Design & Developed BY Patira

صفحه 10 از 50 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

افسوس فرگوسن از لغزش در دقایق پایانی

سر الکس فرگوسن تائید میکند که تماشاگران حاضر در استمفورد بریج یک بازی تماشایی و جذاب را نگاه کردند ولی از اینکه تیمش در اخرین دقایق گل تساوی رادریافت کرد افسوس میخورد

سر الکس میگوید :" سر گل سوم ان ها ما به راحتی توپ را از دست دادیم . مابازی را در کنترل داشتیم و بازی بسیار خوبی ارائه داده بودیم تنها چیزی که احتیاج داشتیم این بود که حفظ توپ کنیم تا سوت پایان بازی به صدا در اید .
    اما نانی تصمیم گرفت که بازیکن روبرویش را دریبل کند ، وی توپ را از دست داد وما به حریف پنالتی دادیم .
    اینکه حذف شدیم ناامید کننده است مخصوصا با توجه به اینکه فوتبال خوبی امشب بازی کردیم .

ضد حمله هایمان بسیار خوب بود اما اگر شما در اخرین ثانیه بازی هستید و بانتیجه 2 – 3 پیش هستید باید از برتری خودتان دفاع کنید و ما فقط باید خودمان راسرزنش کنیم .

ما با بازی دادن به دو دفاع وسط بسیار جوانمان ریسک کردیم . این بسیار سخت است چون مایکل کین 19 ساله و ووتان 20 ساله است . شما همیشه اگر به مهاجمان جوان فرصت دهید به طریقی بازی را پشت سر میگذارید اما بازی دادن به دفاع های جوان ان هم درخارج از خانه در همچین بازی بزرگی شب سختی را برای شما رقم خواهد زد . این اتفاقیست که امشب برای ما رخ داد .
    ان ها بدون شک از این تجربه درس میگیرند با این وجود شب سختی برای ان ها بود .

از نقطه نظر یک تماشاگر این یک بازی تماشایی و جذاب بود . بدون هیچ شکی بازی که نه گل در ان بوده ارزش پول شما را داشته است !

گیگز برای تمام بازیکن حاضر در زمین از جمله بازیکنان چلسی یک الگو است .
    رایان امشب کاملا فوق العاده بود و یک اعتبار واقعی برای خودش و این ورزش است.
    وی 120 دقیقه با تمام وجود بازی کرد و این با توجه به اینکه وی ماه دیگر 39ساله میشود باورنکردنی است .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رایان گیگز:" جوانان بهره مند خواهند شد

رایان گیگز، کهنه سرباز باشگاه منچستر یونایتد معتقد است که جوانان باشگاه میتوانند تا حد زیادی از شکست سخت در برابر تیم چلسی بهره مند شوند.
    پس از شکست 5 - 4 تیم منچستر یونایتد در دور چهارم جام کاپیتال وان کاپ، رایان گیگز در مصاحبه با شبکه MUTV، در این خصوص گفت:" این سخت است هنگامی که شما در خارج از خانه 4 گل به ثمر میرسانید و سپس پیروز نمیشوید. من به جوانانی که بازی کرده اند افتخار میکنم، برخی از عملکردها عالی بود. آنها چیزهای زیادی آموختند و نیز بیشتر از شکست خوردن درس میگیرند. شما تلاش میکنید و رتبه خوبی از چنین مسابقه ای به دست می آورید اما در اینجا یک ناامیدی بزرگ برای جوانان وجود داشت و به راستی که چنین است، چراکه آنها عملکرد خوب داشتند. اما آنها از آن یاد میگیرند و تجربه ای که آنها از این به دست می آورند به نسبت یک بازی در تیم رزروها بیشتر است. همانطور که گفتم من به این بازکنان جوان افتخار میکنم، آنها در مبارزه هرگز توقف ( استاپ ) نکردند. ما تنها از این ناامید هستیم که عملکرد خوبی داشتیم، 4 گل به ثمر رساندیم و با هیچ از بازی خارج شدیم".
    رایان گیگز افزود:" ما این بای را در کیسه خود داشتیم، تا ثانیه های آخر. توپ به عمقنیمه تیم ما رفت، ما آن را از دست دادیم و دیگر آنها تا انتها رفتند و ضربه پنالتی را به دست آوردند. هنگامی که به وقت اضافی میروید، این بازی هرکسیست".
    این دومین بازی این جام با تعداد گل بالا پس از پیروزی 5 - 7 تیم آرسنال در مقابل تیم ریدینگ بود.
    هافبک 39 ساله باشگاه منچستر یونایتد در بخش انتهای صحبتهای خویش تأکید کرد:" پس از دیدن دیدار تیمهای آرسنال و ریدینگ، شما نباید از دیدن هیچ چیز در فوتبال تعجب کنید!. شما باید برای هر چیزی آماده باشید و تا پایان به درستی مبارزه کنید. متأسفانه این بازی برای ما نبود".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رافائل دا سیلوا میتواند از گری نویل تقلید کند

سر آلکس فرگوسن بر این باور است که رافائل دا سیلوا میتواند به همان وضعیت افسانه ای گری نویل برسد.
    بازیکن برزیلی بار دیگر برای توسعه خود پس از ظهور در باشگاه به عنوان یکی از بهترین بازیکنان در این فصل مورد ستایش قرار گرفته است، ممکن است منتقدین به عیوب او در بازی به عنوان یک جوان اشاره کنند، اما وی که اکنون 22 ساله است، به عنوان یک مدافع راست، به نظر در یک کلاس جهانیست.
    سر آلکس فرگوسن در مورد او میگوید:" این جوان برزیلی در تمرینات مانند یک جانور وحشیست! او هرگز تمرینات را از دست نمیدهد و او تنها یک پسر متعصب فوتبال است. هنگامی که او در تابستان به خانه اش در برزیل باز میگردد، هر روز برای تیم خیابانی خود بازی میکند.شاید او جوانی عجول و بی پروا باشد، اما جایی در امتداد خط است که بلوغ به همراه می آورد و عجول بودن ناپدید میشود. فورم او در این فصل درخشان بوده و این برای یک پسر واقعاً دشوار است".
    از سر آلکس فرگوسن پرسیده شد که آیا او میبیند که رافائل دا سیلوا به سمتی برود که از حرفه ای برجسته مانند گری نویل بهره مند شود، و وی در پاسخ گفت:" شکی در مورد آن وجود ندارد. زمانی که گری نویل به تیم آمد، زمان تفریح او به پایان نرسیده بود اما او بدین معنی خوش شانس بود که زمانی به تیم آمد که ما در تلاش برای فشار رو به جلو به همه بازیکنان جوانمان بودیم. اما گری نویل بهبود یافت و کاملاً فوق العاده شد. احتمالاً او بهترین دفاع راست باشگاه تا به حال باشد. او برای خود در زمانهایی که از توپ استفاده میکرد و در عبورها، زمان میگرفت و همه این چیزها برای این بود که او میخواست بر روی آنها کار کند. رافائل دا سیلوا به طور طبیعی قطعاً با استعدادتر است. فراموش نکنید که گری نویل به عنوان یک مدافع مرکزی به تیم ما آمد".
    رافائل دا سیلوا در پیروزی در برابر تیم آرسنال، هیچ اثری بدی از 120 دقیقه بازی کامل در مقابل تیم چلسی نشان نداد.

8. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

تحسین رابین وان پرسی از یک روز خاص

رابین وان پرسی یک روز خاص در طی پیروزی 2 - 1 در مقابل تیم سابق خود و به ثمر رساندن گل را مورد ستایش قرار داد.
    گرچه به صورت ناعادلانه ای طرفداران تیم آرسنال رابین وان پرسی را هو میکردند، اما وی کلاس خود را با جشن نگرفتن پس از گلزنی نشان داد.
    هنگامی که از رابین وان پرسی سؤال شد که چرا پس از گلزنی جشن نگرفتی، وی پاسخ داد:" من فکر میکنم این حرکت برای خود حرفیست. من 8 سال در آنجا بازی کردم. من زمان فوق العاده ای در آنجا داشتم و به طرفداران، بازیکنان، سرمربی و کل باشگاه احترام میگذارم، پس به همین دلیل. این یک روز ویژه بود و در پایان کاملاً یک بازی بود، من فکر میکنم ما خوب بازی کردیم. ما با موقعیتها اندکی درهم و برهم بودیم و باید 2 یا 3 گل بیشتر به ثمر میرساندیم. اما ما در پایان با 3 امتیاز خوشحالیم زیرا این تمام آن چیزیست که اهمیت دارد".
    وی در ادامه در خصوص از دست دادن یکی از موقعیتهای گل و نیز گلزنی خود افزود:" بله، من موقعیت آسانی در نیمه دوم داشتم. من برای زمان مناسب زیاد صبر نکردم. من فکر کردم که توماس ورمالن کمی به من نزدیکتر بود، بنابراین تصمیم به شلیک سریع گرفتم. این یک انتخاب بد بود زیرا من میتوانستم بیشتر توپ را در اختیار داشته باشم و کار را تمام کنم. من باید 2 گل به ثمر میرساندم اما با 1 گل نیز خوشحالم".
    مهاجم هلندی در خاتمه تصریح ساخت:" همانطور که گفتم این یک روز ویژه بود. این اولین بار بود که در مقابل تیم ساق خود بازی میکنم، چرا که تا پیش از این من تنها در 3 باشگاه بازی کرده بودم. این یک روز ویژه بود، اما در پایان این در مورد بازیست که پیروز شدیم، پس من از این خوشحالم".

10. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سر الکس فرگوسن : بازی عجیبی بود

سر آلکس فرگوسن اعتراف میکند که پیروزی 2 - 1 در برابر تیم آرسنال، یک بازی عجیب و غریب بود.
    پس از این دیدار، هنگامی که از سوی شبکه Sky Sport HD 1 از سر آلکس فرگوسن درباره قضاوت در خصوص این دیدار سؤال شد، وی پاسخ داد:" من فکر میکنم ما نیاز به خواب داریم، موقعیتهایی که از دست دادیم را باور نمیکنم. ما باید خواب طولانی مدتی داشته باشیم، شما به نتیجه 2 - 1 نگاه میکنید و فکر میکنید این یک بازی نزدیک بود، اما این چنین نبود. من فکر میکنم در این بازی فقدان ضرورتها و الزامات در سرتاسر بازی ما بود، بسیار غیر عادی، واقعاً این یک بازی غیر معمول تیمهای منچستر یونایتد و آرسنال بود. در گذشته نه چندان دور، بازی این چنین در نزدیکی دیدارهای تیم منچستر یونایتد در مقابل تیم آرسنال وجود ندارد، هیچ کجا در نزدیکی.

در ادامه از سر آلکس فرگوسن درباره اخراج جک ولیشر پرسیده شد و او چنین پاسخ داد:" من فکر میکنم به جک ویلشر در خصوص خطای سوم بر روی رابین وان پرسی هشدار داده شده بود و سپس تام کلورلی بر روی جک ویلشر خطا کرد و فکر میکنم به او از سوی مایک دین هشدار داده شد، بنابراین برای گرفتن یک شانس آماده نبودم، در واقع اولیویرا اندرسون اندکی این بازی رو برای ما تغییر داد".

12. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پاتریس اورا:" رابین وان پرسی میتواند مانند هم وطنش باشد

پاتریس اورا معتقد است که رابین وان پرسی میتواند به بزرگی رو وان نیستلروی در ورزشگاه اولدترافورد باشد.
    کاپیتان اسبق باشگاه آرسنال تا به حال در فصل جاری 10 گل به ثمر رسانده و در قیاس با بزرگان و خوبان باشگاه منچسر یونایتد در فرهنگ عامه، او در حال حاضر آغاز خوبی داشته است.
    پس از پیروزی 2 - 1 روز شنبه، کاپیتان پاتریس اورا در این باره اظهار داشت:" همه میدانند که او چه بازیکن بزرگی در تیم آرسنال بود، اما بازی در برابر هم تیمیهای قدیمی خود هرگز آسان نیست. حالا مردم میتوانند رابین وان پرسی را قوی تر از نظر ذهنی ببینند. به نظر او سالهای زیادی را برای ما بازی کرده و وی مرا به یاد رود وان نیستلروی می اندازد. امیدوارم که او همین مسیر را حفظ کند چراکه او یکی از بهترینهاست، درست همانند رود وان نیستلروی. من زمانی که با باشگاه منچستر یونایتد قرارداد امضاء کردم، با رود وان نیستلروی بازی کردم و به یاد می آوردم که او چگونه بازیکن بزرگی بود. هر دو آنها هلندی هستند اما این چیزی بیش از آن است. هنگامی که شما توپ را به آنها پاس میدهید، این دو کلاس و تأثیری مشابه دارند. رابین وان پرسی به خوبی شروع کرده و من امیدوارم بتواند این را حفظ کند، زیرا در تیم منچستر یونایتد شما باید در هر دیدار این کار را انجام دهید".
    ریو فردیناند، دیگر مدافع تیم منچستر یونایتد نیز در این باره میگوید:": هو کردن رابین وان پرسی که در دقیقه 3 گلزنی کرد، توسط هواداران تیم آرسنال قابل پیش بینی بود، اما تصمیم به جشن نگرفتن پس از گل خیر. این بازی یکی از دو راه در مقابل باشگاه قدیمی شما بود. شما یک گل به ثمر رساندید، خوب بازی کردیه اید و یا یک جانور وحشی بوده اید و با شکست از زمین مسابقه خارج شده اید. دیدن رابین وان پرسی در جدول گلزنان خوب خواهد بود. او گلزنی ذاتیست و ممکن است مدتها این ادامه پیدا کند. او با جشن نگرفتن مقداری بیشتر از کلاس خود را طرفداران نشان داد".

14. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پاتریس اورا میگوید که فتح لیگ برتر توسط تیم منچسترسیتی در فصل گذشته باعث نمیشود که آنها برتر از تیم منچستر یونایتد باشند.
    سر آلکس فرگوسن تیم خود را در تابستان بهبود داد و در حال حاضر با 2 امتیاز بیش از تیم منچسترسیتی در صدر جدول رده بندی لیگ برتر انگلستان قرار دارد.
    مدافع تیم ملی فرانسه که اخیراً با تیم ملی کشورش موفق به شکست ماریو بالوتلی در قالب تیم ملی ایتالیا شد، در گفتگو با رسانه های فرانسوی در این ارتباط تصریح ساخت:" من میدانم که ماریو بالوتلی مهاجم خوبیست. اما من نمیدانم که ما بتوانیم در مورد رقابت بین باشگاههای شهر منچستر صحبت کنیم، زیرا همواره ما برتر از تیم منچسترسیتی بوده ایم. و حتی اگر آنها در فصل گذشته موفق به فتح لیگ برتر انگلستان شده باشند، این چیزی را تغییر نمیدهد".
    در همین حال به نظر میرسد پاتریس اورا مصمم است کار خود را با توجه به جام جهانی پیش رو در سال 2014 در موقعیتی بالا و رفیع به پایان برساند.
    وی در خاتمه چنین بیان کرد:" مهمتر از همه، من میخواهم فاتح جامی با کشور خود را باشم. پایان حرفه ملی من بدون جامی با تیم ملی یک شکست برای من خواهد بود:".

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

نتایج مالی یونایتد در سه ماهه نخست فصل اعلام شد / کاهش 18 درصدی بدهی ها

• درامد تجاری باشگاه در سه ماه نخست فصل ( از جولای تا پایان سپتامبر ) 43 میلیون پوند اعلام شده که 24 درصد نسبت به فصل گذشته در همین بازه زمانی افزایش داشته است .

• درامد باشگاه از حق پخش تلویزیونی 13 میلیون پون است که نسبت به فصل گذشته 37 درصد کاهش یافته است .

• درامد باشگاه از بلیط فروشی 20 میلیون پوند اعلام شده که نسبت به فصل گذشته 13 درصد افزایش داشته

• کل درامد باشگاه در این سه ماه 76.3 میلیون پوند اعلام شده که نسبت به فصل گذشته در همین بازه زمانی 3.4 درصد افزایش داشته است

• باشگاه در این سه ماه 20 میلیون پوند سود خالص کرده در حالیکه فصل گذشته در همین بازه زمانی 5 میلیون پوند ضرر کرده بود ( علت اصلی ان این است که باشگاه بعد از پیوستن به بازار بورس نیویورک از قوانین مالیاتی متفاوتی نسبت به انگلیس استفاده میکند )

• بدهی باشگاه در حال حاضر 359 میلیون پوند است که نسبت به چند ماه گذشته 18 درصد کاهش یافته است

نکات مهم

• نقش عمده قرارداد با شورولت در افزایش 24 درصدی درامد تجاری باشگاه

• درامد از طریق حق پخش تلویزیونی در این سه ماه نسبت به مدت مشابه در فصل پیش 37 درصد کاهش داشته که دو دلیل عمده ان 1. انجام دادن 1 بازی کمتر در لیگ قهرمانان و دو بازی کمتر در لیگ برتر نسبت به همین بازه زمانی در فصل گذشته 2. در فصل 12/2011 یونایتد به عنوان قهرمان انگلیس در لیگ قهرمانان شرکت میکرد برای همین مبلغ بیشتری از یوفا بابت حق پخش تلویزیونی دریافت میکرد

• درامد از طریق بلیط فروشی 13 درصد افزایش داشته که دلیل اصلی ان انجام نه بازی فوتبال المپیک در الدترافورد و یک بازی در چارچوب رقابت های کارلینگ کاپ در الدترافورد میباشد .

• یونایتد اعلام کرده که در این سه ماه 29.5 میلیون پوند برای جذب بازیکنان جدید پرداخت کرده است . که نسبت به 47 میلیونی که فصل گذشته در این بازه پرداخت کرد 17 میلیون کاهش داشته است .

در این 29 میلیون پوند تنها بخشی از مبلغ پداختی برای رابین ون پرسی محاسبه شده است چون طبق توافق دو باشگاه یونایتد میتوانسته در دو قسط مبلغ مورد نظر را به ارسنال بدهد و در این سه ماهه نخست تنها قسط اول ان پرداخت شده است .

• از ماه اگوست تا پایان سپتامبر باشگاه مبلغ 67.9 میلیون پوند از طریق واگذاری سهامش در بازار بورس نیویورک کسب کرده است .
    • * باشگاه بار دیگر اعلام کرده که انتظار دارد در پایان فصل بین 350 تا 360 میلیون پوند درامد کسب کرده باشد .

* مدیر بازرگانی یونایتد همچنین گفته که از ماه فوریه 2013 مذاکرات خودشان با شرکت نایک که انتظار دارند شش ماه طول بکشد را اغاز خواهند کرد .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کنفرانس هفتگی رئیس

اخرین اخبار تیم

وضعیت رونی و ایوانز در ابهام قرار دارد و مشخص نیست که بتوانند به بازی فردابرسند . رابین باید برای فردا اماده باشد . ما اخرین وضعیت ان ها را فردا بررسیمیکنیم .
    فیل جونز تمام هفته تمرین کرده و او را برای بازی با گالا به ترکیه میبریم . چیچاهم فردا در ترکیب اصلی است .

دریافت گل های زودهنگام

بعد از تجربه شنبه گذشته ما دیگر نمیخواهیم دو گل عقب بیفتیم . این حقیقت کهما بازیکنانی داریم که میتوانند نتیجه بازی را تغییر دهند یک برتری بزرگ برای مااست .

امیدوارم که ما از این به بعد بهتر دفاع کنیم . این ناامید کننده است که درعملکرد دفاعی مان تداوم و ثبات نداشتیم . ما بازیکنانی داریم که نتیجه را تغییرمیدهند اما این نباید باعث شود که گل های اسانی تقدیم حریفان کنیم .

در مورد فرم بدون شکست اخیر

در گذشته ما حتی تا 20 بازی بدون شکست هم میرفتیم در حال حاضر تنها 5 بازی استکه شکست نخوردیم . راه زیادی مانده و اینجا لیگ بسیار دشواری است اما ما مطمئنامجهز و اماده هستیم .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

"رئیس:" دانیل ولبک بخشی مهمی از تیم است

سر آلکس فرگوسن دانیل ولبک را به عنوان سلاحی مفید برای تیم منچستر یونایتد در نظر گرفته و مطمئن است که بازیهایی به او خواهد رسید.
    رقابت شدید برای جایگاه در ورزشگاه اولدترافورد به معنای این است که دانیل ولبک اغلب خود را بر روی نیمکت میباید و برای شروع در بازیها جایگاه محدودی به وین رونی و رابین وان پرسی سپرده میشود. با این حال، بازیکن 21 ساله نشان داده که به خوبی قادر است هم در سطح لیگ برتر و هم در سطح بین المللی از حرفه خود دفاع کند.
    سر آلکس فرگوسن به محصول آکادمی مشهور باشگاه منچستر یونایتد ایمان کامل دارد و اشاره میکند که عضوی از تیم او در فصلی طولانی و در جنبه های مخنلف رقابت، فرصت کافی برای تحت تأثیر قرار دادن به دست خواهد آورد.
    وی در این ارتباط اظهار داشت:" برای من خارج نگاه داشتن دانیل ولبک دشوار است. رابین وان پرسی آمده و ما وین رونی را نیز داریم. شما تمایل دارید بر تجربه این بازیکنان تکیه کنید. آنچه ما در حال سعی و انجام آن هستیم، انتخاب متناوب است پس دانیل ولبک احساس خواهد کرد که در حال انجام مشارکت است. در حل حاضر ما گرایش به بازی او در پست وینگر چپ داریم، که من فکر میکنم او قادر به بازی در آنجاست. او هنوز هم میتواند از آن موقعیت نوع خاصی از تهدید را تدارک ببیند و او بارها این کار را در طول سالها انجام داده است. اما من فکر میکنم او به طور ذاتی یک مهاجم مرکزیست و او فرصتهایی به دست خواهد آورد. او با فورم خود در تیم ملی انگلستان نشان داد که میتواند به عنوان یک دارایی واقعی برای ما در میانه زمین باشد. او یک خطر گلزنی خوب است".

صفحه 10 از 50 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع