در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام شما باید برنامه Microsoft Visual C++ 2005 و Microsoft Visual C++ 2008 SP1
و Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable نصب کنید بازی میاد نوع سرویس پک ویندوزتون رو با اسم این برنامه تو گوگل سرچ کنید میاد
در مورد افزایش پول توی تمام بازی ها هست نه تنها فیفا بلکه پیس و اساسینس کرید و حتی جی تی ای![]()
rossoneri
کسی میتونه به من کمک کنه؟
من یه مشکلی با بازی Fifa 13 دارم
یه وقتهایی که میخوام تیم انتخاب کنم ، بعضی وقتها هم که تیم انتخاب کردم و میخوام وارد بازی بشم ، یه مرتبه بدون هیچگونه Error از بازی میاد بیرون.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مال من هم تو مسترلیگ این جوری میشه
اونم اینه که وقتی تو کرییر مود میرم بازی رو میبرم میرم برای بازی بعدی یهو از بازی میاد بیرون بعد که دوباره میرم تو بازی این اتفاق نمیوفته
این مشکل همش بعد از بازی اول رخ میده نمیدونم چیکار کنم درست بشه ؟!
فقط تو کریر مود این اتفاق واسم میفته![]()
rossoneri
من خودم نسخه دمو رو هم دان کرده بودم که خیلی باحال بود و لی وقتی نسخه کرک رو هم دان کردم واقعا جا خوردم چون با نسخه دمو در اسکوبورد - تفاوت داشت و یکی هم اینکه وقتی بازیکن مصدوم میشد در نسخه دمو بازی متوقف می شد در حالی که همچین چیزی تو نسخه کامل ندیدم یا روحیه بازیکنا که در نسخه دمو بود ولی در نسخه کرک شده نیست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه پچ چمن پیدا کردم
بد نیست
این فایل رو از[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنید و در مسیر زیر کپی کنید و عملیات regenerator انجام بدبد با نرم افزارهای مورد نظر....
pitch - C:\Program Files\Origin Games\FIFA 13\Game\data\sceneassets
یعنی شما می گیوید اسکوبورد بازی شما این شکلیه
مال من که این جوری نیست اسکوبرد Epson است . راستی در مورد نسخه پرسیدی از کجا باید بدوم و کدوم نسخه بهتره![]()
واسه من هم یه آرمه الان یادم نیست...یکی از همین شبکه ها...فکر کنم همون Epson
albord هم که خودم اضافه کردم با مود مودینگ وی.....
نسخه ها فرقی نمیکنه
حجمش فقط بستگی به تعداد زبانش داره
مثلا 5.99 که من دارم فقط انگیلیسی هست.....
سلام یک سوال خییلی مهم من در بازی فیفا یک مشکل دارم
چیکار کنم اسکوربورد بازی اسکوربورد ای پی اس ان نباشه در
بازی من بیشتر لیگ ها اسکوربوردشون ای پی اس ان است
میخاهم اسکوربورد لیگ ها اسکوربورد عادی خودشون باشه چیکار کنم
ممنون
2.چجوری باید اسکوربورد های فیفا 12 را وارد 13 کرد
راستی چطوری اسکوبورد اضافه کنم و یک سوال دیگه اینکه اگه ورژن 1.5 رو دانلود کنم مشکل روحیه بازیکنا و توقف بازی در هنگام مصدومیت حل می شود یانه.
من هم مد های سایت مودینگ رو برداشتم ولی هیچ تغییری نمیکنه آخرین نسخه که 9.3 بود تنها لباس داورهای لیگ انگلیس اضافه شده بود نه توپ اضافه شده بود
راستی یک سوال دیگه میشود تبلیغات دور زمین رو در بعضی از باشگاهها که ثابت هستند اکترونیکی کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)