيبشان قرار مى گيرند.وى در ادامه اظهار داشت: آبى پوشان برخلاف رقيبشان پرسپوليس پول نگرفتند و به خاطر همين روحيه پائين ترى دارند.روشن اظهار داشت: قلعه نويى در فصل نقل و انتقالات هوشمندانه عمل كرد، وى نفرات پر مدعا را كنار گذاشت و بازيكنان جوان و باانگيزه اى را جذب كرد، جوانان هم زياد نسبت به نگرفتن پول هايشان اعتراض نمى كنند.وى تصريح كرد: اگر يكى از تيم هاى سرخابى گل زودهنگام بزند تيم ديگر مجبور است فوتبال رو به جلو ارايه دهد تا شكست را جبران كند، براين اساس بازى جذاب مى شود و كنسل كننده نخواهدبود.روشن درباره برگ برنده داربى ۷۶ گفت: برگ برنده هر دو تيم گلرهايشان هستند، دروازه بان ها گل نخوردنشان باعث آرامش خاطر ديگر بازيكنان مى شود، همچنين گلرها با دريافت گل انگيزه هم تيمى هايشان را خواهند گرفت.وى تصريح كرد: در سال هاى گذشته بازيكنان سرخابى با غيرت و تعصب بازى مى كردند و بازى هاى داربى جذاب بود اما الان اينطور نيست و بازى كنسل كننده اى از هر دو تيم سرخابى شاهد هستيم.وى بيان كرد: ما كه در بازى هاى قبلى در داربى حضور داشتيم كرى خوانى مان با يكديگر در طول ۹۰ دقيقه بازى صورت مى گرفت، بازيكنان سرخابى قبل و بعد از بازى با هم رفيق بودند اما الان اينطور نيست و دوستى ها بين بازيكنان سرخابى كمرنگ شده است.وى درباره خاطره انگيزترين بازى داربى گفت: من در دقايق آخر بازى در سال ۵۳ به پرسپوليس گل زدم و ما توانستيم آن بازى را ببريم ، همچنين در بازى داربى سال ۵۶ هم حضور داشتيم و جوان ترين بازيكن استقلال بودم، با اينكه در آن بازى ۶ گل از پرسپوليس دريافت كرديم اما آن بازى بدترين خاطره ام نبود.وى تاكيد كرد: بدترين خاطره ام از بازى داربى مربوط به داربى سال ۵۵ بود كه در آخرين بازى ليگ برتر ۲ بر يك مقابل پرسپوليس باختيم با اينكه بعد از آن بازى قهرمان ليگ برتر شديم.
    وى درباره حواشى داربى سال ۷۸ گفت: حرف هاى فتح اله زاده براساس منطق نيست بعيد مى دانم كه فائقى دستور داده باشد كه داربى ۷۸ مساوى شود، وى سالمترين و پاكترين فرد فوتبالى است.وى درباره نبود كريمى در بازى داربى گفت: على كريمى بازيكن بزرگى است اما به نظر نمى رسد كه عدم حضورش در بازى داربى تاثير منفى بر روى پرسپوليس بگذارد، بازى كردن كريمى با پاى مصدوم نمى تواند به پرسپوليس در اين بازى حساس كمك كند.وى درباره احتمال حضور فرهاد مجيدى در بازى داربى گفت: به نظر نمى رسد كه قلعه نويى از فرهاد مجيدى از ابتداى بازى داربى استفاده كند، فرهاد مجيدى اشتباه بزرگى كرد كه به استقلال بازگشت، جذب مجيدى ترفندى از سوى مسئولان استقلال بود تا اين بازيكن را تضعيف روحيه كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

غيبت كريمى روى كار پرسپوليسى ها تأثير دارد

اشجارى: استقلال ۱۸بازيكن تأثيرگذار دارد

حسن اشجارى مدافع آبى پوشان گفت: استقلال ۱۸ بازيكن تأثيرگذار دارد.
    او در مورد داربى ۷۶ گفت: بازى بسيار حساسى را در پيش داريم. نتيجه اين بازى براى باشگاه، هواداران و بازيكنان اهميت بسيار زيادى دارد.وى در مورد اينكه اولين داربى خودش را تجربه مى كند، اظهارداشت: من قبلا داربى هاى زيادى را البته در خارج از تهران تجربه كرده ام. ۸ سالى كه در اصفهان بودم بارها در داربى اين شهر حاضر شدم. در شمال نيز بازى هاى بسيارى را انجام دادم اما نبايد فراموش كرد داربى پايتخت شرايطش با تمامى بازى ها متفاوت است و حساسيت خاص خودش را دارد.وى در مورد اينكه گفته مى شود با توجه به اينكه استقلال در صدر جدول حضور دارد از شانس بيشترى برخوردار است، عنوان كرد: اين مسابقه به هيچ وجه ربطى به جايگاه تيم ها در جدول ندارد. هر تيمى كه در جريان مسابقه بهتر باشد و بتواند انگيزه پيروزى را در خود حفظ كند مى تواند به نتيجه برسد. ما در اين بازى دنبال نتيجه گرفتن هستيم و مى خواهيم هر ۳ امتياز اين مسابقه را به خودمان اختصاص دهيم.مدافع چپ پاى آبى پوشان در مورد پيش بينى اش از اين بازى گفت: اميدوارم در اين ديدار به پيروزى برسيم. اين بازى قابل پيش بينى نيست و نمى توانم چيزى در اين ارتباط اعلام كنم.وى در مورد غيبت على كريمى در داربى خاطر نشان كرد: قابليت هاى فنى على كريمى براى همه مشخص است و هيچ كس نمى تواند منكر توانايى هاى فنى اين بازيكن شود. اين صحبت ها تعريف نيست و كاملا مشخص است. نبودن اين بازيكن مطمئنا براى پرسپوليس تأثيرگذار است.وى در مورد اين كه فكر مى كند مرد تأثير گذار استقلال در بازى جمعه چه كسى باشد گفت: استقلال روز جمعه ۱۸ بازيكن تأثير گذار دارد كه همه مى توانند در اين بازى نقش داشته باشند

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

حاجيلو: استقلال با امير مى برد

اصغر حاجيلو سرپرست سابق تيم استقلال گفت: با تمام احترامى كه براى يحيى قائلم، بايد بگويم نيمكت استقلال سنگين تر از پرسپوليس است و ما با امير مى بريم. او در مورد داربى هايى كه تاكنون تجربه كرده است، اظهار داشت: فكر مى كنم از شش يا هفت سال پيش از انقلاب تا سال ۶۸ در اين بازى به عنوان بازيكن حضور داشته ام و بعد از آن نيز با عنوان سرپرست در كنار استقلال بوده ام. در واقع در داربى هاى خيلى زيادى حضور داشته ام.وى افزود: امروز تعجب مى كنم كه چرا بى دليل شلوغش مى كنند. هواداران دو تيم، فوتبال را مى فهمند. آن روزها كه داربى هيجانش خيلى بيشتر از امروز بود، كسى به ديگرى توهين نمى كرد، چون همه مردانه و جوانمردانه كار مى كردند و مردم هم لذت مى بردند. ما جلوى ۱۲۰ هزار تماشاگر كه تازه ۲۰ هزار نفر هم خارج از ورزشگاه بودند و از راديو بازى را گوش مى دادند، بازى مى كرديم اما دعوايى هم در كار نبود.حاجيلو در پاسخ به اين سوال كه آن روزها هم داربى هاى جنجالى زيادى برگزار شد كه حتى به زد و خورد بازيكنان درون زمين منجر شد، تاكيد كرد: زمان ما هر چه بود، درون زمين بود نه مثل امروز كه شاهد اين همه توهين در رسانه ها هستيم. ما دعوا داشتيم اما وقتى داور سوت را مى زد، دوباره رفاقت ها سر جايش برمى گشت. يك روز استقلال وضعيت بهترى داشت اما پرسپوليس مى برد و يك روز هم برعكس اين بود، ولى امروز از مصاحبه هايى كه در رسانه ها خصوصا در تلويزيون پخش مى شود، خجالت زده مى شوم.وى در خصوص پيش بينى اين مسابقه گفت: ما با امير قلعه نويى اين بازى را مى بريم. مثلا اگر على دايى روى نيمكت پرسپوليس بود، اين حرف را نمى زدم. من معتقدم بردن در داربى، به نيمكت هاست. با همه احترامى كه براى يحيى گل محمدى قائلم بايد بگويم تجربه امير قلعه نويى براى اين بازى خيلى بيشتر است و نيمكت اين تيم چه به لحاظ بازيكن و چه بازيكنان از نظر فنى سنگين تر است. اميدوارم اين داربى هم مثل سال ۶۲ با حضور مردم و با جنگندگى و جوانمردى بازيكنان دو تيم تمام شود و مردم به تماشاى يك بازى زيبا بنشينند.سرپرست سابق تيم ملى اميد با اشاره به خداحافظى سيدمهدى رحمتى از تيم ملى فوتبال تصريح كرد: من ۲ سال سرپرست تيم ملى بودم. بايد بگويم همان طور كه مرحوم حجازى اسطوره فوتبال ما شد و عابدزاده حماسه ساز ملبورن و نام شان در تاريخ ثبت شد، سيدمهدى رحمتى هم هميشه در قلب ها و در تاريخ مى ماند. من حداقل ۲ سال شاهد بودم كه او چه زحماتى كشيد و چه ايثارهايى كرد. وقتى مسابقات باشگاهى تمام مى شد و همه همراه زن و بچه به مسافرت مى رفتند، رحمتى تازه به اردوى تيم ملى مى رفت. براى يك پدر چيزى دردناك تر از اين نمى تواند باشد كه بزرگ شدن بچه اش را نبيند، رحمتى بزرگ شدن على اش را نديد و به جاى به تيم ملى خدمت كرد. برخوردى كه امروز با او مى شود خيلى بى انصافى است. او علاوه بر تيم ملى، به سپاهان و استقلال نيز خدمت كرده است. گاهى او يك تنه باعث برد تيم هايش شده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

صادقى:تا چند ساعت از درد به خودم پيچيدم

امير حسين صادقى مدافع تيم استقلال از اظهارنظر درباره مصاحبه اخير شيث رضايى خوددارى كرد.او درباره مصدوميتش در تمرين روز سه شنبه استقلال اظهار داشت:در يكى از صحنه هاى تمرين سه شنبه دست چپم پيچ خورد و آنقدر از درد فرياد كشيدم كه قلعه نوعى سريع خودش را به من رساند و پرسيد چه اتفاقى افتاده است.پس از آن به كلينيك رفتم اما واقعيت اين است كه تا چند ساعت پس از اين اتفاق ،درد امانم را بريده بود.با اين وجود كمى بهتر هستم.وى درباره وضعيتش براى حضور در دربى عنوان كرد:من نمى توانم در اين باره نظر بدهم و كادر پزشكى باشگاه پس از ديدن شرايط تصميم مى گيرد.البته من با تمام وجودم تلاش مى كنم تا به بازى جمعه برسم و فكر نمى كنم در اين راه مانعى وجود داشته باشد.مدافع تيم استقلال افزود:در اين چند روز تصميم گرفتم كه مصاحبه نكنم.اين مساله هم فقط يك دليل داشت و آن اين بود كه روى بازى جمعه تمركز كنم.تجربه حضور در دربى در سالهاى گذشته به من نشان داده است كه براى اين مسابقه بايد تمركز بالايى داشته باشم.از اين بابت از عزيزان و دوستان رسانه اى عذرخواهى مى كنم.وى با اشاره به نقش شرايط روحى بازيكنان در دربى گفت:از پس از بازى ملوان،همه فكر و ذكرم را به بازى با پرسپوليس معطوف كردم.اين بازى واقعا برايم ارزش زيادى دارد.من از دربى هاى گذشته درس زندگى گرفتم.از همان بازى اولى كه ۲۲ سال سن داشتم ۱۰ سال گذشته است تا امروز نكات زيادى را پيش و پس از اين مسابقه فراگرفتم.صادقى در پاسخ به اين پرسش كه چه نظرى درباره مصاحبه اخير شيث رضايى كه گفته بود اگر بازيكنان پرسپوليس روى وى كار كنند،صادقى قابليت اخراج شدن در دربى را دارد گفت:من از اين مصاحبه اطلاع نداشتم و در تمرين روز سه شنبه از طريق يكى از گزارشگران تلويزيون متوجه اين مساله شدم.با اين وجود دليلى براى پاسخ دادن به اين مساله نمى بينم و فكر مى كنم همه چيز روز جمعه در زمين مشخص مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

قلعه‌نویی: فلسفه من و گل‌محمدی مثل هم است

مجیدی خیلی انگیزه دارد

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: فلسفه من و گل‌محمدی مثل هم است.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از بازی استقلال ـ پرسپولیس که روز جمعه ساعت 15 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، اظهار داشت: بازی فردا بازی‌ای است که حساسیت‌های خاص خودش را دارد. حتی دو ـ سه هفته قبل هم در مورد دربی سوال می‌کردند و درست است که در جدول 3 امتیاز دارد اما حساسیت آن بالاست. در وهله اول دوست دارم همه از بازی لذت ببرند. من اعتقاد دارم بازی‌های استقلال ـ پرسپولیس به جدول ربطی ندارد. هر تیمی آرامش داشته باشد می‌تواند برنده بازی باشد و ما خوشحالیم که بازیکنان بزرگی داریم که تجربه لازم را دارند. جایگاه پرسپولیس در جدول پایین است ولی ما صدر جدول هستیم. در عین حال، این بازی ربطی به جایگاه دو تیم در جدول ندارد.
    وی افزود: ما در صدر جدول حضور داریم و امیدواریم که هم جایگاه را حفظ کنیم و هم به برتری برسیم. آنها نقاط قوت و ضعفی دارند. چند بازی را آنالیز کردیم و فکر می کنم هر تیمی میانه زمین را کنترل کند به اهدافش می رسد. خوشبختانه با آمدن جباری خط هافبک ما خوب شده و این از نقاط قوت ماست و از همه مهمتر این است که تیم خوبی شدیم و طبیعتا نقاط ضعفی هم داریم.
    قلعه نویی در پاسخ به این سؤال که محروم و مصدوم دارید،گفت: دو روز است فکر می کنم چطور چند نفر را از فهرست حذف کنم و حتی برای فهرست ۱۸ نفره مشکل دارم.
    وی درپاسخ به این سؤال که مجیدی چند دقیقه بازی می کند، گفت: بارها گفتم او سرمایه استقلال است و وقتی ایشان آمد از او تست هایی گرفتیم که هنوز به شرایط صد در صد نرسیده است و باید ببینیم بازی چگونه می شود. هنگامی که به انزلی رفته بودیم 4 جلسه تمرین کرده بود و با جدیت تمرین می کند و دوست دارد که بازی کند.
    خبرنگاری پرسید با این شرایط که برای رحمتی اتفاق افتاده روحیه او برای دربی خراب نمی شود که قلعه نویی پاسخ داد: او تصمیمی گرفته که ما اطلاع نداشتیم و بهتر بود که او با من و کی‌روش صحبت می کرد اما نباید آن قدر جار و جنجال شود که مدام در جلسات مختلف نسبت به ما موضع گیری شود. مسائل ملی در جای خود و مسائل باشگاه ها در جای خود است. باید طوری رفتار کنیم که منافع باشگاه و تیم ملی در راستای هم باشد.
    سرمربی استقلال در خصوص اینکه این دربی نسبت به بازی های گذشته حساس تر شده است و احتمال اینکه دو تیم محتاط بازی کنند، عنوان کرد: جا دارد که یک تبریک به جامعه فوتبال بگویم چون گل محمدی دو سه سال است که به فوتبال ما در سطح اول معرفی شده و بچه محل ما هم هست. با شناختی که از حریف دارم شاهد بازی زیبایی می شویم. هر جا می روم می خواهم هجومی بازی کنیم اما باید بر اساس زمین های چمن ورزشگاه بازی کنیم. در بازی گذشته وقتی شرایط زمین را دیدیم متاسف شدیم و اگر در آن بازی خوب بازی نکردیم به خاطر قدرت تاکتیکی ملوان بود ولی من قبول ندارم که این بازی هجومی نیست و دو تیم محتاط هستند. زمین آزادی کیفیت لازم را دارد .
    وی در خصوص قضاوت قهرمانی در دربی گفت: او داور بزرگی است و تجارب زیادی کسب کرده و مثل من قلعه نویی ایرادات زیادی هم دارد. او دو سال است چاشنی مدیریت را به کارش اضافه کرده و من خودم به ایشان کمک می کنم که فردا قضاوت خوبی داشته باشد و امیدوارم همه کمک کنند تا شاهد قضاوتی خوب باشیم.
    سرمربی آبی پوشان در ارتباط با صحبت های گل محمدی که گفته ما می‌خواهیم گل نخوریم گفت: فلسفه همین است. همه جای دنیا دنبال این هستند که ساختار دفاعی شان به شکلی باشد که گل نخورند و برای ۵۰ متر رو به جلو برنامه ریزی کنند. در بازی با ملوان طوری بازی کردیم که اگر موسوی دقت می کرد می بردیم. من تفکر گل نخوردن محمدی را ستایش می کنم که دید خوبی دارد و گل نخوردن داستان های خاص خودش را دارد و آنها بستگی به تفکر مربی دارد. همین که تیم گل نخورد مربی با آرامش تیم را رهبری می کند و هافبک ها هم راحت تر بازی می کنند. گل محمدی حرف منطقی زده و ما هم همین تفکر را داریم. اول گل نخوریم و بعد گل بزنیم.
    سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا در دقایق ابتدایی بازی برای گل نخوردن به زمین می روید و یا کاملا هجومی به میدان می روید، اظهار داشت: فوتبال یکسری مسائل بیرون دارد و واقعیت آن است که در زمان بازی اتفاق می افتد. قشنگی فوتبال به این است که چیزی قابل پیش بینی نیست. سه سیستم داریم که برای هر کدام برنامه داریم ولی همه آنهایی که من را می شناسند می دانند که افکارم هجومی است ولی برای همان برنامه ها هم برنامه هایی داریم و در تمرینات کار کردیم و جلسات تئوری گذاشتیم. باید بر اساس دقایق بازی جلو رویم و افکار خود را پیاده کنیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که چه شده که تفکرات قلعه نویی به این شکل شده است و چرا مثل گذشته برگ برنده ای مثل میثم بائو رو نمی کند، گفت: من سوال شما را متوجه نشدم. اولا که ما به وحدت تاکتیکی رسیدیم و همه چهره های تیم ما شناخته شده هستند وقتی تیم من خوب بازی می کند و با تمامی بازیکنان نتیجه گرفته ایم چرا باید چهره ای را رو کنم؟ چه کسی را باید رو کنم؟!
    وی تاکید کرد: فوتبال روی قدرت تاکتیکی تیم ها می چرخد. تیم های بزرگ دنیا ۴۸ ساعت زودتر ترکیب تیم ها را روی سایت می گذارند ولی تیمی مثل بارسلونا قدرت تاکتیکی حریفان را می داند و به حریف دیکته می کند. اینکه چهره رو کنم که مجیدی یا جباری بازی کنند به درد فوتبال نمی خورد. بعضی وقتها دیده ام مربی به جای ۱۱ نفر ۱۲ نفر را برای گرم کردن به زمین می فرستد. این ها منسوخ شده و همه می دانند که مثلاً جباری چه خصوصیاتی دارد. یک تیم باید این قدر قدرت داشته باشد که مقابل حریفان به برتری برسد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فتح‌الله‌زاده: از هواداران می‌خواهم تیم خودشان را تشویق کنند

خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال گفت: از هواداران می‌خواهم به تیم حریف کاری نداشته باشند و تیم خودشان را تشویق کنند.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، علی فتح‌الله‌زاده در برنامه ورزش و مردم در ابتدا درباره بیماری‌اش گفت: پزشک از من خواسته 10 روز استراحت کنم اما وقتی برای استراحت ندارم.
    وی درباره حضورش در ورزشگاه، اظهار داشت: سعی می‌کنم حتی اگر شد در رختکن بنشینم به ورزشگاه بروم. امروز مهمترین بازی در سطح آسیا برگزار می‌شود و باید فرهنگ جدید ابداع کنیم. از هواداران می‌خواهم با بازیکنان و مربی تیم مقابل کاری نداشته باشند و تنها تیم خودشان را تشویق کنند. اگر تیم بزرگی داریم هواداران بزرگی هم داریم.
    مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که در باشگاه‌های بزرگ هنگامی که مسابقه‌ای انجام می‌شود مدیران در کنار هم می‌نشینند و چرا شما در کنار رویانیان بازی را تماشا نمی‌کنید، تصریح کرد: رویانیان کمتر به ورزشگاه می‌آید. در گذشته من در کنار غمخوار و کاشانی بازی را تماشا می‌کردم و مشکلی نداشتم.
    به گزارش فارس، قرار بود در برنامه امروز محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس نیز حضور یابد که از این کار امتناع کرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 106 از 113 نخستنخست ... 65696104105106107108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)