در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
من درست توضيح ندادم شرمنده.ببين من اولين فصل ميلان رو انتخاب کردم که فصل اول سوم شدم و فصل بعد تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان و قهرنان ليگ در همون فصل شدم بعد در انتهاي فصل رفتم ديدم ارسنال دنبال سرمربي و پيشنهاد داده در my job بعد اوکي کردم رو ارسنال بعد يه پيام تشکر از سران توپچي ها به دستم رسيد که چنديدن کانديد رو در نظر دارن که اگه منو انتخاب کنن خبرم ميدن اما خبري نميشه فصل بعدم در ميلان هستم الان چند بار اين چيز تکرار ميشه يعني نتونستم به جز تيمي که در ابتدا انتخاب ميکنم در تيمي ديگه اي باشم.اميدوارم منظورمو رسونده باشم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها به مشکلی پیدا کردم که تو 12 هم داشتم :(
وقتی میخوام وارد سیو قبلی کریر مودم بشم از بازی میپره بیرون.
وسط کریر مود هم این مشکلو داره.
گرافیکم هم آپدیته..
چیکار کنم؟
درست متوجه نشدم !!! سیو قبلی !!!! سیو قبلی یعنی میخوای ادامه سیوت رو بازی کنی !!!!
وسط کریر 12 من هم این مشکل رو داشتم...که وقتی بازی تموم میشد یا حتی وسط منو کریر میپرید بیرون از بازی....
ولی در فیفا 13 تا اینجا تجربه من نشون داده که اگر مشکلی باشه ،یا هنگ میکنه بازی در منو کریر که فقط باید alt+f4 کنی....یا در لودینگ اول بازی که همون تمرین هست میپره بیرون از بازی !!!
که این مشکلات رو من داشتم و فقط و فقط برای اضافات بازی بود که بد نصب شده بود.....
که وقتی اضافات رو درست ریختم و درست کار کردم باهاشون این مشکل ها هم حل شد....
حالا دوستانی که میگن پچی نصب نکردن و این مشکل پیش میاد ، نظر من درایورها و ویندوز هست در آخر نسخه بازی......
*ببینید یه مشکلاتی داره بازی و هنگ میکنه.... مثلا تو همین کریر وقتی بازی تموم میشه داره وارد منو میشه نباید الکی کلید هارو بزنید...قفل میکنه !!! حالا نمیدونم به خاطر نسخه آفلاینه یا کلا یه باگ هست.... یا شاید هم به خاطر گیم پد باشه....
آره منظورم اینه که وقتی میخوام سیوم رو بازی کنم.
بعضی مواقع هم وسط کریر و تو منوش در میاد از بازی و هنگ نمیکنه...
چه میدونم شایدم راست میگی..از ویندوز باشه شاید.
کسي اسکوربورد اين فصل هاي ليگ هاي اروپايي و ليگ قهرمانان رو سراغ نداره؟
این فایل نوت پد فیسهای من هست که میتونی از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنی که چجوری اضافه کردم به لیست... و راحت در بازی نمایش داده میشود بدون هیچ مشکی
و شما میتونی اگر فایلهای rx3 بازیکنان و id هر بازیکن را که داری اول مثل من در فایل نوت پد اضافه کنی و فایلهای rx3 رو به مسیر های زیر بریزی و دیگر احتیاجی به عملیات Regenerator نیست.... ( برای پیدا کردن id بازیکنان یا از نرم افزار cm12.5 استفاده کن یا همین لیست من)
یعنی هر چی فیس اضافه کنی به این لیست اضافه میشه
بله هر فیسی میشه اضافه کرد !! فقط باید :
شما میتونی اگر فایلهای rx3 بازیکنان و id هر بازیکن را که داری اول مثل من در فایل نوت پد اضافه کنی و فایلهای rx3 رو به مسیر های زیر بریزی و دیگر احتیاجی به عملیات Regenerator نیست.... ( برای پیدا کردن id بازیکنان یا از نرم افزار cm12.5 استفاده کن یا همین لیست من)
eyes & head:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\heads
hair :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\hair
hailod :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\hairlod
face :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\faces
البته شما بخوای از لیست من استفاده کنی باید فایلهای rx3 رو هم داشته باشی ....
از فایل نوت پد من استفاده نکنید چون فایلهای rx3 رو ندارید( اگر از نوت پد من استفاده کنید فیس های لیست من دربازیتون هیدن میشن به خاطر نبودن فایلهای rx3 .....)
که من آرشیو فیسم کامل شد میزارم تو سایت برای دانلود.... فعلا حجم ندارم که آپلود کنم واستون..حدود 200 مگاباته...
هر فیسی میخواین از سایتهای مودینگ و سوکر دانلود کنید بیشترون id بازیکنان را هم گذاشتن به لیست نوت پد خودتون اضافه کنید و فایلهای rx3 رو در مسیر مورد نظر بریزید.....
اصلا احتیاجی به عملییات Regenerator هم نیست..فقط برای اولین بار کافیه....(البته برای بعضی موارد باید انجام بدید ولی واسته فیس اگر از این راهبرید احتیاجی به تکرار Regenerator نیست....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)