[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام هوالنو ( دوستان )
1- یک نرم افزار تبدیل فرمت میخوام . فقط بی زحمت فرمت VOB رو بتونه به mp4 یا یکی دیگه تبدیل کنه .![]()
خب ؟
بگین خب
2- هر چی زودتر هم بهتر![]()
یه روز خوب میاد ...
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا کسی دیگه پست نمیده ؟
نکنه شما همه مثل من دارین راه یک ترمه رو یک شبه میرین ؟!
من فردا ساعت 11 امتحان دارم و الان تازه شروع کردم به خوندن کتاب و امید دارم بتونم امشب کل کتابو بخونم و راه یک ترمه رو یک شبه برم .![]()
یک فاز میده تا میخونم چشام میره تو هم ! میام اینترنت میگردم دوباره سرحال میشمو به امید خدا امشب یک تنه 300 ص میخونم
قیافه ی الان من
یه روز خوب میاد ...
محاله 300 ص رو يه شب بخوني!!!!من تا 5شنبه هفته ديگه امتحان ندارمچند روز پشت سر هم امتحان ها رو دادم نمره هامم نميدونم چي ميشه
فردا صبح ساعت 11 يه بازي با تيم سابقم داريم آخي نميدونم چند تا گل بهشون بزنمبچه هاي خوبي بودن،مربي الانشون تا سه سال پيش هم بازي خودم بود مصدوم شد ترك فوتبال كرد..
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام به همه..
من امروز امتحان دارم خوبم خوندمش ولي استادهخيلي عقده اي تشريف داره احتمال 90 درصد نمي رم امتحان بدم ، ميترسم به خاطر همين يه درسه مشروط شم و ترم يگه نتونم زياد واحد بر دارم..
يه نرم افزار بهت معرفي مكنم كه همه فرمتي به هر فرمتي تبديل ميكنهسلام هوالنو ( دوستان )
1- یک نرم افزار تبدیل فرمت میخوام . فقط بی زحمت فرمت VOB رو بتونه به mp4 یا یکی دیگه تبدیل کنه .![]()
خب ؟
بگین خب
2- هر چی زودتر هم بهتر![]()
امتحان نكردم ولي شايد فرمت خودتم از عضو Derby به مدیر بخش هواداران تغيير داد(قابل توجه افشين
)
FormatFactory
مطمئنم كه اين برنامه به دردت ميخوره![]()
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 05-31-2013 در ساعت 05:47
خب این امتحان هم گذشت .
نمره ی قبولیمو ایشالا میگیرم .
شرح حال دیشب من :
فصل اول
از ساعت 23 و 45 شروع کردم از ص اول به خوندن ، به امید این که برسم به ص 300 !!!
همینجور داشتم میخوندم و میخوندم یکهو یک صدای عجیبی اومد گفت : الله و اکبر و الله اکبر ... ( اذان صبح گفت) . تا به حال این قد به خودم فشار نیورده بودم و تا اون موقع بیدا نمونده بودم
. بعدش دوباره خوندم خوندم دیدم نمیشه تمومش کنم
، ساعت 4 و نیم صبح خوابیدم !
ساعت 6 بیدار شدم که بخونم تا کتابو باز کردم باز خوابیدم
و خلاصه ساعت 8 بیدار شدم و شروع کردم به خوندن ...
فصل دوم شرح حال :
هوا ابری شده بود !خنک نسیمی میوزید و چشمانمان را از خواب بیدار کرد و یاد بدبختیهایمان افتادیم
، شروع کردیم به خواندن ! ساعت 11 امتحان داشتم و و هنوز 200 ص مانده بود !
وضعیت بحرانی بود، هوا ابری بود ، دلم تنگ بود !!!!!!!
خواندیم و خواندیم و بالاخره فقط 50 ص مانده بود که کتاب تمام شود .
انگیزه ی من زیاد شده بود اما حیف وقت نبود و ساعت 10 و ربع شده بود !
استرس هم بر من غالب نشد !!!!
دیگه تو یک ربع 50 ص رو موشک وار خوندیم و رفتیم سر جلسه و خودم که امیدوارم نمرمو بگیرم
پایان شرح حال
----
راستی رسول و اون دوست دورتمندی مون ( که اسمشو نمیدونم ) و امیر حسین خان ، ممنونم از سه تاییتون . نصب کردمش جواب داد ...
مگه افشین میزاره من مدیر شم خب ؟![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 05-31-2013 در ساعت 13:04
ای خاک بر سرت فقط کوزه ارزون مونده بود که زدی شکوندیشولی افسوس ! که دل ، بال و پرش زود شکست
کوزه ی عشق و امید و آرزو هاش ، شکست ...![]()
♣ The King ♣
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)