رایان گیگز:" جوانان بهره مند خواهند شد
![]()
رایان گیگز، کهنه سرباز باشگاه منچستر یونایتد معتقد است که جوانان باشگاه میتوانند تا حد زیادی از شکست سخت در برابر تیم چلسی بهره مند شوند.
پس از شکست 5 - 4 تیم منچستر یونایتد در دور چهارم جام کاپیتال وان کاپ، رایان گیگز در مصاحبه با شبکه MUTV، در این خصوص گفت:" این سخت است هنگامی که شما در خارج از خانه 4 گل به ثمر میرسانید و سپس پیروز نمیشوید. من به جوانانی که بازی کرده اند افتخار میکنم، برخی از عملکردها عالی بود. آنها چیزهای زیادی آموختند و نیز بیشتر از شکست خوردن درس میگیرند. شما تلاش میکنید و رتبه خوبی از چنین مسابقه ای به دست می آورید اما در اینجا یک ناامیدی بزرگ برای جوانان وجود داشت و به راستی که چنین است، چراکه آنها عملکرد خوب داشتند. اما آنها از آن یاد میگیرند و تجربه ای که آنها از این به دست می آورند به نسبت یک بازی در تیم رزروها بیشتر است. همانطور که گفتم من به این بازکنان جوان افتخار میکنم، آنها در مبارزه هرگز توقف ( استاپ ) نکردند. ما تنها از این ناامید هستیم که عملکرد خوبی داشتیم، 4 گل به ثمر رساندیم و با هیچ از بازی خارج شدیم".
رایان گیگز افزود:" ما این بای را در کیسه خود داشتیم، تا ثانیه های آخر. توپ به عمقنیمه تیم ما رفت، ما آن را از دست دادیم و دیگر آنها تا انتها رفتند و ضربه پنالتی را به دست آوردند. هنگامی که به وقت اضافی میروید، این بازی هرکسیست".
این دومین بازی این جام با تعداد گل بالا پس از پیروزی 5 - 7 تیم آرسنال در مقابل تیم ریدینگ بود.
هافبک 39 ساله باشگاه منچستر یونایتد در بخش انتهای صحبتهای خویش تأکید کرد:" پس از دیدن دیدار تیمهای آرسنال و ریدینگ، شما نباید از دیدن هیچ چیز در فوتبال تعجب کنید!. شما باید برای هر چیزی آماده باشید و تا پایان به درستی مبارزه کنید. متأسفانه این بازی برای ما نبود".