"رئیس:" دانیل ولبک بخشی مهمی از تیم است

سر آلکس فرگوسن دانیل ولبک را به عنوان سلاحی مفید برای تیم منچستر یونایتد در نظر گرفته و مطمئن است که بازیهایی به او خواهد رسید.
رقابت شدید برای جایگاه در ورزشگاه اولدترافورد به معنای این است که دانیل ولبک اغلب خود را بر روی نیمکت میباید و برای شروع در بازیها جایگاه محدودی به وین رونی و رابین وان پرسی سپرده میشود. با این حال، بازیکن 21 ساله نشان داده که به خوبی قادر است هم در سطح لیگ برتر و هم در سطح بین المللی از حرفه خود دفاع کند.
سر آلکس فرگوسن به محصول آکادمی مشهور باشگاه منچستر یونایتد ایمان کامل دارد و اشاره میکند که عضوی از تیم او در فصلی طولانی و در جنبه های مخنلف رقابت، فرصت کافی برای تحت تأثیر قرار دادن به دست خواهد آورد.
وی در این ارتباط اظهار داشت:" برای من خارج نگاه داشتن دانیل ولبک دشوار است. رابین وان پرسی آمده و ما وین رونی را نیز داریم. شما تمایل دارید بر تجربه این بازیکنان تکیه کنید. آنچه ما در حال سعی و انجام آن هستیم، انتخاب متناوب است پس دانیل ولبک احساس خواهد کرد که در حال انجام مشارکت است. در حل حاضر ما گرایش به بازی او در پست وینگر چپ داریم، که من فکر میکنم او قادر به بازی در آنجاست. او هنوز هم میتواند از آن موقعیت نوع خاصی از تهدید را تدارک ببیند و او بارها این کار را در طول سالها انجام داده است. اما من فکر میکنم او به طور ذاتی یک مهاجم مرکزیست و او فرصتهایی به دست خواهد آورد. او با فورم خود در تیم ملی انگلستان نشان داد که میتواند به عنوان یک دارایی واقعی برای ما در میانه زمین باشد. او یک خطر گلزنی خوب است".