رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
رفاقت ریده
♣ The King ♣
منم که این کارارو تو خدمت یادگرفتم .
با این قیمت سکه خواه ناخواه خواهند ترشید .
مگر اینکه یا یه پسر مایه دار پیدا کنن یا به نیابت اینکه خدا یدونس به 1 سکه بهار آزادی راضی بشن
واسه 2 تا زیرپوشه یدونه جوراب مردونه که ماشینو روشن نمیکنن
استیو عزیز به خاطر آسیب دیدگیه گردنش رفت وگرنه رینگو رو یه انگشتش میچرخوند . هنوز جای استانراش رو فک تیکر هست![]()
رفاقت ریده
همه که مثل مهدی نیستنمن خودم تا حدودی آشپزی بلدم تازه غذا هم اختراع میکنم ولی متاسفانه اکثرا دور ریخته میشه و این اختراعات من به ثبت نمیرسه
پس نتیجه میگریم فقط مهدی به زن نیاز داره پس بیاین براش آستین بالا بزنیم
1 سکه ؟ چه خبره بابامنم که این کارارو تو خدمت یادگرفتم .
با این قیمت سکه خواه ناخواه خواهند ترشید .
مگر اینکه یا یه پسر مایه دار پیدا کنن یا به نیابت اینکه خدا یدونس به 1 سکه بهار آزادی راضی بشن![]()
اگه راضی شد یه ربع سکه نشد که من نیازی به زن ندارم
![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 04-14-2013 در ساعت 23:43
خدا نكنه كمپ به اين بحثها كشيده بشه!
خداي من!!!!
الكس دو روز با من تو خوابگاه و اين جور جاها باشي همچين زرنگ ميشي ...
هر چند خودم از غذا درست كردن متنفرم اما غذاهايي كه زود آماده ميشن و خودم دوس دارم رو درست ميكينم البته تك خور هستم
دوس دختر و نهار و شام آوردن اونم با دست پخت خودشونبميري بهتره
مجتبي بن ميشه:دي
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 04-14-2013 در ساعت 20:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)