تحسین رابین وان پرسی از یک روز خاص
![]()
رابین وان پرسی یک روز خاص در طی پیروزی 2 - 1 در مقابل تیم سابق خود و به ثمر رساندن گل را مورد ستایش قرار داد.
گرچه به صورت ناعادلانه ای طرفداران تیم آرسنال رابین وان پرسی را هو میکردند، اما وی کلاس خود را با جشن نگرفتن پس از گلزنی نشان داد.
هنگامی که از رابین وان پرسی سؤال شد که چرا پس از گلزنی جشن نگرفتی، وی پاسخ داد:" من فکر میکنم این حرکت برای خود حرفیست. من 8 سال در آنجا بازی کردم. من زمان فوق العاده ای در آنجا داشتم و به طرفداران، بازیکنان، سرمربی و کل باشگاه احترام میگذارم، پس به همین دلیل. این یک روز ویژه بود و در پایان کاملاً یک بازی بود، من فکر میکنم ما خوب بازی کردیم. ما با موقعیتها اندکی درهم و برهم بودیم و باید 2 یا 3 گل بیشتر به ثمر میرساندیم. اما ما در پایان با 3 امتیاز خوشحالیم زیرا این تمام آن چیزیست که اهمیت دارد".
وی در ادامه در خصوص از دست دادن یکی از موقعیتهای گل و نیز گلزنی خود افزود:" بله، من موقعیت آسانی در نیمه دوم داشتم. من برای زمان مناسب زیاد صبر نکردم. من فکر کردم که توماس ورمالن کمی به من نزدیکتر بود، بنابراین تصمیم به شلیک سریع گرفتم. این یک انتخاب بد بود زیرا من میتوانستم بیشتر توپ را در اختیار داشته باشم و کار را تمام کنم. من باید 2 گل به ثمر میرساندم اما با 1 گل نیز خوشحالم".
مهاجم هلندی در خاتمه تصریح ساخت:" همانطور که گفتم این یک روز ویژه بود. این اولین بار بود که در مقابل تیم ساق خود بازی میکنم، چرا که تا پیش از این من تنها در 3 باشگاه بازی کرده بودم. این یک روز ویژه بود، اما در پایان این در مورد بازیست که پیروز شدیم، پس من از این خوشحالم".