Design & Developed BY Patira

صفحه 60 از 129 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1281
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

به نام خداوند بخشنده مهربان

به نام خداوند بخشنده مهربان

قوانین بخش رئال مادرید

دوستان به نکات زیر توجه و دقت کنید

1- تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :توجه کنید عزیزان که در این تاپیک فقط به حرف های خودمونی که شامل ( پیروزی مساوی یا شکست- شوخی های مادریدی- شرط بندی سره امضاء و آواتار- دفاع از تیم- گذاشتن عکس و...) خواهد بود انجام خواهید شد. و بحث هایی در مورده تیم-مربی-بازیکنان-اخبار-بازی های رئال و... در این تاپیک انجام نخواهد شد و اسپم به حساب میاد.

توجه کنید که در صورت مشاهده 2بار چنین بحث هایی در تاپیک حرف های خودمونی (یعنی تا 2بار) پست فنی به تاپیک گفتگو حرفه ای منتقل خواهد شد و بار سوم پست حذف می شود.

2-تاپیک
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این تاپیک با کمک شما می پردازیم به آنالیز تیم-مربی-و بازیکنان و نمره دهی به بازیکنان مربی و تیم و همین بحث و تبادل و نظر

در این تاپیک هر چند مدت یک بار یه نظرسنجی در مورده رئال مادرید قرار می گیرد که نظرسنجی ها شامل ( خرید و فروش بازیکن- رفتن یا آمدن مربی جدید و...) می باشد. مثال:

آیا خرید فلان بازیکن خوبه؟چرا؟به نظرتون می تونه کمک تیم کنه؟

و اخبار: دوستان گذاشتن هر اخباری مجاز نیست و اسپم به حساب میاد.

اخبار های مهم مثلا (اخبارهای تغییر تحولات باشگاه خرید یا فروش فلان بازیکن و...)
    و اخبارهایی که بحث فنی راه بندازه

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک گفتگوی حرفه ای ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه چون جنبه فنی بودنش میاد پایین

و نکات مهم در دو تاپیک

1-در هردو تاپیک با زبان گفتاری و با لحن خوب پست خواهیم داد

2-هر گونه دعوا و کل کل بین مادریدی ها ممنوع هست و برخورد خواهد شد.
    3- هر کاربر تازه واردی که آمد هرکدوم از ما آنلاین بودیم از قوانین با خبرش می کنیم که باعث بی نظمی نشه.قوانین هم در بخش رئال به صورت اطلاعیه زده شده
    تصویر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید فصلی پر از موفقیت برای رئال مادید کبیر

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:13

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    گاس هيدينگ,خوزه مورينيو,دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    زين الدين زيدان,ايكر كاسياس, رائول,كريستيانو رونالد
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

ما بد بازي كرديم درسته از موقعيتا استفاده نكرديم درسته ولي داوري.......بود خاك بر سر هر چي داور تركه (ترك اونور آب) دوتا پنالتي سوخت گل كايخون هم درست بود آفسايدگرفت فلان فلان شده در كل اين باخت تقصير خودمون بود چون رئالي بازي نكرديم و البته هميشه گفتم تيمهاي آلماني خداي شانسن ( بعد اون تيمه كه اسمشو نميگيرم)

و باز هم آلمانا با داوري امتياز گرفتن اشكال نداره بذار مارسلو و خديرا برگردن اون وقت بيبينم چند چنديم

Real Madrid

3. 4 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

كلا اشتباهات فردي بچه ها تو اين چند بازي اخير زياد بود و نبايد جلوي تيمي مثل دورتموند اشتباه كرد. من واقعا دوس دارم رئال فصل قبل رو بيبينم اون طراوت و هماهنگي رو ديگه ندارن كريس هم كه تنهاست چون اوزيل و دي ماريا خوب تغذيه نميكننش خوزه بايد يه كاري كنه تا روحيه بچه ها برگرده البته خوزه تو بازي امشب بايد از اول اسين رو بازي ميداد اشتباهشو فهميد منتها دير شده بود و 2 به 1 عقب بوديم. كاشكي يه ذره ما هم مثل بعضيا شانس ميداشتيم
    تو شرايطي دو تا بازيكن ارزشمند رو از دس داديم كه خيلي بهشون نياز داريم اما من به اين تيم ايمان دارم و يه چيز ديگه نميدونم چرا احساسم ميگه ما دوباره با دورتموند بازي ميكنيم

زنده باد مادريد زنده باد خوزه زنده باد كريس و ايكر

Real Madrid

5. 4 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hala_madrid نمایش پست ها
    ما بد بازي كرديم درسته از موقعيتا استفاده نكرديم درسته ولي داوري.......بود خاك بر سر هر چي داور تركه (ترك اونور آب) دوتا پنالتي سوخت گل كايخون هم درست بود آفسايدگرفت فلان فلان شده در كل اين باخت تقصير خودمون بود چون رئالي بازي نكرديم و البته هميشه گفتم تيمهاي آلماني خداي شانسن ( بعد اون تيمه كه اسمشو نميگيرم)

و باز هم آلمانا با داوري امتياز گرفتن اشكال نداره بذار مارسلو و خديرا برگردن اون وقت بيبينم چند چنديم

کلا کامنت بامزه ای بود .

دو تا پنالیتی رو از کجا اوردی ؟

اون توپم که آفساید گرفت با اینکه تو یه خط وایساده بودن ولی اشملزر رو به دروازه ی رئال بودو کایخون رو به دروازه ی دورتموند , کایخون حدودا یه نیم بدن جلوتر بود ( گر چه این امکانم بودش که واقعا شاید آفساید نبود )

دقیقا میشه بگی کجا دورتموند تو این بازی شانس اورد ؟ ببینم تو به دفاع خوبه یه تیمو گلریه خوبه یه دروازبان میگی شانس ؟

این که دفاع تو یه همچین مقعیتی میره رو خط دروازه وایمیسه یا تکل های خوبی در آخرین لحظات میزننه نشون از سطح هوشیاری و کاربلدیه یه بازیکنه .

اتفاقا تیمتون خوب بازی کرد ولی این حریفتون بود که دستو پا بسته و ضعیف نبود .

سعی کن به دور از تعصب حرف بزنی مثه همین کامنت بعدت که حرفات کاملا منطقیه .
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط INDECENT : 11-07-2012 در ساعت 03:18

7. 2 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

اصلا بازی دیشب رو نمیتونم هضم کنم . واقعا دورتمند عالی بازی کرد . واقعا روی نظم و تاکتیک داشتند بازی میکردند .
    اما رئال . از موقعی که مارسلو و خدیرا رو نداریم تیم به شدت ضربه خورده . مخصوصا گل اول که از سمت چپ خوردیم . به جای اربلوا باید اسین بازی میداد . واقعا بعضی موقع ها مورینو بد اشتباهاتی رو میکنه .
    دیشب از موقعی که کاکا وارد زمین شد دو سه تا دریبل زیبا زد و جان تازه ای به رئال داد .
    من نمیدونم دلیل بازی نکردن کاکا چیه . اون واقعا امادست اما مورینیو ازش استفاده نمیکنه .
    دیشب بیشتر بازی روی هوا بود . و رئال بیشتر روی هوا بازی میکرد .
    مارسلو یکی از ارکان هجومی رئاله . که هم خوب اضافه میشه و هم خوب برمیگرده .
    از نبود مارسلو و خدیرا داریم به شدت ضربه میخوریم .
    دیشب ایکر کاسیاس هم روی گل اول مقصر بود . واقعا میتونست توپ رو بگیره اما خیلی بد واکنش نشون داد .
    و اما از سوپر گل اوزیل هم نمیشه گذشت . یعنی اون پشت هیجدش تو حلقم .
    خیلی زیبا زد . میلیمتری رفت توی دروازه .
    به نظر من اگه اوزیل و کاکا با هم مورد استفاده قرار بگیرن عالی میشه .
    کاکا الان امادست و میتونه به تیم کمک کنه . دیشب از ورود کاکا خیلی خوشحال شدم . خدا کنم در بازی های بعدی هم بهش میدون بده .
    دیشب کریس رونالدو اصلا در حد و اندازه های خودش ظاهر نشد . خیلی بد بازی میکرد .
    اما دورتموندی ها هم خوب کنترلش کرده بودند .
    ولی در کل بازی زیبایی بود . و ما میتونستیم ببریم اما شانس با ما یار نبود .
    دیشب خطایی که روی کاکا شد . 100 در 100 پنالتی بود .
    اما انشالله ما فاتح لیگ قهرمانان اروپا خواهیم شد . به امید اون روز .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. 8 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

آخه من به آربلوا چی بگم
    ینی نمیتونست او توپو دور کنه
    راست زد تو دروازه خودمون
    فک کنم اگه اسین از اول به جای آربلوآ بود بهتر میشد
    اسین از نظر قدرتی خیلی از اربلوا سرتره
    به هر حال 2 امتیاز رو از دست دادیم
    2بازیه دیگمون رو هم باید ببریم

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

11. 8 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

اقاي دورتموندي شما هم بدون تعصب كامنت بذار يعني چي كدوم دوتا پنالتي واقعا كدوم دوتا پنالتي؟ اگه از اولي كه دفاع آخرتون با دس توپ رو كنترل كرد روي كرنري كه رئالي ها زدن بگذريم اون توپ ريباندي كه رونالدو زد و به كاكا رسيد چي تا اومد بزنه از پشت زدنش خدايي چجوري ميتوني بگي كدوم دوتا پنالتي هر دوتا صحنه بسيار واضح بود در ضمن من هيچ وقت نگفتم دورتموند تيمه ضعيفيه برعكس من قبل از اينكه بازي ها شروع بشه گفتم سخت ترين بازي ما تو اين گروه با دورتمونده چون مربي خوب و با دانشي داره و بازيكناش با روحيه جنگندگي زيادي تو هر بازي حاضر ميشن وقتي ميگم خوش شانسين ربطي به دفاع يا دروازه بانتون نداره منظورم دوتا پنالتي و گلي كه به اشتباه آفسايد اعلام شد بود ودر ضمن خودت خوب ميدوني كه اگه سامي خديرا و مارسلو بودن رئال به اين آسوني گل نميخورد هر دو تا گل از سمت چپ بود جايي كه مارسلو بازي ميكنه و مارسلو هيچ وقت گل به خودي نميزنه مثل اربلوا پس شما هم بدون تعصب كامنت بذار ولي واقعا دورتموند خوب بازي كرد چون شما نميتوني تيمي پيدا كني كه تو دو بازي پشت سر هم بتونه از رئال 4 امتياز بگيره اما رئال هنو رئال پارسال نيس اگه ميبود ما بدون شك برنده رفت و برگشت ميشديم

Real Madrid

ویرایش توسط hala_madrid : 11-07-2012 در ساعت 15:05

13. 4 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

موافق نیستم
    کاری به جنبه داوری بازی ندارم هر چند قبول دارم حقمون ضایع شد
    اما من انتظارم از تیم برد با نتیجه خیلی خوب بود و تیم ما تو دقایق 60 تا 75 و ورود کاکا کاملا راکد شده بود
    این اصلا رئال همیشگی نیس حتی اگه بازی رو میبردیم

نقل قول نوشته اصلی توسط indecent نمایش پست ها
    کلا کامنت بامزه ای بود .

دو تا پنالیتی رو از کجا اوردی ؟

اون توپم که آفساید گرفت با اینکه تو یه خط وایساده بودن ولی اشملزر رو به دروازه ی رئال بودو کایخون رو به دروازه ی دورتموند , کایخون حدودا یه نیم بدن جلوتر بود ( گر چه این امکانم بودش که واقعا شاید آفساید نبود )

دقیقا میشه بگی کجا دورتموند تو این بازی شانس اورد ؟ ببینم تو به دفاع خوبه یه تیمو گلریه خوبه یه دروازبان میگی شانس ؟

این که دفاع تو یه همچین مقعیتی میره رو خط دروازه وایمیسه یا تکل های خوبی در آخرین لحظات میزننه نشون از سطح هوشیاری و کاربلدیه یه بازیکنه .

اتفاقا تیمتون خوب بازی کرد ولی این حریفتون بود که دستو پا بسته و ضعیف نبود .

سعی کن به دور از تعصب حرف بزنی مثه همین کامنت بعدت که حرفات کاملا منطقیه .
    اصلا موافق نیستم
    این رئال اصلا رئال پر انر‍ژی فصل قبل نیس حداقل تو چند بازی اخیر نبوده
    خوب که نگاه کنی داوری هم به ضررمون تو زمین خودمون تموم شد و خوب که نگاه کنی موقیعیت 22 در مقابل 9 یعنی برتری و نتیجه ای که حقش برده تو بازی رفت هم نتیجه عادلانه مساوی بود اما جدای همه این حرفا اینا فقط حرفه و خب دورتموند حرفه ای بازی کرد و حقشم گرفت و نمیشه از چیزی گلایه کرد امیدوارم تو مراحل بالاتر باز هم حریفمون بشن
    شما هم سعی کن بدون تعصب حرف بزنی و من همیشه یادم میاد تاپیک دورتموند همیشه خالی بود حالا چی شده ...........
    البته خوشحالم که دورتموندم هوادار داره چون لیاقت داره و چون خوب بازی میکنه

15. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074

اقاي دورتموندي شما هم بدون تعصب كامنت بذار يعني چي كدوم دوتا پنالتي واقعا كدوم دوتا پنالتي؟ اگه از اولي كه دفاع آخرتون با دس توپ رو كنترل كرد روي كرنري كه رئالي ها زدن بگذريم اون توپ ريباندي كه رونالدو زد و به كاكا رسيد چي تا اومد بزنه از پشت زدنش خدايي چجوري ميتوني بگي كدوم دوتا پنالتي هر دوتا صحنه بسيار واضح بود در ضمن من هيچ وقت نگفتم دورتموند تيمه ضعيفيه برعكس من قبل از اينكه بازي ها شروع بشه گفتم سخت ترين بازي ما تو اين گروه با دورتمونده چون مربي خوب و با دانشي داره و بازيكناش با روحيه جنگندگي زيادي تو هر بازي حاضر ميشن وقتي ميگم خوش شانسين ربطي به دفاع يا دروازه بانتون نداره منظورم دوتا پنالتي و گلي كه به اشتباه آفسايد اعلام شد بود ودر ضمن خودت خوب ميدوني كه اگه سامي خديرا و مارسلو بودن رئال به اين آسوني گل نميخورد هر دو تا گل از سمت چپ بود جايي كه مارسلو بازي ميكنه و مارسلو هيچ وقت گل به خودي نميزنه مثل اربلوا پس شما هم بدون تعصب كامنت بذار ولي واقعا دورتموند خوب بازي كرد چون شما نميتوني تيمي پيدا كني كه تو دو بازي پشت سر هم بتونه از رئال 4 امتياز بگيره اما رئال هنو رئال پارسال نيس اگه ميبود ما بدون شك برنده رفت و برگشت ميشديم
    اولا که اون کرنر اصن پنالتی نبود , چون توپ از سر بازکنای اول رد شدو فقط خورد تو دست سوبوتیچ , یعنی اگه اون صحنه رو پنالتی میگرفتن واقعا ظلم بزرگی کرده بودن مثه همون ظلمی که تو بازی با عرب سیتی کردن . اون توپ دومم به نظر من که توپو زد ولی خب صحنه رو زیاد ندیدم ولی تو اون صحنه ای که من دیدم پنالت نبود .

من روی اینجور مسائل اتفاقا خیلی بی تعصب نظر میدم همونجوری که تو بازیه رفت این دو تیم اون دو تا صحنه روی بازیکنای دورتموند اتفاق افتاد رو خیلی راحت گفتم که پنالتی نبود ( انقد موضوعش کم ارزش بود که دیگه صحنه هاشم یادم رفته ) .

در ضمن اشتباهات داوری جزئی از بازیه , مثلا یه سریا میگن اون توپی که اوزیل کردش تو گل اصن خطا نبود ولی خب من اصن تصویری ازش ندیدم پس قضاوت نمیکنم .

در ضمن اینم بگم امیدوارم ناراحت نشی من نمیدونم چرا رئالیا همیشه به همه چیز اعتراض دارن , چه مربیش چه بازیکناش چه طرفداراش . مثه اینکه قضیه ی بارسا خیلی روتون تاثیر منفی و حالت بدبینانه ای گذاشته ( این حرفم کنایه نبود یه علامت سوال تو ذهنمه )

اگه به مصدومیت بود که ما هم کوبا رو نداشتیم , در ضمن گوتزه و رویس هم میتونستن مارسلو خدیرا رو جا بزارن گرچه با نبودن اون دو بازیکنتون یه جورایی واقعا اون سمت واسه دورتموند تبدیل به اتوبان شده بود , واقعا نمیشه از بازیکنی مثه مارسلو که خودمم خیلی خیلی قبولش دارم چشم پوشی کرد . ولی خب فوتبال یعنی همین , یه موقع هستش که تیم بازیکناش مصدوم میشنو تیم یه مقدار ضعف نشون میده ولی من از این موضوع نمیتونم بگذرم که حریفمون رئال مادرید بود نه یه تیم درجه 2 .
    رفاقت ریده

17. 3 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها

اصلا موافق نیستم
    این رئال اصلا رئال پر انر‍ژی فصل قبل نیس حداقل تو چند بازی اخیر نبوده
    خوب که نگاه کنی داوری هم به ضررمون تو زمین خودمون تموم شد و خوب که نگاه کنی موقیعیت 22 در مقابل 9 یعنی برتری و نتیجه ای که حقش برده تو بازی رفت هم نتیجه عادلانه مساوی بود اما جدای همه این حرفا اینا فقط حرفه و خب دورتموند حرفه ای بازی کرد و حقشم گرفت و نمیشه از چیزی گلایه کرد امیدوارم تو مراحل بالاتر باز هم حریفمون بشن
    شما هم سعی کن بدون تعصب حرف بزنی و من همیشه یادم میاد تاپیک دورتموند همیشه خالی بود حالا چی شده ...........
    البته خوشحالم که دورتموندم هوادار داره چون لیاقت داره و چون خوب بازی میکنه

درسته شاید اون رئال قبلی نباشه ولی باز این تیم رئال تیم بسیار قویی هستش , باو تو لیگ دارید هی چندتا چندتا گل میزنید .

موقعیت رئال واسه این بیشتر بود که دورتموند تو نیمه ی دوم سعی کرد یه بازیه کاملا منطقیو حساب شده رو انجام بده و از نتیجه دفاع کنه , خب این خودش باعث میشد که رئال بیشتر حمله کنه و بیشتر موقعیت گیرش بیاد .

نظر شخصیه من اینه که هر نتیجه ای تو این بازی بدست میومد به حق بود .

من از رو تعصب حرف نمیزنم چون هم به تیم هم به بازیکنای تیم محبوبم اعتقاد دارمو کسی که به تیمش اعتقاد داشته باشه هیچوخت از روی تعصب حرف نمیزنه مگر وختی عصبانی باشه .

در مورد اینکه دورتموند تا حالا اینجا طرفدار نداشته یا اینجور چیزا باید بگم که من از فصل 2001-2002 طرفدار دورتموند شدم که البت تو اون فصل هم دورتموند قهرمان شد ولی کم کم افت کرد , تو این یه سالیم که زیاد تو نتو این سایتو اون سایت میام از همون اولش گفتم که طرفدار دورتموندم . اینا رو گفتم تا بدونی طرفدار حذب باد نیستم وگرنه میرفتم طرفدار یه تیمای دیگه میشدم که رابرا در موردش دارن صحبت میکنن نه دورتموند .
    رفاقت ریده

19. 5 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

دیشب بازی خوبی نبود جای مارسلو و کونترائو شدیدا خالی بود اوزیل عالی بود کریس هم شب خوبش نبود حیف وگرنه اون کاشته رو گل می کرد

21. 4 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

صفحه 60 از 129 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)