![]()
رایان گیگز انتظار دارد که چالش با تیم چلسی در صدر جدول تا پایان فصل حفظ شود.
رایان گیگز در مصاحبه با وب سایتهای www.manutd.com و PA Sport، در این باره اظهار داشت:" آن چیزی که آنها به دست آورده اند و تجربه کرده اند، دانستن چگونی فتح لیگ بوده است. بدبهیست آنها نیاز به اضافه کردن به گروه خود داشتند مانند کاری که انجام دادند، آنها در این فصل در حال حرکت به سمت مناسبی هستند. بحران برای آنها خواهد آمد، خواه در اینجا و یا در این حولوحوش، آنها برای رفتن تمام مسیر تجربه ای مانند خودمان و یا تیم منچسترسیتی در حال حاضر را دارند. من انتظار دارم آنها تا پایان فصل در اینجا باقی بمانند".
رایان گیگز میگوید که خریدهای جدید تیم چلسی زندگی را برای تیم منچستر یونایتد در زمین سخت کرد، در زمانی که از سال 2002 نتوانست فاتح لیگ برتر شود.
وی در ادامه افزود:" من فکر میکنم این نوعی متفاوت از تیم چلسی است. در سالهای گذشته آنها دیدیه دروگبا قدرتمند را داشتند و اجراهایی با فرانک لمپارد در خط میانی. ما فکر میکنیم تیم چلسی همیشه یک تیم بزرگ، قدرتمند و وقویست. آنها بازیکنانی مانند اسکار و ادن هازارد را به تیم خود اضافه کردند و همچنین خوان ماتا که فصل دوم خود را سپری میکند. آنها بازیکنان با هوشی هستند و این برای تیمها ایجاد دشواری میکند. به نظر میرسد گاهی بازیکنان جدید تیم چلسی فوراً در این تیم مستقر میشود ( جا می افتند ). آنها به خوبی در این فصل شروع کردند و اگر ما مخواهیم نتیجه بگیریم، باید به سمت بازی خوب پیش برویم. من نمیدانم چرا ما در ورزشگاه استمفوردبریچ سختیهای زیادی داریم. ما میتوانیم از سال گذشته قلب خود را بگیریم که چگونه به خوبی بازی کردیم و من فکر میکنم احتمالاً ما سزاوار پیروزی بودیم. ما پس از 3 گل بازگشتیم و بازی به تساوی 3 - 3 رسید. همچنین در 2 سال گذشته در لیگ قهرمانان ما بازی خوبی انجام دادیم و برنده شدیم. من فکر میکنم ما فورم خوبی در چند سال گذشته در اینجا نشان دادیم اما تنها نتایجی که میخواستیم به دست نیاوردیم".