Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

اگر ترسو بودم استقلال را در اوج بلاتکلیفی انتخاب نمی کردم
    مظلومی: قول منصوریان اصلا منطقی نیست

استقلال تهران در راستای آماده سازی خود برای حضور در لیگ برتر،اردوی تدارکاتی اش را در سرعین بر پا کرده و پرویز مظلومی هم امیدوار است که تیمش را با آمادگی کامل راهی مسابقات لیگ برتر کند.

البته او به خوبی می داند که در لیگ امسال و در تیم پرحاشیه ای مثل استقلال روزهای سختی را در پیش خواهد داشت.مظلومی در مورد آخرین وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر گفت و گویی اختصاصی با خبرگزاری فوتبال ایران انجام داد که حرف هایش را می خوانید.

آقای مظلومی! بازیکنان کلیدی تیمتان با وجود اعتراض شما می بایست به اردوی تیم ملی ملحق شوند.آیا این رویه درستی است؟
    ببینید واقعا نمی دانم اعتراض خودم را چگونه مطرح کنم.فقط خواهش می کنم آقای قطبی بگوید که این اردوی 10 روزه چه فوایدی برای تیم ملی دارد و آن را شرح دهد.این رویه درستی نیست.منطقی هم نیست.چند باشگاه هستند که همیشه از این اردوهای ناگهانی آسیب می بینند.باشگاه هایی که بازیکنان بیشتری در تیم ملی دارند.

البته رقبای شما مثل پرسپولیس و سپاهان هم بازیکنان خود را به تیم ملی می دهند و از این جهت شرایط برابری وجود دارد.قبول دارید؟
    نه،موافق این مساله نیستم.ببینید،تیم استقلال اسکلت خود را تغییر داده است.بازیکنان کلیدی ما رفتند.ما تغییراتی داشتیم و برای هماهنگی بازیکنان به زمان کافی نیاز داشتیم.اما این اردوی ناگهانی همه برنامه های ما را به هم زد.اما بر فرض مثال سپاهانی که شما آن را مثال می زنید بازیکنان خود را حفظ کرده است.آنها به طور خودکار با یکدیگر هماهنگ هستند و فقط می بایست از لحاظ بدنی به مرز آمادگی برسند اما در استقلال شرایط کاملا فرق می کند، ما از لحاظ بدنی با بازیکنان کار کردیم و به محض اینکه می خواهیم با تیم تمرینات تاکتیکی را شروع کنیم اردوی تیم ملی همه چیز را به هم می زند.

چرا همیشه این اعتراض ها وجود دارد و البته به جایی هم نمی رسد؟
    نمی دانم.واقعا متوجه نمی شوم.در خصوص این اردو ابدا با مربیان باشگاهی مشورتی صورت نگرفت.بعد آقایان می آیند از مشورت و فواید آن سخن می گویند.

یعنی هیچ کس با شما تماس نگرفت؟
    چرا.آقای منصوریان تماس گرفت و قول گرفت که بازیکنان استقلال را حتما به تیم ملی بدهیم.

فکر نمی کنید ارتباط میان تیم ملی و باشگاه ها به صورت یکطرفه دنبال می شود؟
    دقیقا همین طور است.البته ما همیشه به منافع تیم ملی فکر کرده ایم.اما رابطه و تعامل یکطرفه اصلا عاقبت خوشی ندارد.آقای منصوریان زنگ زده و از من قول می خواهد که بازیکنان استقلال را به تیم ملی بدهم.از طرفی به من قول می دهد و می گوید بازیکنان شما مصدوم نمی شوند و ما آنها را سالم تحویل می دهیم.خب معلوم است که این قول منطقی نیست.واقعا نمی دانم چه باید بگویم.همین قدر بگویم که جدا شدن 5 بازیکن از جمع استقلال برنامه های تاکتیکی ما را به هم ریخت.

شاید عده ای اعتراض شما را تاکتیکی برای توجیه در طول فصل قلمداد کنند.نظر خودتان چیست؟
    ببینید،همه من را می شناسند.از هیچ چیز نمی ترسم.من آبروی خودم را دستم گرفته ام و به استقلال آمده ام.می خواهم دل هواداران را شاد کنم.بهانه جو هم نیستم.کار خودم را انجام می دهم.حالا هم تاکید می کنم این حرف ها نه به خاطر بهانه جویی بلکه واقعا درددل باشگاه هایی است که بازیکنان بیشتری در تیم ملی دارند.

اما فدراسیون اعلام کرده بود که هر باشگاهی اعتراض دارد می تواند گلایه خود را مطرح کند.
    آنها می گویند از قبل باید اعتراض می کردید.ما از کجا باید متوجه این اردوی ناگهانی می شدیم.نه،این حرف ها را قبول ندارم.

آیا در این باره با افشین قطبی صحبت کرده اید؟
    افشین قطبی باید به باشگاه ها فکر کند.من اصلا او را ندیده ام که بخواهم با او در این باره صحبت کنم.اما همین جا اعلام می کنم که او نباید فقط به منافع خودش فکر کند بلکه باید مصلحت باشگاه ها را نیز در نظر بگیرد.به نظر من این اردو در شرایط کنونی هیچ فایده ای ندارد و بر عکس باعث لطمه زدن به برنامه مربیان باشگاهی می شود.او زمان نامناسبی را برای اردی اتریش انتخاب کرده است.از این گذشته در خصوص این اردو با هیچ یک از مربیان باشگاه ها مشورت نکرده و نظر آنها را جویا نشده است.

آقای مظلومی!با این حساب شما در استقلال مسیر بسیار دشواری خواهید داشت.قبول دارید؟
    من از مسیر سخت نمی ترسم.اگر ترسو بودم استقلال را در اوج بلاتکلیفی انتخاب نمی کردم.خود هواداران و رسانه ها شرایط استقلال را می دیدند.بلاتکلیفی اش را مدام هشدار می دادند.اما من در این شرایط قبول کردم که به استقلال بیایم.چون معتقدم برای استقلال اتفاقا باید در چنین شرایطی از خودمان و اعتبارمان هزینه کنیم و اگر نه که در شرایط ایده آل خیلی ها برای آمدن به این تیم موافقت خود را همه جوره اعلام می کنند.
    شما معتقدید اوضاع استقلال بحرانی بود؟
    بله، وقتی بازیکنی که می خواست از تیم ما جدا شود را در آخرین دقایق و در حالی که دم درب باشگاه رقیب بود برگرداندیم و با او قرارداد بستیم تازه متوجه شدم که چقدر شرایط سختی داریم.متوجه شدم که امسال خودم را باید برای سخت ترین سال مربیگری ام آماده کنم.اما ترسی نیست.واهمه ای هم وجود ندارد.من می خواهم در همین شرایط کار کنم و دین خودم را به استقلال ادا کنم.

گویا در این راه تصمیم دارید از درگیری های لفظی با برخی مربیان هم پرهیز کنید.درست است؟
    باور کنید یک هفته است با هیچ رسانه ای صحبت نکرده ام.به بازیکنانم گفته ام برای رسیدن به‌ آرامش در تیم های مثل استقلال باید سعی کنید که کتر درگیر حاشیه ها شوید و فقط به کار و تمرین و تلاش فکر کنید.بتابراین خودم هم کمتر حرف می زنم و سعی می کنم در عمل این موضوع را به اثبات برسانم که هدفم از آمدن به استقلال خدمت به هواداران این تیم است.همین.

اما شما برای این خدمت بزرگ چالش های بزرگی را نیز پیش رو دارید؟
    من و هواداران خیلی چیز ها را می دانیم.نیازی به موشکافی مسایل نیست.

یکی از مشکلات شما نابرابری هزینه ها است.قبول دارید؟
    ببینید تیم هایی مثل استیل آذین از جیب خودشان هزینه می کنند.دستشان هم درد نکند.لا اقل اینکه سرمایه خود را به فوتبال تزریق می کننند اما برخی باشگاه ها دولتی واقعا عرصه را به پرسپولیس و استقلال تنگ کرده اند و طوری هزینه می کنند که این نابرابری ها شدت می گیرد.البته همین جا لازم می دانم از جناب آقای سعیدلو بابت کمک های مالی سازمان ورزش به باشگاه استقلال تشکر کنم که 50 درصد هزینه ها را برطرف کرده اند اما برای باشگاهی که می خواهد به اسیا برود باید تدبیر های ویژه مالی اندیشیده شود.

صحبت خاصی ندارید؟
    برخی بازکنان فقط به خاطر عشق و علاقه شان نسبت به استقلال از پیشنهادهای میلیاردی گذشتند و حاضر شدند با مبالغ بسیاری کمتری نسبت به آن پیشنهاد ها برای استقلال و هوادارانش بازی کنند.من قدر این بازیکنان با معرفت را می دانم و امیدوارم امسال به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کنیم.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)