نظري جويباري: حضور پورحيدري روي نيمكت از من مفيدتر است
قائم مقام باشگاه استقلال گفت: حضور منصور پورحيدري روي نيمکت استقلال از من مفيدتر است.
علي نظري جويباري پيرامون آخرين وضعيت تغييرات در چارچوب سرپرستي باشگاه استقلال گفت: چند وقت پيش با فتحالهزاده صحبت کردم که بتوانيم با توجه به مشغله فراوان باشگاه استقلال يکسري از امور را تقسيم وظايف کنيم. پيشنهاد من به فتحالهزاده اين بود که در بخش ديگري در خدمت استقلال باشم و آقاي پورحيدري به عنوان سرپرست و مديرفني تيم به فعاليت بپردازند. در حال حاضر مديريت تيم بايد مبلغ 12 ميليارد پول براي تيم تهيه کند و اين مهم مستلزم زمان و سختي بسيار است. اين روزها گاهي اوقات فتحالهزاده تا ساعت 1 بامداد دنبال حل اين مسائل است.
نظري خاطرنشان کرد: خودم هم احساس ميکنم در اين برهه در کادر مديريت مفيدتر هستم و ميتوانم به باشگاه بيشتر کمک کنم.
نظري جويباري در ادامه افزود: به عنوان سرپرست کارها را انجام دادم و به غير از يک هافبک راست نفرات مورد نياز کادرفني جذب تيم شدهاند. در حال حاضر پورحيدري روي نيمکت مفيدتر خواهد بود و ميتواند به مظلومي مشاوره دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]