به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
کنفرانس هفتگی سر الکس فرگوسن
![]()
مصدومان
کاگاوا برای 3 تا 4 هفته به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو دور از میادین خواهد بود . تقریبا شبیه مصدومیتی است که یانگ دچارش شد البته به بدی ان نیست . وی در نیمه اول با پای مصدوم بازی کرد و این اوضاع را بدتر کرد این مصدومیت برایش ناامید کننده است .
اسمالینگ به بقیه اعضا تیم در تمرینات پیوسته و امیدواریم که جونز هم از دوشنبه به تمرینات اضافه شود . برگشت اسمالینگ خبر خوبی برای ما است . بقیه افراد تیم اماده هستند .
چلسی
ان ها شروع بسیار خوبی داشتند . ان ها دارند با ترکیب و تاکتیک جالبی بازی میکنند . ما باید با ان ها مقابله کنیم .
بازی در خانه چلسی سخت است . هر دو تیم خوب کار کردند .
ان ها اسکار و هازارد که بازیکنانی شبیه به هم هستند را به خدمت گرفتند . ان ها دارند خودشان را به داشتن بازیکنانی مثل ماتا تطبیق میدهند . مهار کردن این سه بازیکن که دائما در حال جابجایی هسند مشکل است . ان ها دیگر دروگبا را ندارند پس قائدتا باید سبکشان عوض میشد .
رقابت در خط حمله
این مشکل خوبی هست که ما داریم . بسیار خوشحالم که همه این رقابت و شرایط را قبول کردند و وقتی که بهشان میگویم باید روی نیمکت بنشینند مشکلی با ان ندارند . چیچا در بازی با براگا عالی بود وی خودش را وقف فوتبال کرده است . او به خوبی تمرین میکند و در نابستان هم استراحت خوبی داشت . این بهش کمک کرده که الان در امادگی باشد .
ده حیا
در حال حاضر شما میتوانید بگید که وی دروازه بانی است که روی خط دروازه خوب کار میکند و تخصصش شوتگیری است و رفلکس های بسیار سریعی دارد دروازه بان های زیادی از این دست وجود داشتند . ناحیه ای که ما داریم روی ان کار میکنیم قدرت بدنیش است . او دائما دارد بهتر و قویتر میشود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر یونایتد دارای با ارزش ترین برند تجاری بین تمام تیم های ورزشی جهان
![]()
Brand Finance plc برترین کمپانی ارزش گذاری برندهای جهان در اخرین گزارش خود با ارزش ترین برند ها بین تیم های ورزشی جهان را اعلام کرده است . در این گزارش منچستر یونایتد با برند تجاری به ارزش 853 میلیون دلار بالاتر از بایرن مونیخ با 785 میلیون دلار قرار گرفته است .
در این گزارش نام 250 تیم ورزشی جهان از لیگ هایی همچون NFL ، NHL ، NBA و MLB هم امده است .
4 تیم فوتبال اروپایی منچستر یونایتد ، بایرن ، رئال مادرید و بارسلونا در رده های نخست این ارزش گذاری قرار دارند . رده های 5 تا 10 در اختیار تیم های لیگ NFL ( فوتبال امریکایی ) مثل Dallas Cowboys ، New York Giants و تیم بیسبال New York Yankees قرار دارد .
تیم های فوتبال چلسی ( 398 میلیون دلار ) ، ارسنال ( 388 میلیون ) و لیورپول ( 367 میلیون ) در رده های 11 ، 12 و 13 قرار گرفته اند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رایان گیگز:" لوزی ها نه برای همیشه
![]()
رایان گیگز اصرار دارد که عرض ها همیشه در تیم منچستر یونایتد مهم بودند، با وجود تصمیم اخیر سر آلکس فرگوسن برای تشکل لوزی در خط میانی در دیدارهای اخیر با تیمهای نیوکاسل یونایتد، سی اف آر کلوج و اس سی براگا.
وی در گفتگو با وب سایتهای www.manutd.com و PA Sport در این باره اظهار داشت:" من فکر میکنم انعطاف پذیری مهم است. در 20 دقیقه ابتدایی دیدار با نیوکاسل یونایتد در استادیوم سنت جیمز پارک احتمالاً بهترین بازی فصل را انجام دادیم. این با یک لوزی در خط میانی بود. لوئیز آنتونیو والنسیا بازی را از دست داد و اشلی یانگ مصدوم بود و عرضهای ما مقداری کم شده بود. بنابراین لوزی در خط میانی تشکیل شد و این به معنی انعطاف پذیری ما در حال حاضر است. وین رونی میتواند در عمق بازی کند، شینجی کاگاوا میتواند در اکثر مواضع هافبک بازی کند، تام کلورلی میتواند در پشت مهاجمین بازی کند...ما بر اساس پرسنلی که داریم میتوانیم چیدمان داشته باشیم و تغییراتی دهیم و با سیستمهای مختلفی بازی کنیم. شاید ما نیاز داشته باشیم از آن در برخی از بازیهای بزرگ استفاده کنیم، شما ممکن است آن را در دیدارهای اروپائی ببینید، اما تیم منچستر یونایتد در اغلب موارد چنین نیست، ما بیشتر با وینگرها بازی میکنیم".
آرایشی که سر آلکس فرگوسن در دیدار یک شنبه شب در برابر تیم چلسی خواهد داشت باقی میماند اما مطمئناً یک طرفدار تیم منچستر یونایتد نمیخواهد واگذاری امتیازات اولیه را ببیند.
رایان گیگز در ادامه تصریح ساخت:" احتمالاً بزرگترین ناامیدی در این سال، تعدادی از مسابقات گذشته است. در 8 دیدار فصل ما گل اول را واگذار کردیم. از طرف دیگر هرچند ما با مدیریت در اکثر دیدارها بازگشتیم و در آنها به پیروزی دست پیدا کردیم. بدیهسیت که ما در طول فصل نمیتوانیم چنین عملکردی داشته باشیم. اما ما میدانیم که اگر کلین شیتهایی داشته باشیم و در انتها نسبت به شانسهایی که در برابر دیگران ایجاد میکنیم به دست آوردن عدد 0 در برابر ناممان شروع شود، ما بسیاری از پیروزیهای را از دست میدهیم".
رایان گیگز که در 4 دیدار از 6 دیدار اخیر تیم منچستر یونایتد در ورزشگاه استمفوردبریج از ابتدا در زمین مسابقه حاضر بوده، میگوید که برای به دست آوردن شانس حضور در این دیدار گرسنه است.
وی در بخش پایانی اظهارت خویش افزود:" من در وضعیت خوبی هستم. من در مسابقات المپیک بودم، بنابراین اکثر تمرینات پیش فصلمان را از دست دادم. بدین معنی که شاید من به لحاظ ارتباط با دیگر بازیکنان عقب باشم، به جای تمرینات من میخواهم مسابقات بیشتری انجام دهم. اما من به منظور رسیدن به آمادگی سابق، در طول چند هفته گذشته با مربیان کار کرده ام. در حال حاضر احساس خوبی دارم".
فرگوسن:3تيم مدعي قهرماني درليگ هستند
سرمربي منچستريونايتد معتقد است در فصل جاري 3 تيم براي بدست آوردن عنوان قهرماني تلاش ميکنند.
به نقل از ساکرنت، سر الکس فرگوسن به اظهارنظر خود در مورد تيمهايي که ميتوانند در سال جاري عنوان قهرماني را بدست آورند، عملا تيمهاي آرسنال و تاتنهام را خارج از کورس قهرماني عنوان کرد.
به گزارش فارس،در آستانه ديدار بسيار مهم و حساس چلسي و منچستريونايتد در هفته نهم ليگ برتر انگليس که در استمفوردبريج لندن برگزار خواهد شد، پيرمرد اسکاتلندي به شاگردانش هشدار داده نبايد اجازه دهند فاصلهشان با چلسي بيش از اين شود تا مجبور شوند براي از بين بردن آن تمام فصل را بجنگند.
فرگوسن در اين مورد گفت: امسال 3 تيم مدعي قهرماني در ليگ برتر انگليس هستند. فکر ميکنم چلسي، منچسترسيتي و ما ميتوانيم با فاصله نسبت به ساير تيمها براي رسيدن به عنوان قهرماني بجنگيم. البته سخت است که بخواهيم در اين مورد با اطمينان صحبت کنيم ولي اگر يکي از اين 3 تيم نتواند در پايان فصل عنوان قهرماني را از آن خود کند تعجب خواهم کرد.
چلسي با انجام 8 ديدار توانسته فاصله خود با تيم دوم جدول منچستريونايتد را به 4 امتياز برساند. با توجه به اينکه ديدار هفته آينده يونايتدها با آرسنال است، فرگوسن از احتمال افزايش اختلاف امتيازي تيمش آگاه است.
وي در اين مورد گفت: اگر در ديدارهاي پيش رو شکست بخوريم، بدون شک در ادامه فصل کار سختي پيشرو خواهيم داشت. نبايد به آن شکل به تاتنهام ميباختيم. خيلي راحت 2 گل زدهمان را به باد داديم، کاري که نبايد از اين سطح آن را انجام دهيم. اگر بازهم اين کار را تکرار کنيم، بدون شک به مشکل ميخوريم.
يونايتد در هفته پيش رو دو بازي سخت مقابل چلسي و آرسنال خواهد داشت و گيگز درمورد اين هفته حساس به هم تيمي هايش هشدار داده است.
پل اسکولز، ستاره باتجربه منچستريونايتد در صحبت هايي به اهميت هفته سخت پيش روي شاگردان سرالکس فرگوسن اشاره کرده. يونايتد امروز مقابل چلسي به ميدان خوااهد رفت و 4 روز ديگر در روز 3 نوامبر مقابل آرسنال قرار خواهد گرفت. شياطين سرخ با برد در بازي امروز مي توانند فاصله شان با چلسي صدرنشين را کم کنند و به يک امتياز برسانند. البته آنها 4شنبه شب هم بازي سختي را در دور چهارم ليگ کاپ انگليس خواهند داشت. به گزارش گل، اسکولز در آستانه بازي حساس امروز ورزشگاه استمفورد بريج به ام.يو.تي.وي گفت:« ما بازيهاي سختي را در طول يک هفته پيش رو خواهيم داشت. مقابل چلسي قرار مي گيريم و بعد هم مقابل آرسنال. يکشنبه بازي بزرگي خواهيم داشت. ما در سالهاي اخير مقابل چلسي رکورد خوبي نداشتيم و اميدواريم که بتوانيم اين روند را تغيير دهيم. ما بازي چلسي مقابل تاتنهام در هفته گذشته را تماشا کرديم. آنها در مقايسه با سالهاي قبل بازيکنان متفاوتي دارند و تيم قدرتمندي شده اند.» اسکولز ادامه داد:« آنها حالا بازيکنان کوچکتر و بهتري را خريداري کرده اند و بازي کردن درمقابل چنين بازيکناني کار آساني نيست.. ما مي دانيم که هر يک از دو تيم مي توانند موقعيت هاي گل زيادي را خلق کنند و گلهاي زيادي را بزنند.» بازيکن باتجربه شياطين سرخ در ادامه صحبت هايش گفت:« چلسي تيم خوبي است و بازي کردن مقابل اين تيم فوق العاده است. چون آنها دوست دارند که فوتبال بازي کننند. ورزشگاه استمفورد بريج هميشه جو خوبي دارد و ما مي خواهيم نتايج کسب شده در سالهاي اخير را تغيير دهيم.»
Just Real Madrid & Man Utdl
![]()
داوید د خئا اصرار دارد که در باشگاه منچستر یونایتد خوشحال است و با وجود علاقه باشگاه رئال مادرید، دلیلی برای بازگشت به فوتبال اسپانیا وجود ندارد.
دروازه بان 21 ساله در سال 2011 به باشگاه منچستر یونایتد ملحق شد، اما هنوز به طور کامل موقعیت خود را به عنوان دروازه بان شماره 1 این تیم مستحکم نکرده است. وظایف دروازه بانی باز در این فصل بین وی و آندرس لیندگارد مشترک شده است و این باعث گمانه زنی تلاش داوید د خئا برای ترک ورزشگاه اولدترافورد شده است. گزارشات حاکی از صف کشیدن باشگاه رئال مادرید برای ربودن و جایگزین کردن درازمدت وی به جای ایکر کاسیاس در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو دارد. با این وجود، داوید د خئا هیچ مشکلی برای مبارزه بر سر موقعیت خود در باشگاه منچستر یونایتد ندارد و به دنبال بازگشت به میهن خود نیست.
وی در مصاحبه با روزنامه The Sun، چاپ انگلستان، در این ارتباط تصریح ساخت:" من در باشگاه منچستر یونایتد خوشحال هستم و در مورد بازگشت به اسپانیا فکر نمیکنم. من چالشی برای یادگیری و بهبود به عنوان یک حرفه ای را پذیرفته ام، و مبارزه برای جایگاه به من انگیزه بیشتری برای انجام بازیهای خوب میدهد".
![]()
سر الکس فرگوسن احساس میکند که یونایتد اندکی خوش شانس بود که گل هرناندز افساید اعلام نشد .
سر الکس بعد از پایان بازی به Sky Sports گفت :" 10 سال بود که در اینجا در چارچوب لیگ موفق نشده بودیم ببریم . من قبل از بازی هم گفتم که در طی این سال ها چندین تصمیم شوکه کننده بر ضدمان داشتیم . این خیلی سخت است که به اینجا بیایید و تمام تصمیمات درست گرفته شوند . طرفدارها نقش بزرگی بازی میکنند ان ها امروز فوق العاده بودند و به خوبی از تیم حمایت کردند .
ما در دقایق انتهای نیمه اول و ابتدایی نیمه دوم کنترل بازی را از دست دادیم و دو گل هم دریافت کردیم اما بعد از ان خودمان را جمع و جور کردیم و به بازی برگشتیم . میگویند که گل سوم ما افساید بوده پس اینجا یک مقدار شانس اوردیم اما فراموش نکنید که ما بازی را عالی اغاز کردیم ما واقعا درخشان بودیم اما در ده دقیقه انتهایی نیمه اول کنترل بازی را از دست دادیم . اگر راستش را بگویم بیصبرانه منتظر سوت پایان نیمه اول بودم . بعد از اینکه گل دوم را زدن ما باید واکنش نشان میدادیم و فکر کنم که این کار را انجام دادیم .
اخراج ایوانوویچ نقطه عطف بازی برای ما بود . من چیچا را به بازی اوردم و فکر میکنم که فارغ از اتفاقاتی که بعدا افتاد ما بازی را میبردیم .
ایا تورس قصد دایو کردن داشت ؟ مسلما وی تصمیم نگرفت به دویدن ادامه بدهد من فکر میکنم که وی خودش را به زمین انداخت . من فکر میکنم که جانی اندکی به پای تورس ضربه زد اما وی میتوانست به دویند ادامه بدهد ولی تصمیم گرفت که خودش را به زمین بیاندازد .
وی میتونست ادامه بدهد و حتی گل هم بزند این چیزیست که من درک نمیکنم . من هرگز ان شانس را از دست نمیدادم من به دویدن ادامه میدادم و از ان شانس استفاده میکردم .
وی خودش را انداخت و قبلا هم کارت گرفته بود پس این تقصیر خودش است .
شما باید به چلسی اعتبار بدهید . ان ها هرگز تسلیم نشدند و دیوید لوئیز بی وقفه میدوید و این انگیزه و عزمش برای جبران نتیجه را نشان میداد . ان ها وقتی نه نفره بودند میل و اراده زیادی برای گل زدن نشان دادند شما باید به ان ها به خاطر این اعتبار بدهید . "
![]()
رایان گیگز انتظار دارد که چالش با تیم چلسی در صدر جدول تا پایان فصل حفظ شود.
رایان گیگز در مصاحبه با وب سایتهای www.manutd.com و PA Sport، در این باره اظهار داشت:" آن چیزی که آنها به دست آورده اند و تجربه کرده اند، دانستن چگونی فتح لیگ بوده است. بدبهیست آنها نیاز به اضافه کردن به گروه خود داشتند مانند کاری که انجام دادند، آنها در این فصل در حال حرکت به سمت مناسبی هستند. بحران برای آنها خواهد آمد، خواه در اینجا و یا در این حولوحوش، آنها برای رفتن تمام مسیر تجربه ای مانند خودمان و یا تیم منچسترسیتی در حال حاضر را دارند. من انتظار دارم آنها تا پایان فصل در اینجا باقی بمانند".
رایان گیگز میگوید که خریدهای جدید تیم چلسی زندگی را برای تیم منچستر یونایتد در زمین سخت کرد، در زمانی که از سال 2002 نتوانست فاتح لیگ برتر شود.
وی در ادامه افزود:" من فکر میکنم این نوعی متفاوت از تیم چلسی است. در سالهای گذشته آنها دیدیه دروگبا قدرتمند را داشتند و اجراهایی با فرانک لمپارد در خط میانی. ما فکر میکنیم تیم چلسی همیشه یک تیم بزرگ، قدرتمند و وقویست. آنها بازیکنانی مانند اسکار و ادن هازارد را به تیم خود اضافه کردند و همچنین خوان ماتا که فصل دوم خود را سپری میکند. آنها بازیکنان با هوشی هستند و این برای تیمها ایجاد دشواری میکند. به نظر میرسد گاهی بازیکنان جدید تیم چلسی فوراً در این تیم مستقر میشود ( جا می افتند ). آنها به خوبی در این فصل شروع کردند و اگر ما مخواهیم نتیجه بگیریم، باید به سمت بازی خوب پیش برویم. من نمیدانم چرا ما در ورزشگاه استمفوردبریچ سختیهای زیادی داریم. ما میتوانیم از سال گذشته قلب خود را بگیریم که چگونه به خوبی بازی کردیم و من فکر میکنم احتمالاً ما سزاوار پیروزی بودیم. ما پس از 3 گل بازگشتیم و بازی به تساوی 3 - 3 رسید. همچنین در 2 سال گذشته در لیگ قهرمانان ما بازی خوبی انجام دادیم و برنده شدیم. من فکر میکنم ما فورم خوبی در چند سال گذشته در اینجا نشان دادیم اما تنها نتایجی که میخواستیم به دست نیاوردیم".
فرگوسن: اخراج تورس تقصير خودش بود
سرمربي شياطين سرخ به علاوه به اين نکته اشاره کرد که تيمش خوش شانس بود که توسط چيچاريتو به گل سوم رسيد.
![]()
سرالکس فرگوسن سرمربي باتجربه باشگاه منچستريونايتد معتقد است که فرناندو تورس بايد به خاطر اخراجش در جريان ديدار دو تيم چلسي و منچستريونايتد در ورزشگاه استمفورد بريج فقط خودش را سرزنش کند.
به گزارش گل، دراين بازي يونايتد موفق شد تا با نتيجه 2-3 از سد چلسي ميزبان بگذرد و اين درحالي بود که فرناندو تورس در جريان نيمه دوم بازي دومين کارت زردش را از مارک کلاتنبرگ، داور بازي دريافت کرد و دليل آن هم تمارض تورس به خاطر خطاي جاني اوانز تشخيص داده شد. با بيرون رفتن تورس، چلسي با 9 بازيکن کار را دنبال کرد.
چون برانيسلاو ايوانوويچ هم دقايقي قبل از اخراج تورس با کارت قرمز مستقيم داور زمين مسابقه را ترک کرده بود.
در پايان اين ديدار، سرالکس فرگوسن به اين نکته اشاره کرد که اصلا براي تورس ناراحت نيست و از نظر فرگوسن سرنوشت بودن يا نبودن تورس در زمين دست خودش بود. او در پايان اين ديدار به اسکاي سپورتس گفت:« آيا تورس براي شيرجه روي به زمين افتاد؟ او مي توانست اين گزينه را انتخاب کند که به دويدن ادامه دهد ولي اين کار را نکرد. جاني شايد برخورد اندکي با او داشت ولي با اين وجود تورس مي توانست به دويدنش ادامه دهد، ولي او ترجيح داد که زمين بخورد.»
مربي يونايتد ادامه داد:« تورس مي توانست به بازي ادامه داده و گل بزند. من اصلا درک نمي کنم. من اگر جاي او بودم، هيچ وقت فرصت پيشروي به سمت دروازه حريف را از دست نمي دادم ودرهر زماني از اين فرصت بهره مي بردم.من اگر جاي او بودم خودم را زمين نمي زدم. ولي تورس خودش را به زمين انداخت ونکته همين است.او قبل از اين صحنه هم کارت داشت. پس اخراجش تقصير خودش بود.
سرالکس فرگوسن درادامه به اين نکته اشاره کرد که تيمش خوش شانس بود که توسط چيچاريتو، ستاره مکزيکي تيمش به گل برتري رسيد. فرگوسن دراين باره گفت:« ما کمي هم خوش شانس بوديم. بازي را خيلي خوب شروع کرديم ولي در طول حدود 10 دقيقه، کمي مسيرمان را گم کرديم. راستش را بخواهيد من نمي توانستم تا پايان نيمه اول صبر کنم. تيم ميزبان اندکي بعد از شروع نيمه دوم به گل رسيد.دقيقا در زماني که ما شروع به ارائه يک بازي خوب کرده بوديم. البته از آن به بعد ما بهتر از چلسي کار کرديم.»
پس از برخورد و اخراج مهاجم اسپانيايي
اونز: اخراج تورس درست بود
مدافع منچستريونايتد تاکيد کرد اخراج فرناندو تورس درست بوده است.
چلسي و منچستريونايتد در ديدار هفته نهم ليگ برتر انگليس با يکديگر روبهرو شده که يونايتدها در پايان با نتيجه 3 بر 2 به برتري دست پيدا کردند.
مارک کلاتنبرگ، داور اين ديدار تصميمهاي پر انتقادي گرفت. اخراج 2 بازيکن از چلسي و صحيح اعلام کردن گل آفسايد خاوير هرناندز بسياري از هواداران و بازيکنان چلسي را ناراحت کرده است.
به گزارش فارس و به نقل از اسکاي اسپورتس، جاني اونز معتقد است تصميم داور در اخراج فرناندو تورس درست بوده است.
اونز در اين مورد گفت: در جريان ديدار به هيچ وجه حس نکردم که بين من و تورس برخوردي رخ داده است ولي زماني که صحنههاي آهسته اين اتفاق را نگاه کردم، دريافتم که برخورد بسيار کوچکي بين من و او بوده است. با اين حال تصور نميکنم اين برخورد آنقدري بوده که بخواهد تورس را به زمين بيندازد.
وي افزود: تورس متوجه شد که به توپ نخواهد رسيد. به همين خاطر خودش را روي زمين انداخت. به عقيده من داور تصميم درستي در اخراج او گرفت.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)