خدا کنه ایران لبنان رو ببره کره هم مساوی کنه![]()
خدا کنه ایران لبنان رو ببره کره هم مساوی کنه![]()
WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
-----------------------------------------------------------------------------------------
WE ARE UNITED
ویرایش توسط sAmAn.s : 06-10-2013 در ساعت 22:29
دوستان عزیز بحث در مورد تیم ملی رو اینجا انجام بدین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لعنت به باعث و بانی این بغض
من هم حمایت خود رو از عبدل اعلام میکنم
خب گفتی از برنامه هاتون در تابستون بگید ... بذار اول من بگم ... الان حدود یه هفتست تعطیل شدم خیلی بیکاربودم تو خونه دیگه امروز به طوری جدی رفتم سرکار یعنی نابود شدما
خب از کسی که 18 سال خورده خوابیده چه انتظاری داریدسختشه خو ... امروز اولین روز کاری من بود ... الان دارم از سر درد میمرم ... انقدر خستمه که نگو نپرس
ولی خب عادت میکنیم دیگه ... از اینکه که دیگه استقلال پیدا کردم خعلی خوشالمالان میدونی چی دلم میخا ؟ برم از اینوی هستنا که ماساژت میدن برم این مراکز یه ماساي مشتی بهم بدن البته اگه جنس مخالف باشه که خیلی خوبه
همین دیگه ... تا اخر تابستون با رفیقام عشق حال میکنیم سرکار هم میریم ...
از اینجا جا داره از رفیقم مجید که رفت دوتا از امتحانات نهایی رو به جام داد نهاییت تشکر کنم چون تا پیتزا رو ازم نگیره ول کنم نیست
قربون همتون![]()
بچه ها حالا که این امتحانا تموم شدن بگین کدوم از همه واستون آسون تر بود و کدوم از همه سخت تر بود. ( با ذکر رشته)
رشته ی ریاضی :
از همه سخت تر هندسه و زبان فارسی و ادبیات فارسی
از همه راحت تر شیمی و حسابان
تو یه سوال امتحان فیزیک باید کسینوس 37 درجه رو حساب میکردیم.
راستی یه چیز دیگه
مودم من گاهی وقتا قاطی میکنه چراغ adsl خاموش میشه بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه و این روند ادامه داره. کسی راه حلی داره؟
LEGENDARY
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون از راهنماییت. راستش من از مخابرات adsl میگیرم. مودم رو یه بار بردم اونجا گفت مشکل از مودم نیست و احتمالاً از خطه.
ولی اگه خط هم خراب باشه تلفنمون باید مشکل داشته باشه که همچین مشکلی وجود نداره.
پس یه مشکل میمونه اونم سیم تلفنه که فردا عوضش میکنم تا ببینیم چی پیش میاد.
به هر حال از راهنمایی شما و رسول ممنونم.
یه چیز دیگه : تلفونمون خش داره و باید داد بزنیم تا صدای طرفین مکالمه شنیده بشه. کسی یه نویز گیر میشناسه یا راه حل خوب داره؟
LEGENDARY
تشریف ببر پروفایلت
آقا کسی شبکه ای سراغ نداره که بازی ها رو با گزارشگر ایتالیایی بذاره؟ امروز تو اپارات داشتم کلیپ میدیدم این 3 تا رو دیدم بد جور رفتم تو کف این که سال دبگه بازی ها رو با گزارشگر ایتالیایی ببینم
اینم گل امسال توتی به یووه گزارشگر چه جیغ هایی میکشه
لعنت به باعث و بانی این بغض
رشته ی ریاضی :
آسون:گسسته و تحلیلی
سخت:فیزیک بیشتر مثل ادبیات بود 50%سوال ها تعریفی بودن![]()
WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
-----------------------------------------------------------------------------------------
WE ARE UNITED
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)