چه جالب !
منم
تولدت مبارک
ایشالا زیاد عمر کنی و بعد از عمر زیاد بمیری
ما چاکریــــــــــــــــــــ ـم
اخیش پس از من بدتراشم هستاز امروز شروع کردم و طی یک انقلاب تو یک ساعت 35 ص خوندم
ان شا الله با کمک های انسان دوستانه ی مردم شریف ایران ( تقلب
) از این آزمون سربلند بیرون می آییم
حالا یعنی این که میخوام پز بدم گوشیم دوربینش 8 ته
برو مصطو
ممنون از دلداریت
حکایتت تو حلق مصطو
دیپلم ؟ ههههههه
فوق لیسانسش بیکاره تو میگی دیپلم
راس میگه خو چرا این همه درس میخونین این مملکت به کارگر هم نیاز دارههمتون که نباید دکتر مهندس بشین
پ معلومه مث مهرداد اولادی فقط تک روی میکنی![]()
یه روز خوب میاد ...
عبدو آرزومه یکی بهم پاس بده بعد میگی تک روی میکنم؟بعدم مصطف ویا رو اذیت نکنا من خون جلو چشامو میگیره طرفداران ویا رو اذیت میکنی؟![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
خشم بچه 12ساله
توروخدا حالا ایندفه رو به عبدل رحم کن..........عیالواره طفلک.
حکایت
گویند شیخ از شوخ طبعان عصر خویش بود. وی را گفتند یا شیخ تورا با این همه طنازی و[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چراوزیرنکردند؟
شیخ در جواب نعره کشید و از هوش برفت![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
خب همینه دیگه
وقتی میگی آرزوته یکی بت پاس بده یعنی که تو رو شناختن بهت پاس نمیدن چون بهشون پاس نمیدی !
هر موقع گفتم بچه 12 ساله بعدا خون جلو چشاتو بگیره
من وقتی هم سن تو بودم به بزرگ ترام احترام میزاشتم
دنیا رو ببینین ! یک پسر بچه 12 ساله رو تو دنیای مجازی رها کنی همین میشه دیگه ! احترام هم نمیزارن به ادم
مرض تو یکی با اون حکایتات
اره بابا میترسم از این خشم 12 ساله ها تازه الان شده 13 سالهاما برا من که هنوزم 12 سالس
![]()
یه روز خوب میاد ...
htc cha cha...خواهش میکنم ... خوش به حالت گوشیت چیه ؟؟؟ کیفیت که خیلی خوبه !!!
من گوشیم دوربینش 8 mp ولی اینطور عکس نمیگیره ...![]()
اره کیفیت دوربینش خیلی خوبه...
ماله شما که کیفیتش بالاتره...ماله من 5 مگاپیکسله...
خب چه کاریه دیگه وقتی کیفیت دوربین گوشیم خوب باشه دوربین واسه چیمهاین شیوا خانم دوربین ندارن ولی از این گوشی گرون قیمتااااااااا دارن که هلو عکیس میگیره![]()
دقیقا...بدتره همه اینکه بری مدرسه بد بگن همه مدرسه ها تعطیلا به جز ما حالا که اومدین در مدرسه رو با می کنیم آخه این اتفاق برا ما افتاده
اینم از شانس ماست...![]()
ایول
چه خبر خوبی امروز شنیدم
خبر رسید بهمون که ما چهارشنبه یعنی فردا تعطیلیم
آی حال داد ، آی حال داد
چهارشنبه ها چهار زنگه هستیم
ریاضی ، فیزیک ، ریاضی ، فیزیک
تازه قرار بود ازمون امتحان پیشرفت تحصیلی هم بگیرن
ینی وقتی خبر رسید انگار بمبی در مدرسه ترکید
مدیر شانس آورد چهارمی ها و سومی ها نبودن ، وگرنه سقف خودجوش میریخت پایین
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
امروز داشتم با دو نفر از دو از طرفدارای دو تیم دیگه حرف میزدم دوستام بودن بعد شروع کردن از تیم من بد گفتن که اینجوریه و اونجوریه تا دو کلمه حرف زدم که دفاع کنم از تیمم ، یکی میگه حرف نزن یکی دیگه ادامو در میاره. خلاصه میخواستم بگم رفاقت به درد نمیخوره. شما همه اعضای این سایت خیلی بهتر از اون دوتایید. اینجا با بقیه بچه ها حرف میزنم مخالف تیمم هم که باشن بازم دوستانه برخورد میکنند.
راستی کی اون موقع که گفتم واسه هندسه دعا کنید واسم دعا کرد؟ هر کی بود کاری دعا کرد هندسه امتحان نگرفت امروز امتحان شیمی عالی بود فردا هم آزمون پیشرفت تحصیلی داریم پس فیزیک امتحان نداریم.
در جواب آرمان هم بگم چهارشنبه ما اینجوریه : فیزیک - حسابان - فیزیک - کامپیوتر،فیزیک
برم که استقلال شروع شد تا بعد
LEGENDARY
![]()
میگن زنا دو موقع گریه میکنن موقعی که میخوان فریب بدن موقعی که میخوان فریب بدن!![]()
راستی اصفهان کرمان تهران تعطیل برید حال کنید ما اهوازی ها هوائی دارم آه
اخبار گفت آمریکا هواپیما جاسوسی درست کرده فرستاده ایران؟
راستی اصلا این 3 مطلب چه ربطی به هم دارن؟
راستی کی سریال مرلین رو میبینه؟ از پی ام سی فامیلی نو ها زیرنویس فارسی از HBO 2 HD!![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
عبدل خوب اومدی
لایک رو کوبیدم
این که جفتش یکی شدمیگن زنا دو موقع گریه میکنن موقعی که میخوان فریب بدن موقعی که میخوان فریب بدن!![]()
![]()
فکر کنم این میشه
زنا دو موقع گریه میکنن ، یکی موقع فریب دادن و یکی موقع فریب خوردن
من با این توجه گفتم که من اول دبیرستانمدر جواب آرمان هم بگم چهارشنبه ما اینجوریه : فیزیک - حسابان - فیزیک - کامپیوتر،فیزیک
و همون طور که بدونی و شاید ندونی هم
ما حسابان و کامپیوتر نداریم
اونوقت اصلا مقایسه درستی نیست
چه بسا اگر ما در سن و سال شما هم باشیم شرایط بدتری هم داشته باشیم
ما که شانس نداریم ، یهو دیدی هر 4 تا زنگ شد فیزیک . هههه
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)