تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
یکم پیاز داغشو زیاد کنم
به نظر من یکی از دو تا امیرا بزنه چون سابقشون تو دربی زیادتره نسبت به بقیه کاندیدا
وای رسیدیم به ص 99اوج حساسیت
یعنی کی جلد بعدیو میزنه ؟ امیر یونایتد یا امیر 97 ؟![]()
یه روز خوب میاد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
اره وقتی داشتم اوج حساسیت رو تایپ میکردم یاد قهرمانی دقیقه 96 پرسپولیس افتادم که فردوسی پور گفت : اوج حساسیت! ورزشگاه آزادی
! این شاید آخرین بخخخت تیم پرسپولیس باشه
میزنه ضربه رو به مدافعین برخورد میکنه.... کریم
.... ........... سپهر حیدری .......... گگگگگگگگگگگگللللللللللللل لللللللللللللللل .
.... چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس دقیقه 96 قهرمان لیگ عوض میشه .......
![]()
یه روز خوب میاد ...
Just Real Madrid & Man Utdl
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 12-01-2012 در ساعت 23:58
ای عبدلله نا رفیق............
اینه رسم رفاقت؟؟؟؟.....به این رفاقت.
یه نظر سنجی بذارید هرکی بیشتر رای اورد جلد بعدی مال اون..............................
Don’t count the years, count the memories
می تونیم این مساله رو با ده بیس سی چهل هم حل کنیم!![]()
♣ The King ♣
آقا من میزنم
نوبتیم باشه نوبته منه دیگه
موافقین بزنم دیگه :)
راستی قبلش باید به مدیرا بگم؟؟
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)