Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

سر الکس فرگوسن : بازی عجیبی بود

سر آلکس فرگوسن اعتراف میکند که پیروزی 2 - 1 در برابر تیم آرسنال، یک بازی عجیب و غریب بود.
    پس از این دیدار، هنگامی که از سوی شبکه Sky Sport HD 1 از سر آلکس فرگوسن درباره قضاوت در خصوص این دیدار سؤال شد، وی پاسخ داد:" من فکر میکنم ما نیاز به خواب داریم، موقعیتهایی که از دست دادیم را باور نمیکنم. ما باید خواب طولانی مدتی داشته باشیم، شما به نتیجه 2 - 1 نگاه میکنید و فکر میکنید این یک بازی نزدیک بود، اما این چنین نبود. من فکر میکنم در این بازی فقدان ضرورتها و الزامات در سرتاسر بازی ما بود، بسیار غیر عادی، واقعاً این یک بازی غیر معمول تیمهای منچستر یونایتد و آرسنال بود. در گذشته نه چندان دور، بازی این چنین در نزدیکی دیدارهای تیم منچستر یونایتد در مقابل تیم آرسنال وجود ندارد، هیچ کجا در نزدیکی.

در ادامه از سر آلکس فرگوسن درباره اخراج جک ولیشر پرسیده شد و او چنین پاسخ داد:" من فکر میکنم به جک ویلشر در خصوص خطای سوم بر روی رابین وان پرسی هشدار داده شده بود و سپس تام کلورلی بر روی جک ویلشر خطا کرد و فکر میکنم به او از سوی مایک دین هشدار داده شد، بنابراین برای گرفتن یک شانس آماده نبودم، در واقع اولیویرا اندرسون اندکی این بازی رو برای ما تغییر داد".

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع