Design & Developed BY Patira

صفحه 102 از 113 نخستنخست ... 25292100101102103104112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,011 تا 1,020 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جی‌لوید ساموئل

ساموئل: بازی مقابل پرسپولیس با ۱۰۰ هزار هوادار حس خاصی دارد

خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: بازی مقابل پرسپولیس حس خاصی است که تا به حال تجربه نکرده بودم.

به گزارش خبرگزاری فارس، جی‌لوید ساموئل در حاشیه تمرین امروز این تیم در خصوص تفاوت‌های فوتبال ایران و انگلستان اظهار داشت: فوتبال ایران تکنیکی‌تر است ولی در انگلستان و اروپا بازی‌ها فشرده‌تر و تمرینات سخت‌تر خواهد بود.
    وی همچنین در خصوص شانس تیم ملی ایران برای صعود به جام جهانی گفت: ایران از مربی خوبی برخوردار است و به اعتقاد من این تیم به جام جهانی صعود خواهد کرد.
    ساموئل در خصوص ویژگی‌های فوتبال ایران گفت: تماشاگران ایرانی خیلی خاص هستند که همانند آنها را در هیچ کجا ندیدم.
    هافبک تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که تفاوت بین بازی مقابل منچستریونایتد و بازی مقابل پرسپولیس را در چه می‌بیند گفت: هر کدام از این مسابقات شرایط خاص خودش را دارد اما بازی مقابل پرسپولیس آن هم با حضور 100 هزار نفر حس خاصی دارد که تا به حال تجربه نکرده‌ام.
    وی در پایان در خصوص اینکه نظرش در مورد جواد نکونام چیست گفت: او یک بازیکن حرفه‌ای است و از اینکه در کنار این بازیکن حضور دارم خوشحال هستم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جواد نکونام

نکونام: سطح تمرینات ایران با اسپانیا بسیار متفاوت است

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت‌: سطح تمرینات ایران با اسپانیا بسیار متفاوت است.

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام در حاشیه تمرین امروز تیم استقلال در حالی که با خبرنگار شبکه Prees Tv صحبت می‌کرد، در مورد شرایط فوتبال ایران گفت: از تیم‌های پایه نفت تهران فوتبالم را آغاز کردم و پس از آن به تیم راه آهن رفتم. در این تیم شرایط پیشرفت را پله به پله طی کردم تا به شرایط فعلی دست یافتم.
    وی در مورد اینکه تمرینات فوتبال ایران چه تفاوتی با اسپانیا دارد اظهار داشت: واقعا سطح تمرینات با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توانم نظر خاصی در مورد این موضوع بدهم.
    نکونام در مورد مهمترین گل‌هایی که به ثمر رسانده تصریح کرد: یک گل در دقیقه 124 به پورتو زدم که برایم بسیار مهم بود یکبار هم در دیداری حساس با لباس اسوسانا دروازه اسپانیول را گشودم. گل مهم دیگری که توانستم به ثمر برسانم در بازی مقابل کره جنوبی بودکه دروازه این تیم را باز کردم و به پیروزی رسیدیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه زنرال امیر قلعه نوعی

قلعه‌نویی: به آدم‌های چیپ بی‌توجهم

افعانستان هم به ما نزدیک شده است

خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: به آدم‌های چیپ توجهی نمی‌کنم، چون آنها کوچک هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین امروز استقلال در مورد هواداران تیمش گفت: هواداران در همه جای دنیا هوادار هستند اما تفاوت تماشاگران ما با سایر هواداران این است که وقتی استقلال در شیراز بازی می‌کند نیمی از ورزشگاه طرفدار استقلال هستند اما در سایر کشورها مثلاً آلمان وقتی بایرن‌مونیخ به لورکوزن می‌رود هواداران از مونیخ به این شهر می‌روند و اینگونه نیست که در همان شهر هم بایرن‌مونیخ هوادار داشته باشد.
    وی ادامه داد: هواداران در ایران عاشق هستند زیرا از کار و زندگیشان می‌زنند و تیم را حمایت می‌کنند به آنها نمی‌توان طرفدار گفت، آنها عاشق هستند. وقتی هم تیم بازنده می‌شود ناراحت می‌شوند و حتی این ناراحتی را به خانه هم منتقل می‌کنند. گاهی اوقات ممکن است از قلعه‌نویی هم انتقاد کنند.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه یک خاطره شیرین از تیم ملی بگوید، گفت: زمانی در مقدماتی جام جهانی در قطر با ژاپن بازی می‌کردیم که در همان بازی پسرم به دنیا آمد و این خاطره خوبی بود که در ذهنم ماند.
    وی در مورد خاطره بدش از تیم ملی گفت: آقایان بی‌معرفتی کردند، من در بدترین شرایط تیم را تحویل گرفتم، گفتم می‌خواهم با استقلال به آسیا بروم اما گفتند تیم ملی را تحویل بگیر و اگر از این گروه صعود کنید می‌توانید با تیم ملی به جام جهانی بروید. من برنامه سه ساله و چشم‌انداز سه ساله برای تیم ملی داشتم، می‌خواستم خون تازه‌ای به تیم ملی تزریق کنم و این کار را کم‌کم می‌خواستم انجام بدهم تا تیم ملی لطمه نخورد، همانطور که مثلاً در منچستر وقتی رونالدو می‌خواهد برود، نانی و والنسیا را به تیم تزریق می‌کنند تا منچستر ضربه نخورد. برخی آقایان در نهایت از من حلالیت طلبیدند.
    وی ادامه داد: آقایان بر سر من معامله کردند و گفتند قلعه‌نویی را کنار بگذارید تا اساسنامه فدراسیون را تصویب کنیم و این کار را هم انجام دادند.
    سرمربی استقلال با اشاره به نتایج تیم ملی در زمان خودش گفت: یک سال در تیم ملی بودم و آمار خوبی داشتیم در رده‌بندی در آسیا اول بودیم اما یک ماه قبل از سفر به مالزی قراردادمان تمام شد و به خاطر مردم و هواداران چیزی نگفتیم. منتی هم بر سر هواداران نمی‌گذارم، هر کاری برای آنها انجام دهیم، کم است.
    قلعه‌نویی تصریح کرد: زمانی فی‌البداهه می‌گویند بیا چهار بازی در تیم‌ملی سرمربی باش و بعد قرارداد ببند اما ما با تیم ملی بودیم و قراردادمان تمام شده بود، بعد از بازگشت هم مطبوعات به من حمله کردند و 300 مقاله علیه من نوشتند. ده دوازده برنامه مستند هم ساخته شد که یکی محاکمه تلویزیونی بود، در فراکسیون ورزش هم محاکمه شدیم آن هم به خاطر اینکه فقط به خاطر مردم کار کردیم.
    وی افزود: من به خاطر وطنم کار کردم اما برخی آدم‌های چیپ حرف‌هایی زدند. من به آنها توجه‌ای نمی‌کنم زیرا این آدم‌های چیپ فکرشان کوتاه است و خودشان هم آدم‌های کوچکی هستند.
    سرمربی استقلال تصریح کرد: اکنون 1+3 سهمیه گرفته‌ایم که در هر سه تیم اول من کار کرده‌ام و هرجا رفته‌ام آینده‌نگری کرده‌ام اما اگر مربی خارجی به جای من بود و این کارها را می‌کرد قلم به دستان مزدور 300 مقاله به نفعش می‌نوشتند ولی اکنون هیچ‌کس نمی‌گوید قلعه‌نویی پرامتیازترین مربی دهه آسیاست. اگر کسی دیگری جای من بود مجسمه‌اش را می‌ساختند، ولی وقتی تیم را عوض می‌کنی هوادار حساسیت به خرج می‌دهد. البته مردم و مسئولان اصفهان به من محبت کرده‌اند و این نشان می‌دهد که باشگاه سپاهان یک باشگاه فرهنگی است که از زمان خودش جلوتر است.
    قلعه‌نویی در مورد برنامه 90 گفت: 90 نیاز فوتبال ماست، فردوسی‌پور نوآوری و اطلاعات خوبی دارد، برخی آدم ها مشهور می‌شوند ولی فردوسی‌پور محبوب و سالم است اما در برنامه‌اش جنجال‌سازی می‌کند و قداست‌ها را از بین می‌برد. دوست دارد آدم ها را رو در روی یکدیگر قرار دهد و وزن آدم ها را در نظر نمی‌گیرد. بارها به خودش هم گفته‌ام دو مربی را به جان هم نیانداز، این مسائل مشکلی از فوتبال ما حل نمی‌کند، ما در کشورمان مشکلات اقتصادی و فرهنگی داریم، مشکلات هنری و درمانی هم داریم و در این هشت سال این مشکلات بیشتر شده است، رو در رو قرار دادن آدم ها کار درستی نیست، فوتبال ما به 90 نیاز دارد اما دوستی به شوخی می‌گفت، اگر کشتی هم برنامه‌ای مثل 90 داشت این مقام‌ها را به دست نمی‌آورد.
    سرمربی استقلال در مورد آینده فوتبال ایران گفت: نمی‌توان آینده‌ای برای آن ترسیم کرد، زیرا برنامه‌ریزی نداریم، یکسری آدم بر اساس یکسری سیاست‌ها نه بر اساس قابلیت‌ها می‌آیند و مدیر می‌شوند بدون آنکه در فوتبال عقبه و سابقه‌ای داشته باشند. فقط به خاطر اینکه با فلان مسئول دوست هستند مدیر می‌شوند. هاشمی‌‌طبا را از توسعه صادرات آورده‌اند، ورزش آنقدر ارزش داشت که توسعه را فدای ورزش کردند. او بعد از چند سال به مسائل ورزش اشراف پیدا کرد و سپس رفت. اگر مدیران ما ثبات نداشته باشند ضربه می‌خوریم، برای آنکه پیشرفت کنیم باید اهل فن داشته باشیم.
    وی افزود: 16-15 نفر به طور خودجوش تیم ملی را تشکیل می‌دهند و پس از آنکه می‌روند تیم ملی دچار خلأ می‌شوند. کفاشیان در 5سال دوبار عنوان برترین فدراسیون فوتبال ایران را به دست آورده است اما این مسئله نباید باعث شود ضعف‌های فدراسیون را نبینیم، باید واقعیت‌ها را ببینیم،‌واقعیت این است که ده سال از همه عقب‌تر هستیم و اکنون افغانستان هم در سخت‌افزار و نرم‌افزار به ما نزدیک می‌شود، باید فوتبال به دست اهل فنش باشد و از این حالت خارج شود. همین که به عنوان فدراسیون برتر انتخاب شدیم خوب است. AFC آدم ها را بی خود انتخاب نمی‌‌کند، ما دوبار بر اساس معیارها و شاخص‌ها بهترین فدراسیون شده‌ایم، تیم‌های پایه ما به جام جهانی رفته‌اند اما در فوتبال بزرگسالان ضعف‌هایی داریم و نگاهمان احساسی و عاطفی است به همین خاطر پیشرفت نمی‌کنیم.
    قلعه‌نویی تصریح کرد: شاید برخی از این حرفم ناراحت شوند اما آدم های سیاسی برخی آدم ها را خرج خودشان کرده‌اند، دایی سرمایه فوتبال ماست و آن را سوزاندند،‌اگر قطر چنین سرمایه‌ای داشت از آن بهترین استفاده را می‌کرد، اما علیه دایی شعار سر داده شد تا او مقصر شود.
    سرمربی استقلال در مورد بازی با داماش و مصدومات تیمش گفت: 5-4بازیکن مصدوم داریم که بعید می‌دانم به بازی برسند و مثل قبل باید با 13-14 بازیکن به رشت برویم. داماش تیم بسیار خوبی است که فوتبال را با لایه‌های دفاعی بازی می‌کند و چشم به ضد حمله دارد، بازی سختی داریم مخصوصاً اینکه باید روی چمن مصنوعی بازی کنیم، به همین خاطر امروز روی چمن مصنوعی تمرین می‌کنیم.
    وی در مورد تعطیلات نیم‌فصل گفت: تعطیل نمی‌کنیم و بعد از دو روز استراحت تمرینات را از سر می‌گیریم. می‌خواهیم در نیم‌فصل یارگیری کنیم و در برخی پست‌ها تقویت شویم، باید ببینیم تیم مدیریتی می‌تواند مسائل مد نظر کادر فنی را در نیم‌فصل انجام دهد تا نیم‌فصل دوم فوتبال بهتری بازی کنیم. ما اکنون در هر بازی دو گل می‌زنیم و آمارهایی که آنالیزورها می‌دهند خوب است البته با استقلال مد نظر قلعه‌نویی فاصله داریم.
    وی ادامه داد: همه تیم‌ها رقیب ما هستند در نیم‌فصل دوم برخی تیم‌ها برای سقوط نکردن می‌جنگند و برخی در کورس قهرمانی قرار دارند. استقلال، سپاهان، فولاد، تراکتورسازی در کورس هستند البته پرسپولیس را هم نباید دست‌کم گرفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

پورحیدری: آنهایی که به انتخاب فدراسیون می‌خندند از AFC استعلام بگیرند

خبرگزاری فارس:مدیر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: آنهایی که به انتخاب فدراسیون می‌خندند می توانند از AFC استعلام بگیرند تا کارهای انجام شده مشخص شود.

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعه مربیگری در اراک، روند تیم استقلال در لیگ و انتخاب فدراسیون به عنوان فدراسیون برتر آسیا، صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: شایعه شده است که می‌خواهید برای مربیگری به اراک بروید؟

اصلا چنین مسئله‌ای نیست و من 8-7 سال است که مربیگری را کنار گذاشته‌ام، البته این هفته برای دیدن یکی از اقوامم به شهر اراک رفتم و برای صنایع اراک زحمات زیادی کشیدم اما اصلا قصد مربیگری ندارم و این کار را انجام نخواهم داد.

فارس: شرایط استقلال چطور است؟

اعتقاد دارم بازی با فولاد یکی از روزهای بد استقلال بود و تیم جوان و دونده فرکی خوب بازی کرد.استقلال با وجود همه مشکلات و کمبودها و همه مصدومیت‌ها و محرومیت‌ها خوب نتیجه گرفته و همانطور که قلعه‌نویی عنوان می‌کند، دنبال این است که نیم فصل تیم تقویت شود چون در ادامه راه باید در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی به میدان برود.

فارس: جانواریو هم که به دلیل آسیب‌دیدگی از فهرست استقلال کنار رفت.

به نظرم او اشتباه کرد که در دوران استراحت و مرخصی در برزیل تمرین کرد. استقلال هم حالا باید به تیمش سروسامان دهد و با توجه به اینکه او بازیکنی تأثیرگذار بوده و محدودیت بازیکن خارجی هم وجود دارد، باید هرچه سریعتر برای او جایگزین انتخاب کند.

فارس: این روزها خیلی‌ها به انتخاب فدراسیون به عنوان فدراسیون برتر آسیا می‌خندند، نظر شما چیست؟

شخصا در مورد عملکرد تیم ملی و کی‌روش انتقاد دارم چون فدراسیون همه برنامه‌ها را برای تیم ملی آماده کرده است اما باید انصاف را رعایت کنیم و احساسی بودن را کنار بگذاریم. فدراسیون زحمت کشیده و می‌بینید که در قسمت‌های مختلف مثل اضافه شدن سهمیه‌ها، بانوان، فوتبال ساحلی و دیگر مسائل پیشرفت کرده‌ایم. به نظر من آنهایی که به انتخاب فدراسیون می‌خندند از AFC استعلام بگیرند چون آنها بهتر می‌دانند که چه فاکتورهایی برای انتخاب یک فدراسیون ملاک است. البته بهتر است که در کنفدراسیون فوتبال آسیا نماینده داشته باشیم ولی با مطرح کردن عدم لیاقت فدراسیون خودزنی نکنیم. شاید بهتر بود، فدراسیون هم ملاک انتخابش را از AFC استعلام بگیرد و در اختیار رسانه‌ها قرار دهد تا شک و شبهه ها از بین برود و کسی فکر نکند زحمتی کشیده نشده است.

فارس: عملکرد تیم ملی را چطور می‌بینید؟

برنامه‌های کی‌روش خوب نبوده و کمیته فنی هم در این مورد ضعیف عمل کرده است.متاسفانه سیستم کاری پرتغالی‌ها به فوتبال ما نخورد و قبول کنیم که تفکر آنها جواب نداد، البته من نمی‌گویم که آنها ضعیف هستند، ولی تفکراتشان با ما همگونی ندارد.

فارس: برخی کارشناسان معتقدند که شاید انتخاب مربی ایرانی در این برهه بتواند تیم ملی را به جام جهانی ببرد.

بعد از بازی با لبنان گفتم که اینگونه برنامه‌ها به ضرر فوتبال است. کی‌روش توانایی‌های زیادی دارد و در تیم‌های بزرگی کار کرده است ولی با این اردوهای بلند مدت جواب نگرفته است. فکر می‌کنم مشاوران کفاشیان اشتباه کردند و شاید همین اشتباهات ما را 4 سال دیگر عقب بیندازد، هرچند باید تمام مطالبات این مربی را ببریم، اما این کار را انجام دهیم و با مربیان داخلی می‌توانیم بهتر کنار بیاییم. کی‌روش نشان داده که با سرپرست، تدارکات، مدیر رسانه‌ای و حتی مربیان لیگ برتر هم نمی‌توانند تعامل داشته باشد و فدراسیون باید بهترین تصمیم را بگیرد و یک مربی ایرانی جایگزین او کند، هر چند مسئولان در این خصوص تصمیم می‌گیرند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سیاوش اکبرپور

اکبرپور: برای استقلال زشت است هزار تماشاگر داشته باشد

در رشت تماشاگر داریم!

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم استقلال گفت: واقعا از تماشاگران گله دارم چون برای استقلال زشت است که هزار نفر برای تماشای بازی‌هایش به ورزشگاه بیایند.

سیاوش اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از بازی با داماش صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:

فارس: شنیدید که جانواریو از فهرست استقلال کنار رفت؟
    خبر واقعا نگران‌کننده بود و جانواریو مهره تاثیرگذاری برای استقلال محسوب می‌شد. نمی‌دانم چرا او که همیشه یک بازیکن حرفه‌ای است، مرتکب چنین اشتباهی شد و خودش را مصدوم کرد، اما فوتبال همین است و باید با واقعیت کنار آمد.

فارس: باخت به فولاد را فراموش کردید؟

زیاد به این موضوع فکر نمی‌کنم، در آن بازی می‌توانستیم در لحظاتی گل بزنیم، اما برعکس گل خوردیم. بعضی‌ها می‌گویند ما در آستانه قهرمانی نیم فصل هستیم اما این مسئله فایده‌ای ندارد. امیدوارم در ادامه راه نتایج خوبی بگیریم و در رشت هم به دنبال مساوی هم نخواهیم بود و فقط به برد فکر می‌کنیم.

فارس: ظاهرا قرار است عنایتی به استقلال بیاید، نظر تو چیست؟

نمی‌توانم در این خصوص نظر بدهم، اما استقلال خانه عنایتی است و هر بازیکنی که به این تیم می‌آید، خوش آمده و امیدوارم موفق باشد.

فارس: حضور عنایتی برای مهاجمان دردسری ندارد؟

چطور؟

فارس: شاید باعث نیمکت‌نشینی مهاجمان فعلی شود.
    من که فعلا هافبک بازی می‌کنم و این مسئله را از مهاجمان بپرسید.

فارس: چرا اینقدر از بازی‌های استقلال کم استقبال می‌شود؟

این گله من هم هست و نمی‌دانم چرا اینقدر تماشاگران کمی به ورزشگاه می‌آیند. چند سال پیش با ذرت‌کاران بازی داشتیم که نزدیک به 15 هزار نفر به استادیوم آمدند اما حالا هزار نفر هم نمی‌آید. برای استقلال زشت است که هزار نفر به ورزشگاه بیاید. قبول داریم که هوا سرد است اما انصافا باید تماشاگران بیشتری بیاید. خدا را شکر که به رشت می‌رویم و حداقل در آنجا تماشاگران می‌آیند.

فارس: شاید اگر قهرمان نیم فصل شدید، تماشاگران با شما آشتی کنند.
    خدا کند که آشتی کنند. چون وضع خراب است!

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آرش برهانى

برهانی: حیدری گفت از تو شکایت می‌کنم

امیدوارم زمین رشت دردسرساز نشود

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: روز گذشته حیدری را در تمرین دیدم و او با شوخی گفت که می‌خواهم از تو شکایت کنم.

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از دیدار با داماش گیلان صحبت‌های زیر را انجام داد:

فارس: شرایط تیم چطور است؟

تمرینات‌مان را منظم پیگیری کردیم و می‌دانیم که داماش تیم خوبی است و آنها انگیزه خوبی دارند، اما زمین ورزشگاه رشت کارمان را سخت می‌کند و امیدوارم دچار مشکل نشوید. البته می‌خواهیم در نیم‌فصل اول با پیروزی مسابقات را به پایان برسانیم.

فارس: جانواریو هم که از فهرست استقلال جدا شد؟

خیلی ناراحت شدم، چون او بازیکن خوبی بود و حالا در این شرایط که کارمان سخت است، او را هم از دست داده‌ایم و برایش آرزوی سلامت می‌کنم.

فارس: سیاوش اکبرپور گفته که زشت است برای بازی‌های استقلال هزار نفر به ورزشگاه بیاید.

واقعا این مسئله برای من عجیب است، ما صدرنشین لیگ هستیم و زمان بازی‌ها هم زمان چندان بدی نیست. در بازی در پیکان که 3 اخطاره بودم،‌از تلویزیون دیدم که تماشاگران کمی به استادیوم آمدند و از هوادارانمان می‌خواهم که بیشتر از ما حمایت کنند.

فارس: فکر نمی‌کنی فاصله یک امتیازی با سپاهان امنیت خوبی برای قهرمانی نیم‌فصل نیست؟

قهرمانی نه، بگویید صدرنشینی نیم فصل. ما باید فاصله امتیازات را حفظ کنیم و به قول شما یک امتیاز حاشیه امنیت خوبی نیست. چند بازی را در ورزشگاه آزادی از دست دادیم و حالا باید آنها را جبران کنیم.
    فارس: خسرو حیدری هم به تمرینات برگشت و ظاهرا از او عذرخواهی کردی.
    من قبلا هم از حیدری عذرخواهی کرده بودم و حتی قبل از بازی در رختکن خیلی ناراحت بودم که بینی او دچار خونریزی شد. حیدری دیروز مرا دید و گفت که از تو شکایت می‌کنم و می‌خواهم از تو دیه بگیرم! البته اینها به صورت شوخی رد و بدل شد و امیدوارم که او همیشه سلامت باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه علی فتح الله زاده

يك مجارستانى و يك برزيلى گزينه هاى استقلال در نقل و انتقالات

فتح الله زاده: قرارداد جانواريو را فسخ مى كنيم

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال از فسخ قرارداد باشگاهش با فابيو جانواريو در آينده نزديك خبر داد.وى درباره وضعيت تيمش پس از شكست مقابل فولاد، اظهار كرد: جذابيت هاى فوتبال به همين برد و باخت ها است. اگر تصور كنيم كه يك تيم براى قهرمانى بايد همه تيم ها را ببرد، هم عملى نيست. راه قهرمانى هزار پيچ و خم دارد كه گاهى در آن راه تيم هاى كوچك گريبان تيم هاى بزرگ را مى گيرند. البته منظورم فولاد نيست چون اين تيم خيلى قوى است و از بازيكنان و كادر فنى خوبى برخوردار است. شايد غرور ما را گرفت كه نتوانستيم آن چه مى خواستيم در زمين پياده كنيم.وى ادامه داد: در فوتبال اتفاقات زيادى مى افتد، ولى مطمئن هستم كه بازيكنان و كادر فنى نتايج ضعيف را جبران مى كنند و هر سه امتياز بازى با داماش را مى گيرند تا از جمع مدعيان قهرمانى عقب نماينم. فوتبال چم و خم خاص خود را دارد. ما در نيم فصل تيم را تقويت مى كنيم چون تيم ما يك مقدار بالانس نيست. مى خواهيم در ليگ قهرمانان آسيا قدرتمندتر از سال قبل حضور داشته باشيم. پس از بازى با داماش جلسه اى با سرمربى خواهيم داشت تا براى آينده تيم برنامه ريزى كنيم.فتح الله زاده در ادامه درباره ميزان پيشرفت مذاكرات باشگاهش با بازيكنان جديد، گفت: تقريبا درباره بازيكنان ايرانى كه مى خواهيم به نتيجه رسيده ايم. قبل از رفتن به مالزى درباره عنايتى با مديرعامل مس صحبت كردم و اگر خدا بخواهد يك جلسه ديگر با ايشان خواهيم داشت. اگر موافقت كنند آمادگى كامل را براى جذب عنايتى داريم. دو بازيكن خارجى هم هستند كه اين هفته به تهران مى آيند و اگر مورد پسند كادر فنى باشند قراردادشان امضا مى شود. يكى از بازيكنان اهل مجارستان است و ديگرى برزيلى است. يك بازيكن مصرى هم بود كه منتفى شد.مديرعامل باشگاه استقلال در ادامه درباره آخرين وضعيت فابيو جانواريو گفت: مساله جانواريو به مشكل برخورده است. طبق گفته پزشكان تيم او فعلا ۳۰ درصد آمادگى لازم را دارد و از آنجايى كه مى خواهيم در سه جام حضور قدرتمند داشته باشيم، نمى توانيم ريسك كنيم. با كمال تاسف مجبور شديم كه بازيكن تاثيرگذارى مثل جانواريو را از فهرست خارج كنيم و فرد ديگرى را جايگزينش كنيم. جانواريو حداقل نمى تواند آنچه مى خواهيم به ما بدهد.وى درباره احتمال جايگزينى احمد جمشيديان و حنيف عمران زاده كه شايعاتى در اين خصوص مطرح شده بود، گفت: ما خواهان جذب جمشيديان هستيم و اين مطلب را به آقاى رحيمى گفته ايم . ما از مديرعامل سپاهان خواسته ايم كه اين مساله را با كرانچار در ميان بگذارد تا اگر مايل بود اين بازيكن را به خدمت بگيريم. ما حتى به باشگاه سپاهان گفته ايم كه آماده ايم براى جذب جمشيديان درباره جايگزينى او با يكى از بازيكنانمان مذاكره كنيم، اما هنوز جوابى از سوى اصفهانى ها به ما داده نشده و از هيچ فردى اسم به ميان نيامده است.
    وى درباره سفرش به مالزى و شركت در مجمع كنفدراسيون فوتبال آسيا هم اظهار كرد: ابتدا مى خواهم درباره انتخاب فدراسيون فوتبال به عنوان برترين فدراسيون سال آسيا صحبت كنم. به نظرم چون در اين اواخر تيم ملى باخته، انتخاب فدراسيون كمى عجيب جلوه كرده است. انتخاب فدراسيون به دليل مجموعه عملكرد آن در يك سال گذشته است. به هر حال فدراسيون در مسايل آموزش و سازندگى و بحث حرفه اى كردن باشگاه ها خوب عمل كرده است. اكنون ۱۶ يا ۱۷ باشگاه حرفه اى هستند. همچنين فدراسيون در ساخت و ساز استاديوم ها خوب كار كرده و در امتيازدهى afc براى ليگ قهرمانان حتى يك امتياز منفى نگرفتيم. اين در حالى است كه استراليا ۱۷۰ و ازبكستان ۶۰ يا ۷۰ امتياز منفى گرفته است.فتح الله زاده درباره سهميه هاى ايران در ليگ قهرمانان آسيا هم خاطر نشان كرد: در جلسه afc پيشنهادهايى طرح شد كه عليه ما و به ضرر ما بود، ولى ما به شدت برابر آنها ايستاديم و با رد آنها توانستيم ۱+۳ سهميه ايران را تثبيت كنيم. همچنين پيشنهاد شده بود كه فينال ليگ قهرمانان در كشورى بى طرف برگزار شود كه با آن هم مخالفت كرديم، چون معتقديم كه فيناليست ها براى رسيدن به آن مرحله تلاش كرده و زحمت كشيده اند و مردم كشورشان دوست دارند كه بازى تيم خود را در فينال ببينند. در نهايت تصميم گرفته شد كه فينال با قرعه كشى در كشور يكى از فيناليست ها برگزار شود.وى در پايان درباره ديدار پايانى تيمش در نيم فصل اول گفت: داماش تيم بسيار خوبى است كه پتانسيل بالا و مديرعامل كار كشته اى دارد. كار براى ما در بازى با داماش سخت است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

در باره كميته فوتسال با كسى صحبت نكرده ام

ماجدى : خسرو حيدرى مشكلى ندارد

ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: خسرو حيدرى كه در بازى با فولاد دچار مصدوميت شده بود مشكلى ندارد و به همراه تيم تمرين مى كند.
    وى درباره وضعيت تيم فوتبال استقلال گفت: خوشبختانه وضعيت خوب است و بازيكنان سرحال هستند. شنبه در چمن مصنوعى آكادمى المپيك تمرين كرديم چون قرار است بازى با داماش را شبيه سازى كنيم. ۱۸ بازيكن اصلى هم امروز مشخص مى شوند.او درباره چند تن ازمصدومان تيمش هم اظهار كرد: خسرو حيدرى كه در بازى با فولاد دچار مصدوميت شده بود، مشكلى ندارد و با تيم تمرين مى كند. هاشم بيك زاده و حنيف عمران زاده هم در كنار زمين آهسته مى دوند و مصدوميت آنها بهتر شده است. مجتبى جبارى ديروز در تمرين غايب بود، چون به جاى تمرين در چمن مصنوعى به كلنيك رفت. او بعد از بازى با داماش با ساير بازيكنان تمرين مى كند و اميدواريم او در جام حذفى بتواند بازى كند.ماجدى درباره آخرين وضعيت فابيو جانواريو هم گفت: سه يا چهار روز طول مى كشد كه جواب عكس mri او بيايد و پس از اعلام جواب درباره او تصميم گيرى مى كنيم.سرپرست تيم استقلال همچنين درباره زمان حضور بازيكنان جديد اين تيم هم گفت: فعلا عباس محمدرضايى با ما تمرين مى كند و ساير بازيكنانى كه مورد نظر باشگاه هستند هنوز نيامده اند. قرار است بازيكنان خارجى مورد نظر كادر فنى هفته آينده در تمرين هاى تيم شركت كنند تا درباره شان تصميم بگيرند.وى درباره برنامه هاى باشگاهش در تعطيلات كوتاه نيم فصل، اظهار كرد: تعطيلى آن چنانى كه نداريم. نهايتا يك يا دو روز به بازيكنان استراحت مى دهيم و بعد از آن براى بازى سخت برابر سايپا در جام حذفى آماده مى شويم. متاسفانه ليگ امسال طورى شده كه حتى براى نيم فصل هم به ما مرخصى نداده اند.از ماجدى به عنوان يكى ازگزينه هاى جانشينى عباس ترابيان در راس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال نام برده مى شود. وى در اين رابطه گفت: در اين مورد هيچ صحبتى با من نشده است و هر گونه خبرى را در اين زمينه ۱۰۰ در صد تكذيب مى كنم. من نه برنامه اى به فدراسيون داده ام و نه حتى از فدراسيون كسى با من در اين رابطه حرف زده است. فعلا تمام هم و غم من استقلال است و در چارچوب شرح وظايفم در اين تيم كار مى كنم. فعلا مى خواهم وظايفم را در استقلال به نحو احسن انجام دهم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

سیدصالحی را می‌خواهیم/عمادرضا مشکلش را حل کند استقلالی‌ می‌شود

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال ضمن تائید درخواست قلعه‌نویی مبنی بر جذب سیدصالحی گفت: بعد از بازی با داماش مذاکرات با بازیکنان مورد نظر آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال در خصوص لغو سفر این تیم به رشت و اینکه بازیکنان چه زمانی به گیلان خواهند رسید، ‌گفت: متاسفانه شب گذشته نزدیک به 4 ساعت در فرودگاه معطل بودیم و من از 5 صبح امروز در فرودگاه مهرآباد حاضر شدم و بازیکنان را به صورت جداگانه از طریق پرواز رامسر اعزام می‌کنیم.
    وی افزود: تمامی بازیکنان و کادر فنی با هماهنگی‌هایی که از طریق مسئولان پرواز انجام داده‌ایم راهی رامسر خواهند شد و از آنجا با اتوبوس به رشت سفر می‌کنیم.
    سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: باشگاه استقلال تمام تلاش خود را انجام داد که امروز در رشت باشیم اما این اتفاق نیفتاد و امیدواریم فردا بازی خوبی را از سوی هر دو تیم شاهد باشیم.
    ماجدی در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری گفت: پس از چند روز استراحت بعد از بازی با داماش مجتبی جباری در کنار دیگر بازیکنان به تمرین خواهد پرداخت.
    وی همچنین در خصوص وضعیت عمادرضا گفت: عماد رضا یک مشکل مالیاتی دارد و این مشکل بیشتر از وجهی است که می‌خواهد با ما قرارداد ببندد و اگر او بتواند خودش مشکلش را با مسئولان سپاهان حل کند، تمایل داریم در نیم فصل دوم این بازیکن در خدمت استقلال باشد.
    وی در پایان گفت: سید مهدی سیدصالحی و دو بازیکن خارجی مدنظر امیر قلعه‌نویی هستند اما از آنجا که دوست داریم همه مراحل به صورت قانونی انجام شود، همه چیز را به بعد از بازی با داماش موکول کردیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه زنرال امیر قلعه نوعی

قلعه‌نویی:تا حالا چنین فحش‌هایی نشنیده بودم

قهرمانی نیم‌فصل نداریم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت:تاکنون در زندگی‌ام چنین فحش‌هایی نشنیده بودم که در این بازی شنیدم.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیرقلعه‌نویی پس از شکست تیم استقلال مقابل داماش اظهار داشت: مبارک داماشی‌ها باشد که بازی را بردند و اعتقاد دارم که بازی بدی نبود اما آقایان جو را خراب کردند و این مسابقه از لحاظ رفتاری فوق‌العاده بد بود.
    وی افزود: اگر بگویید این فحش‌ها را نشنیده‌اید واقعا کم لطفی کرده‌اید. من بچه نازی‌آباد تاکنون چنین فحش‌هایی را در زندگی نشنیدم که در این مسابقه و در جایگاه سمت راست شنیدم. البته داخل زمین، مسابقه پاکی برگزار شد و خواست خدا بود که آنها بازی را ببرند و حتی دقایقی از بازی در اختیار ما بود ولی اخراج ساموئل باعث شد انرژی بیشتری مصرف کنیم و حملاتمان نتیجه ندهد.
    سرمربی استقلال تصریح کرد: در قسمت چپ جایگاه تماشاگران فوق‌العاده باکلاسی نشسته بودند اما در این سمت حرف هایی زده می شد که جای تأسف دارد.
    به گزارش فارس، خبرنگاری پرسید شاید آنها مال رشت نیستند که قلعه نویی گفت: نکند از ما بودند؟!‌
    یکی دیگر از خبرنگاران گفت: چرا فاصله هافبک ها و مدافعانتان کم بود که قلعه نویی گفت: وقتی 10 نفره شدیم این مسئله طبیعی است اما نیمه دوم در اختیار ما بود و روی یک حرکت اتفاقی گل خوردیم.
    وی در خصوص اینکه تجربه تمرین در زمین چمن مصنوعی را داشتید یا خیر گفت: یک جلسه تمرین کردیم و بیشتر از این نمی‌توان در چمن مصنوعی تمرین کرد.
    سرمربی تیم استقلال در خصوص دلایل تعویض‌های کمش گفت: وقتی 10 نفره شدیم می‌خواستیم از آوراژ قد استفاده کنیم و دونده و قدرتی باشیم. در نیمه دوم آنها موقعیتی نداشتند ولی استنباط من این است که اخراج ساموئل اشتباه بود و پنالتی صد در صد ما را نگرفتند. از محسن ترکی تعجب می‌کنم که به چه دلیلی به منوچهری و حیدری کارت داد اما بازیکن آنها 3 بار خودش را به زمین زد اما به دلیل شبیه سازی کارت زردی به او داده نشد. در مجموع به تیم داوری خسته نباشید می گویم.
    یکی از خبرنگاران گفت قهرمانی نیم فصل را از دست دادید و سرمربی استقلال پاسخ داد: چیزی به نام قهرمانی نیم فصل نداریم ولی از دیشب همه ایران بسیج شدند که این اتفاق بیفتد. جالب است ما در راه بودیم و داماش در حال استراحت اما همه به ما تاختند.
    یکی دیگر از خبرنگاران گفت اما شما بازی را از سردار جنگل به عضدی انداختید و قلعه نویی پاسخ داد: مگر ما شورای تأمین بودیم؟ به ما چه ربطی دارد؟
    به گزارش فارس، خبرنگاران گیلانی نسبت به صحبت‌های قلعه نویی که گفته بود جو بدی راه افتاد واکنش نشان دادند و سرمربی تیم استقلال اینگونه پاسخ آنها را داد: به مردم اطلاعات درست بدهید. حالا که بردید جو خوب شد؟ همه اینها به این دلیل بود که وقتی داماش باخت جو منفی ادامه داشته باشد.
    یکی دیگر از خبرنگاران گفت نتیجه بازی از قبل مشخص بود و شما امروز استرسی نداشتید که قلعه نویی پاسخ داد: برای شما متأسفم که چنین سؤالاتی را می پرسید، ما بعد از بازی با سپاهان از فولاد باختیم اما حرفی نزدیم چهار سؤال کارشناسی بپرسید و به جوانها اطلاعات درست بدهید.
    سرمربی تیم استقلال در خصوص دلایل تأخیر در بازی گفت: از ساعت 3 در فرودگاه مهرآباد معطل بودیم و سپس به منزل رفتیم و با هواپیما به رامسر رفتیم. برخی آقایان برای گرفتن 3 امتیاز هر کاری می‌کنند. میرشاد ماجدی وقتی دید پروازمان به رشت کنسل شده با راننده اتوبوس در رشت تماس گرفت و آن را کنسل کرد اما آقای عابدینی می‌گوید مخصوصا این کار را انجام دادیم. ما هم دوست داشتیم دیروز بازی کنیم اما این کارها درست نیست جا دارد از مدیریت هواپیمایی آسمان تشکر کنم که بلیت 40 نفر را درست کرد اما کسی این مسائل را نمی‌بیند. فوتبال در زمین است امروز داماش محکم بود و بازی را برد اما این جو راه افتاد که اگر آنها باختند همه چیز را به گردن این مسائل بیندازند.
    وی در خصوص اینکه آیا به نظر شما تعویق بازی درست بود گفت: دو هفته پیش به ما گفتند به جای بازی با پیکان با گهر بازی کنید. آیا ما حرفی زدیم؟ یا اگر به پیکان می باختیم باید این مسائل را درست می‌کردیم؟
    قلعه نویی در ادامه در پاسخ به یکی از خبرنگاران که می‌گفت با اتوبوس می‌توانستید مسیر را 4 ساعته بیایید گفت: از تهران تا رشت با اتوبوس 4 ساعت است؟ آقای صدیقی با سواری 4 ساعت و نیم آمدند؛ شما چه طور می‌گویید که با اتوبوس می‌شود 4 ساعته آمد؟
    وی در پایان در خصوص دو باخت متوالی استقلال گفت: ممنون که یک سؤال فنی پرسیدید؛ دو باخت برای ما سخت است اما با توجه به اینکه مشکلات را می‌دانستیم لیستمان را به فتح‌الله‌زاده ارائه کردیم و اگر بتوانیم دو بازیکن را جا به جا می‌کنیم و دو خارجی هم به تیم می آوریم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 102 از 113 نخستنخست ... 25292100101102103104112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)