فرگوسن: اخراج تورس تقصير خودش بود
سرمربي شياطين سرخ به علاوه به اين نکته اشاره کرد که تيمش خوش شانس بود که توسط چيچاريتو به گل سوم رسيد.
![]()
سرالکس فرگوسن سرمربي باتجربه باشگاه منچستريونايتد معتقد است که فرناندو تورس بايد به خاطر اخراجش در جريان ديدار دو تيم چلسي و منچستريونايتد در ورزشگاه استمفورد بريج فقط خودش را سرزنش کند.
به گزارش گل، دراين بازي يونايتد موفق شد تا با نتيجه 2-3 از سد چلسي ميزبان بگذرد و اين درحالي بود که فرناندو تورس در جريان نيمه دوم بازي دومين کارت زردش را از مارک کلاتنبرگ، داور بازي دريافت کرد و دليل آن هم تمارض تورس به خاطر خطاي جاني اوانز تشخيص داده شد. با بيرون رفتن تورس، چلسي با 9 بازيکن کار را دنبال کرد.
چون برانيسلاو ايوانوويچ هم دقايقي قبل از اخراج تورس با کارت قرمز مستقيم داور زمين مسابقه را ترک کرده بود.
در پايان اين ديدار، سرالکس فرگوسن به اين نکته اشاره کرد که اصلا براي تورس ناراحت نيست و از نظر فرگوسن سرنوشت بودن يا نبودن تورس در زمين دست خودش بود. او در پايان اين ديدار به اسکاي سپورتس گفت:« آيا تورس براي شيرجه روي به زمين افتاد؟ او مي توانست اين گزينه را انتخاب کند که به دويدن ادامه دهد ولي اين کار را نکرد. جاني شايد برخورد اندکي با او داشت ولي با اين وجود تورس مي توانست به دويدنش ادامه دهد، ولي او ترجيح داد که زمين بخورد.»
مربي يونايتد ادامه داد:« تورس مي توانست به بازي ادامه داده و گل بزند. من اصلا درک نمي کنم. من اگر جاي او بودم، هيچ وقت فرصت پيشروي به سمت دروازه حريف را از دست نمي دادم ودرهر زماني از اين فرصت بهره مي بردم.من اگر جاي او بودم خودم را زمين نمي زدم. ولي تورس خودش را به زمين انداخت ونکته همين است.او قبل از اين صحنه هم کارت داشت. پس اخراجش تقصير خودش بود.
سرالکس فرگوسن درادامه به اين نکته اشاره کرد که تيمش خوش شانس بود که توسط چيچاريتو، ستاره مکزيکي تيمش به گل برتري رسيد. فرگوسن دراين باره گفت:« ما کمي هم خوش شانس بوديم. بازي را خيلي خوب شروع کرديم ولي در طول حدود 10 دقيقه، کمي مسيرمان را گم کرديم. راستش را بخواهيد من نمي توانستم تا پايان نيمه اول صبر کنم. تيم ميزبان اندکي بعد از شروع نيمه دوم به گل رسيد.دقيقا در زماني که ما شروع به ارائه يک بازي خوب کرده بوديم. البته از آن به بعد ما بهتر از چلسي کار کرديم.»