در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سعید جان بخام باFHL-BH-Editor کفش وارد کنم باید چیکار کنم منظورت من بودم که گفتی خونتو میریزم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
کاملا درست دریافت کردی....منظورم فقط تو بودی
با نرم افزار FHL-BH-Editor فقط کار regenator رو انجام بده....واسه کفش از مود های مودینگ استفاده کن که خودشون دارن و استوکهای جدید و قدیم توش هست...
نرم افزار selector هم که کار باهاش کاری نداره !! اسم بازیکن رو بهش میدی بعد از سمت راست کفش رو انتخاب میکنی بعد assign this boot رو میزنی بعد در آخر save change و ok
البته اگر ارور خاصی داد...عکس بزار ببینم...چون تو سوکر گیمینگ دیده بودم یه سری ها مشکل داشتن با این نرم افزار....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا اسکات همون بازیکن یابه که میره بازیکن جوون پیدا میکنه این رو به خاطر این اینجا اوردیم که بودجه عوض بشه
هر موقع ان شدی به من بگو چه وقتی میایی انلاین برات بگم چون save هم برات کار نکرد
sina.samak@yahoo.com
یا
sinaacm@rossoneri.ir
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ددتاتنماتاهمممممممممممممم مممممم
آی ملت گزارش عربی هر دو صفحه ای که دادین باز نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
سلام سایت خیلی قشنگ شده فقط باید به سوال ها پاسخ بدین![]()
تو رو خدا فقط بگین چطوری میتونم با گلرم پنالتی رو بگیرم خسته شدم اینقد الکی با پنالتی باختم :(
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)