به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39
5سپاهاني،4 استقلالي و 3پرسپوليسي در ليست تيم ملي
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي 25 بازيکن اعزامي به اردوي تدارکاتي اتريش اعلام کرد.
![]()
اين بازيکنان از ميان 35 بازيکن قبلي (در تاريخ 4 خرداد ماه) برگزيده شدند.
بازيکنان انتخابي تيم ملي فوتبال ايران بايد ساعت 23 روز شنبه مورخ 19/4/89 خود را در هتل آکادمي فوتبال به کادر فني معرفي کنند. آنها يکشنبه هفته آينده تهران را به مقصد اتريش ترک خواهند کرد.
اسامي بازيکنان به شرح زير اعلام شده است:
سيد مهدي رحمتي، هادي عقيلي، خسرو حيدري، سيد جلال حسيني، احسان حاج صفي از سپاهان
ايمان مبعلي، فرزاد آشوبي، حنيف عمران زاده و ميلاد ميداوودي از استقلال
شهاب گردان، محمد رضا خلعتبري، سيد محمد حسيني و قاسم حدادي فر از ذوب آهن
علي کريمي، مهرزاد معدنچي، حسن اشجاري و ميلاد زنيدپور از استيل آذين
عليرضا حقيقي، هادي نوروزي و غلامرضا رضايي از پرسپوليس
محمد نصرتي از تراکتورسازي تبريز
پژمان نوري از ملوان بندر انزلي
کريم انصاري فرد از سايپا
ابراهيم ميرزاپور از پيکان
آندرانيک تيموريان (لژيونر)
افشين قطبي ،سرمربي تيم ملي، در اين باره گفت: همانطور که پيش از اين اعلام شده بود کادر فني تيم ملي بهترين و آماده ترين ها را براي اعزام به اردو انتخاب کرده است. ضمن اينکه فرهاد مجيدي بدليل اينکه مدارک خود را به موقع تحويل فدراسيون نداد، حميد علي عسگر بدليل مصدوميت و مهرداد اولادي بدليل مشکل نظام وظيفه و خروج از کشور به اتريش اعزام نمي شوند.
اين اردو قرار است در منطقه kliening در هشتاد کيلومتري شهرهاي graz و klagenfuet برگزار شود.
قطبي بار ديگر تاکيد کرد که درهاي تيم ملي هميشه به روي بازيکنان با کيفيت فوتبال ايران باز است و با توجه به زمان باقيمانده تا مسابقات جام ملتهاي آسيا، آغاز ليگ برتر باشگاه هاي ايران، فرصت مناسبي است تا بازيکنان باشگاه ها شايستگي خود را براي عضويت در تيم ملي نشان دهند.
تيم ملي ايران در جريان اردوي تدارکاتي اتريش ديدار دوستانه اي با تيمهاي ستاره سرخ بلگراد، MTK بوداپست و لازيو ايتاليا برگزار خواهد کرد و در جهت همکاري با باشگاه ها 2 روز زودتر از موعد قبلي به ايران باز خواهد گشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط استقلال وبارسلونا
ویرایش توسط saiede : 07-06-2010 در ساعت 11:48
آغاز اردوي استقلال در سرعين
كاروان تيم فوتبال استقلال عصر امروز عازم اردوي اردبيل شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تيم فوتبال استقلال براي برپايي اردويي 9 روزه عصر امروز راهي سرعين اردبيل شد. اين اردو تا 23 تيرماه ادامه خواهد يافت.
مسئولان تیم فوتبال استقلال به دنبال انجام کارهای ITC دوسانتوس مهاجم جدید برزیلی خود هستند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، "دوسانتوس" با نظر کادر فنی استقلال جذب این تیم شد و برای دریافت ITC خود فقط امروز فرصت دارد.
طبق شنیدهها محمد حیرانی مسئول پیگیریهای ITC بازیکنان استقلال میباشد که نکته جالب اینکه فردا عازم ترکیه خواهد شد و تا 10 روز آینده در ایران نخواهد بود.
قرارداد سرمربي استقلال نهايي شد
پرويز مظلومي با استقلال قرارداد دوساله بست.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، صبح امروز پرويز مظلومي، سرمربي تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را با اين باشگاه به امضاء رساند.
عليرغم انتشار برخي از شايعات قرارداد سرمربي جديد استقلال دو ساله است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پورحيدري: استقلال در اين شرايط خوب بسته شده
پرداخت 30 درصد از مطالبات بين بازيكنان و مديريت اعتماد ايجاد كرد.
منصور پورحيدري، سرپرست و مديرفني تيم فوتبال استقلال در گفتگوي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال پيرامون آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال صحبت كرد:
از روز اول در مورد مديريت فني طي صحبتهايي كه با آقايان مظلومي و دكتر فتحالهزاده داشتيم از من خواستند تا در مسائل فني كمك حال آنها باشم حتي ديروز در صحبتي كه با آقايان فتحالهزاده و نظري داشتم اعلام كردم دليلي ندارد به عنوان سرپرست تيم هم كنار تيم حضور داشته باشم اما آقاي نظري جويباري به عنوان كسي كه ساليان سال است از ايشان شناخت دارم و از باتعصبترين افرادي است كه براي استقلال زحمت ميكشد و حتي از جيبش براي تيم هزينه ميكند به اين نتيجه رسيد كه من چون كنار تيم هستم اگر روي نيمكت باشم ميتوانم از لحاظ فني بيشتر به تيم كمك كنم كه البته اين مساله مورد نظر مظلومي هم بود. در حال حاضر فكر ميكنم در هر جايي كه بتوانم براي استقلال مفيد باشم بايد به اين تيم كمك كنم.
پورحيدري ادامه داد: پرداخت 30 درصد از مطالبات بازيكنان آن هم براي اولين بار طي 10 سال اخير عليرغم فرصتهايي كه در ابتدا از دست رفت، از لحاظ روحي رواني بسيار تاثيرگذار خواهد بود و ميتواند يك اعتبار و اعتمادي بين بازيكنان و مديريت جديد را به وجود آورد.
مديرفني و سرپرست تيم استقلال افزود: تيم به لحاظ فني بسيار خوب بسته شده است و در يكي دو پست هم اگر بازيكنان مورد نظر جذب شوند تيم كامل خواهد شد و كمبودها برطرف خواهد شد. شخصا چند جلسه از تمرينات تيم را از نزديك ديدهام و بچهها بسيار باانگيزه و منسجم عمل ميكنند و كادرفني با بازيكنان انسجام خوبي به دست آوردهاند و مجموعه استقلال به خوبي در حال پيشرفت است. به هر حال هنوز در دوران بدنسازي هستيم و بايد به لحاظ فني مدتي صبر كنيم تا با انجام چند بازي تداركاتي مشكلات به حداقل برسد و كمبودها مشخص شود. بايد بپذيريم تغييرات كلي در اين باشگاه به وجود آمده و چنين تغيير و تحولي از مديريت تا بازيكنان و كادرفني، بيسابقه بوده است.
بايد صبوري بيشتري به خرج داد، بازيكنان جديد زيادي جذب تيم شدهاند و نبايد انتظار و توقع زيادي براي ايجاد هماهنگي زياد داشته باشيم. همه بايد كمك كنند تا اين زمان مورد نياز بگذرد و بازيكنان جديد هم اضافه شوند و تيم شكل بگيرد. در نهايت معتقدم تا نيم فصل بايد حوصله كنيم تا استقلال به شرايط آرماني برسد. در استقلال فقط مسائل فني مهم نيست بلكه مسائل روحي و رواني و حاشيهاي هم نقش بسزايي در پيشرفت تيم دارد، در فوتبال ما مسائلي وجود دارد كه كاملا در فوتبال تاثيرگذار است، چنانچه ارتباط روحي و رواني خوبي ميان بازيكنان و كادرفني ايجاد نشود تبعات سختي براي يك تيم حادث ميشود.
الان استقلال نياز به يك خودباوري دارد، بازيكنان بايد به اين خودباوري برسند كه در تيم بزرگ و قدرتمندي هستند و ايجاد اين خودباوري در ميان بازيكنان وظيفه كادرفني است كه بايد انجام شود.
پورحيدري در مورد وضعيت فني نفرات جديد استقلال گفت: آشوبي بازيكن خود استقلال بوده و در رده اميد با امثال جباري هم بازي بوده است، بازيكن بسيار موثري است، شايد در ظاهر چنين به نظر نرسد و بازياش نماي خاصي نداشته باشد اما بسيار مفيد است و به كمك استقلال خواهد آمد. مبعلي هم بازيكن بسيار توانمندي است و همه به خصوصيات فني او آشنا هستند. مبعلي ابتدا نياز به زمان بيشتري دارد چون مدتي در ايران بازي نكرده و بايد مجددا با شرايط بازي در ليگ خود را وفق بدهد. شيرزاد هم دو سال در پاسهمدان با او كار كردم. بازيكن بسيار متعصب و در خدمت تيم است. ميداوودي سال قبل با اينكه مشكلاتي در باشگاهش داشت ولي باز هم يك بازيكن شاخص بود و از نظر روحي رواني بازيكن بزرگي است و بايد سال قبل را كاملا فراموش كند.
منصور پورحيدري ادامه داد: در حال حاضر كمبودي در جناح راست داريم و كادرفني هم در تلاش است بازيكني را جذب كند كه براي تيم موثر باشد. در جناح چپ هم بايد تيم كاملتر شود با اينكه شيرزاد و يوسفي حضور دارند باز هم نياز به يك بازيكن جديد در آن پست هم داريم چون استقلال تيمي است كه بيشتر بازيهاي خود بايد در حمله كار كند و اين انتظاري است كه از استقلال ميرود.
متاسفانه يكسري بازيكن مصدوم نظير سيدصالحي، روانخواه و شكوري را هم داريم كه در حال حاضر نميتوانند به تيم كمك كنند. احساس ميكنم در نوك حمله هم كمبود داريم. فرهادمجيدي هم دچار مصدوميتي است كه بايد مداوا شود و در اردوي سرعين همراه تيم نخواهد بود. به هرحال در نوك حمله بايد طوري برنامهريزي كنيم كه يك نيرو به تيم اضافه شود چون سيدصالحي فعلا نميتواند به تيم كمك كند. در نهايت بايد گفت فعلا روي بازيكنان مصدوم نميتوانيم حساب باز كنيم.
پورحيدري پيرامون اردوي اتريش و جدايي مليپوشان از استقلال گفت: اولا بايد بپذيريم كه همگي، چه باشگاهها و چه تيم ملي در برنامهريزي ضعيف هستيم. ثانياً گاهي برنامهريزي را داريم اما دير عمل ميكنيم. ثالثاً ما به باشگاهها اهميت نميدهيم. اگر اطمينان ميان باشگاهها و تيم ملي به وجود بيايد و همكاران در تيم ملي و باشگاه يكديگر را بپذيرند و اعتماد متقابل ايجاد شود عقيده دارم مشكلات ما بسيار كمتر خواهد شد. در زماني كه من سرمربي تيم ملي بودم، روز يكشنبه با دانمارك بازي داشتيم، با تعاملي كه با باشگاهها صورت داديم پنجشنبه ليگ را برگزار كرديم، جمعه پرواز كرديم و يكشنبه مسابقه داديم و با دانمارك مساوي كرديم. در حال حاضر باشگاهها در بدنسازي هستند و موقع مناسبي براي اردوي تيم ملي نيست! اين جدا شدن بازيكنان قطعاً به باشگاهها ضرر خواهد زد.
به هرحال تيم ملي مملكت است و بايد به تيم ملي كمك كنيم. در هر صورت تلاشهايي انجام شده و اين زمان براي اردو مهيا شده است اما بهتر بود از قبل با هماهنگي باشگاهها صورت ميگرفت. من معتقدم بايد به تيم ملي كمك كرد و باشگاه استقلال عليرغم ضرري كه متوجهاش ميشود بازيكنانش را در اختيار تيم ملي قرار خواهد داد.
سرپرست تيم استقلال در مورد اتفاقات اخير پيرامون باشگاه استقلال گفت: قبلا اشاره كردم در فوتبال حرفهاي هر فردي ميتواند براي خودش تصميم بگيرد و اين مسائل در فوتبال حرفهاي وجود دارد و كسي نميتواند در تصميم يك بايزكن دخالتي بكند. هر بازيكني براي آيندهاش و تامين زندگي خود بايد تصميم درستي بگيرد.
آقاي قلعهنويي هم تصميم گرفت كه امسال به استقلال نيايد علرغم همه اصرارهايي كه شد بيايند بنا به هر دليلي تشخيص دادند كه در سپاهان بماند. اين بحثها در فوتبال حرفهاي كاملا طبيعي است. اين مشكل بايد در فوتبال حرفهاي ما كاملا حل شود و جايي نداشته باشد. من اين ماجرايي كه الان اتفاق افتاده ميدانم چرا و چگونه رخ داده است، اما هيچ بحثي از طرف باشگاه استقلال نبوده است. من و مظلومي اصلا صحبت خاصي انجام نداديم. من تنها حرفي را گفتم كه الان زدم كه در فوتبال حرفهاي افراد آزاد هستند كه انتخاب كنند. به هر حال باز هم استقلال تا ابد استقلال است حتي اگر نيمي از تيمش هم از بين برود. در اين داستان ساير رقبا در حال بهرهبرداري هستند، آنها در اردوهاي خارجي خود هستند اما ما نتوانستيم حتي به اردوي خارجي برويم چون زمان نداشتيم. اما چون استقلال هميشه استقلال است.
در نهايت باز هم ميگويم در اين وسط ساير رقبا نفع ميبرند و از آن سود ميبرند.
پورحيدري در انتها گفت: از هواداران تشكر ميكنم كه در اين شرايط سخت ما را حمايت ميكنند. به عنوان يك برادر از هواداران ميخواهم در شروع مسابقات به هيچ فردي يا تيمي بياحترامي نكنند و اين خواهش من از آنهاست. هرچند ميدانم خيلي از وقايع اخير ناراحت شدند. استقلال امسال نياز به حمايت دارد و باز هم تاكيد مي كنم به كسي كاري نداشته باشند و با حوصله باشند و به ديگران نگاه نكنند.
اندرسون دوسانتوز: اميدوارم در دربي گلزني كنم
اندرسون دوسانتوز، مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال در گفتگوي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت.:
دو هفته فرصت ميخواهم تا به آمادگي كامل برسم و نميتوانم بگويم چند درصد آمادهام اما به دو هفته زمان احتياج دارم تا به شرايط آرماني دست پيدا كنم. البته در مدت اخير در برزيل تمريناتم را به صورت انفرادي ادامه دادم و چندان از سايرين عقب نيستم.
اندرسون ادامه داد: در زماني كه در برزيل بازي ميكردم معمولا تيمها سريع و روي زمين بازي ميكردند. در تركيه كاملا متفاوت بود و تيمها از بازي مستقيم استفاده ميكردند و ارسال روي دروازه زياد انجام ميشود و باتوجه به قد بلندي كه دارم براي من خيلي خوب بود. اما از بازي در تيم افسي سئول زياد راضي نبودم چون فوتبال كره بسيار سرعتي بود و با نوع بازي من همخواني نداشت ولي عليرغم اين مشكلات در 12 بازي كه در كرهجنوبي انجام دادم 6 گل به ثمر رساندم. معتقدم فوتبال ايران به تركيه بيشتر شباهت دارد و ا ميدوارم در ايران موفق باشم.
وي افزود: در گذشته بازيكنان خارجي ناموفقي در استقلال حضور داشتند كه قطعا نتوانستند خود را با محيط اين تيم تطبيق دهند ولي من آمدهام كه موفق شوم و بتوانم در كنار گلزني براي استقلال با اين تيم قهرمان شوم. بنابراين تمام تلاش خود را خواهم كرد.
مهاجم جديد استقلال در انتها گفت: من از شرايط دربي تهران خبر دارم و ميدانم چه جو خاصي در آن مسابقه وجود دارد و از چه جذابيتي براي هواداران دو تيم برخوردار است. اميدوارم در آن بازي مهم گلزني كنم و تيم ما به پيروزي در دربي هم دست پيدا كند. در نهايت اميدوارم امسال هواداران استقلال را خوشحال كنم.
حمايت دكتر سعيدلو از مديريت باشگاه جهت ساخت كمپ استقلال
طي جلسه عصر امروز بين دكتر عليفتحالهزاده و دكتر سعيدلو، رئيس سازمان تربيتبدني از طرحهاي احياي مرغوبكار و ساخت زمين جنب پارك ارم كه متعلق به استقلال است حمايت كردند.
در اين جلسه كه پيامدهاي بسيار مثبتي داشت دكتر سعيدلو دستور دادند كه بخشهاي مختلف سازمان تربيتبدني براي ساخت كمپ استقلال با اين باشگاه و دكتر فتحالهزاده همكاري لازم را به عمل آورند.
مديريت باشگاه استقلال در اين رابطه ضمن قدرداني از حمايت رياست سازمان تربيتبدني گفت: اين جلسه مايه اميدواري براي ساخت كمپ استقلال بود كه به اين وسيله از رئيس سازمان تربيتبدني تشكر ميكنم.
لازم به ذكر است، فتحالهزاده قصد دارد زمين جنب پارك ارم كه پيش از اين به نام استقلال گرفته بود را با مساعدت مسئولين بسازد تا استقلال براي هميشه صاحبخانه شود.
فردا در دیداری تدارکاتی
استقلال در سرعین به مصاف پاسارگاد می رود
تیم فوتبال استقلال فردا در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم پاسارگاد سرعین میرود.
تیم استقلال روز گذشته برای پیگیری تمرینات خود راهی سرعین شد.
این تیم قرار است در مدت حضور 10 روزه خود در این شهر چند بازی تدارکاتی برگزار کند.
در همین راستا آبی پوشان فردا ساعت 18 به مصاف تیم پاسارگاد سرعین که در لیگ برتر اردبیل حضور دارد، می رود.
قرار است امروز بعد از ظهر دوسانتوس برزیلی نیز به جمع اردونشینان استقلال اضافه شود.
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
خونریزی و لخته شدن خون در عضله مجیدی
خونریزی فرهاد مجیدی از ناحیه عضله شکم باعث لخته شدن خون در آن ناحیه شده است. این بازیکن باید به مدت ده روز به فیزیوتراپی بپردازد تا مصدومیت عضله زیر شکماش برطرف شود. پزشکان مجیدی به او گفتهاند که میتواند با عمل جراحی لختههای خون را از بدنش خارج کند. اما او جراحی را قبول نکرده، زیرا مدت بهبودیاش طولانی است و او بازیهای اولیه لیگ را از دست میدهد.
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
فتحالهزاده: براي كمك به ورزش آذربايجان آماده هستم
صبح امروز دكتر فتحالهزاده تهران را به مقصد اروميه ترك كرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، وي پيرامون اين سفر گفت: استاندار محترم اروميه قصد خريد يك تيم ليگ دسته اولي را دارند، بنده در همين راستا ملاقاتي با معاون سياسي استان نيز داشتم. ضمن اينكه دكتر سعيدلو سفارش كمك به اين پروسه را به بنده كرده بودند. من هم آذربايجاني هستم و تمام تلاشم را براي كمك به ورزش اين استان انجام خواهم داد.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)