Design & Developed BY Patira

صفحه 82 از 105 نخستنخست ... 3272808182838492 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 811 تا 820 , از مجموع 1048
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

آبی دلان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی استقلال =-

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-04-2011 در ساعت 19:51

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اختصاصی آبیته – حدوداً چهل سال پیش کسی فکرش را هم نمی کرد که در آینده، کلکسیون افتخارات یک باشگاه مقابل رقیب دیرینه اش، محدود به نتیجه ی یک بازی در آن سال بشود. پرسپولیس در دوازدهمین شهرآورد سنتی پایتخت ، در انتظار دومین بردش بود و استقلال یا تاجِ آن روزها، در پی هشتمین بردش! بازی نسبتا ضعیف شاگردان رایکوف فقید، و بخت بلند قرمزپوشان نتیجه ای باور نکردنی را رقم زد…
    تاج، استقلال شد. دربی ها یکی پس از دیگری می آمدند و این تیم قرمز پوش بود که در آروزی پیشی گرفتن از استقلال در آمارهای بازی های رو در رو بود.
    صحبت از تیم قرمزپوشی است که در همان موفقیت های دهه ی شصتش ماند. البته موفقیت هایی که افتخارات آسیایی در آن جایی نداشت و باز هم تنها سنگری که هوادارنش در پشتِ آن جبهه می گرفتند، همان بازی سال ۵۲ بود.
    همان تیمی که بازیکنان سابق و پیشکسوتان فعلی اش، در کسوت مربی گری هم کارنامه ی قابل دفاعی نداشتند؛ حال آنکه استقلال با مربیان مکتبی و اصیلش، همچون حجازی و پورحیدری ، طعم شیرین قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا را چشیده و امیر قلعه نویی اش، پرافتخارترین مربی لیگ است. هرچند بارها هوادارانش، ترنسفر شدن و موفقیت های فردی بازیکنانِ تیم شان را، به مجموعه ی تیم شان نسبت می دهند!
    آری صحبت از پرسپولیس است. تیمی که کاپیتان سابقش نماد رفتارهای غیراخلاقی در فوتبال است. و البته همه ی این موارد را در کنار فحاشی ها و محرومیت های تماشاگرانش، کسر امتیازی که رای نهایی اش را فیفا صادر کرد و همچنین رتبه ی تنزل یافته ی این تیم در آخرین فهرست رده بندی برترین باشگاه های جهان و فاصله ی ۲۲۰ پله ای با رقیب آبی پوشش بگذارید!
    فارغ از همه ی این حقایق، روز گذشته جوانانِ با غیرتمان حماسه ای دیگر آفریدند. شش گل ِ آن بازی که شاید فقط خاطره ای از آن در ذهن قدیمی تر ها باشد ، اینبار برای قرمز پوشان، آن هم در دو بازی رفت و برگشت رقم خورد تا امیدهای آینده ی استقلال را در تاریخ این باشگاه و باشگاه حریف ماندگار کند.
    همچنانکه پس از ۴ باخت متوالی این تیم در دربی های ۷۲،۷۱،۷۰،۶۹ در رده بزرگسالان بدون حتی یک گل زده، در رده های پایه نیز تحقیر می شود و بعد از آخرین قهرمانی اش در فصل ۸۷-۸۶ به هیچ عنوان خود را مدعی قهرمانی نشان نداده و در سه فصل اخیر، طعم صدر جدول را نچشیده و هنوز هم باید نام این تیم را در میانه های جدول جستجو کرد! در حالی که اگر در باد برد چهار دهه ی پیش نخوابیده بودند و کمی غیرت و تعصب را چاشنیِ بازی هایشان می کردند، اکنون وضع کمی متفاوت بود. از طرفی با مشاهده ی موفقیت های اخیر تیم های پایه استقلال، می توان به ظهور بازیکنان مستعدی همچون تیموریان ها، جباری ها و حیدری ها امیدوار بود.
    مصادف شدن حماسه ی امیدهای استقلال و بازی روز گذشته ی تیم پرسپولیس در مقابل خودرو سازان نیز از اتفاقات نادر فوتبالی است. چهارمین برد این فصل پرسپولیس،در چهاردهمین بازی اش که با نتیجه ی ۶-۰ به پایان رسید، اگرچه دل هوادارانش را برای لحظاتی شاد کرد، اما نباید از آن غافل شد که کماکان رتبه ی این تیمِ کهکشانی، دو رقمی ست و با مشاهده ی روند سینوسی تیم قرمزپوش، کاملا بعید به نظر می رسد که بتواند در ادامه ی لیگ، فاصله ی امتیازی خود را با صدر جدول ، جبران کند!

3. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahador~2b نمایش پست ها

باز خدا رحمت کنه پدر مادر این فتح الله زاده رو که اینقدر به فکر استقلال و استقلالیهاست.
    نه مثل خیلیها که فقط نشستن یه گوشه و
    شعار میدن.

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

5. 3 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ژنرال
    بازیکن محبوب
    میداوودی
    اسم واقعی شما
    کیوان

IranSS_TehranRealMadrid

Farhad Majidi

تشکر ها
    309
    تشکر شده 122 در 43 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط h~t نمایش پست ها
    باز خدا رحمت کنه پدر مادر این فتح الله زاده رو که اینقدر به فکر استقلال و استقلالیهاست.
    نه مثل خیلیها که فقط نشستن یه گوشه و
    شعار میدن.

من هم از آقای فتح الله زاده تشکر میکنم،برای اینکه
    اینقدر به فکر ژنراله.

خدایی دم این فتح الله زاده گرم.

7. 2 کاربر از پست مفید KING0097 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal این بیانیه ی زیر رو به 90 ایمیل کنید

به حرمت تمام سال هایی که طرفدار تیم مقدس استقلال و رنگ آبی بودین

این بیانیه ی زیر رو به 90 ایمیل کنید

durbin90@gmail.com

بسم الله الرحم الرحیم

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت برادر عزیزمان جناب آقای عادل فردوسی پور

قبل از آغاز سخن متذکر میشویم که این بیانیه یا بهتر بگوییم درد و دل نامه به صورت خودجوش و توسط جمع کثیری از هواداران استقلالی در فضای مجازی تنظیم و توزیع شده است.
    جناب عادل فردوسی پور " اینکه بخواهیم اتفاقاتی که در چند سال گذشته و بخصوص چند هفته اخیر که نقطه عطف آن برنامه دوشنبه شب گذشته بود را بی غرض و به دور از اهداف خاص بدانیم قطعا سخت در اشتباه خواهیم بود.
    عادل جان انگار شما فراموش کردهاید که استقلال بیش از بیست میلیون هوادار در ایران دارد !!! و شما در سازمانی کار میکنی که هدفش خدمت به مردم است و نه آزردن روح و عواطف مردم به دلیل برخی غرض ورزی های شخصی.
    برادر عزیز مدت دو سال است که هواداران استقلال قلبشان و روحشان به دلیل برخی از نارسایی ها و تمسخر های جهت دار شما آزرده شده است . . . .
    از اتفاقات سال های گذشته میتوان به دامن زدن های بیمورد به حواشی گذشته استقلال درست قبل از بازی های حساس ، بیتفاوت جلوه دادن و تمسخر لقبی که هواداران استقلال به دلیل بردهای پیاپی به مربی وقت خود داده بودند و توهین ها و مسائل دیگری که نمیتوان در اینجا به آن پرداخت.
    اما نقطه اوج حرکات و بی احترامی های نود به هواداران آبی به برنامه قبلی نود در تاریخ دوشنبه 15 آبان برمیگردد جایی که در شروع ابتدا تیم های استقلال و پیکان را به تمسخر شش تایی ها میخوانید و سپس سید مهدی رحمتی را که جزئ رکورد دار های دروازه بانی ایران است خیلی راحت و با کلمه ای بسیار منسوخ و دور از اخلاق طلسم گیر میخوانید و در ادامه تمام سعی خود را میکنید که سمت و سوی مهمان برنامه خود را به طرف دربی ها برده و با اینکه مهمان شما در جواب سوالی که میپرسید که کدام گل لیگ خود را دوست دارید به او میگویید گلی که به استقلال زدید چطور بود و سپس پای بازی آخر را دوباره وسط میکشید و باز از او نظر میخواهید.
    و اما رفتار شما با بازیکنان لژیونر ما، جواد نکونام را که به تازگی از لیگ اسپانیا به ایران آمده را چنان تحت فشار و انتقاد قرار میدهید که انگار اصلا او نبوده که در مقابل بارسلونا بازوبند کاپیتانی بسته یا به رئال مادریر گل زده ، البته خدای جواد او را سر فراز کرده و نیازی به تمجید های شما ی فردوسی پور ندارد. البته اینجا صحبت های بسیاری جا ماند که دیگر مجال طرح نیست.
    و اما ما هواداران استقلال تصمیم گرفته ایم برنامه 90 را به کل تحریم کرده و در نظر سنجی های این برنامه خواه به نفع و خواه به ضرر مان شرکت نکرده و از تمامی بازیکنان و اعضای کادر فنی تقاضای عاجزانه داریم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی نه به 90 بروند و نه با دوربین نود مصاحبه کنند تا شاید ایشان بر صندلی تواضعشان تکیه دهند و از مردم که ولی نعمت این مرز و بومند عذر خواهی کنند..
    این متن بیانیه ی جمع کثیری از طرفداران آبی دل است که با اجماع نظر تهیه شده است.

با تشکر جمع کثیری از هواداران استقلال تهران

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

9. 5 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedss نمایش پست ها

حامد خان،من تا حالا نزدیک 6-7 بار برای این یارو پیام انتقادی دادم.ولی این پسره پررو تر از این حرفاست بخدا.
    اصلا خودشو باخته.فکر کرده کیه؟
    ولی چشم، بازم میفرستیم این پیام رو.

11. 7 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    ژنرال
    بازیکن محبوب
    میداوودی
    اسم واقعی شما
    کیوان

IranSS_TehranRealMadrid

Farhad Majidi

تشکر ها
    309
    تشکر شده 122 در 43 پست

آره خدایی تازگی ها خیلی میزنه تو پر استقلال.از اولش هم معلوم بود که این عادل پرسپولیسیه.
    من رفتم شرکت کنم ولی پیام رد نمیشد.چه کار کنم؟

13. 3 کاربر از پست مفید KING0097 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal durbin90@gmail.com

نقل قول نوشته اصلی توسط KING0097 نمایش پست ها
    آره خدایی تازگی ها خیلی میزنه تو پر استقلال.از اولش هم معلوم بود که این عادل پرسپولیسیه.
    من رفتم شرکت کنم ولی پیام رد نمیشد.چه کار کنم؟

متن بالا رو به این ادرس ایمیل بزن همین

durbin90@gmail.com

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

15. 4 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

سلام به دوستان گل استقلالی .
    یه خبری رو خوندم گفتم به شما هم بگم .
    مدیر عامل تیم فجر گفته محمد مهدی نظری را با یه بازیکن از استقلال تعویض میکنیم .
    ظاهرا امیر قلعه نوعی و سران باشگاه استقلال خواهان به خدمت گیری مهاجم جوان و دونده و خوش تکنیک فجر به نام محمد مهدی نظری هستند . و مدیر عامل تیم فجر گفته نظری با یه بازیکن از استقلال معاوضه میکنیم .
    اگه نظری رو نمیشناسید باید بگم که همون بازیکنی که توی بازی با سپاهان توپ رو به خاطر مصدومیت بازیکن سپاهان در شرایط تک به تک با دروازه بان به بیرون زد . البته میدونم که میشناسید فقط گفتم یه تعریفی ازش کرده باشم .
    این هم متن خبرش .
    نظري رابايک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم

مديرعامل باشگاه فجرسپاسي گفت: محمد مهدي نظري را با يک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس در مورد وضعيت باشگاه فجرسپاسي گفت: اردويي 5 روزه در تهران برگزار کرديم. با تيم گهر بازي دوستانه داشته‌ايم که به تساوي يک بر يک رسيديم و فردا هم با استقلال بازي داريم.

وي در مورد وضعيت محمد مهدي نظري گفت: در تلاش هستيم تا رضايت محمود ياوري را براي بازگشت اين بازيکن به تمرينات را بگيريم. اين بازيکنان جوان هستند. ياوري به نظري احترام زيادي مي‌گذاشت و حتي در بازي با نفت بازو بند کاپيتاني را به او داد. با ياوري صحبت مي‌کنم که او به تيم برگردد.

مديرعامل باشگاه فجرسپاسي شيراز در مورد اينکه استقلال ظاهرا خواستار جذب اين بازيکن است، گفت: به نظر من اگر نظري تا آخر فصل در فجر بماند بهتر است و فصل آينده به هر تيمي خواست برود. با اين حال اگر استقلال خواهان نظري است او را با يک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم.

وي در مورد اينکه نظري را با مهدي رحمتي مي‌خواهد معاوضه کند يا نه، گفت: نه مهدي رحمتي و نه پژمان منتظري را نمي‌خواهيم. هر بازيکني مدنظر ياوري باشد او را مي‌خواهيم البته به شرطي که استقلالي‌ها آن بازيکن را به ما بدهند.

17. 7 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz-sport نمایش پست ها
    سلام به دوستان گل استقلالی .
    یه خبری رو خوندم گفتم به شما هم بگم .

نظري رابايک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم
    اینو که خودمون هم میدونستیم،جناب shiraz-sport.البته هممون میدونیم که شما پرسپولیسی هستی.
    ولی بازم ممنون.

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

19. 6 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H~T نمایش پست ها
    اینو که خودمون هم میدونستیم،جناب shiraz-sport.البته هممون میدونیم که شما پرسپولیسی هستی.
    ولی بازم ممنون.
    اهان من فکر کردم که نمیدونید . !!!

به هر حال یاد اوری کردم !!!

مگه پرسپولیس ها نباید تو تاپیک استقلالی ها پست ارسال کنند؟

21. 5 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

صفحه 82 از 105 نخستنخست ... 3272808182838492 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع